admete 20.12.2011 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Agawi ja też Twoje kanapki przegapiłam - SĄ PIĘKNE. Jak już będę na etapie wybierania kanap - u mnie chesterfildki stoją jako pierwsze w kolejce do zakupu Pałam do nich nieskrywaną miłością i powiem Ci że nawet mój J co lubi skórzane nowoczesne kanapy - jak zobaczył na żywo......powiedział czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.12.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aga a podpowiedź mi na której stronce miałaś te inspiracje z zasłonkami , nie mogę znaleźć , bo mi dalej nie gra i znając siebie na pewno tak tego nie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.12.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Cudowne!!! Właśnie wyobrażałam sobie takie cudeńka u Ciebie sama o takich myślę dlatego pomyślałam że pewnie znajdę je w twoich wnętrzach.Tylko u Ciebie jest już tyle stron że ciężko coś znaleźć pomyśl o tej galerii Czy sofy są wygodne wszystkie do których dotychczas się przymierzałam są straszne głębokie. Jeśli możesz zdradź gdzie i za ile można coś takiego nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.12.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aga dzisiaj rozmawiałam z panią od sofy ( bardzo miła osoba ), przyśle mi próbki skóry i zamszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Agawi ja też Twoje kanapki przegapiłam - SĄ PIĘKNE. Jak już będę na etapie wybierania kanap - u mnie chesterfildki stoją jako pierwsze w kolejce do zakupu Pałam do nich nieskrywaną miłością i powiem Ci że nawet mój J co lubi skórzane nowoczesne kanapy - jak zobaczył na żywo......powiedział czemu nie? Dzieki admete:hug:Chestery są ponadczasowe i wiem, ze za kilka lat będą wyglądały równie dobrze. Czekam na Twoje:lol2: Aga a podpowiedź mi na której stronce miałaś te inspiracje z zasłonkami , nie mogę znaleźć , bo mi dalej nie gra i znając siebie na pewno tak tego nie zostawię Kubelko kochana, ja miałam kilka inspiracji upiętych z taft- nie pamiętam stronki, ale one były zupełnie w innym stylu niż Twoje... Takie na troczkach widziałam u Anetki S, zaraz poszukam:yes: Cudowne!!! Właśnie wyobrażałam sobie takie cudeńka u Ciebie sama o takich myślę dlatego pomyślałam że pewnie znajdę je w twoich wnętrzach.Tylko u Ciebie jest już tyle stron że ciężko coś znaleźć pomyśl o tej galerii Czy sofy są wygodne wszystkie do których dotychczas się przymierzałam są straszne głębokie. Jeśli możesz zdradź gdzie i za ile można coś takiego nabyć Dzięki karolku chestery są bardzo wygodne i mają super super wygodne wysokie boczne oparcia. Głębokość jest normalna- rzeczywiście niektóre sofy szczególnie z tych nowoczesnych potrafią być tak głębokie, że trudno dosięgnąć nogami do podłogi:lol2: W wolnej chwili dam Ci namiary na chestera, ok? Aga dzisiaj rozmawiałam z panią od sofy ( bardzo miła osoba ), przyśle mi próbki skóry i zamszu Bardzo się cieszę Andżeliko:wiggle:Pani Jola jest bardzo fajna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Zaraz będą foty pierników:wiggle: Nie mylić z pierniczkami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Oto i one- świeżutki pachnące i czekające już na Święta... http://img528.imageshack.us/img528/6499/dsc02793mu.jpg http://img33.imageshack.us/img33/1031/dsc02792e.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 o rany!!!! Przepiękne!!!!! i to Ty sama?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 o rany!!!! Przepiękne!!!!! i to Ty sama?????? Dzięki Aniu:hug:No sama, sama:lol2: Dzisiaj będzie ciąg dalszy czyli... pierniczki. Mam dużo gości w Święta, więc sama rozumiesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.12.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dzisiaj będzie ciąg dalszy czyli... pierniczki. uuu pierniczki.... UWIELBIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 uuu pierniczki.... UWIELBIAM Robić czy jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.12.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No co to za pytanie jest Powiedzmy że lubię dekorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 12 tys kW???:jawdrop: Niezła sumka:sick: No niestety ale za to pierniki super (a co to tyle tego na wierzchu? u mnie tylko z cukrem pudrem, nigdy lukru i takich rzeczy, lukier obowiązkowo cytrynowy na makowcach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ale za to pierniki super (a co to tyle tego na wierzchu? u mnie tylko z cukrem pudrem, nigdy lukru i takich rzeczy, lukier obowiązkowo cytrynowy na makowcach ). Dzięki:D Na wierzchu są tylko owoce kandyzowane i skórka pomarańczowa- sama natura:lol2: Jeden jest właśnie cytrynowy a drugi czekoladowy. Przekładane marmoladą różaną, czyli na bogato:rotfl:Makowce piecze moja mama też z lukrem cytrynowym i posypany orzechami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.12.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 no ale się świątecznie zrobiło - aż czuć przez monitor zapach lukru i pomarańczy........... (ja na diecie karmiącej mamy, spragniona takich smakołyków....oj ciężkie dla mnie te święta, ciężkie będą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Łoooo z marmeladą pycha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aguś a ja właśnie miałam pytać o pierniki:lol2: bo moje ciasto już chyba gotowe niestety takich rarytasów jak rózane nadzienie nie będzie:no:, co użyć zamiast tego? powidła śliwkowego...:rolleyes:ja zielona jestem i dopiero zaczynam piernikową przygodę więc proszę o pomoc. Macie jakis fajny przepis na szybki lukier? jutro z Okruszkiem będziemy piec pierniczki, mamy pisaki kolorowe do dekoracji ale chciałabym też polukrować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aga pierniki smakowite ..... mojego piernika przełożyłam powidłami śliwkowymi .... jutro na górze lukrem ozdobię... Co do lukry jak Ty swój robiłaś....ja mam zamiar ubijać białko z cukrem na parze i malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aga....pierniki....miodzio:) I pewnie tak smakują jak wyglądają...mniam, mniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Świętami zapachniało , aż miło ... http://emoty.blox.pl/resource/zpizza.gif, piękne i te owoce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts