MarJel 06.12.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aga swietne te podusie...:wiggle:mnie juz slow brak na ten Twoj "szperaczy dar":p no niesamowita Jestes:wiggle: A jeszcze co niektóre wykorzystują ten dar:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aga swietne te podusie...:wiggle:mnie juz slow brak na ten Twoj "szperaczy dar":p no niesamowita Jestes:wiggle: Anetko dziękuję A jeszcze co niektóre wykorzystują ten dar:bye: Marta, wykorzystuj ile tylko wlezie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ej no, widzę, że wszystkie o tych poduszkach wiedziały, część kupiła, część się czaiła - co to za sklep, którego nie znam a wszyscy znają? A mi się wydawało, że ja już wszystko znam:lol2: Super podusie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A jeszcze co niektóre wykorzystują ten dar:bye: Martus no ja dzieki Adze kilka fajnych zakupow poczynilam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) co to za sklep, którego nie znam a wszyscy znają? A mi się wydawało, że ja już wszystko znam:lol2: Madziu to ... Martus no ja dzieki Adze kilka fajnych zakupow poczynilam ... Anetko a jeszcze ile przed Tobą... mam nadzieję Edytowane 7 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 hmmm, no straszne - nie znałam:oDzięki słoneczko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 hmmm, no straszne - nie znałam:o :rotfl: Dzięki słoneczko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 07.12.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Aga,poduszki są piękne jak i całe Twoje wnętrza.Pisałaś kiedyś o chwostach ,więc polecam ten sklep http://www.arabskienoce.pl/ Edytowane 7 Grudnia 2011 przez mme33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Aga super poduszka! Tak sobie myślę, że szarą taką to z chęcią i ja bym przygarnęła A jasny róż jako romantyczna nuta w sypialni to super pomysł - sama u siebie stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.12.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Aga czy ja Ci już kiedyś pisałam , że jesteś naszym szpiegiem internetowym i masz dar do cacuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.12.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Poduszki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Aga,poduszki są piękne jak i całe Twoje wnętrza.Pisałaś kiedyś o chwostach ,więc polecam ten sklep http://www.arabskienoce.pl/ mme33 dziekuję za miłe słowa:D W sprawie chwostów to wczoraj zamówiłam, ale dziękuję za pamięć. Nigdzie nie ma srebrnych i dużych. Zobaczymy, co mi przyślą- jak będą do bani to pójdą do wymiany:p Aga super poduszka! Tak sobie myślę, że szarą taką to z chęcią i ja bym przygarnęła A jasny róż jako romantyczna nuta w sypialni to super pomysł - sama u siebie stosuję Pysiaczku dzięki:D poduszek już nie ma ani szarych ani różowych:rolleyes: Wystarczyło podać nazwę sklepu i z dnia na dzień zniknęły:lol2: Aga czy ja Ci już kiedyś pisałam , że jesteś naszym szpiegiem internetowym i masz dar do cacuszek Pisałaś! Ale możesz tak codziennie Andżeliko Poduszki piękne Dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Qrczę rozmawiałam właśnie z babką od szycia zasłony i narzuty - są problemy z moim materiałem, buuuu:cry: Nie wiem czy zdążą jednak przed Świętami... Proponowała mi inny materiał, ale ja nie chcę. A wszystkiemu winne są Eurofirany bo to przez nich sprowadzana jest tkanina. No trudno, nie zabiję się, jak zlecenie będzie jednak po Świętach...http://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif Chlapnę sobie na pocieszenie...http://emoty.blox.pl/resource/menel.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.12.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Oj, niedobrze.... A sama nie próbowałaś szukać tej tkaniny? Tylko przez Eurofirany można ją zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Oj, niedobrze.... A sama nie próbowałaś szukać tej tkaniny? Tylko przez Eurofirany można ją zamówić? Aniu, nie wiem, ale jak właścicielka pracowni, która ma wejścia też czeka to ja chyba nie mam szans... Materiał sprowadzają z zagranicy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.12.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 podusia śliczniusia:yes:pędzisz Agawi z tymi zakupami aż mi się smutno robi, że u mnie taki zastój:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.12.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 człowiek uda sie w niebyt na 4 dni a tu 6 stron chyba nastukane! Piekna lampa! pieknie wyglada na schodach i z tymi barierkami! extra!! poduchy tez super! oj marzy mi sie taka szara okrągła (daj namiar na priva - wiem wiem ze juz nie ma ale ja moge poczekac;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 człowiek uda sie w niebyt na 4 dni a tu 6 stron chyba nastukane! :rotfl: Piekna lampa! pieknie wyglada na schodach i z tymi barierkami! extra!! poduchy tez super! oj marzy mi sie taka szara okrągła (daj namiar na priva - wiem wiem ze juz nie ma ale ja moge poczekac;-)))) Dzięki psosinku:hug:Zaraz wyślę Ci namiarek, ale podobno ma ich już nie być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 podusia śliczniusia:yes: pędzisz Agawi z tymi zakupami aż mi się smutno robi, że u mnie taki zastój:cry: Dzięki mrówko:hug:Ale co Ty pleciesz? Jaki masz zastój? Ja widziałam u Ciebie ostatnio fajną lampkę O wcześniejszych zakupach już nie wspominając:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 O nie Aga co te Eurofirany sobie myślą Szkoda, że poduch już nie ma i nie będzie prawdopodobnie, ale może gdzieś się jeszcze trafią podobne za równie miłą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts