agawi74 03.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To ja też poleciałam zagłosować na smakowite pierniczki i trzymam kciukasy za wygraną a o takim samolociku jak jest do zdobycia to marzy mój miśko Dzięki Two:hug:Samolocik fajny, nooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 pomogę łóżko około 212 chyba będzie edit: 211 dokładnie hehe kto by pomyślał, że taki ze mnie strzelec Two dobra jesteś:jawdrop: Ja dopiero się dokopałam:bash: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169790-We-w%C5%82oskim-stylu/page211&highlight=%C5%82%C3%B3%C5%BCko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny jesteście super Sama chyba bym się w życiu nie dokopała Agawi napisz mi jakie wymiary ma twoje łoże i czy zamawiałaś ze stelażem? Jeśli można poproszę o cenę na priva A czy łózko również nie przyjemne pachniało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Aguś gapa ze mnie...chciałam oddać głos...zarejestrowałam się specjalnie....i...konkurs zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Two dobra jesteś Ja dopiero się dokopałam ja wzrokowcem jestem jak poznaję kogoś nowego na imprezie to pamiętam jak był ubrany, jaki miał kolor butów i kształt broszki a za chiny nie zapamiętam jak miał na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ale nie rozumiem...głosowanie miało trwać do 12 stycznia.........tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny jesteście super Sama chyba bym się w życiu nie dokopała Agawi napisz mi jakie wymiary ma twoje łoże i czy zamawiałaś ze stelażem? Jeśli można poproszę o cenę na priva A czy łózko również nie przyjemne pachniało ?? Nie ma za co. Karolku moje łoże to 190x220cm (mam wysokiego męża:lol2:) łóżko zamawialiśmy ze stelażem (bardzo masywny, bukowy). Zapach .. to zależy , który materiał wybierzesz;) Cena to nie tajemnica 2500zł + transport;) Aguś gapa ze mnie...chciałam oddać głos...zarejestrowałam się specjalnie....i...konkurs zakończony Leia, dziękuję za chęci:hug: konkurs nie jest zakończony, zdjęcia można dodawać do 5.01, a głosować do 12.01. Nie wiem dlaczego tam się pokazuje, że zakończony. Po rejestracji, należy wykonać matematyczne zadanie typu 2+2 i następnie kliknąć na ocenę Edytowane 3 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 8+3 to chyba jest 11 ? takie miałam zadanie ...tak pokazuje się informacja, że zakończony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 8+3 to chyba jest 11 ? takie miałam zadanie ...tak pokazuje się informacja, że zakończony... To może Twój głosik został dodany:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ja wzrokowcem jestem jak poznaję kogoś nowego na imprezie to pamiętam jak był ubrany, jaki miał kolor butów i kształt broszki a za chiny nie zapamiętam jak miał na imię A ja imiona pamiętam zawsze:) I też jestem wzrokowcem, ale stron swojego wątku nie pamiętam:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Agawi jeśli mogę to jeszcze pomęczę ci w sprawie łóżka Jesteś moja kopalnia wiedzy Podejrzewam że temat łózek i materacy masz w małym palcu. Czy masz pojemnik na pościel? Jeśli mój mąż ma 190 cm wzrostu to lepiej zamówić 180 x220 ? ja mam wąska a długa sypialnie więc szerszego tam nie wcisnę ale dłuższe mogłoby być tylko co później z materacem pewnie jest spora dopłata za te 220 cm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 8+3 to chyba jest 11 ? takie miałam zadanie ...tak pokazuje się informacja, że zakończony... tam jest to tak głupio zorganizowane po oddaniu głosu i wykonaniu działania matematycznego dla ciebie konkurs już się zakończył i nie możesz więcej głosować na tego użytkownika, ale głos się liczy bo widać jak się średnia zmienia no i możesz jeszcze głosować na inne zdjęcia A ja imiona pamiętam zawsze I też jestem wzrokowcem, ale stron swojego wątku nie pamiętam ja pamiętałam mniej więcej bo tam się coś o lampach do sypialni zaczęło a właśnie ostatnio to przeglądałam celem odświeżenia ich wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Agawi jeśli mogę to jeszcze pomęczę ci w sprawie łóżka Jesteś moja kopalnia wiedzy Podejrzewam że temat łózek i materacy masz w małym palcu. Czy masz pojemnik na pościel? Jeśli mój mąż ma 190 cm wzrostu to lepiej zamówić 180 x220 ? ja mam wąska a długa sypialnie więc szerszego tam nie wcisnę ale dłuższe mogłoby być tylko co później z materacem pewnie jest spora dopłata za te 220 cm ?? Karolku, męcz i pytaj do woli:) Pojemnika na pościel nie mamy, bo nie chcieliśmy. Wiesz, co- jak Twój mąż ma 190cm to powinna mu wystarczyć dł 210cm. Mój ma 194 cm i stare łóżko na 210 było na styk, dlatego teraz zamówiliśmy dłuższe. Tym bardziej, że sypialnia jest wielka i można poszaleć Dopłata w naszym przypadku to ok. 10 % za niewymiarowy materac, także znośnie. Sam materac już jest mniej znośny, bo za lateksowy zapłaciliśmy 2500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ja pamiętałam mniej więcej bo tam się coś o lampach do sypialni zaczęło a właśnie ostatnio to przeglądałam celem odświeżenia ich wyglądu He, he ale lampy się zmieniły:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No i z pomocą forumowiczek aga wysunęła się na mocne prowadzenie:lol2: Kiedy narzutka? Kiedy zasłony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No i z pomocą forumowiczek aga wysunęła się na mocne prowadzenie:lol2: No właśnie...:oops: Ja tak dla zabawy, a tu się zrobił poważny konkurs:lol2: Kiedy narzutka? Kiedy zasłony??? Madziu szyje się Mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.01.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Konkurs jeszcze nie zakończony - mój głosik przyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dziękuję za wszystkie wskazówki. Ja również zagłosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Też podniosłam Ci średnią ale nie dlatego że wypada tylko dlatego że pierniczki to dzieła sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Konkurs jeszcze nie zakończony - mój głosik przyjęty Dzięki admete Dziękuję za wszystkie wskazówki. Ja również zagłosowałam Nie ma za co karolku i dziękuję Też podniosłam Ci średnią ale nie dlatego że wypada tylko dlatego że pierniczki to dzieła sztuki Mugatko bardzo dziękuję i witam serdecznie, bo chyba po raz pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts