Leia 05.01.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kochana szyją się Po kilku tygodniach oczekiwania na materiał, łaskawie przyszedł. Nie ma co, Eurofirany się spisały- oczekiwanie prawie 8 tyg:evil: a to kiedy będziesz je miała w domciu ? tak się dopytuję bo strasznie jestem ich ciekawa ten kolor na rok 2012 to taki trochę turkusowaty ??? i o co chodzi z tym oknem ze zdjęcia o którym pisze Kasia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aguś a ja wczoraj też na Werandę zawędrowałam...no cud miód te Twoje pierniczki... Tym niebeskawym jestem troszkę zaskoczona, Okruszek ma ten kolor od 1,5 roku w swoim pokoju;) no i też niecierpliwie czekam na "resztę" sypialni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zagłosowane:) Pierniczki jak z obrazka:) Fajny ten kolorek 2012:D Ja w ogóle lubię Benjamina Moora:) Mam w całym mieszkaniu - i szary i złamana biel. Powiem Wam, że po Duluxie, BM był dla nas jak objawienie;) A w Eurofiranach najzwyczajniej na głowy poupadali:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 zasłużona 6 za pierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 To pijemy w przyszły weekend Na pewno:lol2: a to kiedy będziesz je miała w domciu ? tak się dopytuję bo strasznie jestem ich ciekawa ten kolor na rok 2012 to taki trochę turkusowaty ??? Leia zasłony mają być w przyszłym tygodniu, ale nie mam konkretnej daty. Najważniejsze, że zaczęły się szyć razem z narzutą i też przebieram nóżkami:) Ten kolorek z BM nazywają pochmurnym niebieskim z odrobiną szarości. Turkus jest bardziej żywy;) i o co chodzi z tym oknem ze zdjęcia o którym pisze Kasia??? Kochana parę dni i stron temu zrobiłam fotkę szyby okna połaciowego w łazience. Były na niej piękne malunki zrobione przez Matkę Naturę:wiggle:Dziewczynki się zachwyciły:rolleyes: Aguś a ja wczoraj też na Werandę zawędrowałam...no cud miód te Twoje pierniczki... Tym niebeskawym jestem troszkę zaskoczona, Okruszek ma ten kolor od 1,5 roku w swoim pokoju;) no i też niecierpliwie czekam na "resztę" sypialni! Aneciu dziękuje:hug:Tak, masz rację ja taki kolor też miałam w swojej starej sypialni. Wiesz jak to jest marketing musi mieć co robić;)Ważne, że kolor jest ładny:D Zagłosowane:) Pierniczki jak z obrazka:) Maduś dziękuję i Tobie:hug: Fajny ten kolorek 2012:D Ja w ogóle lubię Benjamina Moora:) Mam w całym mieszkaniu - i szary i złamana biel. Powiem Wam, że po Duluxie, BM był dla nas jak objawienie;) Ja też lubię BM, ale w tym domu się nie zdecydowaliśmy ze względu na finanse. Za duża powierzchnia do odmalowania. Na pewno ją zakupimy do odnawiania za 3 lata:wiggle: A w Eurofiranach najzwyczajniej na głowy poupadali:mad: Niestety, prawie 2 miesiące oczekiwań na materiał zasłużona 6 za pierniczki słoneczko dziękuję:hug:Jesteście wszystkie KOCHANE:hug:Jak Twoje samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 lepiej, jak nie mam czasu na myślenie, a ogólnie to pustka w sercu, tata miał 58 lat, nadal nie dociera do nas, że go już nie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 lepiej, jak nie mam czasu na myślenie, a ogólnie to pustka w sercu, tata miał 58 lat, nadal nie dociera do nas, że go już nie zobaczymy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dawno mnie nie było , ale czytam i podglądam jak nałogowy palacz ( choć nie palę) . Pobiegłam wczoraj na pierniczka ... najładniejszy , szkoda ,że nie mogłam spróbować ....i wpadłam po uszy i skaczę teraz po tej Werandzie i wyjść nie mogę . A Eurofirany teraz powinny Ci gratis uszyć te zasłony , lecą w kulki z takimi terminami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.01.2012 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dawno mnie nie było , ale czytam i podglądam jak nałogowy palacz ( choć nie palę) . Pobiegłam wczoraj na pierniczka ... najładniejszy , szkoda ,że nie mogłam spróbować ....i wpadłam po uszy i skaczę teraz po tej Werandzie i wyjść nie mogę . A Eurofirany teraz powinny Ci gratis uszyć te zasłony , lecą w kulki z takimi terminami . Oj dawno, dawno:( Ja u Ciebie Kubełko tez jestem codziennie, ale Ciebie nie ma... Pierniczkami częstuj się kochaniutka:wiggle: Weranda to pożeracz czasu jest okropny:mad: Sprostuję- zasłony szuję nie w Eurofiranach, ale materiał na który czekałam od 2 m-cy był od nich:sick: Zraziłam się skutecznie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.01.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Bo wiesz nie mam w sumie co pisać u siebie , a przecież nie będę truć o swoich problemach ... chociaż wiem ,że na Was mogę liczyć co nie?Ja szyję sama takie rzecz , ale to wiesz . Nauczył mnie ojciec , stwierdził kiedyś ,że nie będzie mi szyć firanek i tak jakoś wyszło , że musiałam się z nią oswoić. Ale nie myśl sobie ,że robię to super ... w życiu zawodową krawcową nie zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.01.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Agawi, ależ mam zaległości w czytaniu wątku. Zabieram się za czytanie, z przyjemnością, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 agawi - fajny ten rozbielony błękit w nowych tryndach Ja właśnie w tych kolorach chciałabym wiosenne dodatki wtym roku, ale na rynku posucha... Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aga piękny pastelowy błękit .... byle do wiosny ( chociaż dzisiaj pogoda iście z krainy królowej śniegów ... jest wietrznie i śnieżnie ). Jednym słowem pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 O boze ile ja mam zaleglosci, na poczatek ide zaglosowac i jeszcze wyraze swoj zachwyt kolorem lekko blekitnym...wyglada naprawde ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 I ja oddałam swój głos ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Bo wiesz nie mam w sumie co pisać u siebie , a przecież nie będę truć o swoich problemach ... chociaż wiem ,że na Was mogę liczyć co nie? Ja szyję sama takie rzecz , ale to wiesz . Nauczył mnie ojciec , stwierdził kiedyś ,że nie będzie mi szyć firanek i tak jakoś wyszło , że musiałam się z nią oswoić. Ale nie myśl sobie ,że robię to super ... w życiu zawodową krawcową nie zostanę. Kubełko oczywiście, że możesz na nas liczyć:hug:Będzie lepiej zobaczysz:D Wiem, wiem, że sama szyjesz i podziwiam, bo u mnie to... wiadomo o co chodzi. Ledwo guzik:lol2: Krawcową może i nie zostaniesz, ale takie umiejętności krawieckie bardzo się przydają Agawi, ależ mam zaległości w czytaniu wątku. Zabieram się za czytanie, z przyjemnością, jak zawsze Toluś, dziękuję i zapraszam, chociaż u mnie nuudyyy:rolleyes: Mam nadzieję, że Ty czujesz się juz lepiej:wiggle: agawi - fajny ten rozbielony błękit w nowych tryndach Ja właśnie w tych kolorach chciałabym wiosenne dodatki wtym roku, ale na rynku posucha... Pozdrawiam ! Arco, taki błękit jest zawsze modny i sprawdza się we wnętrzach:) Może do wiosny jeszcze coś znajdziesz- jestem tego pewna:yes: a potem zrobisz te swoje cudne fotki:rolleyes: Aga piękny pastelowy błękit .... byle do wiosny ( chociaż dzisiaj pogoda iście z krainy królowej śniegów ... jest wietrznie i śnieżnie ). Jednym słowem pięknie... Andżeliko witam witam Zazdroszczę zimowej aury, bo u nas... pada już któryś dzień z kolei:mad: W zeszłym roku o tej porze to już ręce bolały od odśnieżania, a w tym to nawet nie wiem gdzie jest nasza łopata;) O boze ile ja mam zaleglosci, na poczatek ide zaglosowac i jeszcze wyraze swoj zachwyt kolorem lekko blekitnym...wyglada naprawde ciekawie Kacha no Ty to jesteś u mnie na czarnej liście:mad::mad:Wreszcie zawitałaś w moje skromne progi:hug: Dzięki za głosik:D I ja oddałam swój głos ! Kasiu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ooo jaki fajny "mój" błękit pokazałaś Ale będę modna;) Obym zdążyła się wprowadzić w tym 2012:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.01.2012 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wpadłam na chwilkę, bo jestem w amoku lukrowania pierniczków. Oto co wyszło:) http://img829.imageshack.us/img829/7106/dsc02802i.jpg Chyba jeszcze nie miałam okazji, więc wpadam się przywitać i przyłączyć do podglądających. Pierniczki cudne, naprawdę! Ja w tym roku też poczyniłam (pierwsze zresztą) piernikowe wypieki, ale do Twoich im daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Obym zdążyła się wprowadzić w tym 2012:rotfl: :rotfl: Spoko Madziu, ten błękit jest ponadczasowy:wiggle: Dokładnie taki sam planujesz? Chyba jeszcze nie miałam okazji, więc wpadam się przywitać i przyłączyć do podglądających. Pierniczki cudne, naprawdę! Ja w tym roku też poczyniłam (pierwsze zresztą) piernikowe wypieki, ale do Twoich im daleko. Witam, witam Drop_Inn:welcome:i zapraszam:)Dzięki za pochwałę pierniczków, widzę, ze stały się już słynne na całe forum:lol2: Na pewno przesadzasz i Twoje były równie ładne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 :rotfl: Spoko Madziu, ten błękit jest ponadczasowy:wiggle: Dokładnie taki sam planujesz? no może nie ten sam, ale bardzo podobny:yes: na obiciu foteli (tych już kupionych) i krzeseł w jadalni... i w pokoju gościnnym w połączeniu z bielą i beżem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts