agawi74 05.12.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 E tam flesz Jest super 100x lepiej tu wyszła niż na ich stronce To fajnie, ze tak piszesz:wiggle: Ja nie miałam wątpliwości co do jej kupienia w sklepie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 05.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ZAPRSZAM DO KONKURSU !http://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.12.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aga,chwosty piękne - w końcu gdzieś je dorwałaś??Przebieram nogami czekając nogami na Twoje zasłony & narzutę! Lampa świetnie pasuje u Was!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ZAPRSZAM DO KONKURSU ! http://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Dzięki Betib Aga, chwosty piękne - w końcu gdzieś je dorwałaś?? Przebieram nogami czekając nogami na Twoje zasłony & narzutę! Lampa świetnie pasuje u Was!!!! Sharlot, no własnie nie dorwałam, bo taki jak na zdjęciu to został 1 szt w LM i szukam dalej... A dużych, srebrnych nigdzie nie ma:cry: Dzięki za lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.12.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Agawi, lampa świetna a drzwi... REWELACYJNE!!! Właśnie takie naszkicowałam z zeszycie dla stolarza (który mi się zlisił i nie odbiera tel. ) a tu u Ciebie się nie dopatrzyłam wcześniej http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon11.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Agawi, lampa świetna a drzwi... REWELACYJNE!!! Właśnie takie naszkicowałam z zeszycie dla stolarza (który mi się zlisił i nie odbiera tel. ) a tu u Ciebie się nie dopatrzyłam wcześniej http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon11.png Heja dardurko i wielkie dzięki:lol: Serio będziesz miała takie same drzwi? Fajnie:wiggle: Goń stolarza, goń, bo z nimi najdłużej się schodzi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Sliczny zyrandol i domek Zapisalam sobie Twoje przepisy i wykorzystam przy najblizszej okazji wlasnie koncze robic na obiad poledwiczki tylko bez zurawiny bo nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Sliczny zyrandol i domek Zapisalam sobie Twoje przepisy i wykorzystam przy najblizszej okazji wlasnie koncze robic na obiad poledwiczki tylko bez zurawiny bo nie bylo Witaj *Kasiu* Bardzo dziękuję i zapraszam serdecznie. Wpadaj, kiedy chcesz:D Polędwiczki mniam:) widzę, że jesteś w Irlandii, może dlatego żurawiny nie dostałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aga...no żyrandol cudny, wiedziałam, że będzie pięknie wyglądał A w tle śliczne sofy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aga...no żyrandol cudny, wiedziałam, że będzie pięknie wyglądał A w tle śliczne sofy:):) Dziękować, dziękować Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mieszkam w Irlandii ponad 8 lat szukalam we wszystkich mozliwych sklepach (dodatkowo w 3 polskich) ale nie bylo Rewelacyjne sa te poledwiczki dziekuje za przepis i juz sie nie moge doczekac kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mieszkam w Irlandii ponad 8 lat szukalam we wszystkich mozliwych sklepach (dodatkowo w 3 polskich) ale nie bylo Rewelacyjne sa te poledwiczki dziekuje za przepis i juz sie nie moge doczekac kolejnych Kasiu, nie ma za co:D Bardzo się cieszę, że Ci smakują. A żurawinę musisz zamówić wysyłkowo z PL:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Na poczatku jak tutaj przyjechalismy to duzo rzeczy sciagalam z Pl po wejsciu Polski do UE zaczely pojawiac sie polski sklepy i juz z wiekszoscia rzeczy nie ma problemu ale z suszona zurawina jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No to tak samo jak moja znajoma z UK ma problem, żeby kupić mak na Święta. Jak zapomni przywieźć z Polski, to potem lata po sklepach zielarskich i skupuje go w małych paczuszkach. Patrzą się na nią podejrzliwie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ale sie usmialam jak wyobrazilam sobie Twoja znajoma Ja na szczescie mak bede miala z polskiego sklepu teraz zamowilam jak zwykle ksiazki i maja przyjsc sanki od Dziadkow dla mojego Synka tylko chyba musza wyslac razem ze sniegiem w paczce Chociaz juz 2 lata byl snieg w Ire i lepilismy balwana to moze i w tym roku bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aga, lampa piękna…takiej się spodziewałam :yes: Ale jakie Ty masz drzwi cudne …Ile Cię kosztowały jeśli można wiedzieć i co to za kolor ???????????? Podusia ładna, ładna…Chwosty podobają mi się baaaaardzo… I co tam słychać z zasłonami i z narzutą????????????? A znacie przepis na ciasto fińskie z rodzynkami??????? Ono jest z kawą a smakuje jak piernik, pycha !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ale wstyd, faktycznie:oops: Dopominała się, dopominała, a jak trzeba było, to nie zawitała:oops: Ale już jestem:lol: No super ta lampa! Kolorystycznie rewelacyjnie się z barierką zgrała... kształt ma obłedny po prostu:rolleyes: Fakt, maława się zdaje;) Ale przecież wszyscy wiemy, że to kawał lampy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.12.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ile ja się tej lampy naszukałam - trzy strony nastukałyście ...ale warto było: piekna lampa w pięknym miejscu. Pasuje idealnie stylem, kolorem i wogóle:D:D:yes: To jeszcze pytanie z innej beczki: agawi, czym malowaliście elmenty drewniane tz.n słup itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 tylko chyba musza wyslac razem ze sniegiem w paczce Obawiam się Kasiu, że i u nas w tym roku będzie z tym problem:mad: zapowiadają deszcz na Święta:o Aga, lampa piękna…takiej się spodziewałam :yes: Ale jakie Ty masz drzwi cudne …Ile Cię kosztowały jeśli można wiedzieć i co to za kolor ???????????? Podusia ładna, ładna…Chwosty podobają mi się baaaaardzo… I co tam słychać z zasłonami i z narzutą????????????? A znacie przepis na ciasto fińskie z rodzynkami??????? Ono jest z kawą a smakuje jak piernik, pycha !!!!!! Leia dzięki bardzo:hug: Ku ścisłości właśnie takich chwostów nie było, tzn był jeden więc nie kupiłam i nadal nie mam:spam: Narzuta i zasłonki się szyją (mam nadzieję). Ciacha fińskiego nie znam, możesz kiedyś podać przepisik, choć nie przepadam za kawowymi:rolleyes: Aa i odnośnie drzwi, to kolor jest ten sam co mebli kuchennych, dokładnie nr nie pamiętam ale miał to być orzech średni i jest:wiggle: Cenę wyślę na priv, ok? Ale wstyd, faktycznie:oops: Dopominała się, dopominała, a jak trzeba było, to nie zawitała:oops: Ale już jestem:lol: No super ta lampa! Kolorystycznie rewelacyjnie się z barierką zgrała... kształt ma obłedny po prostu:rolleyes: Fakt, maława się zdaje;) Ale przecież wszyscy wiemy, że to kawał lampy... No nareszczie przyczłapała:mad::lol2:Dzięki Madziu Wiesz co, ta lampa na fotach wyszła mniejsza niż jest w rzeczywistości, ale sama bez łańcucha ma 60 cm. Najważniejsze, że wystarczająco oświetla schody. Ile ja się tej lampy naszukałam - trzy strony nastukałyście ...ale warto było: piekna lampa w pięknym miejscu. Pasuje idealnie stylem, kolorem i wogóle:D:D:yes: To jeszcze pytanie z innej beczki: agawi, czym malowaliście elmenty drewniane tz.n słup itp.? Amtla dzięki:hug:Jakoś tak się samo nastukało:lol2: Elementy drewniane malowaliśmy bejcą do użytku wewnętrznego (załatwiłam u stolarza od schodów- ta sama) i na to lakier matowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Deszczu mam az za duzo w tym roku jest masakra A ja chce biale Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts