Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

To może Twój głosik został dodany:wiggle:

tak, tak mój głosik został przyjęty bo natychmiast zmieniła się średnia :D

wiem tak samo jak Ty ile roboty z TYMI pierniczkami :) dlatego robię je tylko raz w roku ale za to w hurtowych ilościach :D

Aga, coś się ruszyło z zasłonami???

Edytowane przez Leia

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak, tak mój głosik został przyjęty bo natychmiast zmieniła się średnia :D

wiem tak samo jak Ty ile roboty z TYMI pierniczkami :) dlatego robię je tylko raz w roku ale za to w hurtowych ilościach :D

Leia jeszcze raz dzięki:hug:Masz racje, że pierniczki wymagają ogromu pracy. Pomijam fakt, że nie robiłam ich z szybkiego cista, tylko z tego leżakującego- czyli dodatkowa praca:rolleyes:

Aga, coś się ruszyło z zasłonami???

Kochana szyją się:wiggle: Po kilku tygodniach oczekiwania na materiał, łaskawie przyszedł. Nie ma co, Eurofirany się spisały- oczekiwanie prawie 8 tyg:evil:

Podam Wam ciekawostkę dotyczącą koloru ścian na 2012 rok:) Otóż Benjamin Moore wybrał kolor roku 2012 i jest nim...Wythe Blue czyli delikatny błękit:)

http://czasnawnetrze.pl/i/dz05MDAmaD05MDA=/64065e7d/8099-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_Whyte_Blue_HC_zdjecie.jpg

http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/b8b183fd/8097-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg

http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/ecc0a06f/8098-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg

W tym roku na salony wracają barwy subtelne i jasne - stonowane błękity, zielenie i beże;)

Podam Wam ciekawostkę dotyczącą koloru ścian na 2012 rok:) Otóż Benjamin Moore wybrał kolor roku 2012 i jest nim...Wythe Blue czyli delikatny błękit:)

http://czasnawnetrze.pl/i/dz05MDAmaD05MDA=/64065e7d/8099-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_Whyte_Blue_HC_zdjecie.jpg

http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/b8b183fd/8097-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg

http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/ecc0a06f/8098-Benjamin_Moore_Kolor_Roku_zdjecie_aranzacyjne.jpg

W tym roku na salony wracają barwy subtelne i jasne - stonowane błękity, zielenie i beże;)

Jak dla mnie fajnie, osobiście nie lubie jak mi ściany krzyczą kolorem wolę mocne akcenty w dodatkach.

Pewnie,że każdy robi jak mu sie podoba ale ja przynajmniej będę modna w tym roku:)

A za tyle pracy z tymi pierniczkami to nagroda się należy i basta!:wave:

Nagrodą dla nas będzie pooglądanie fotek w aranżacji jaką stworzysz z wygraną rzeczą :D

Więc trzymam kciuki ;)

Macie to jak w banku:D Dzięki za kciuki:hug:

Pewnie,że każdy robi jak mu sie podoba ale ja przynajmniej będę modna w tym roku:)

Prawda:yes::D

A za tyle pracy z tymi pierniczkami to nagroda się należy i basta!:wave:

Dzięki Anetko:wiggle::) A tak w ogóle, to gdzie Ty się podziewasz?:mad::hug:

Fatalna końcówka i początek roku u mnie ale już powolutku chyba wszystko się zaczyna prostować;)

Dzisiaj wkońcu szafa w wiatrołapie się montuje i nie wiem co zastanę po powrocie do domu;) bo za co się ostatnio nie zabiorę to nic a nic do przodu.

Jedyna pociecha to trzy dni wolnego za chwilkę:yes::D

Fatalna końcówka i początek roku u mnie ale już powolutku chyba wszystko się zaczyna prostować;)

Dzisiaj wkońcu szafa w wiatrołapie się montuje i nie wiem co zastanę po powrocie do domu;) bo za co się ostatnio nie zabiorę to nic a nic do przodu.:(

Jedyna pociecha to trzy dni wolnego za chwilkę:yes::D

Ojjeku przykro mi:(Mam nadzieję, ze to nic poważnego:) Czekam z niecierpliwością na szafę:popcorn::popcorn: Kiedy będą foty?:wiggle: 3 dni wolnego :wave:

Kiedy mam szykować się na imprezkę?

Beatko a na jaką imprezkę?:confused::popcorn:

:confused:Jak to na jaką????oblewanie Twojej wygranej?

AAAA, tąąąą:D:D Głosowanie trwa do 12 stycznia, także jeszcze trochę i wcale nie jest powiedziane, że wygram- po pierwsze są dużo ładniejsze smakołyki konkurencji:yes: a po drugie niektórzy celowo obniżają średnią:sick: Dla mnie to zabawa, więc nie liczę na wygraną;) A imprezkę możemy zrobić i bez okazji:lol2:

Agus glosik oddaje ale nie zawsze mam czas na FM :( trzymam kciuki za wygrana :hug:

Szkoda ze nie widzialas miny moich znajomych Irlandczykow jak pokazalam im zdjecie Twojego okna :) wygladali tak :jawdrop: :) a pozniej nie chcieli uwierzyc ze to Matka Natura zrobila :wiggle: zapisali sobie to zdjecie :)

Agus glosik oddaje ale nie zawsze mam czas na FM :( trzymam kciuki za wygrana :hug:

Szkoda ze nie widzialas miny moich znajomych Irlandczykow jak pokazalam im zdjecie Twojego okna :) wygladali tak :jawdrop: :) a pozniej nie chcieli uwierzyc ze to Matka Natura zrobila :wiggle: zapisali sobie to zdjecie :)

Cześć Kasiu, dzięki za odwiedzinki i głosik:hug: Fajnie, ze pokazałaś Irlandczykom tą fotkę, mina pewnie bezcenna:wiggle:

Póki co cały czas teraz pada, więc o takich malunkach na szybie można zapomnieć:(

A ja myślałam ,że ta wiekopomna chwiła już dzisiaj nastąpi..;)co Ty opowiadasz?? Ja tam ładniejszych zdjeć ,ani smakołyków od Twoich nie widzę!!!Tak czy owak nastawiam się na wielkie picie;)

Beatko dzięki za wiarę:hug:Nawet jak nie wygram, to picie będzie, a jak:D:lol2:

Do dzisiaj można zgłaszać zdjęcia do konkursu, a głosowanie trwa do 12 stycznia;)