Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co to za sklep, którego nie znam a wszyscy znają?:o A mi się wydawało, że ja już wszystko znam:lol2:

Madziu to ...:rolleyes:

Martus no ja dzieki Adze kilka fajnych zakupow poczynilam ...

Anetko a jeszcze ile przed Tobą... mam nadzieję:lol2:

Edytowane przez agawi74

Aga,poduszki są piękne jak i całe Twoje wnętrza.Pisałaś kiedyś o chwostach ,więc polecam ten sklep http://www.arabskienoce.pl/

mme33 dziekuję za miłe słowa:D W sprawie chwostów to wczoraj zamówiłam, ale dziękuję za pamięć. Nigdzie nie ma srebrnych i dużych. Zobaczymy, co mi przyślą- jak będą do bani to pójdą do wymiany:p

Aga super poduszka! Tak sobie myślę, że szarą taką to z chęcią i ja bym przygarnęła :lol:

A jasny róż jako romantyczna nuta w sypialni to super pomysł - sama u siebie stosuję :rotfl:

Pysiaczku dzięki:D poduszek już nie ma ani szarych ani różowych:rolleyes: Wystarczyło podać nazwę sklepu i z dnia na dzień zniknęły:lol2:

Aga czy ja Ci już kiedyś pisałam , że jesteś naszym szpiegiem internetowym :lol2: i masz dar do cacuszek :lol2:

Pisałaś! Ale możesz tak codziennie Andżeliko:hug:

Poduszki piękne :D

Dzięki:D

Qrczę rozmawiałam właśnie z babką od szycia zasłony i narzuty - są problemy z moim materiałem, buuuu:cry::cry:

Nie wiem czy zdążą jednak przed Świętami... Proponowała mi inny materiał, ale ja nie chcę.

A wszystkiemu winne są Eurofirany:mad: bo to przez nich sprowadzana jest tkanina. No trudno, nie zabiję się, jak zlecenie będzie jednak po Świętach...http://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif Chlapnę sobie na pocieszenie...http://emoty.blox.pl/resource/menel.gif

człowiek uda sie w niebyt na 4 dni a tu 6 stron chyba nastukane!

:rotfl::rotfl:

Piekna lampa! pieknie wyglada na schodach i z tymi barierkami! extra!! poduchy tez super! oj marzy mi sie taka szara okrągła (daj namiar na priva - wiem wiem ze juz nie ma ale ja moge poczekac;-))))

Dzięki psosinku:hug:Zaraz wyślę Ci namiarek, ale podobno ma ich już nie być...:(

podusia śliczniusia:yes:

pędzisz Agawi z tymi zakupami aż mi się smutno robi, że u mnie taki zastój:cry:

Dzięki mrówko:hug:Ale co Ty pleciesz? Jaki masz zastój? Ja widziałam u Ciebie ostatnio fajną lampkę:yes::D

O wcześniejszych zakupach już nie wspominając:mad: