Leia 04.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) To może Twój głosik został dodany:wiggle: tak, tak mój głosik został przyjęty bo natychmiast zmieniła się średnia wiem tak samo jak Ty ile roboty z TYMI pierniczkami dlatego robię je tylko raz w roku ale za to w hurtowych ilościach Aga, coś się ruszyło z zasłonami??? Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 tak, tak mój głosik został przyjęty bo natychmiast zmieniła się średnia wiem tak samo jak Ty ile roboty z TYMI pierniczkami dlatego robię je tylko raz w roku ale za to w hurtowych ilościach Leia jeszcze raz dzięki:hug:Masz racje, że pierniczki wymagają ogromu pracy. Pomijam fakt, że nie robiłam ich z szybkiego cista, tylko z tego leżakującego- czyli dodatkowa praca:rolleyes: Aga, coś się ruszyło z zasłonami??? Kochana szyją się Po kilku tygodniach oczekiwania na materiał, łaskawie przyszedł. Nie ma co, Eurofirany się spisały- oczekiwanie prawie 8 tyg:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Aguś, jestem lizus, poszłam zagłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Eeee Kochana Ty chyba jak na razie prowadzisz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Podam Wam ciekawostkę dotyczącą koloru ścian na 2012 rok:) Otóż Benjamin Moore wybrał kolor roku 2012 i jest nim...Wythe Blue czyli delikatny błękit:) http://czasnawnetrze.pl/i/dz05MDAmaD05MDA=/64065e7d/8099-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_Whyte_Blue_HC_zdjecie.jpg http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/b8b183fd/8097-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/ecc0a06f/8098-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg W tym roku na salony wracają barwy subtelne i jasne - stonowane błękity, zielenie i beże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Aguś, jestem lizus, poszłam zagłosować Dzięki Martusia:hug: Eeee Kochana Ty chyba jak na razie prowadzisz:cool: Nawet nie wiem... o mamuniu jak wygram, to będę musiała się z Wami podzielić tą nagrodą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 o mamuniu jak wygram, to będę musiała się z Wami podzielić tą nagrodą :lol2: Idę se w takim razie pooglądać nagrodę edit. ładny ten błękit:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Idę se w takim razie pooglądać nagrodę Nagród jest kilka, w sumie nie wiadomo co jest za które miejsce, także poczekajmy. Może nie wygram i będzie problem z głowy:rotfl: ładny ten błękit:rolleyes: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.01.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nagrodą dla nas będzie pooglądanie fotek w aranżacji jaką stworzysz z wygraną rzeczą Więc trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Podam Wam ciekawostkę dotyczącą koloru ścian na 2012 rok:) Otóż Benjamin Moore wybrał kolor roku 2012 i jest nim...Wythe Blue czyli delikatny błękit:) http://czasnawnetrze.pl/i/dz05MDAmaD05MDA=/64065e7d/8099-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_Whyte_Blue_HC_zdjecie.jpg http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/b8b183fd/8097-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/ecc0a06f/8098-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg W tym roku na salony wracają barwy subtelne i jasne - stonowane błękity, zielenie i beże;) Jak dla mnie fajnie, osobiście nie lubie jak mi ściany krzyczą kolorem wolę mocne akcenty w dodatkach. Pewnie,że każdy robi jak mu sie podoba ale ja przynajmniej będę modna w tym roku:) A za tyle pracy z tymi pierniczkami to nagroda się należy i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nagrodą dla nas będzie pooglądanie fotek w aranżacji jaką stworzysz z wygraną rzeczą Więc trzymam kciuki Macie to jak w banku:D Dzięki za kciuki:hug: Pewnie,że każdy robi jak mu sie podoba ale ja przynajmniej będę modna w tym roku:) Prawda:yes: A za tyle pracy z tymi pierniczkami to nagroda się należy i basta! Dzięki Anetko A tak w ogóle, to gdzie Ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 05.01.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Fatalna końcówka i początek roku u mnie ale już powolutku chyba wszystko się zaczyna prostować Dzisiaj wkońcu szafa w wiatrołapie się montuje i nie wiem co zastanę po powrocie do domu;) bo za co się ostatnio nie zabiorę to nic a nic do przodu. Jedyna pociecha to trzy dni wolnego za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.01.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kiedy mam szykować się na imprezkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Fatalna końcówka i początek roku u mnie ale już powolutku chyba wszystko się zaczyna prostować Dzisiaj wkońcu szafa w wiatrołapie się montuje i nie wiem co zastanę po powrocie do domu;) bo za co się ostatnio nie zabiorę to nic a nic do przodu. Jedyna pociecha to trzy dni wolnego za chwilkę Ojjeku przykro mi:(Mam nadzieję, ze to nic poważnego:) Czekam z niecierpliwością na szafę:popcorn: Kiedy będą foty? 3 dni wolnego Kiedy mam szykować się na imprezkę? Beatko a na jaką imprezkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.01.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 :confused:Jak to na jaką????oblewanie Twojej wygranej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 :confused:Jak to na jaką????oblewanie Twojej wygranej? AAAA, tąąąą:D Głosowanie trwa do 12 stycznia, także jeszcze trochę i wcale nie jest powiedziane, że wygram- po pierwsze są dużo ładniejsze smakołyki konkurencji:yes: a po drugie niektórzy celowo obniżają średnią Dla mnie to zabawa, więc nie liczę na wygraną A imprezkę możemy zrobić i bez okazji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.01.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Agus glosik oddaje ale nie zawsze mam czas na FM trzymam kciuki za wygrana Szkoda ze nie widzialas miny moich znajomych Irlandczykow jak pokazalam im zdjecie Twojego okna wygladali tak a pozniej nie chcieli uwierzyc ze to Matka Natura zrobila zapisali sobie to zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.01.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A ja myślałam ,że ta wiekopomna chwiła już dzisiaj nastąpi..;)co Ty opowiadasz?? Ja tam ładniejszych zdjeć ,ani smakołyków od Twoich nie widzę!!!Tak czy owak nastawiam się na wielkie picie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Agus glosik oddaje ale nie zawsze mam czas na FM trzymam kciuki za wygrana Szkoda ze nie widzialas miny moich znajomych Irlandczykow jak pokazalam im zdjecie Twojego okna wygladali tak a pozniej nie chcieli uwierzyc ze to Matka Natura zrobila zapisali sobie to zdjecie Cześć Kasiu, dzięki za odwiedzinki i głosik:hug: Fajnie, ze pokazałaś Irlandczykom tą fotkę, mina pewnie bezcenna:wiggle: Póki co cały czas teraz pada, więc o takich malunkach na szybie można zapomnieć A ja myślałam ,że ta wiekopomna chwiła już dzisiaj nastąpi..;)co Ty opowiadasz?? Ja tam ładniejszych zdjeć ,ani smakołyków od Twoich nie widzę!!!Tak czy owak nastawiam się na wielkie picie;) Beatko dzięki za wiarę:hug:Nawet jak nie wygram, to picie będzie, a jak:D:lol2: Do dzisiaj można zgłaszać zdjęcia do konkursu, a głosowanie trwa do 12 stycznia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.01.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 To pijemy w przyszły weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts