Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Aga, to co? czekamy na narzutę, znowu mi oko zbieleje z zachwytu, trzymam kciuki żeby im dobrze wyszło, buziak

Hej słoneczko, dzięki za kciuki:) Mam nadzieję, ze za kilka dni będę mogła się pochwalić:wiggle:

Hallo .hallo aga jak minął Sylwester?ja dzisiaj wstałam o 17stej

Hej Beatko, my o 17 to ściągnęliśmy do domku:rolleyes: Spaliśmy dość krótko, od 4:30 do 10 :bash: potem powtórka z rozrywki :lol2:

Jestem trochę padnięta, ale Sylwester się udał i to bardzo. Nie ma to jak sprawdzone towarzystwo:wiggle:

U Ciebie też chyba było bosko, skoro wstałaś o 17:o:lol2:

Ja to miałam jeszcze superowe zakończenie Sylwestra!! M chcąc nawrócić mi autem u znajomych ( bo tam jakiś ciężki wyjazd jest ) wjechał na trawnik i....zakopaliśmy się .Okazało się ,że im szambo wybiło i teren był bardzo grząski.Samochód wpadł praktycznie po zderzaki:lol2:zostawiliśmy tak go do rana, a później po pijaku wszyscy usiłowali mnie jakoś z tego bagna wypchnąć ...samochód był cały w błocie ,no nie wspomnę o uczestnikach zabawy:lol2: W końcu trzeba było użyć drugiego samochodu....tak ,że u nas cały czas cos się dzieje. W niezadługim czasie obskoczyliśmy straż pożarną ,policję a teraz jeszcze unoraliśmy się w błocie .Może na jakiś czas starczy ??:)

skocz no szybko do moich komentów i wypowiedz się w sprawie żyrandola,,bo zaraz go skasuję.

Ja to miałam jeszcze superowe zakończenie Sylwestra!! M chcąc nawrócić mi autem u znajomych ( bo tam jakiś ciężki wyjazd jest ) wjechał na trawnik i....zakopaliśmy się .Okazało się ,że im szambo wybiło i teren był bardzo grząski.Samochód wpadł praktycznie po zderzaki:lol2:zostawiliśmy tak go do rana, a później po pijaku wszyscy usiłowali mnie jakoś z tego bagna wypchnąć ...samochód był cały w błocie ,no nie wspomnę o uczestnikach zabawy:lol2:

Oplułam ekran....:rotfl::rotfl::rotfl:

Beatko, Ty masz chyba w gwiazdach zapisaną ciągłą rozrywkę:lol2::lol2:

skocz no szybko do moich komentów i wypowiedz się w sprawie żyrandola,,bo zaraz go skasuję.

Byłam, byłam:wiggle:

Miałam Wam nic nie mówić, ale ponieważ kilka głosów się już od wczoraj wieczora uzbierało to powiem- wstawiłam fotkę w konkursie Werandy pt."Wykwintne potrawy". W roli głównej oczywiście są moje pierniki:lol2:- bardzo dziekuję osobom które zagłosowały:hug:

http://www.weranda.pl/konkursy?controller=konkurs&kid=44