Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ja też czekam na śnieg...renifery bez śniegu ...to nie to :no: Okruszek ma narty obiecane w tym roku...:Pi święta nie na biało to tak trochę nie jak świeta...:PJutro chyba kupię styropian i zaczne go w garażu kruszyć, żeby sobie nastrój na święta wyczarować:lol2:

Nie no dziewczyny nie żebym nie lubiła białego szaleństwa , ale mam tak samo jak Pysiaczek po ostatnich zimach i wiecznym odśnieżaniu oraz brakiem możliwości parkowania ( bo po co odśnieżać mają) mam jej na razie dosyć .

Na sankach lub listku to ja chętnie doopkę posadzę ....ale jeszcze nie teraz . Co muszę przyznać to to ,że jest jaśniej wieczorkiem jak wracam do domu.

A jak zasłonki Aga bo moje jeszcze leżą i czekają ?

Piękne, przepiekne te inspiracje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaa i patera super :) chyba też sobie sprawię na nóżce bo wszystkie mam płaskie a taka też jest nice ;) i to że kremowa !!!

taaaaaaaaaaaaaak kupię sobie taką, a na stole położę wianek z choinki, udekorowany ładnie a w środek paterka...

Jutro chyba kupię styropian i zaczne go w garażu kruszyć, żeby sobie nastrój na święta wyczarować:lol2:

To świetny pomysł Anetko:lol2: i chyba jedyna szansa na śnieg... Nawet w Alpach go nie ma:P

Ja to bym chciała te reniferki i lampiony z ostatniego zdjęcia.

Ja też:rolleyes::rolleyes:

Na święta może napadać zgadzam się, ale poza tym to mi do śniegu nie tęskno po dwóch ostatnich zimach ;)

Tak, pysiaczku to miałam na mysli- tylko na Święta:lol2:

Na sankach lub listku to ja chętnie doopkę posadzę ....

:rotfl:

A jak zasłonki Aga bo moje jeszcze leżą i czekają ?

A moje nie istnieją kubełko:P:p:P Czekamy na materiał:sick:

Piękne, przepiekne te inspiracje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaa i patera super :) chyba też sobie sprawię na nóżce bo wszystkie mam płaskie a taka też jest nice ;) i to że kremowa !!!

taaaaaaaaaaaaaak kupię sobie taką, a na stole położę wianek z choinki, udekorowany ładnie a w środek paterka...

Dzięki zuzanko:D ja zamówiłam nawet 2 paterki- zawsze się przydadzą:wiggle:Pomysł z wianuszkiem wokół świetny:wiggle:

Aga,

pożyczam do siebie dwie inspiracje:rolleyes: - boskie!!!!!

Paterka ekstra.

A poduchy już przyszły???

Dzięki Sharlot:D- a pożyczaj sobie ile chcesz:rolleyes:

NIC nie przyszło:mad: Mam nadzieję, że w tym tygodniu wszystko mi przyjdzie, bo sporo drobiazgów pozamawiałam...:rolleyes: