Dorfi 04.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ostatnio siedzę w średniowieczu literacko i filmowo (i pewnie jeszcze tam trochę posiedzę bo stosik książek do przeczytania mam spory) a że historia kultury materialnej zawsze mnie interesowała to podpatruję różne ciekawostki techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja już nie mam szans pokombinować ...truję m ,żeby zrobić temu naszemu żyrandolowi przedłużkę ...nie chce nawet o tym myśleć... A dlaczego nie chce? Gdzie ma być długi, jak nie nad schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.12.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tylko nie stosuj w domu jakiś tajemniczych zapadni,bo strach Cię będzie odwiedzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ostatnio siedzę w średniowieczu literacko i filmowo (i pewnie jeszcze tam trochę posiedzę bo stosik książek do przeczytania mam spory) a że historia kultury materialnej zawsze mnie interesowała to podpatruję różne ciekawostki techniczne. Dobrze, dobrze Dorotko czytaj i się z nami dziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tylko nie stosuj w domu jakiś tajemniczych zapadni,bo strach Cię będzie odwiedzić... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Niestety zapadnie odpadają. Nie mamy piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) A dlaczego nie chce? Gdzie ma być długi, jak nie nad schodami? Właśnie nie chce mu się wyciągać tego całego sprzętu:lol2:tylko nie zrozum mnie żle Niestety zapadnie odpadają. Nie mamy piwnicy :lol2: Edytowane 10 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Właśnie nie chce mu się wyciągać tego całego sprzętu:lol2:tylko nie zrozum mnie żle Beatko po raz drugi:rotfl: Jak Ty coś napiszesz, to...:lol2: Pomarudź mu jeszcze trochę, to może jednak zmięknie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.12.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Chociaż jak się tak zastanowić to taka zapadnia jest lepsza na złodzieja niż alarmy i firmy ochroniarskie. Może jakąś palisadę zrobimy zamiast ogrodzenia i wilcze doły? Chyba powinnam iść spać, bo głupawki dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Może jakąś palisadę zrobimy zamiast ogrodzenia i wilcze doły? Następna z wybujałym poczuciem humoru:rotfl: Dziewczyny, brzuch mnie boli ze śmiechu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lampa nad schodami wygląda świetnie. Rewelacyjne drzwi też takie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Agus piekna ta lampa:wiggle: , no idealnie pasuje ach... Dziewczynki rozbawilyscie mnie solidnie tymi nocnymi wpisami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.12.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ale tu nudy zawsze wszytsko takie piekne a może by tak choć raz coś brzydkiego pokazali - tak dla złamania tego piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.12.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 a tak w ogóle to szukam przepisu na ciasto kawowe - kto ma sprawdzony przepis ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.12.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aga lampa jest super Też się zastanawiałam jak ją zawiesiliście, no ale już wiem W dole fajnie widać kanapy Drzwi faktycznie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lampa nad schodami wygląda świetnie. Rewelacyjne drzwi też takie planuje Karolku dzięki za lampę i za drzwi:hug:Umieram z ciekawości nad Twoimi:rolleyes: Agus piekna ta lampa:wiggle: , no idealnie pasuje ach... Dziewczynki rozbawilyscie mnie solidnie tymi nocnymi wpisami:lol2: Anetko dziękuję:hug:No u mnie to zwykle życie toczy się nocą... ale tu nudy zawsze wszytsko takie piekne a może by tak choć raz coś brzydkiego pokazali - tak dla złamania tego piękna Nooo odezwala sie ta, u ktorej taka nuda, że hej;) Dzięki zuza a tak w ogóle to szukam przepisu na ciasto kawowe - kto ma sprawdzony przepis ?? Zuzanko, ja nie robiłam, bo nie przepadam za kawą. Jedyne moje szaleństwo z kawą to tiramisu, ale może zobacz na tej stronie? Tam są same dobre przepisy... http://mojewypieki.blox.pl/html Aga lampa jest super Też się zastanawiałam jak ją zawiesiliście, no ale już wiem W dole fajnie widać kanapy Drzwi faktycznie piękne Dzięki pysiaczku:hug:Z zawieszaniem była zabawa, ale się udało:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 korzystam z tej strony ale miałam nadzieję że któraś z Was ma przetestowane jakieś ciasto z kawą - wtedy pewniej bym się czuła zabierając się za pieczenie/robienie ostatnio robiłam cycki murzynki i nie ze strony wyżej wposmnianej i ciasto nie było idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 korzystam z tej strony ale miałam nadzieję że któraś z Was ma przetestowane jakieś ciasto z kawą - wtedy pewniej bym się czuła zabierając się za pieczenie/robienie ostatnio robiłam cycki murzynki i nie ze strony wyżej wposmnianej i ciasto nie było idealne Hi, hi ja u Ciebie, Ty u mnie:lol2: pisałyśmy w tym samym czasie:p Dziewczynki, która zna fajny przepis na dobre kawowe ciacho dla zuzanki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Chciałyście tą poduszkę z H&Y to macie, niecierpliwce jedne:D:hug:W rzeczywistości dużo ciemniejsza i dużo mnie połysku. Flesz zrobił swoje:sick: http://img24.imageshack.us/img24/3125/dsc02771ex.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 E tam flesz Jest super 100x lepiej tu wyszła niż na ich stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts