Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Agawi ja też Twoje kanapki przegapiłam ;) :oops: - SĄ PIĘKNE.

Jak już będę na etapie wybierania kanap - u mnie chesterfildki stoją jako pierwsze w kolejce do zakupu :rolleyes::lol:

Pałam do nich nieskrywaną miłością i powiem Ci że nawet mój J co lubi skórzane nowoczesne kanapy - jak zobaczył na żywo......powiedział czemu nie? :)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cudowne!!!

Właśnie wyobrażałam sobie takie cudeńka u Ciebie sama o takich myślę dlatego pomyślałam że pewnie znajdę je w twoich wnętrzach.Tylko u Ciebie jest już tyle stron że ciężko coś znaleźć pomyśl o tej galerii :-)

Czy sofy są wygodne wszystkie do których dotychczas się przymierzałam są straszne głębokie.

Jeśli możesz zdradź gdzie i za ile można coś takiego nabyć :-)

Agawi ja też Twoje kanapki przegapiłam ;) :oops: - SĄ PIĘKNE.

Jak już będę na etapie wybierania kanap - u mnie chesterfildki stoją jako pierwsze w kolejce do zakupu :rolleyes::lol:

Pałam do nich nieskrywaną miłością i powiem Ci że nawet mój J co lubi skórzane nowoczesne kanapy - jak zobaczył na żywo......powiedział czemu nie? :)

Dzieki admete:hug:Chestery są ponadczasowe i wiem, ze za kilka lat będą wyglądały równie dobrze.:wiggle: Czekam na Twoje:lol2:

Aga a podpowiedź mi na której stronce miałaś te inspiracje z zasłonkami , nie mogę znaleźć :no: , bo mi dalej nie gra i znając siebie na pewno tak tego nie zostawię

Kubelko kochana, ja miałam kilka inspiracji upiętych z taft- nie pamiętam stronki, ale one były zupełnie w innym stylu niż Twoje... Takie na troczkach widziałam u Anetki S, zaraz poszukam:yes::D

Cudowne!!!

Właśnie wyobrażałam sobie takie cudeńka u Ciebie sama o takich myślę dlatego pomyślałam że pewnie znajdę je w twoich wnętrzach.Tylko u Ciebie jest już tyle stron że ciężko coś znaleźć pomyśl o tej galerii :-)

Czy sofy są wygodne wszystkie do których dotychczas się przymierzałam są straszne głębokie.

Jeśli możesz zdradź gdzie i za ile można coś takiego nabyć :-)

Dzięki karolku:D chestery są bardzo wygodne i mają super super wygodne wysokie boczne oparcia. Głębokość jest normalna- rzeczywiście niektóre sofy szczególnie z tych nowoczesnych potrafią być tak głębokie, że trudno dosięgnąć nogami do podłogi:lol2: W wolnej chwili dam Ci namiary na chestera, ok?:wiggle:

Aga dzisiaj rozmawiałam z panią od sofy ;) ( bardzo miła osoba :) ), przyśle mi próbki skóry i zamszu :wiggle:

Bardzo się cieszę Andżeliko:wiggle:Pani Jola jest bardzo fajna:lol2:

ale za to pierniki super :D (a co to tyle tego na wierzchu? u mnie tylko z cukrem pudrem, nigdy lukru i takich rzeczy, lukier obowiązkowo cytrynowy na makowcach :)).

Dzięki:D Na wierzchu są tylko owoce kandyzowane i skórka pomarańczowa- sama natura:lol2: Jeden jest właśnie cytrynowy a drugi czekoladowy. Przekładane marmoladą różaną, czyli na bogato:rotfl:Makowce piecze moja mama też z lukrem cytrynowym i posypany orzechami:wiggle:

Aguś a ja właśnie miałam pytać o pierniki:lol2: bo moje ciasto już chyba gotowe niestety takich rarytasów jak rózane nadzienie nie będzie:no:, co użyć zamiast tego? powidła śliwkowego...:rolleyes:ja zielona jestem i dopiero zaczynam piernikową przygodę więc proszę o pomoc. Macie jakis fajny przepis na szybki lukier?

jutro z Okruszkiem będziemy piec pierniczki, mamy pisaki kolorowe do dekoracji ale chciałabym też polukrować...:rolleyes: