Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a każą mi się zalogować a ja nie mam tam konta :( tzn że nie mogę głosować ???

aguś - pomóż żebym mogła oddać głos !!!

Zuzanko dziękuję z góry za chęci:hug::hug:

Musisz się zarejestrować, a następnie jest tam takie matematyczne zadanko typu 2 + 2 . Wpisz wynik i kliknij ocenę- powinno działać. Konkurs trwa do 5 .01, ale jak Ci pokazało, że zakończony to znaczy, że oddałaś głosik:wiggle:

Zuzanko dziękuję z góry za chęci:hug::hug:

Musisz się zarejestrować, a następnie jest tam takie matematyczne zadanko typu 2 + 2 . Wpisz wynik i kliknij ocenę- powinno działać. Konkurs trwa do 5 .01, ale jak Ci pokazało, że zakończony to znaczy, że oddałaś głosik:wiggle:

a tak, tak musiałam coś tam policzyć ;) a że z matematyki nie taka kiepska jestem to głos został policzony bo zwiększyła się średnia ;)

uffffffffffffffffffff :)

A tak poza tym to te pastelowe pierniczki są boskie i pięknie by wyglądały w moim słoiku :rotfl: :D

Myślę, że w moim czują się znacznie lepiej:lol2::hug: A na serio to trzymam je w metalowej puszce, może przełożę do słoika, choć już mało ich zostało:rolleyes:

na następne święta chyba wiem gdzie złożę zamówienie ;) i liczę na rabat :lol2:

Zuza, rabat masz jak w banku:wiggle:

Czemu mi nic wcześniej nie powiedziałaś.????...zdążyłam jeszcze zagłosować ,podniosłam Ci średnią ,choć i mnie się wyświetliło ,że konkurs już się zakończył

Beatko dziękuję:hug:wyświetla się zakończenie konkursu po tym jak się właśnie zagłosuje:) Można glosować tylko raz;)

Nic nie mówiłam wcześniej, bo dopiero wczoraj to zdjęcie dodałam:rolleyes:

Mam nadzieję ,że wygrasz

:hug::hug:

Uwielbiam takie złote myśli zuz@nki.. i Twoje pierniczki agawi też :)

:hug::hug:

Wszsystkiego Najlepszego w Nowym roku

Agawi

Beauty przysłała mnie do ciebie w celu obczajenia :-) twojego łoża możesz podac numer strony na której mogę go obejrzeć?

Dziękuję karolku i wzajemnie wszystkiego wspaniałego:)

Na której stronie to łoże?:o:lol2: Dobre, niech no pomyślę:)