yokasta 15.12.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A, no widzisz, TUTAJ było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To ja przyszłam podusie popodziwiać I jest pięęęękna a taki różowy kolorek to za mną strasznie chodzi nawet sobie ostatnio taki szalik kupiłam Dzięki TwoOfUs Taki brudny róż tez lubię- mam nawet jeden komplet ręczników do łazienki:rolleyes: A, no widzisz, TUTAJ było Ooo, dzięki za przypomnienie. Faktycznie... a może widziałam tylko... nie wiedziałam wtedy jeszcze jakiego koloru będzie łóżko i dodatki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No nieważne, różowa fajna jak kupowałam szarą to....nie było różowych a teraz ani jednych ani drugich, siła forum jest ogromna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.12.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 witaj agawi u mnie też ostatnio internet szwankuje widzę że nadal czekamy w napięciu na Twoje zakupy suszarkę mam taką, polecam, długa, ramiona można zamknąć, stabilna nawet na dworze. jest często na promocji np w L.Eclercu http://www.ceneo.pl/1459801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja kupiłam TAKĄ. Dla nas wystarczy i w dobrej cenie. Szukam jeszcze deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.12.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja nie chciałam takiej na skrzyżowanych nogach, bo wydawala mi sie "rozchwiana" i że szybko się połamie na łączeniach. kupilaś to kupiłaś okaże się w praniu:) wiatr Ci połamie to kupisz drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a teraz ani jednych ani drugich, siła forum jest ogromna . Prawda:sick: witaj agawi u mnie też ostatnio internet szwankuje widzę że nadal czekamy w napięciu na Twoje zakupy suszarkę mam taką, polecam, długa, ramiona można zamknąć, stabilna nawet na dworze. jest często na promocji np w L.Eclercu http://www.ceneo.pl/1459801 Hej słońce, a gdzie Ty się podziewałaś? Dzięki za suszarkowe namiary fajna:yes:- suszarkę w sumie to mam dobrą, bardziej deskę muszę wymienić Jak tam postępy na budowie? Ja kupiłam TAKĄ. Dla nas wystarczy i w dobrej cenie. Szukam jeszcze deski. Ooo, Twoja też fajna Aniu:wiggle:Takie pięterko przyda się na pewno i pewnie, że wystarczy. Więcej prania to do pralki nie wejdzie:lol2: Z deską to hmmm, musisz chyba się kierować ceną. Deska powinna być dość ciężka i stabilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Słońce, suszarka na zewnątrz będzie inna, a w domu póki co wiatr nam nie hula nie ma jak się połamać. W mieszkaniu rodziców mam na krzyżowanych nóżkach i od wieeelu lat już sprawdza się super. Nie jest rozchwiana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a w domu póki co wiatr nam nie hula :rotfl: W mieszkaniu rodziców mam na krzyżowanych nóżkach i od wieeelu lat już sprawdza się super. Nie jest rozchwiana . Ja też mam krzyżaki i jest ok:rolleyes: Tzn na zewnątrz jak jest wichura to każda się przewróci. Ja suszę latem tylko na balkonie, bo nie chce mi się złazić na dół z tym praniem. A zimą w pralni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.12.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 U nas zimą póki co przed kominkiem pewnie w przyszłości w pralni a latem na dworze - na tarasie (tam to huuuula) albo na specjalnych sznurkach, się zobaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a ja mam podobną do tej http://www.aldi.pl/OFFER_PL_SA/OFFER_29/OFF06.SHTML podoba mi się bo zajmuje mało miejsca a półeczki można składać jak jest coś dłuższego. Jest stabilna, ale na kółkach więc jak ją stawiałam na tarasie w wietrzne dni to jeździła jak szalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 U nas zimą póki co przed kominkiem pewnie . :rotfl: a ja mam podobną do tej http://www.aldi.pl/OFFER_PL_SA/OFFER_29/OFF06.SHTML podoba mi się bo zajmuje mało miejsca a półeczki można składać jak jest coś dłuższego. Rzeczywiście mało miejsca zajmuje:yes: Jest stabilna, ale na kółkach więc jak ją stawiałam na tarasie w wietrzne dni to jeździła jak szalona :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a ja mam podobną do tej http://www.aldi.pl/OFFER_PL_SA/OFFER_29/OFF06.SHTML podoba mi się bo zajmuje mało miejsca a półeczki można składać jak jest coś dłuższego. Jest stabilna, ale na kółkach więc jak ją stawiałam na tarasie w wietrzne dni to jeździła jak szalona świetna ta suszarka... można ją jeszcze kupić? Jest w ofercie? Czy była tylko latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.12.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) świetna ta suszarka... można ją jeszcze kupić? Jest w ofercie? Czy była tylko latem... Ja swoją kupiłam jeszcze we Francji ale moja mama znalazła podobną na allegro edit: moja wygląda dokładnie jak ta: http://allegro.pl/duza-stojaca-suszarka-do-bielizny-modular-3-gimi-n-i1984562156.html Edytowane 15 Grudnia 2011 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja swoją kupiłam jeszcze we Francji ale moja mama znalazła podobną na allegro edit: moja wygląda dokładnie jak ta: http://allegro.pl/duza-stojaca-suszarka-do-bielizny-modular-3-gimi-n-i1984562156.html Dzięki:) nie mogę nic takiego znaleźć na allegro... szkoda:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dzięki:) nie mogę nic takiego znaleźć na allegro... szkoda:roll: Madziu, może jeszcze znajdziemy. Jakby co, to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dziewczyny ,kupcie sobie suszarkę do prania i problem z suszeniem odejdzie w niepamięć... ja żałuję ,że tyle lat biegałam z tym praniem z tarasu do łazienki ,w międzyczasie do jakiegoś pokoju itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Aguśka podusia na fioletowym fotelu wygląda pięknie....ogólnie Wasza sypialnia jest jedną z najładniejszych sypialni jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Madziu, może jeszcze znajdziemy. Jakby co, to dam Ci znać Dziewczyny ,kupcie sobie suszarkę do prania i problem z suszeniem odejdzie w niepamięć... ja żałuję ,że tyle lat biegałam z tym praniem z tarasu do łazienki ,w międzyczasie do jakiegoś pokoju itd.... wiem wiem Beatko:yes: Ja będę miała suszarkę... ale teraz taki grzmot stoi u mojej małej w pokoju i z chęcia bym go wymieniła na taką piętrową suszarkę... a może i w nowym by się przydała - kto wie:rolleyes: Taka pionowa to naprawdę fajna rzecz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A ja się właśnie zastanawiam nad suszarką i mam obawy czy ona nie niszczy ubrań? np czy sweterki szybciej się nie mechacą? Madziu, może jeszcze znajdziemy. Jakby co, to dam Ci znać Wpiszcie w allegro w wyszukiwarce: suszarka poziomowa, mi wtedy kilka wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts