betib 24.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img7.imageshack.us/img7/3066/20111225.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO I NAJPIĘKNIEJSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT ŻYCZY BOŻENA I RAFAŁ Z DZIEĆMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.12.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 24.12.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Z okazji Świąt dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu, miłości, przyjaźni i ciepła rodzinnego, a w Nowym Roku 2012 samych szczęśliwych dni życzy Asia z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.12.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img715.imageshack.us/img715/7825/dsc0091bz.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.12.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aguś ,jak tam przeżyłas Święta? Ja się okrutnie przeziębiłam....pali mnie gardło ,a kaszel chce udusić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.12.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Beauty ja tak miałam jakieś 2tyg przed świętami i skończyło się zapaleniem krtani, więc lepiej od razu idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aguś ,jak tam przeżyłas Święta? Ja się okrutnie przeziębiłam....pali mnie gardło ,a kaszel chce udusić.. Beauty - czy Ty też biegałaś w wigilię co chwila do mamy "coś" pożyczać? oczywiście bez kurtki, szalika, czapki, bo na te 5 metrów się nie opłaca? Jeśli tak to witaj w klubie. Podobno picie dużych ilości soku z cytryny pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.12.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kochani jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia:hug: Mam nadzieję, że i ja zdołałam dotrzeć do Was wszystkich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.12.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Aguś , przybiegłam się przywitac dosłownie na chwilkę ....mam urwanie głowy ...dopiero wróciłam z pracy a tu jeszcze czeka mnie gotowanko!!!pięknie przystroiłaś dom i dom a Twoje pierniczki to istne mistrzostwo świata.:)moje mebelki łazienlowe dotarły dzisiaj ( o mały włos by nie dotarły)a łóżko i fotel wczoraj.Nie mam specjalnie zastrzeżeń ...jedynie to ,że nie postarzyli mi deski w zagłówku i zlewa się ina z materiałem ,ale stwierdziłam ,że zrobię to sama.No i nie mam jeszcze materaca na 180cm ,włożyłam póki co na 160 i śmisznie to wygląda Dzięki Beatko za pierniczki. Pracy miałam sporo i ja:sick: ale wszystko udało się znakomicie, a goście byli zachwyceni. Lecę zaraz do Ciebie pooglądać mebelki:cool: Aguś ,jak tam przeżyłas Święta? Ja się okrutnie przeziębiłam....pali mnie gardło ,a kaszel chce udusić.. Przykro mi Beatko, że tak się załatwiłaś Dziewczynki dobrze radzą pędź do lekarza, albo zawołaj do domu - niech Ci coś przepisze, bo takie samo-leczenie może nie wyjść Ci na dobre:bash: U nas Święta udały się znakomicie, mieliśmy gości w pierwszy dzień- byłam padnięta, ale szczęśliwa:) Szczególnie dała mi popalić mała 3,5 letnia Juleczka:lol2: Ten tydzień oboje mamy luźniejszy i załatwiamy trochę spraw, więc na forum będę rzadziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.12.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Beauty ja tak miałam jakieś 2tyg przed świętami i skończyło się zapaleniem krtani, więc lepiej od razu idź do lekarza. Mam nadzieję pysiaczku, że już się wyleczyłaś bez powikłań? oczywiście bez kurtki, szalika, czapki, bo na te 5 metrów się nie opłaca? Ja tak biegam nihiru:lol2: na szczęście jeszcze mnie nie rozłożyło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aga, przyszłam i ja do Ciebie pochwalić świąteczne dekoracje - bardzo ładne Czerwień ze złotem niezmiennie piękna i baardzo świąteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mam nadzieję pysiaczku, że już się wyleczyłaś bez powikłań? No można tak powiedzieć, choć dziś chyba zaczyna mnie jakiś katar brać Aga od razu widać, że masz wolne bo mniej Cię na forum zwłaszcza nocną porą Załatwiaj, załatwiaj to będziesz miała nam tu co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 U nas też w pierwszym dniu Świąt chałupa była pełna gości,,,urobiłam się jak górnik na przodku...ale za to w drugim dniu był pełen relax -leżakowanie i co jakiś czas doskok do stołu.:)szkoda tylko ,że teraz zaniemogłam ,jak mam wolne i tyle spraw zaplanowanych do załatwienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aga przyszłam raz jeszcze fotel obejrzeć , zanim Męża do przemalowywania nóg zaangażuję. Zrób jakąś galerie tylko ze zdjęciami bo ja normalnie nie mam siły kopać w Twoim przepastnym wątku...:lol2:myślę, że nie ja jedna mam ten problem;) Dziewczynki te chore - na pocieszenie powiem, ze ja tez w gronie tych nienajlepiej się czujących!myślałam, że to zwykłe przeziębienie ...u mnie bez bólu gardła i bez kataru, natomiast kaszle jak diabli, w Wigilię o mało się nie udusiłam i w pierwszy dzień świąt wyladowałam na światecznym dyżurze i okazało się, że mam zmiany i w oskrzelach i płucach...jakiś paskudny wirus mnie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aneto witaj w gronie przeziębionych ( marne pocieszenia ) .....nie mam pojęcia co z tymi zarazkami buuuuuu Aga choineczka złoto czerwona cudna i cieszę się, że wszystko poszło gładko ze świętami i że goście zadowoleni.... I niech Cię nie rozkłada jak nas sietnioków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Anetka nie przemalowywuj tych nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 28.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witaj Agawi!Kiedyś wspominałaś że czekasz na narzutę. Przyszła?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.12.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Aga, przyszłam i ja do Ciebie pochwalić świąteczne dekoracje - bardzo ładne Czerwień ze złotem niezmiennie piękna i baardzo świąteczna Dzięki moniu- u mnie jak zwykle klasyka rządzi;) No można tak powiedzieć, choć dziś chyba zaczyna mnie jakiś katar brać Niedobrze pysiaczku Bierz witaminki:) Aga od razu widać, że masz wolne bo mniej Cię na forum zwłaszcza nocną porą Załatwiaj, załatwiaj to będziesz miała nam tu co pokazywać Eee, chyba nie pysiaczku, bo to sprawy nie związane z urządzaniem:D Wieczorkiem byłam an forum, ale była prawie cisza, więc sobie poszłam:rolleyes: urobiłam się jak górnik na przodku... :rotfl: Ja też miałam gości tylko jeden dzień, ale to mi wystarczyło:sick: Za to w Wigilię nie robiłam nic, bo była u rodziców. Piekłam tylko część ciast:) Aga przyszłam raz jeszcze fotel obejrzeć , zanim Męża do przemalowywania nóg zaangażuję. Zrób jakąś galerie tylko ze zdjęciami bo ja normalnie nie mam siły kopać w Twoim przepastnym wątku...:lol2:myślę, że nie ja jedna mam ten problem;) Dziewczynki te chore - na pocieszenie powiem, ze ja tez w gronie tych nienajlepiej się czujących!myślałam, że to zwykłe przeziębienie ...u mnie bez bólu gardła i bez kataru, natomiast kaszle jak diabli, w Wigilię o mało się nie udusiłam i w pierwszy dzień świąt wyladowałam na światecznym dyżurze i okazało się, że mam zmiany i w oskrzelach i płucach...jakiś paskudny wirus mnie dopadł Anetko, zrobię, zrobię tą foto galerię, jak Ty. Obiecuję tylko nie mam jeszcze aż tak bardzo co pokazywać w sprawie koloru nóżek musisz zdecydować sama- uważam, ze obie wersje pasują Anetko zdrowiej, nie masz czasami jakiejś ukrytej astmy? Zrób badania:hug: Aneto witaj w gronie przeziębionych ( marne pocieszenia ) .....nie mam pojęcia co z tymi zarazkami buuuuuu Aga choineczka złoto czerwona cudna i cieszę się, że wszystko poszło gładko ze świętami i że goście zadowoleni.... I niech Cię nie rozkłada jak nas sietnioków Dziękuję Andżeliko Ja na razie się trzymam zdrowo:) Witaj Agawi! Kiedyś wspominałaś że czekasz na narzutę. Przyszła? Pozdrawiam Dorota Witaj Dorotko, czekam na narzutę niestety nadal jak i na zasłonę Dobra wiadomość jest taka, że doszedł już materiał z Euro Firan i zaczynają szyć:wiggle: Edytowane 28 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aguś zrób proszę o ile to nie problem więcej zdjęć fotela...nogi spokoju mi nie dają... Kochana ja mam astmę niestety...kiedy mieszkalismy w No wyciszyła się prawie zupełnie ale po ciąży z Iskierką ledwo przeżyłam wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts