Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Betib:hug:

Aga,

chwosty piękne - w końcu gdzieś je dorwałaś??

Przebieram nogami czekając nogami na Twoje zasłony & narzutę!

Lampa świetnie pasuje u Was!!!!

Sharlot, no własnie nie dorwałam, bo taki jak na zdjęciu to został 1 szt w LM i szukam dalej... A dużych, srebrnych nigdzie nie ma:cry::cry: Dzięki za lampę:hug:

Agawi, lampa świetna a drzwi... REWELACYJNE!!! Właśnie takie naszkicowałam z zeszycie dla stolarza (który mi się zlisił i nie odbiera tel. :( ) a tu u Ciebie się nie dopatrzyłam wcześniej http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon11.png

Heja dardurko i wielkie dzięki:lol:

Serio będziesz miała takie same drzwi? Fajnie:wiggle::wiggle: Goń stolarza, goń, bo z nimi najdłużej się schodzi:mad:

:welcome:

Sliczny zyrandol i domek :)

Zapisalam sobie Twoje przepisy i wykorzystam przy najblizszej okazji :) wlasnie koncze robic na obiad poledwiczki tylko bez zurawiny bo nie bylo :(

Witaj *Kasiu*:bye: Bardzo dziękuję i zapraszam serdecznie. Wpadaj, kiedy chcesz:D

Polędwiczki mniam:) widzę, że jesteś w Irlandii, może dlatego żurawiny nie dostałaś...:rolleyes:

Mieszkam w Irlandii ponad 8 lat :) szukalam we wszystkich mozliwych sklepach (dodatkowo w 3 polskich) ale nie bylo :(

Rewelacyjne sa te poledwiczki :) dziekuje za przepis i juz sie nie moge doczekac kolejnych :)

Kasiu, nie ma za co:D Bardzo się cieszę, że Ci smakują. A żurawinę musisz zamówić wysyłkowo z PL:lol2:

:rotfl: ale sie usmialam jak wyobrazilam sobie Twoja znajoma :lol2:

Ja na szczescie mak bede miala z polskiego sklepu :) teraz zamowilam jak zwykle ksiazki i maja przyjsc sanki od Dziadkow dla mojego Synka :) tylko chyba musza wyslac razem ze sniegiem w paczce :rotfl:

Chociaz juz 2 lata byl snieg w Ire i lepilismy balwana :) to moze i w tym roku bedzie :rolleyes:

Aga, lampa piękna…takiej się spodziewałam :yes::yes::yes:

Ale jakie Ty masz drzwi cudne :jawdrop:…Ile Cię kosztowały jeśli można wiedzieć i co to za kolor ????????????

Podusia ładna, ładna…Chwosty podobają mi się baaaaardzo…:yes:

I co tam słychać z zasłonami i z narzutą?????????????

A znacie przepis na ciasto fińskie z rodzynkami??????? Ono jest z kawą a smakuje jak piernik, pycha !!!!!!

Ale wstyd, faktycznie:oops: Dopominała się, dopominała, a jak trzeba było, to nie zawitała:oops:

Ale już jestem:lol: No super ta lampa! Kolorystycznie rewelacyjnie się z barierką zgrała... kształt ma obłedny po prostu:rolleyes: Fakt, maława się zdaje;) Ale przecież wszyscy wiemy, że to kawał lampy...:)

Ile ja się tej lampy naszukałam - trzy strony nastukałyście :p...ale warto było: piekna lampa w pięknym miejscu. Pasuje idealnie stylem, kolorem i wogóle:D:D:yes:

To jeszcze pytanie z innej beczki: agawi, czym malowaliście elmenty drewniane tz.n słup itp.?

tylko chyba musza wyslac razem ze sniegiem w paczce :rotfl:

Obawiam się Kasiu, że i u nas w tym roku będzie z tym problem:mad: zapowiadają deszcz na Święta:o

Aga, lampa piękna…takiej się spodziewałam :yes::yes::yes:

Ale jakie Ty masz drzwi cudne :jawdrop:…Ile Cię kosztowały jeśli można wiedzieć i co to za kolor ????????????

Podusia ładna, ładna…Chwosty podobają mi się baaaaardzo…:yes:

I co tam słychać z zasłonami i z narzutą?????????????

A znacie przepis na ciasto fińskie z rodzynkami??????? Ono jest z kawą a smakuje jak piernik, pycha !!!!!!

Leia dzięki bardzo:hug:

Ku ścisłości właśnie takich chwostów nie było, tzn był jeden więc nie kupiłam i nadal nie mam:spam:

Narzuta i zasłonki się szyją (mam nadzieję:lol2:). Ciacha fińskiego nie znam, możesz kiedyś podać przepisik, choć nie przepadam za kawowymi:rolleyes:

Aa i odnośnie drzwi, to kolor jest ten sam co mebli kuchennych, dokładnie nr nie pamiętam ale miał to być orzech średni i jest:wiggle:

Cenę wyślę na priv, ok?

Ale wstyd, faktycznie:oops: Dopominała się, dopominała, a jak trzeba było, to nie zawitała:oops:

Ale już jestem:lol: No super ta lampa! Kolorystycznie rewelacyjnie się z barierką zgrała... kształt ma obłedny po prostu:rolleyes: Fakt, maława się zdaje;) Ale przecież wszyscy wiemy, że to kawał lampy...:)

No nareszczie przyczłapała:mad::lol2:Dzięki Madziu :hug: Wiesz co, ta lampa na fotach wyszła mniejsza niż jest w rzeczywistości, ale sama bez łańcucha ma 60 cm. Najważniejsze, że wystarczająco oświetla schody.:yes:

Ile ja się tej lampy naszukałam - trzy strony nastukałyście :p...ale warto było: piekna lampa w pięknym miejscu. Pasuje idealnie stylem, kolorem i wogóle:D:D:yes:

To jeszcze pytanie z innej beczki: agawi, czym malowaliście elmenty drewniane tz.n słup itp.?

Amtla dzięki:hug:Jakoś tak się samo nastukało:lol2:

Elementy drewniane malowaliśmy bejcą do użytku wewnętrznego (załatwiłam u stolarza od schodów- ta sama) i na to lakier matowy;)