agawi74 28.12.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aguś zrób proszę o ile to nie problem więcej zdjęć fotela...nogi spokoju mi nie dają... Kochana ja mam astmę niestety...kiedy mieszkalismy w No wyciszyła się prawie zupełnie ale po ciąży z Iskierką ledwo przeżyłam wiosnę... Anetko nie ma sprawy- postaram się zrobić fotkę rownież za dnia- wtedy kolor jest bardziej rzeczywisty. Współczuję astmy:( w No jest inny klimat pewnie dlatego Ci służył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Fotka koloru nóg fotela dla Anetki:) Zrobiłam je w łazience, bo na jasnej podłodze kolor jest bardziej widoczny;) http://img192.imageshack.us/img192/2742/dsc02820pa.jpg http://img841.imageshack.us/img841/67/dsc02821dy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzisiaj rano na szybie łazienkowego okna znalazłam taki oto malunek:wiggle: Prawda, że cudo? http://img254.imageshack.us/img254/8393/zdjcie0322x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.12.2011 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzisiaj rano na szybie łazienkowego okna znalazłam taki oto malunek:wiggle: Prawda, że cudo? http://img254.imageshack.us/img254/8393/zdjcie0322x.jpg nie do uwierzenia :jawdrop: że to nie jakieś dzieło sztuki i że nie można sobie zostawić do powieszenia w domku na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Wow jakie piękne To znaczy, że przymrozki u Was są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.12.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Aguś Kochana dziękuję! :hug::hug:Czy moge skopiować sobie Twoje zdjęcia? Malunek cudny, poprostu niedowiary...:jawdrop::jawdrop:Gdybyś nie napisała co to w Życiu nie pomyślałabym, że to Matka Natura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 A myślałam, że to nowa piękna tapeta ... takie cuda jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Agus zdjecie okna mnie powalilo czy moge sobie go zapisac? Pokaze moim znajomym Irlandczykom jak pieknie moze wygladac zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.12.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzisiaj rano na szybie łazienkowego okna znalazłam taki oto malunek:wiggle: Prawda, że cudo? :jawdrop: nie do uwierzenia:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Coś niesamowitego...bo u mnie tylko krople deszczu.Przyznaj się ... masz wolne to pewnie sama to namalowałaś:)albo nakleiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Jaki kolor wybrałaś tych nóżek do fotela ,ja mam ciemny orzech. Aga .szukam teraz dobrego dla siebie materaca. Z tego co pamiętam to Wy już temat zgłębiliście , ...co byś poleciła?Przymierzałam się do Koła- estrella ,ale słyszałam ,ze Hilding jest lepszy... Edytowane 29 Grudnia 2011 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) nie do uwierzenia :jawdrop: że to nie jakieś dzieło sztuki i że nie można sobie zostawić do powieszenia w domku na ścianie Zgadzam się admete, że szkoda... To samo pomyślałam o powieszeniu na ścianie:wiggle: Wow jakie piękne To znaczy, że przymrozki u Was są? Dzięki pysiaczku- padał deszcz, a potem chwycił przymrozek i powstało takie cudo:) Aguś Kochana dziękuję! :hug::hug:Czy moge skopiować sobie Twoje zdjęcia? Malunek cudny, poprostu niedowiary...:jawdrop::jawdrop:Gdybyś nie napisała co to w Życiu nie pomyślałabym, że to Matka Natura... Anetko pewnie, ze możesz sobie skopiować, bo fotki są dla Ciebie:wiggle:Ciekawa jest jaką podejmiesz decyzję Matka Natura potrafi zaskakiwać A myślałam, że to nowa piękna tapeta ... takie cuda jeszcze nie widziałam Ha, ha tapeta- dobre Gosiek o tym nie pomyślałam... Agus zdjecie okna mnie powalilo czy moge sobie go zapisac? Pokaze moim znajomym Irlandczykom jak pieknie moze wygladac zima Bardzo proszę Kasiu, kopiuj Zdjęcia zrobiłam 3szt, ale to jest najfajniejsze. Rano byłam zaspana i chwyciłam tylko za komórkę, a mogłam zejść na dół po aparat:bash: Fotki byłyby o niebo lepsze;) :jawdrop: nie do uwierzenia:o To sama pomyślałam Madziu Przez chwilkę wy6dawało mi się, że śnię Coś niesamowitego...bo u mnie tylko krople deszczu.Przyznaj się ... masz wolne to pewnie sama to namalowałaś:)albo nakleiłaś? Nie Beatko, sama nie:no: Nie mam takich zdolności:lol2: Jaki kolor wybrałaś tych nóżek do fotela ,ja mam ciemny orzech. Aga .szukam teraz dobrego dla siebie materaca. Z tego co pamiętam to Wy już temat zgłębiliście , ...co byś poleciła?Przymierzałam się do Koła- estrella ,ale słyszałam ,ze Hilding jest lepszy... Kolor nóżek mojego fotela to popiel. Ciemny orzech uwielbiam- mam w nim kuchnię, drzwi, okna i schody;) Beatko nad Kołem się zastanawialiśmy, ale ostatecznie wybraliśmy firmę Optimum. http://www.optimum-materace.pl/ Nasz jest lateksowy Merkury-17 cm. Koszt to niestety 2400 zł http://www.optimum-materace.pl/materacelateksowe.html http://www.optimum-materace.pl/img/materace/b/merkury.jpg Edytowane 29 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Agawi dziękuję bardzo za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Agawi dziękuję bardzo za wszelkie namiary Nie ma za co karolku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Mam jeszcze pytanko czy widziałaś te sofy na żywo zanim je zakupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Mam jeszcze pytanko czy widziałaś te sofy na żywo zanim je zakupiłaś? Nie- widziałam i wybrałam materiał, ale firma była z polecenia od kilku osób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki aguś ,....fajny ten Wasz materac ,ale jednak zbyt drogi.Mnie sprzedawca zaproponował ten http://hilding.pl/pl/oferta/materace...ding-majestic/ jest aktualnie w promocji,,,chyba na niego się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.12.2011 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dzięki aguś ,....fajny ten Wasz materac ,ale jednak zbyt drogi.Mnie sprzedawca zaproponował ten http://hilding.pl/pl/oferta/materace...ding-majestic/ jest aktualnie w promocji,,,chyba na niego się zdecyduję Nie ma za co Beatko Wiesz co, cena 2400 to za wymiar 190x220, więc 180 x200 powinien kosztować podobnie, jak ten który pokazałaś. Ja też chciałam kieszeniowy, ale luby uparł się na ten lateks. Fakt, że sprężyny z czasem siadają i robi sie lekkie wgłębienie, a lateks podobno nie. Zobaczymy w praniu i czy nie jest to tylko siła marketingu:) Porządny materac sporo kosztuje niestety- widziałam takie i za 5tys:o Ten Twój też fajny, jak jest promocja to bierz:) Hilding to znana firma:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Rany, Aga, masz na myśli, że w kieszeniowym siadają sprężyny? Właśnie lada dzień będę wybierała materac i wstępnie obralIM z małżem kieszeniowy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.12.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Rany, Aga, masz na myśli, że w kieszeniowym siadają sprężyny? Właśnie lada dzień będę wybierała materac i wstępnie obralIM z małżem kieszeniowy:( Maduś sprężyny zawsze siadają po jakimś czasie:( Nasze w starym materacu lekko siadły po 5 latach... Dlatego luby teraz uparł się przy tym lateksowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts