Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Aguś, ja z takim pytaniem :) do Ciebie a może i inni się udzielą. Ty jestes mistrzyni więc pozwoliłam sobie tutaj zapytać :D jakie macie deski do prasowania i suszarki na pranie ? O ile ktoś używa takiej stojącej suszarki oczywiście :). Deski interesują mnie jakieś fajne, które polecacie, nieudane zakupy interesują mnie mniej :rotfl: :)))))))))))). Mam nadzieję, że się nie obrazisz że u Ciebie soo ?

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yokasiu, jaka ja miszczyni:oops::oops: I za co mam się obrażać?:confused: kochana rozczaruję Cię, ale mam i suszarkę i deskę 5 letnią i też zamierzam wymienić:lol2::lol2: Mamy właśnie taką normalną, metalową, stojącą suszarkę i chyba nadal takie są ... Widziałam jedynie, że niektóre mają gumowane zakończenia, żeby nie rysować podłogi:wiggle:

Ale z deską to jest ważniejsza sprawa- wiadomo, że jakość narzuca niestety cena. Musi być stabilna i porządna, żeby nie strzelała pod wpływem prasowania:lol2:

Ja też się chętnie dowiem, może dziewczyny coś polecą... my tu z Anią czekamy:)

Właśnie, za deskę to powyżej stówki trzeba dać, mam jeden typ ale nie wiem jak to u innych wygląda. My korzystamy obecnie z deski teścia a suszarkę mamy taką łazienkową nad wanną :rotfl:.

Suszarkę stojącą widziałam też fajną, z drugim pięterkiem i gumowanymi zakończeniami, chyba ją kupię.

Pytam bo to prezent dla nas pod choinkę :D:D:D i coś muszę wybrać :D

My korzystamy obecnie z deski teścia a suszarkę mamy taką łazienkową nad wanną :rotfl:

:lol2::lol2: Luby mi chciał taką w pralni zainstalować, bo wygodna i nie zajmuje miejsca na podłodze. Pogoniłam go:lol2:

Suszarkę stojącą widziałam też fajną, z drugim pięterkiem i gumowanymi zakończeniami, chyba ją kupię.

Pytam bo to prezent dla nas pod choinkę :D:D:D i coś muszę wybrać :D

Suszarkę kup Aniu sama, a deskę weź na prezent bo droższa:rotfl:Praktyczne prezenty fajne są:wiggle:

Szybka sesyjka poduszki, która dzisiaj przyszła:rolleyes: Myślę, że jest śliczniusia i romantyczna:lol2:

Internet mi dzisiaj cały czas przerywa, więc chyba nie napiszę się za dużo:mad::mad:

http://img864.imageshack.us/img864/1613/dsc02777q.jpg

Z tyłu wygląda tak

http://img853.imageshack.us/img853/279/dsc02784l.jpg

Agusia śliczniusia podusia :p :yes:

yokasia wiem, że o nieudanych zakupach miało nie być, ale wklejam to jako ostrzeżenie ;)

Ja mam taką deskę viledy i nie jestem z niej zadowolona :no: Zbyt lekka jest chyba i podczas prasowania przesuwa się :sick:

http://vipelektronik.pl/img/p/445-663-large.jpg

Suszarkę mam leifheit czy jakoś tak i poprzedni model miałam świetny! Stabilny i solidny. Turkusowe wykończenia miała. Ale wzięłam i się zamieniłam bo tamta lepiej pasowała kolorystycznie kuzynowi do wnętrza (a w kawalerce to się bierze pod uwagę ;)). I to był błąd bo dał mi tej samej firmy ale już mniej solidną i zbyt delikatną mam wrażenie :(

Agusia śliczniusia podusia :p :yes:

Dzięki pysiaczku i za podusię i za info o desce/suszarce. Mi też się przyda:wiggle:

Bardzo ryli:):D:)

:lol2::lol2:

sliczna!!!

Podusia dziękuje:D

Słodziuchna:rolleyes: U mnie będzie jedna chyba na wiklinowym fotelu u Mai, a druga może na łóżku:rolleyes:

Zobaczy się jak przyjdą :mad:

Marjelko na wiklinowycm fotelu będzie super:rolleyes: Odezwij się do nich- wiesz okres świąteczny, żeby nie zapomnieli :confused:

Przyszłam się pochwalić, że rozmawiałam z panem elektrykiem i obiecał, że zrobi mi mechanizm opuszczający lampę na dół :lol:

Ale super, Dorfi:wave::wave: Czyli będzie jak w zamczysku:wiggle:

Piękna poduszka, uwielbiam takie!

Już sobie wyobrażam, jak będzie się komponowała z zasłonami i narzutą!!!! - rany, Aga, KIEDY w końcu je dostaniesz uszyte?????

Dzięki Aniu:hug:W sprawie łożkowo-narzutowej to tak jak pisałam wcześniej- niestety nadal czekamy na materiał z Eurofiran:cry::cry: Wszystko pewnie będzie dopiero gotowe na początku roku:mad:

Super poducha, nie mogę inaczej napisać bo mam taką samą :rotfl: tylko kolor inny. Gdzieś to się już żaliłam, że na moją nikt nie zwrócił uwagi :rotfl::rotfl::rotfl: :D

Dzięki yokasiu:D Ja Twojej nie widziałam:p bo bym zapytała i teraz była w posiadaniu szarej i różowej:lol2::lol2: