Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sliczna poduszka :) i fotel tez:rolleyes:

Ostatnio ogladalam na przecenie podobna poduszke za 2 euro i nie wzielam:bash:

Dzięki Kasiu:D Fotel nie mój:no: Za 2 Euro kupuj wszystko bez zastanowienia, potem zrobisz selekcję:lol2:

A ja mam taką :D:D:D tylko szarą, nad różową się zastanawiałam.

Aga, żyrandol fajny chociaż wydaje mi się stanowczo za wąski. Skoro mówisz, że jest ok to wierzę :). Kolor, kształt - bomba u Ciebie :yes:.

Ooo popatrz yokasiu, szare mi wykupili:cry::cry: bo też najpierw chciałam:lol2: Ale teraz sobie pomyślałam, że taki róż wprowadzi mi do sypialni trochę romantyzmu:rolleyes::rolleyes: Lampa za wąska mówisz?:confused: Qrcze ona ma 30 cm szer i 60 wys:o Aż strach pomyśleć jakby wyglądała np. w sypialni 20m2??? W rzeczywistości jest ok, w końcu schody to nie pokój chyba... No i optycznie bardzo ją pomniejsza ten dłuuugi łańcuch. Ale jak reszta się podoba, to się cieszę:wiggle:

Aga,

przecudna - ja zastanawiałam się na obiema:lol2: - ale chwilowo dałam sobie spokój - bo już sama nie wiem, ile mam poduszek!

Hi, hi Aniu masz rację, Ty to się do poduszek nawet nie zbliżaj:lol2: chyba możesz otworzyć nawet jakiś sklepik z nimi, cooo?:p

Aguś, żyrandol schodowy idealny, dobrałaś świetnie, innego sobie nie wyobrażam.

Takie kute balustrady też mi się zawsze podobały, są ponadczasowe, zawsze modne i eleganckie:rolleyes:

Ja tez mam poduszek aż nadto ale takiej nigdzie nie mogłam trafić, jak już to zamiast guzika kryształ, a ta jest subtelniejsza. Skąd ona?:p

Jest...smukła! O!

O tak, świetnie ją określiłaś:lol2:

Aguś, żyrandol schodowy idealny, dobrałaś świetnie, innego sobie nie wyobrażam.

Takie kute balustrady też mi się zawsze podobały, są ponadczasowe, zawsze modne i eleganckie:rolleyes:

Ja tez mam poduszek aż nadto ale takiej nigdzie nie mogłam trafić, jak już to zamiast guzika kryształ, a ta jest subtelniejsza. Skąd ona?:p

Dzięki Martuś:wiggle:

No właśnie o taką ponadczasowość nam chodziło w urządzaniu domku;) W sprawie poduszki dam Ci namiar na priv, bo wiem, że jest bardzo mało...

A grzeczna byłaś? Przyszedł do Ciebie Mikołaj?:p

Ano byłam grzeczna, ale mój Mikołaj poszedł dzisiaj z szefem- który na chwilę pojawił się w kraju- na biznesowe spotkanie ;) (czytaj niezłą popijawę w knajpie) i wróci późno...:( Ale prezent dostałam:p A Ty?

A pewnie. Odpowiednio wcześnie o to zadbałam i dokonałam stosownego zakupu. Idelanie mi się to udało bo listonosz paczkę dostaczył dzisiaj :p

Kupiłam sobie wszystkie tomy "Katarzyny". Od dawna miałam na nią ochotę tylko okazji (i miejsca) jakoś nie było. A po przeprowadzce znowu będę mogła szaleć z książkami (dopóki domu nie zagracę). :lol2: