zuznka 03.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 zarejstrowałam się i co............napisali że konkurs się zakończył ???!!! nic nie rozumiem ??? wiem że można głosowac raz skąd ta wzmianka że konkurs już zakończony !!!!!!!!?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 a każą mi się zalogować a ja nie mam tam konta tzn że nie mogę głosować ??? aguś - pomóż żebym mogła oddać głos !!! Zuzanko dziękuję z góry za chęci:hug: Musisz się zarejestrować, a następnie jest tam takie matematyczne zadanko typu 2 + 2 . Wpisz wynik i kliknij ocenę- powinno działać. Konkurs trwa do 5 .01, ale jak Ci pokazało, że zakończony to znaczy, że oddałaś głosik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Aga wpadłam i zagłosowałam:) Dziękuję za życzonka i również życzę samych dobroci w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Zuzanko dziękuję z góry za chęci:hug: Musisz się zarejestrować, a następnie jest tam takie matematyczne zadanko typu 2 + 2 . Wpisz wynik i kliknij ocenę- powinno działać. Konkurs trwa do 5 .01, ale jak Ci pokazało, że zakończony to znaczy, że oddałaś głosik:wiggle: a tak, tak musiałam coś tam policzyć a że z matematyki nie taka kiepska jestem to głos został policzony bo zwiększyła się średnia uffffffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dziewczynki dziękuję!!!:hug:W sumie mi głupio, bo tak Wam powiedziałam jako ciekawostkę, tym bardziej, że zaraz konkurs się kończy. Nie chcę Was naciągać na głosy...:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jakie naciągać, przecież od tego jesteśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dziewczynki dziękuję!!!:hug:W sumie mi głupio, bo tak Wam powiedziałam jako ciekawostkę, tym bardziej, że zaraz konkurs się kończy. Nie chcę Was naciągać na głosy...:no: Aguś, wrzuć na luz od tego tu jesteśmy i bardzo lubimy wszelkie ciekawostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.01.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jakie naciągać, przecież od tego jesteśmy . hihi ubiegłas mnie - ale ważne że tak samo myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jesteście absolutnie kochane:yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.01.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A tak poza tym to te pastelowe pierniczki są boskie i pięknie by wyglądały w moim słoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.01.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A tak poza tym to te pastelowe pierniczki są boskie i pięknie by wyglądały w moim słoiku na następne święta chyba wiem gdzie złożę zamówienie i liczę na rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A tak poza tym to te pastelowe pierniczki są boskie i pięknie by wyglądały w moim słoiku Myślę, że w moim czują się znacznie lepiej:lol2: A na serio to trzymam je w metalowej puszce, może przełożę do słoika, choć już mało ich zostało:rolleyes: na następne święta chyba wiem gdzie złożę zamówienie i liczę na rabat Zuza, rabat masz jak w banku:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Czemu mi nic wcześniej nie powiedziałaś.????...zdążyłam jeszcze zagłosować ,podniosłam Ci średnią ,choć i mnie się wyświetliło ,że konkurs już się zakończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Czemu mi nic wcześniej nie powiedziałaś.????...zdążyłam jeszcze zagłosować ,podniosłam Ci średnią ,choć i mnie się wyświetliło ,że konkurs już się zakończył Beatko dziękuję:hug:wyświetla się zakończenie konkursu po tym jak się właśnie zagłosuje:) Można glosować tylko raz;) Nic nie mówiłam wcześniej, bo dopiero wczoraj to zdjęcie dodałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mam nadzieję ,że wygrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Aguś, wrzuć na luz od tego tu jesteśmy i bardzo lubimy wszelkie ciekawostki Uwielbiam takie złote myśli zuz@nki.. i Twoje pierniczki agawi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wszsystkiego Najlepszego w Nowym roku Agawi Beauty przysłała mnie do ciebie w celu obczajenia twojego łoża możesz podac numer strony na której mogę go obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To ja też poleciałam zagłosować na smakowite pierniczki i trzymam kciukasy za wygraną a o takim samolociku jak jest do zdobycia to marzy mój miśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mam nadzieję ,że wygrasz :hug: Uwielbiam takie złote myśli zuz@nki.. i Twoje pierniczki agawi też :hug: Wszsystkiego Najlepszego w Nowym roku Agawi Beauty przysłała mnie do ciebie w celu obczajenia twojego łoża możesz podac numer strony na której mogę go obejrzeć? Dziękuję karolku i wzajemnie wszystkiego wspaniałego:) Na której stronie to łoże?:lol2: Dobre, niech no pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) pomogę łóżko około 212 chyba będzie edit: 211 dokładnie hehe kto by pomyślał, że taki ze mnie strzelec Edytowane 3 Stycznia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts