pysiaczek 10.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Oooooo taką tartę truskawkową to bym zjadła a tu zima Koniecznie muszę kupić foremki Myślę, że niedługo w Duce powinny być przeceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.12.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 O ranyyyy!! tu znowu WiELKIE ŻARCiE!!! jak tu myśleć o diecie ,skoro takie pyszności serwujecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Mniam, a ja jem i jem i kilogramy same spadają ostatnio więc nie będę się krępować i zjem tartę cebulową i na słono a później z truskawkami, tylko do tej ostatnie dodam bitą śmietanę ... nie będę sobie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.12.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Skusiłam się Aga i kupiłam nowe zasłony do salonu , nie mam tylko pomysłu jak je zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Wrzucę tutaj co by przy jedzeniu zostać , Agawi mam nadzieję że mogę ? Jakby coś mogę zabrać "do siebie " Biała damo, oczywiście zostaw przepis- bardzo dziękuję, na pewno wypróbuję Aga przepisik podkradam ..... Kochana, to jest karalne:lol2: O ranyyyy!! tu znowu WiELKIE ŻARCiE!!! jak tu myśleć o diecie ,skoro takie pyszności serwujecie.... Ooo Beatka wróciła:wiggle: Ciekawe jak wam poszło- zaraz pędzę poczytać U mnie wielkie żarcie tylko na forum, bo w domu NIC nie piekę- czekam już na Święta:D Skusiłam się Aga i kupiłam nowe zasłony do salonu , nie mam tylko pomysłu jak je zawiesić Kubełko, nie żałuj sobie:lol2: W sprawie zasłon to jakie, jakie kupiłaś? Mają zasłaniać, czy tylko dekoracja? Idę zaraz do Ciebie, może coś wkleiłaś...:rolleyes: Edit- pysiaczku pominęłam Twój wpis:hug: Przeceny w styczniu będą na pewno:yes: Ja kupowałam wysyłkowo w firmie Porcella- były dostępne 3 wielkości, ale teraz coś im się ze stroną porobiło... http://www.porcella.pl/ Edytowane 11 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Aaa byliśmy dzisiaj na filmie Sylwester w NY- polecam bardzo:yes: Filmik przyjemny, z happy endem jak to w filmach bywa- takie Walentynki w Sylwestra:) no i Bon Jovi to nadal niezłe ciacho:jawdrop:(mężu nie czytaj:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No faktycznie stronka nie działa, ale dzięki za cynk Też bym się do kina wybrała - może w tygodniu się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tarta MNIAMMMMMM A mi się Bon Jovi nigdy nie podobał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No faktycznie stronka nie działa, ale dzięki za cynk Też bym się do kina wybrała - może w tygodniu się uda Nie ma za co- nawet Ci nie bardzo pomogłam:( Na pewno gdzieś trafisz, bo są bardzo popularne:yes: Widziałam tez takie foremki w Tesco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A mi się Bon Jovi nigdy nie podobał . Wiesz co Aniu, szczerze mówiąc to też nie jest mój ideał męskiej urody (właśnie mi uświadomiłaś) ale on coś w sobie ma:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Być może, tylko tego nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Być może, tylko tego nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 ja też jestem jakaś ślepawa w temacie urody tego pana, po dwóch kieliszkach wina zdecydowanie wolałabym kolację z tym obwiesiem, hulaką i utracjuszem Jackiem Sparowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 ja też jestem jakaś ślepawa w temacie urody tego pana Tolu, bo on nie jest piękny, ale ma to coś- przynajmniej dla mnie:D jpo dwóch kieliszkach wina zdecydowanie wolałabym kolację z tym obwiesiem, hulaką i utracjuszem Jackiem Sparowem A ten z kolei jest cholera aż za przystojny jak na faceta, ale kolację chętnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Oooo ze Sparowem chętnie a w moim przypadku jeszcze z Bearem Gryllsem albo Jamie'm Olivierem (to chyba ze względu na jedzenie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 hi hi, kolacja z Gryllsem pod warunkiem, że nie jadłby tych makabrycznych robali , no nie mogę patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 albo Jamie'm Olivierem (to chyba ze względu na jedzenie ). Dla mnie też tylko ze względu na jedzenie:lol2: I mogłabym jeszcze długo wymieniać tych przystojniaków:oops: ...ale tego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tolu, za to go uwielbiam. Moja przyjaciółka była oburzona "ależ on je pizzę w przerwach między zdjęciami!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No Grylls to się najadł w życiu dziwnych rzeczy To ulubieniec mojego męża ale na kolację raczej by z nim nie poszedł Aga dzięki - muszę się wybrać do Tesco bo słyszałam, że wnętrzarsko też się rozwinęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wątek tak pędzi ,że nie mogę znaleźć tej inspiracji z firanami u Ciebie , moje tylko w formie dekoracyjnej i tylko po bokach ( by tych łuków nie zasłaniać ) , kupiłam jasne ... i nie mam czasu usiąść do maszyny , może uda mi się w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts