yokasta 14.12.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aguś, ja z takim pytaniem do Ciebie a może i inni się udzielą. Ty jestes mistrzyni więc pozwoliłam sobie tutaj zapytać jakie macie deski do prasowania i suszarki na pranie ? O ile ktoś używa takiej stojącej suszarki oczywiście . Deski interesują mnie jakieś fajne, które polecacie, nieudane zakupy interesują mnie mniej ))))))))))). Mam nadzieję, że się nie obrazisz że u Ciebie soo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 yokasiu, jaka ja miszczyni:oops: I za co mam się obrażać? kochana rozczaruję Cię, ale mam i suszarkę i deskę 5 letnią i też zamierzam wymienić:lol2: Mamy właśnie taką normalną, metalową, stojącą suszarkę i chyba nadal takie są ... Widziałam jedynie, że niektóre mają gumowane zakończenia, żeby nie rysować podłogi:wiggle: Ale z deską to jest ważniejsza sprawa- wiadomo, że jakość narzuca niestety cena. Musi być stabilna i porządna, żeby nie strzelała pod wpływem prasowania:lol2: Ja też się chętnie dowiem, może dziewczyny coś polecą... my tu z Anią czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.12.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Właśnie, za deskę to powyżej stówki trzeba dać, mam jeden typ ale nie wiem jak to u innych wygląda. My korzystamy obecnie z deski teścia a suszarkę mamy taką łazienkową nad wanną . Suszarkę stojącą widziałam też fajną, z drugim pięterkiem i gumowanymi zakończeniami, chyba ją kupię. Pytam bo to prezent dla nas pod choinkę :D:D i coś muszę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 My korzystamy obecnie z deski teścia a suszarkę mamy taką łazienkową nad wanną :lol2: Luby mi chciał taką w pralni zainstalować, bo wygodna i nie zajmuje miejsca na podłodze. Pogoniłam go:lol2: Suszarkę stojącą widziałam też fajną, z drugim pięterkiem i gumowanymi zakończeniami, chyba ją kupię. Pytam bo to prezent dla nas pod choinkę :D:D i coś muszę wybrać Suszarkę kup Aniu sama, a deskę weź na prezent bo droższa:rotfl:Praktyczne prezenty fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Szybka sesyjka poduszki, która dzisiaj przyszła:rolleyes: Myślę, że jest śliczniusia i romantyczna:lol2: Internet mi dzisiaj cały czas przerywa, więc chyba nie napiszę się za dużo:mad: http://img864.imageshack.us/img864/1613/dsc02777q.jpg Z tyłu wygląda tak http://img853.imageshack.us/img853/279/dsc02784l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ulala:rolleyes: jaka pikna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ulala:rolleyes: jaka pikna:rolleyes: Ryli?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ryli?:lol2: no ryli ryli:lol2: masz jakieś wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 masz jakieś wątpliwości? W sumie to nie, trzeba poczekać na tą cholerną narzutę i zestawić ją z resztą poduch, bo na razie taka samiutka jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.12.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Agusia śliczniusia podusia yokasia wiem, że o nieudanych zakupach miało nie być, ale wklejam to jako ostrzeżenie Ja mam taką deskę viledy i nie jestem z niej zadowolona Zbyt lekka jest chyba i podczas prasowania przesuwa się http://vipelektronik.pl/img/p/445-663-large.jpg Suszarkę mam leifheit czy jakoś tak i poprzedni model miałam świetny! Stabilny i solidny. Turkusowe wykończenia miała. Ale wzięłam i się zamieniłam bo tamta lepiej pasowała kolorystycznie kuzynowi do wnętrza (a w kawalerce to się bierze pod uwagę ). I to był błąd bo dał mi tej samej firmy ale już mniej solidną i zbyt delikatną mam wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Bardzo ryli:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 sliczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Słodziuchna:rolleyes: U mnie będzie jedna chyba na wiklinowym fotelu u Mai, a druga może na łóżku:rolleyes: Zobaczy się jak przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Przyszłam się pochwalić, że rozmawiałam z panem elektrykiem i obiecał, że zrobi mi mechanizm opuszczający lampę na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Agusia śliczniusia podusia Dzięki pysiaczku i za podusię i za info o desce/suszarce. Mi też się przyda:wiggle: Bardzo ryli:):) :lol2: sliczna!!! Podusia dziękuje:D Słodziuchna:rolleyes: U mnie będzie jedna chyba na wiklinowym fotelu u Mai, a druga może na łóżku:rolleyes: Zobaczy się jak przyjdą Marjelko na wiklinowycm fotelu będzie super:rolleyes: Odezwij się do nich- wiesz okres świąteczny, żeby nie zapomnieli Przyszłam się pochwalić, że rozmawiałam z panem elektrykiem i obiecał, że zrobi mi mechanizm opuszczający lampę na dół Ale super, Dorfi:wave: Czyli będzie jak w zamczysku:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.12.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Piękna poduszka, uwielbiam takie!Już sobie wyobrażam, jak będzie się komponowała z zasłonami i narzutą!!!! - rany, Aga, KIEDY w końcu je dostaniesz uszyte????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Super poducha, nie mogę inaczej napisać bo mam taką samą tylko kolor inny. Gdzieś to się już żaliłam, że na moją nikt nie zwrócił uwagi :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Piękna poduszka, uwielbiam takie! Już sobie wyobrażam, jak będzie się komponowała z zasłonami i narzutą!!!! - rany, Aga, KIEDY w końcu je dostaniesz uszyte????? Dzięki Aniu:hug:W sprawie łożkowo-narzutowej to tak jak pisałam wcześniej- niestety nadal czekamy na materiał z Eurofiran:cry: Wszystko pewnie będzie dopiero gotowe na początku roku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Super poducha, nie mogę inaczej napisać bo mam taką samą tylko kolor inny. Gdzieś to się już żaliłam, że na moją nikt nie zwrócił uwagi :rotfl: Dzięki yokasiu Ja Twojej nie widziałam:p bo bym zapytała i teraz była w posiadaniu szarej i różowej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.12.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To ja przyszłam podusie popodziwiać I jest pięęęękna a taki różowy kolorek to za mną strasznie chodzi nawet sobie ostatnio taki szalik kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts