słońce 2 21.12.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 wystarczy http://emoty.blox.pl/resource/szczerbaty.gif na pewno przygotujesz jeszcze jakiegoś śledzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.12.2011 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 na pewno przygotujesz jeszcze jakiegoś śledzika Śledzika nie będzie, ale wędzony łosoś z serkiem i koprem już tak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.12.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ooooo! jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.12.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Właśnie pisałamu siebie, że w tym roku mi się nie chce robić pierniczków (po zeszłorocznych szaleństwach piernikowych)... teraz chyba mnie rozumiesz;)Pięknie ci wyszły:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ooooo! jak to wygląda? Normalnie:D W środek można dać serek twarożkowy doprawiony lub sery pleśniowe- co kto lubi. Na ser kładziemy koper i zawijamy ruloniki. Na wierzchu może być kropla kawioru:cool: Właśnie pisałamu siebie, że w tym roku mi się nie chce robić pierniczków (po zeszłorocznych szaleństwach piernikowych)... teraz chyba mnie rozumiesz;) Pięknie ci wyszły:rolleyes: Dzięki Madziu A tak, teraz już wiem, dlaczego nie robisz ich w tym roku:lol2: Sama się mocno zastanowię nad przyszłorocznymi- lukrowałam je ze 3 godziny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.12.2011 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Normalnie:D W środek można dać serek twarożkowy doprawiony lub sery pleśniowe- co kto lubi. Na ser kładziemy koper i zawijamy ruloniki. Na wierzchu może być kropla kawioru:cool: Dzięki Madziu A tak, teraz już wiem, dlaczego nie robisz ich w tym roku:lol2: Sama się mocno zastanowię nad przyszłorocznymi- lukrowałam je ze 3 godziny:bash: Pewnie gdyby wigilia nie byłą u mnie, to bym wzięła to pod uwagę ale tak:P:P:P choć nawet gdyby nie była u mnie:rolleyes: - nie, nie chciało by mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 choć nawet gdyby nie była u mnie:rolleyes: - nie, nie chciało by mi się I to jest dobra konkluzja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.12.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Z cierpliwością u mnie średnio, ale się zawzięłam:lol: Kobito zawziełaś się faktycznie . Ale cudności Ci wyszły - kiedy ja będę mieć czas na takie dziubdzianie Śledzika nie będzie, ale wędzony łosoś z serkiem i koprem już tak:yes: i wykwintniaste (że pozwolę sobie wyraz odmienić) dania szykujesz na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Aga pierniczki są cudne Faktycznie aż szkoda jeść Nadziubdziałaś się ale warto było Dzięki za przepis na roladę Czy ona mi się nie złamie od tego zwijania i odwijania? Przypuszczam, że nie bo to jest ta tajemna moc ścierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 22.12.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Aga Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia http://img24.imageshack.us/img24/8109/dsc0134rx.jpg Edytowane 22 Grudnia 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Tak, mamy pompę ciepła GeoTherm plus, firmy Vaillant (moc 5,9), kolektory pionowe. Sprawuje się świetnie już drugi sezon- nasze rachunki za ogrzewanie + ciepłą wodę to 1600zł za cały rok (dom ma 215 m2) Jak masz jakieś pytania, to się nie krępuj- w miarę możliwości odpowiem lub zapytam lubego, bo to jego konik. Zresztą mąż podczas ostatnich 2-3 miesięcy był autorem artykułów m. innymi na ten temat w pismach budowlanych;) Aga, dzięki Z pewnością będę miała do Ciebie pytania (bardziej mój mąż ). My mamy mieć pompę o mocy 16 kw...a na jaką głębokość robiliście odwierty? czym zalewaliście te "węże"? WOW, to Wy specjaliści w tym temacie Pierniczki zrobiłam i z ogromnej ilości zostało marne pudełeczko aaaaa...i też się narobiłam- do następnych świąt wcześniej bawiłam się w takie dokładne ozdabianie w tym roku poszłam na łatwiznę i porobiłam takie różnokolorowe "zygzaki" na wszystkich a powiem Ci, że i tak czasu mi zeszło z tymi piernikami, że ho, ho, ho Twoje wypieki wyglądają tak SMAKOWICIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Kobito zawziełaś się faktycznie . Ale cudności Ci wyszły - kiedy ja będę mieć czas na takie dziubdzianie Dzięki admete i wykwintniaste (że pozwolę sobie wyraz odmienić) dania szykujesz na święta Oj tam, oj tam zaraz wykwintniaste. W zasadzie to nic szczególnego, poza pieczeniem całego indyka:yes: Aga pierniczki są cudne Faktycznie aż szkoda jeść Nadziubdziałaś się ale warto było Dzięki pysiaczku Dzięki za przepis na roladę Czy ona mi się nie złamie od tego zwijania i odwijania? Przypuszczam, że nie bo to jest ta tajemna moc ścierki? Nie ma za co:D Nie powinna się złamać Moc ściereczki tajemna:lol2: Aga Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Dzięki kochana, u Ciebie jeszcze będę Aga, dzięki Z pewnością będę miała do Ciebie pytania (bardziej mój mąż ). My mamy mieć pompę o mocy 16 kw...a na jaką głębokość robiliście odwierty? czym zalewaliście te "węże"? WOW, to Wy specjaliści w tym temacie Leia odwierty mamy na 100bm, a rurki są zalane glikolem:) moc Waszej 16 kw- to straaasznie dużo- to zwykle zapotrzebowanie na dom 400m2. Czy na pewno takiej mocnej potrzebujecie? Twoje wypieki wyglądają tak SMAKOWICIE !!!!! Dzięki:hug: Każdy, kto robił je choć raz, wie ile to pracy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Zdrowych, Rodzinnych, WspaniałychŚwiąt Bożego Narodzeniadla Ciebie i Twojej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 22.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi644/b7ac40a5002d0ec94ef34539/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img189.imageshack.us/img189/7393/39961.jpg Życzy reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia:) http://img638.imageshack.us/img638/1280/sam7256d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 uuu pieczenie indyka i to nie będą wykwintne dania... a ja właśnie przed obiadem A pierniczki piękne i na pewno smaczne http://www.infloral.pl/murator/kartkay.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dziewczynki bardzo dziękuję za życzenia- yokasta, rasia, Leia, reni, bogumil, TwoOfus:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi1526/fc4a2e900015c13b4ef39343/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts