agawi74 06.12.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Deszczu mam az za duzo w tym roku jest masakra A ja chce biale Swieta Ja też:cry: Choć i deszczu ostatnio u nas jak na lekarstwo:mad: Teraz kropiło chyba pierwszy raz od końca sierpnia:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 U innych panuje szał ramkowy, a u mnie poduszkowy. Dorwałam kolejną http://velvethouse.pl/_var/gfx/23ffc4482e33f373eb1bb868834032fb.jpg http://velvethouse.pl/_var/gfx/bf1ed84fbc8051f9f1c057fb60604a84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Sliczna poduszka i fotel tez:rolleyes: Ostatnio ogladalam na przecenie podobna poduszke za 2 euro i nie wzielam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A ja mam taką :D:D tylko szarą, nad różową się zastanawiałam. Aga, żyrandol fajny chociaż wydaje mi się stanowczo za wąski. Skoro mówisz, że jest ok to wierzę . Kolor, kształt - bomba u Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aga,przecudna - ja zastanawiałam się na obiema:lol2: - ale chwilowo dałam sobie spokój - bo już sama nie wiem, ile mam poduszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Sliczna poduszka i fotel tez:rolleyes: Ostatnio ogladalam na przecenie podobna poduszke za 2 euro i nie wzielam:bash: Dzięki Kasiu:D Fotel nie mój:no: Za 2 Euro kupuj wszystko bez zastanowienia, potem zrobisz selekcję A ja mam taką :D:D tylko szarą, nad różową się zastanawiałam. Aga, żyrandol fajny chociaż wydaje mi się stanowczo za wąski. Skoro mówisz, że jest ok to wierzę . Kolor, kształt - bomba u Ciebie . Ooo popatrz yokasiu, szare mi wykupili:cry: bo też najpierw chciałam:lol2: Ale teraz sobie pomyślałam, że taki róż wprowadzi mi do sypialni trochę romantyzmu:rolleyes: Lampa za wąska mówisz? Qrcze ona ma 30 cm szer i 60 wys:o Aż strach pomyśleć jakby wyglądała np. w sypialni 20m2??? W rzeczywistości jest ok, w końcu schody to nie pokój chyba... No i optycznie bardzo ją pomniejsza ten dłuuugi łańcuch. Ale jak reszta się podoba, to się cieszę Aga, przecudna - ja zastanawiałam się na obiema:lol2: - ale chwilowo dałam sobie spokój - bo już sama nie wiem, ile mam poduszek! Hi, hi Aniu masz rację, Ty to się do poduszek nawet nie zbliżaj:lol2: chyba możesz otworzyć nawet jakiś sklepik z nimi, cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja czesto cos widze i nie biore, a na drugi dzien jak wracam to juz nie ma maz tylko mowi " kup sobie teraz, pozniej nie chce sluchac ze juz nie ma...":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja czesto cos widze i nie biore, a na drugi dzien jak wracam to juz nie ma maz tylko mowi " kup sobie teraz, pozniej nie chce sluchac ze juz nie ma...":rolleyes: Dobrze gada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 tak w ogóle to ok ok! Żyrandol mi się podoba, moze to przez ten łańcuch wydaje się wąska. 30 cm to nie tak dużo )) Jest...smukła! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aguś, żyrandol schodowy idealny, dobrałaś świetnie, innego sobie nie wyobrażam. Takie kute balustrady też mi się zawsze podobały, są ponadczasowe, zawsze modne i eleganckie:rolleyes: Ja tez mam poduszek aż nadto ale takiej nigdzie nie mogłam trafić, jak już to zamiast guzika kryształ, a ta jest subtelniejsza. Skąd ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jest...smukła! O! O tak, świetnie ją określiłaś Aguś, żyrandol schodowy idealny, dobrałaś świetnie, innego sobie nie wyobrażam. Takie kute balustrady też mi się zawsze podobały, są ponadczasowe, zawsze modne i eleganckie:rolleyes: Ja tez mam poduszek aż nadto ale takiej nigdzie nie mogłam trafić, jak już to zamiast guzika kryształ, a ta jest subtelniejsza. Skąd ona? Dzięki Martuś No właśnie o taką ponadczasowość nam chodziło w urządzaniu domku;) W sprawie poduszki dam Ci namiar na priv, bo wiem, że jest bardzo mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aguś, dzięks, zaraz się skonsultuję z córą, czy je chce. Ja je widzę u niej ma biały romantyczny pokój:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aguś, dzięks, zaraz się skonsultuję z córą, czy je chce. Ja je widzę u niej ma biały romantyczny pokój:rolleyes: No problem Marjelko Do białego pokoiku małej damy będą pasowały jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No problem Marjelko Do białego pokoiku małej damy będą pasowały jak ulał Właśnie stwierdziła, że mogą być Znaczy się jest dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Właśnie stwierdziła, że mogą być Znaczy się jest dobrze;) SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.12.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A grzeczna byłaś? Przyszedł do Ciebie Mikołaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A grzeczna byłaś? Przyszedł do Ciebie Mikołaj? Ano byłam grzeczna, ale mój Mikołaj poszedł dzisiaj z szefem- który na chwilę pojawił się w kraju- na biznesowe spotkanie (czytaj niezłą popijawę w knajpie) i wróci późno... Ale prezent dostałam:p A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A pewnie. Odpowiednio wcześnie o to zadbałam i dokonałam stosownego zakupu. Idelanie mi się to udało bo listonosz paczkę dostaczył dzisiaj Kupiłam sobie wszystkie tomy "Katarzyny". Od dawna miałam na nią ochotę tylko okazji (i miejsca) jakoś nie było. A po przeprowadzce znowu będę mogła szaleć z książkami (dopóki domu nie zagracę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A pewnie. Odpowiednio wcześnie o to zadbałam i dokonałam stosownego zakupu. Idelanie mi się to udało bo listonosz paczkę dostaczył dzisiaj Spryciula:lol2: No na książki miejsca to bedziesz miała duuużżżoooo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aga swietne te podusie...:wiggle:mnie juz slow brak na ten Twoj "szperaczy dar":p no niesamowita Jestes:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts