Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś ,jak tam przeżyłas Święta? Ja się okrutnie przeziębiłam....pali mnie gardło ,a kaszel chce udusić..

Beauty - czy Ty też biegałaś w wigilię co chwila do mamy "coś" pożyczać? oczywiście bez kurtki, szalika, czapki, bo na te 5 metrów się nie opłaca?:)

Jeśli tak to witaj w klubie. Podobno picie dużych ilości soku z cytryny pomaga...

Aguś , przybiegłam się przywitac dosłownie na chwilkę ....mam urwanie głowy ...dopiero wróciłam z pracy a tu jeszcze czeka mnie gotowanko!!!pięknie przystroiłaś dom i dom a Twoje pierniczki to istne mistrzostwo świata.:jawdrop::)moje mebelki łazienlowe dotarły dzisiaj ( o mały włos by nie dotarły)a łóżko i fotel wczoraj.Nie mam specjalnie zastrzeżeń ...jedynie to ,że nie postarzyli mi deski w zagłówku i zlewa się ina z materiałem ,ale stwierdziłam ,że zrobię to sama.No i nie mam jeszcze materaca na 180cm ,włożyłam póki co na 160 i śmisznie to wygląda

Dzięki Beatko za pierniczki. Pracy miałam sporo i ja:sick: ale wszystko udało się znakomicie, a goście byli zachwyceni. :wiggle:

Lecę zaraz do Ciebie pooglądać mebelki:cool:

Aguś ,jak tam przeżyłas Święta? Ja się okrutnie przeziębiłam....pali mnie gardło ,a kaszel chce udusić..

Przykro mi Beatko, że tak się załatwiłaś:( Dziewczynki dobrze radzą pędź do lekarza, albo zawołaj do domu - niech Ci coś przepisze, bo takie samo-leczenie może nie wyjść Ci na dobre:bash:

U nas Święta udały się znakomicie, mieliśmy gości w pierwszy dzień- byłam padnięta, ale szczęśliwa:) Szczególnie dała mi popalić mała 3,5 letnia Juleczka:lol2: Ten tydzień oboje mamy luźniejszy i załatwiamy trochę spraw, więc na forum będę rzadziej;)

Beauty ja tak miałam jakieś 2tyg przed świętami i skończyło się zapaleniem krtani, więc lepiej od razu idź do lekarza.

Mam nadzieję pysiaczku, że już się wyleczyłaś bez powikłań?:wiggle:

oczywiście bez kurtki, szalika, czapki, bo na te 5 metrów się nie opłaca?:)

Ja tak biegam nihiru:lol2::lol2: na szczęście jeszcze mnie nie rozłożyło:rolleyes:

Mam nadzieję pysiaczku, że już się wyleczyłaś bez powikłań?:wiggle:

No można tak powiedzieć, choć dziś chyba zaczyna mnie jakiś katar brać :sick:

Aga od razu widać, że masz wolne bo mniej Cię na forum zwłaszcza nocną porą :D

Załatwiaj, załatwiaj to będziesz miała nam tu co pokazywać :D

Aga przyszłam raz jeszcze fotel obejrzeć , zanim Męża do przemalowywania nóg zaangażuję;). Zrób jakąś galerie tylko ze zdjęciami bo ja normalnie nie mam siły kopać w Twoim przepastnym wątku...:bash::lol2:myślę, że nie ja jedna mam ten problem;)

Dziewczynki te chore - na pocieszenie powiem, ze ja tez w gronie tych nienajlepiej się czujących!myślałam, że to zwykłe przeziębienie ...u mnie bez bólu gardła i bez kataru, natomiast kaszle jak diabli, w Wigilię o mało się nie udusiłam i w pierwszy dzień świąt wyladowałam na światecznym dyżurze i okazało się, że mam zmiany i w oskrzelach i płucach...jakiś paskudny wirus mnie dopadł:bash:

Aga, przyszłam i ja do Ciebie pochwalić świąteczne dekoracje - bardzo ładne :) Czerwień ze złotem niezmiennie piękna i baardzo świąteczna :)

Dzięki moniu- u mnie jak zwykle klasyka rządzi;):)

No można tak powiedzieć, choć dziś chyba zaczyna mnie jakiś katar brać :sick:

Niedobrze pysiaczku:no: Bierz witaminki:)

Aga od razu widać, że masz wolne bo mniej Cię na forum zwłaszcza nocną porą :D

Załatwiaj, załatwiaj to będziesz miała nam tu co pokazywać :D

Eee, chyba nie pysiaczku, bo to sprawy nie związane z urządzaniem:D Wieczorkiem byłam an forum, ale była prawie cisza, więc sobie poszłam:rolleyes:

urobiłam się jak górnik na przodku...

:rotfl::rotfl:

Ja też miałam gości tylko jeden dzień, ale to mi wystarczyło:sick: Za to w Wigilię nie robiłam nic, bo była u rodziców. Piekłam tylko część ciast:)

Aga przyszłam raz jeszcze fotel obejrzeć , zanim Męża do przemalowywania nóg zaangażuję;). Zrób jakąś galerie tylko ze zdjęciami bo ja normalnie nie mam siły kopać w Twoim przepastnym wątku...:bash::lol2:myślę, że nie ja jedna mam ten problem;)

Dziewczynki te chore - na pocieszenie powiem, ze ja tez w gronie tych nienajlepiej się czujących!myślałam, że to zwykłe przeziębienie ...u mnie bez bólu gardła i bez kataru, natomiast kaszle jak diabli, w Wigilię o mało się nie udusiłam i w pierwszy dzień świąt wyladowałam na światecznym dyżurze i okazało się, że mam zmiany i w oskrzelach i płucach...jakiś paskudny wirus mnie dopadł:bash:

Anetko, zrobię, zrobię tą foto galerię, jak Ty. Obiecuję:) tylko nie mam jeszcze aż tak bardzo co pokazywać:bash:

w sprawie koloru nóżek musisz zdecydować sama- uważam, ze obie wersje pasują;)

Anetko zdrowiej, nie masz czasami jakiejś ukrytej astmy? Zrób badania:hug:

Aneto witaj w gronie przeziębionych ( marne pocieszenia ) :(.....nie mam pojęcia co z tymi zarazkami buuuuuu

Aga choineczka złoto czerwona cudna i cieszę się, że wszystko poszło gładko ze świętami i że goście zadowoleni....;)

I niech Cię nie rozkłada jak nas sietnioków ;)

Dziękuję Andżeliko:hug: Ja na razie się trzymam zdrowo:)

Witaj Agawi!

Kiedyś wspominałaś że czekasz na narzutę. Przyszła?

Pozdrawiam Dorota

Witaj Dorotko, czekam na narzutę niestety nadal jak i na zasłonę:bash: Dobra wiadomość jest taka, że doszedł już materiał z Euro Firan i zaczynają szyć:wiggle::wiggle:

Edytowane przez agawi74