Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wrzucę tutaj co by przy jedzeniu zostać , Agawi mam nadzieję że mogę ? Jakby coś mogę zabrać "do siebie "

Biała damo, oczywiście zostaw przepis- bardzo dziękuję, na pewno wypróbuję:cool:

Aga przepisik podkradam ;).....

Kochana, to jest karalne:lol2::hug:

O ranyyyy!! tu znowu WiELKIE ŻARCiE!!! jak tu myśleć o diecie ,skoro takie pyszności serwujecie....

Ooo Beatka wróciła:wiggle: Ciekawe jak wam poszło- zaraz pędzę poczytać:yes::D

U mnie wielkie żarcie tylko na forum, bo w domu NIC nie piekę- czekam już na Święta:D

Skusiłam się Aga i kupiłam nowe zasłony do salonu :yes: , nie mam tylko pomysłu jak je zawiesić

Kubełko, nie żałuj sobie:lol2::D W sprawie zasłon to jakie, jakie kupiłaś? Mają zasłaniać, czy tylko dekoracja? Idę zaraz do Ciebie, może coś wkleiłaś...:rolleyes::rolleyes:

Edit- pysiaczku pominęłam Twój wpis:hug:

Przeceny w styczniu będą na pewno:yes: Ja kupowałam wysyłkowo w firmie Porcella- były dostępne 3 wielkości, ale teraz coś im się ze stroną porobiło...

http://www.porcella.pl/

Edytowane przez agawi74

ja też jestem jakaś ślepawa w temacie urody tego pana,

po dwóch kieliszkach wina zdecydowanie wolałabym kolację z tym obwiesiem, hulaką i utracjuszem Jackiem Sparowem ;)

ja też jestem jakaś ślepawa w temacie urody tego pana

Tolu, bo on nie jest piękny, ale ma to coś- przynajmniej dla mnie:D

jpo dwóch kieliszkach wina zdecydowanie wolałabym kolację z tym obwiesiem, hulaką i utracjuszem Jackiem Sparowem ;)

A ten z kolei jest cholera aż za przystojny jak na faceta, ale kolację chętnie:yes::lol2: