Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pomogę łóżko około 212 chyba będzie :D

edit: 211 dokładnie :lol2:

hehe kto by pomyślał, że taki ze mnie strzelec :lol2:

Two dobra jesteś:jawdrop::jawdrop: Ja dopiero się dokopałam:bash:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169790-We-w%C5%82oskim-stylu/page211&highlight=%C5%82%C3%B3%C5%BCko

Dzięki dziewczyny jesteście super :-)

Sama chyba bym się w życiu nie dokopała

Agawi napisz mi jakie wymiary ma twoje łoże i czy zamawiałaś ze stelażem?

Jeśli można poproszę o cenę na priva

A czy łózko również nie przyjemne pachniało ??

Nie ma za co.:) Karolku moje łoże to 190x220cm (mam wysokiego męża:lol2:) łóżko zamawialiśmy ze stelażem (bardzo masywny, bukowy). Zapach .. to zależy , który materiał wybierzesz;) Cena to nie tajemnica 2500zł + transport;)

Aguś gapa ze mnie...chciałam oddać głos...zarejestrowałam się specjalnie....i...konkurs zakończony :(:cry:

Leia, dziękuję za chęci:hug: konkurs nie jest zakończony, zdjęcia można dodawać do 5.01, a głosować do 12.01. Nie wiem dlaczego tam się pokazuje, że zakończony.:confused: Po rejestracji, należy wykonać matematyczne zadanie typu 2+2 i następnie kliknąć na ocenę:)

Edytowane przez agawi74

:lol2: ja wzrokowcem jestem

jak poznaję kogoś nowego na imprezie to pamiętam jak był ubrany, jaki miał kolor butów i kształt broszki a za chiny nie zapamiętam jak miał na imię :p

A ja imiona pamiętam zawsze:) I też jestem wzrokowcem, ale stron swojego wątku nie pamiętam:P:lol2:

Agawi jeśli mogę to jeszcze pomęczę ci w sprawie łóżka

Jesteś moja kopalnia wiedzy :-)

Podejrzewam że temat łózek i materacy masz w małym palcu. Czy masz pojemnik na pościel?

Jeśli mój mąż ma 190 cm wzrostu to lepiej zamówić 180 x220 ? ja mam wąska a długa sypialnie więc szerszego tam nie wcisnę ale dłuższe mogłoby być tylko co później z materacem pewnie jest spora dopłata za te 220 cm ??

8+3 to chyba jest 11 ? takie miałam zadanie ;)...tak pokazuje się informacja, że zakończony...

tam jest to tak głupio zorganizowane :rolleyes: po oddaniu głosu i wykonaniu działania matematycznego dla ciebie konkurs już się zakończył i nie możesz więcej głosować na tego użytkownika, ale głos się liczy bo widać jak się średnia zmienia no i możesz jeszcze głosować na inne zdjęcia :p

A ja imiona pamiętam zawsze I też jestem wzrokowcem, ale stron swojego wątku nie pamiętam
ja pamiętałam mniej więcej bo tam się coś o lampach do sypialni zaczęło a właśnie ostatnio to przeglądałam celem odświeżenia ich wyglądu :p

Agawi jeśli mogę to jeszcze pomęczę ci w sprawie łóżka

Jesteś moja kopalnia wiedzy :-)

Podejrzewam że temat łózek i materacy masz w małym palcu. Czy masz pojemnik na pościel?

Jeśli mój mąż ma 190 cm wzrostu to lepiej zamówić 180 x220 ? ja mam wąska a długa sypialnie więc szerszego tam nie wcisnę ale dłuższe mogłoby być tylko co później z materacem pewnie jest spora dopłata za te 220 cm ??

Karolku, męcz i pytaj do woli:) Pojemnika na pościel nie mamy, bo nie chcieliśmy. Wiesz, co- jak Twój mąż ma 190cm to powinna mu wystarczyć dł 210cm. Mój ma 194 cm i stare łóżko na 210 było na styk, dlatego teraz zamówiliśmy dłuższe. Tym bardziej, że sypialnia jest wielka i można poszaleć:wiggle: Dopłata w naszym przypadku to ok. 10 % za niewymiarowy materac, także znośnie. Sam materac już jest mniej znośny, bo za lateksowy zapłaciliśmy 2500zł:sick:

No i z pomocą forumowiczek aga wysunęła się na mocne prowadzenie:lol2:

No właśnie...:oops::oops: Ja tak dla zabawy, a tu się zrobił poważny konkurs:lol2:

Kiedy narzutka? Kiedy zasłony???:)

Madziu szyje się:wiggle: Mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia:)

Konkurs jeszcze nie zakończony - mój głosik przyjęty :lol:

Dzięki admete:hug:

Dziękuję za wszystkie wskazówki.

Ja również zagłosowałam :-)

Nie ma za co karolku i dziękuję:hug:

Też podniosłam Ci średnią ale nie dlatego że wypada :) tylko dlatego że pierniczki to dzieła sztuki :)

Mugatko bardzo dziękuję:hug: i witam serdecznie, bo chyba po raz pierwszy?:welcome: