Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ostatnio siedzę w średniowieczu literacko i filmowo (i pewnie jeszcze tam trochę posiedzę bo stosik książek do przeczytania mam spory) a że historia kultury materialnej zawsze mnie interesowała to podpatruję różne ciekawostki techniczne.

Dobrze, dobrze Dorotko czytaj i się z nami dziel :wiggle:

Lampa nad schodami wygląda świetnie. Rewelacyjne drzwi też takie planuje :-)

Karolku dzięki za lampę i za drzwi:hug:Umieram z ciekawości nad Twoimi:rolleyes:

Agus piekna ta lampa:wiggle: , no idealnie pasuje ach...:cool:

Dziewczynki rozbawilyscie mnie solidnie tymi nocnymi wpisami:lol2:

Anetko dziękuję:hug:No u mnie to zwykle życie toczy się nocą...:lol2:

ale tu nudy ;) zawsze wszytsko takie piekne :)

a może by tak choć raz coś brzydkiego pokazali - tak dla złamania tego piękna ;)

Nooo odezwala sie ta, u ktorej taka nuda, że hej;):lol2: Dzięki zuza:D

a tak w ogóle to szukam przepisu na ciasto kawowe - kto ma sprawdzony przepis ??

Zuzanko, ja nie robiłam, bo nie przepadam za kawą. Jedyne moje szaleństwo z kawą to tiramisu, ale może zobacz na tej stronie? Tam są same dobre przepisy...:rolleyes:

http://mojewypieki.blox.pl/html

Aga lampa jest super :yes: Też się zastanawiałam jak ją zawiesiliście, no ale już wiem ;)

W dole fajnie widać kanapy :wiggle: Drzwi faktycznie piękne :)

Dzięki pysiaczku:hug:Z zawieszaniem była zabawa, ale się udało:wiggle:

korzystam z tej strony ale miałam nadzieję że któraś z Was ma przetestowane jakieś ciasto z kawą - wtedy pewniej bym się czuła zabierając się za pieczenie/robienie ;)

ostatnio robiłam cycki murzynki i nie ze strony wyżej wposmnianej i ciasto nie było idealne :(

korzystam z tej strony ale miałam nadzieję że któraś z Was ma przetestowane jakieś ciasto z kawą - wtedy pewniej bym się czuła zabierając się za pieczenie/robienie ;)

ostatnio robiłam cycki murzynki i nie ze strony wyżej wposmnianej i ciasto nie było idealne :(

Hi, hi ja u Ciebie, Ty u mnie:lol2: pisałyśmy w tym samym czasie:p

Dziewczynki, która zna fajny przepis na dobre kawowe ciacho dla zuzanki??