Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

puk puk

przeczytalam od deski do deski,

wracam pamiecia do prawdziwych wloskich domow w ktorych bywalam,

te mozaiki na scianach zwlaszcza w kuchni,te drzwi ,podlogi ,okkiennice i wiele innych szczegolow ,

to wszystko przypomina mi te domy...

moze w koncu znalazlam inspiracje...

pozdrowienia i bede tu zagladac...

sorry, ale nie mam polskich znakow

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agawi,

ja mam próbkę tej tafty -kawałki 15 x 5 cm, można dotknąć, wytarmosić, wymęczyć, by sprawdzić co to za tkanina:)

Najlepiej zamów sobie wybrane kolory, ocenisz, czy Ci odpowiada - to tylko 5 zł (za wysyłkę), szkoda ryzykować zakupu w ciemno.

Jeśli ją kupię,to oczywiście zdam pełną relację, ale wolę nie ponosić odpowiedzialności zbiorowej:)

A mojego dziennika na razie nie ma - może się pojawi.

Witam po raz pierwszy z-68 :),

bardzo mi miło, że wpadłaś- zapraszam! Niestety- dom to może i by się dało odtworzyć, ale krajobraz i klimat to już niestety nie.... Starałam się choć cześć materiałów sprowadzić z Italii- gresy, armatura, cały sprzęt kuchenny.

Ja też bardzo tęsknię za Włochami- to ulubiony kierunek wakacyjny:D No i ta kuchnia, mniam...

Widzę, że Ty dopiero zaczynasz przygodę z budowanie, w takim razie powodzenia i wpadaj kiedy tylko masz ochotę!

Edytowane przez agawi74

Anjuzzielonego- dzięki raz jeszcze, ja na pewno nie zamówię tafty w ciemno- będę bardzo wdzięczna za Twoją relację :D Jak wpadnie mi coś sensownego w ręce to też dam znać.

W takim razie bardzo Cię dopinguję o dziennik lub galerię- będę miała do kogo wpadać :lol2:

Kupiłaś osłonkę tą pierwszą ???? bo coś mi się wydaje ,że chyba tak :wiggle:

Tak, tak! A raczej mężuś kupił na moje specjalne życzenie.... :lol2: Zdecydował rozmiar tej osłonki- jest największa. Ale ta drewniana też mi chodzi po głowie... I kupiłam jeszcze wieszaczek do spiżarni - o taki

http://img404.imageshack.us/img404/7184/wieszakn.jpg

http://img9.imageshack.us/img9/6210/osonka.jpg