Dorfi 13.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Zawsze mnie zastanawiało jak te dekoracje są przymocowane (do drzwi, kolumny itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Dorfi ja swoją do drzwi przyczepiam do kołatki;) a wstążki to trzeba chyba od środka... Może sama coś fajnego wymyślisz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aga przepiękne są te turkusowe drzwi z trzema wieńcami! Kradnę inspirację A przy reniferach ktoś się nieźle naplótł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Piękne inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aga przepiękne są te turkusowe drzwi z trzema wieńcami! Kradnę inspirację A przy reniferach ktoś się nieźle naplótł Pysiaczku mnie też one podobają się najbardziej:rolleyes: A reniferki boskie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aga piękne inspiracje...renifery super - też bym takie chciała przed swój domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Piękne inspiracje Dzięki moniu Aga piękne inspiracje...renifery super - też bym takie chciała przed swój domek... Anetko myślę, że te reniferki można też u nas kupić, bo pomysł super... Ale w tym, roku chyba śniegu w Święta nie będzie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ach jakie piękne te dekoracje domów - tyle, że największą z nich jest śnieg a u nas niestety liiipa w tym temacie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 tyle, że największą z nich jest śnieg Świetnie to ujęłaś arco:yes: Może jednak COŚ spadnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.12.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Inspiracje piękne mnie najbardziej podoba się czwarta . I jakoś nietęskno mi do śniegu - a jak ja dojadę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 I jakoś nietęskno mi do śniegu - a jak ja dojadę do pracy A ja na Święta bym chciała... choć w zeszłym roku, to śnieg i mróz rzeczywiście dal nam popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 no ja też czekam na śnieg...renifery bez śniegu ...to nie to Okruszek ma narty obiecane w tym roku...:Pi święta nie na biało to tak trochę nie jak świeta...:PJutro chyba kupię styropian i zaczne go w garażu kruszyć, żeby sobie nastrój na święta wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.12.2011 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja to bym chciała te reniferki i lampiony z ostatniego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.12.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Na święta może napadać zgadzam się, ale poza tym to mi do śniegu nie tęskno po dwóch ostatnich zimach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.12.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nie no dziewczyny nie żebym nie lubiła białego szaleństwa , ale mam tak samo jak Pysiaczek po ostatnich zimach i wiecznym odśnieżaniu oraz brakiem możliwości parkowania ( bo po co odśnieżać mają) mam jej na razie dosyć . Na sankach lub listku to ja chętnie doopkę posadzę ....ale jeszcze nie teraz . Co muszę przyznać to to ,że jest jaśniej wieczorkiem jak wracam do domu. A jak zasłonki Aga bo moje jeszcze leżą i czekają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.12.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Piękne, przepiekne te inspiracje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaa i patera super chyba też sobie sprawię na nóżce bo wszystkie mam płaskie a taka też jest nice i to że kremowa !!! taaaaaaaaaaaaaak kupię sobie taką, a na stole położę wianek z choinki, udekorowany ładnie a w środek paterka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aga,pożyczam do siebie dwie inspiracje:rolleyes: - boskie!!!!! Paterka ekstra.A poduchy już przyszły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jutro chyba kupię styropian i zaczne go w garażu kruszyć, żeby sobie nastrój na święta wyczarować To świetny pomysł Anetko i chyba jedyna szansa na śnieg... Nawet w Alpach go nie ma:P Ja to bym chciała te reniferki i lampiony z ostatniego zdjęcia. Ja też:rolleyes: Na święta może napadać zgadzam się, ale poza tym to mi do śniegu nie tęskno po dwóch ostatnich zimach Tak, pysiaczku to miałam na mysli- tylko na Święta:lol2: Na sankach lub listku to ja chętnie doopkę posadzę .... A jak zasłonki Aga bo moje jeszcze leżą i czekają ? A moje nie istnieją kubełko:P:P Czekamy na materiał Piękne, przepiekne te inspiracje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaa i patera super chyba też sobie sprawię na nóżce bo wszystkie mam płaskie a taka też jest nice i to że kremowa !!! taaaaaaaaaaaaaak kupię sobie taką, a na stole położę wianek z choinki, udekorowany ładnie a w środek paterka... Dzięki zuzanko ja zamówiłam nawet 2 paterki- zawsze się przydadzą:wiggle:Pomysł z wianuszkiem wokół świetny:wiggle: Aga, pożyczam do siebie dwie inspiracje:rolleyes: - boskie!!!!! Paterka ekstra. A poduchy już przyszły??? Dzięki Sharlot- a pożyczaj sobie ile chcesz:rolleyes: NIC nie przyszło:mad: Mam nadzieję, że w tym tygodniu wszystko mi przyjdzie, bo sporo drobiazgów pozamawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.12.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Coś jeszcze???? Prócz: narzuty, zasłon, chwostów, patery i poduch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Coś jeszcze???? Prócz: narzuty, zasłon, chwostów, patery i poduch? Aniu nie dla mnie i nie do domu:lol2:- takie uzupełnienie prezentów gwiazdkowych, których nie zdążyłam kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts