Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sęk w tym, że metalowych właśnie nie chcę. Mam w łazience białe meble z przecierką i taki drewniany pomalowany na biało pasowałby idealnie.

Może faktycznie u jakiegoś stolarza trzeba będzie zamówić. Chce całkiem prosty, bez ozdobników, to nie będzie jakiś skomplikowany do zrobienia.

(a ręczniki z koronkami będą się eksponowały należycie ;) )

Dziewczynki, kochane jesteście, ze tak wierzycie w moje szperacze umiejętności:hug::lol2:

Dorfi, rzeczywiście Beauty ma rację- z drewnianymi jest ciężko, metalowe są od ręki:yes:

Ale ciężko nie oznacza niewykonalnie- dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych:D Coś mam i może lepiej wyślę Ci najpierw na priv, bo za chwilkę może zniknąć, ok?;)

Aga powinnaś mieć taki tytuł Szperacza Netowego nadany przez Adminka :D

Super ta szafka :o Genialna jest po prostu!

Pysiaczku Ty też...:hug:Szafka fajna i nawet wysyłają do Pl, ale cena taka sobie:( Zaraz wkleję link:yes:

szafka super :jawdrop:mają białe?:lol2:

Anetko, to Potterybarn, białej nie widziałam;) ale są inne zobacz sobie na ich stronie:D

http://www.potterybarn.com/products/leena-media-console/?pkey=e|console|62|best|0|2|24||18&group=1&sku=1597590&cm_src=PRODUCTSEARCH||NoFacet-_-NoFacet-_-NoMerchRules-_-

aga, super ta szafla rtv:yes: Nawet bardzo super:lol:

To już wiesz gdzie ją kupić:D

A a propos patery, to ja mam białą paterkę (32 cm) do której bardzo pilnie poszukuję ładnego, porządnego klosza z przezroczystego szkła - Szperaczu Netowy - gdzie go szukać???:roll:

Madziu czy Ty mnie nie przeceniasz??? Klosz? Sam klosz? Widzę problemik:rolleyes:

Mogę Ci podać namiar na 32 cm paterkę z kloszem- paterę możesz wyrzucić bo jest tania i ostatnia;)

http://ww.vatera.ro/64584-pasabahce-patery-patera-z-kloszem-32-cm-i1966598662.html

Jak to cię przeceniam?:lol:

Przecież ty od razu, w 3 minuty rzucasz mi propozycję 200 razy lepszą niż wszystkie, ktore do tej pory widziałam:lol2:

Z kupnem wstrzymuję sie tylko dlatego, że moze jutro z rana, wyspana znajdziesz coś jeszcze fajniejszego:rotfl:

A tak na poważnie, to boję sie, że ona jest troszeńkę za płaska (potrzebuję jej do ślicznych muffinków od Tosiaczka, a niektóre z nich dość wysokie i sporo ich... zajmują prawie całą paterę;))