Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Kochana szyją się:wiggle: Po kilku tygodniach oczekiwania na materiał, łaskawie przyszedł. Nie ma co, Eurofirany się spisały- oczekiwanie prawie 8 tyg:evil:

a to kiedy będziesz je miała w domciu ? tak się dopytuję bo strasznie jestem ich ciekawa :rolleyes:

ten kolor na rok 2012 to taki trochę turkusowaty ???

i o co chodzi z tym oknem ze zdjęcia o którym pisze Kasia???

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zagłosowane:) Pierniczki jak z obrazka:)

Fajny ten kolorek 2012:D Ja w ogóle lubię Benjamina Moora:) Mam w całym mieszkaniu - i szary i złamana biel. Powiem Wam, że po Duluxie, BM był dla nas jak objawienie;)

A w Eurofiranach najzwyczajniej na głowy poupadali:mad:

To pijemy w przyszły weekend :lol2:

Na pewno:lol2::lol2:

a to kiedy będziesz je miała w domciu ? tak się dopytuję bo strasznie jestem ich ciekawa :rolleyes:

ten kolor na rok 2012 to taki trochę turkusowaty ???

Leia zasłony mają być w przyszłym tygodniu, ale nie mam konkretnej daty. Najważniejsze, że zaczęły się szyć razem z narzutą i też przebieram nóżkami:) Ten kolorek z BM nazywają pochmurnym niebieskim z odrobiną szarości. Turkus jest bardziej żywy;)

i o co chodzi z tym oknem ze zdjęcia o którym pisze Kasia???

Kochana parę dni i stron temu zrobiłam fotkę szyby okna połaciowego w łazience. Były na niej piękne malunki zrobione przez Matkę Naturę:wiggle:Dziewczynki się zachwyciły:rolleyes:

Aguś a ja wczoraj też na Werandę zawędrowałam...no cud miód te Twoje pierniczki...:)

Tym niebeskawym jestem troszkę zaskoczona, Okruszek ma ten kolor od 1,5 roku w swoim pokoju;)

no i też niecierpliwie czekam na "resztę" sypialni!

Aneciu dziękuje:hug:Tak, masz rację ja taki kolor też miałam w swojej starej sypialni. Wiesz jak to jest marketing musi mieć co robić;)Ważne, że kolor jest ładny:D

Zagłosowane:) Pierniczki jak z obrazka:)

Maduś dziękuję i Tobie:hug:

Fajny ten kolorek 2012:D Ja w ogóle lubię Benjamina Moora:) Mam w całym mieszkaniu - i szary i złamana biel. Powiem Wam, że po Duluxie, BM był dla nas jak objawienie;)

Ja też lubię BM, ale w tym domu się nie zdecydowaliśmy ze względu na finanse. Za duża powierzchnia do odmalowania.:sick: Na pewno ją zakupimy do odnawiania za 3 lata:wiggle:

A w Eurofiranach najzwyczajniej na głowy poupadali:mad:

Niestety, prawie 2 miesiące oczekiwań na materiał:evil:

zasłużona 6 za pierniczki :)

słoneczko dziękuję:hug:Jesteście wszystkie KOCHANE:hug:Jak Twoje samopoczucie?:)

Dawno mnie nie było , ale czytam i podglądam jak nałogowy palacz ( choć nie palę) . Pobiegłam wczoraj na pierniczka ... najładniejszy , szkoda ,że nie mogłam spróbować ....i wpadłam po uszy i skaczę teraz po tej Werandzie i wyjść nie mogę . A

Eurofirany teraz powinny Ci gratis uszyć te zasłony , lecą w kulki z takimi terminami .

Dawno mnie nie było , ale czytam i podglądam jak nałogowy palacz ( choć nie palę) . Pobiegłam wczoraj na pierniczka ... najładniejszy , szkoda ,że nie mogłam spróbować ....i wpadłam po uszy i skaczę teraz po tej Werandzie i wyjść nie mogę . A

Eurofirany teraz powinny Ci gratis uszyć te zasłony , lecą w kulki z takimi terminami .

Oj dawno, dawno:( Ja u Ciebie Kubełko tez jestem codziennie, ale Ciebie nie ma...:bash:

Pierniczkami częstuj się kochaniutka:wiggle: Weranda to pożeracz czasu jest okropny:mad: Sprostuję- zasłony szuję nie w Eurofiranach, ale materiał na który czekałam od 2 m-cy był od nich:sick: Zraziłam się skutecznie na przyszłość;)

Bo wiesz nie mam w sumie co pisać u siebie , a przecież nie będę truć o swoich problemach ... chociaż wiem ,że na Was mogę liczyć co nie?

Ja szyję sama takie rzecz , ale to wiesz . Nauczył mnie ojciec , stwierdził kiedyś ,że nie będzie mi szyć firanek i tak jakoś wyszło , że musiałam się z nią oswoić.

Ale nie myśl sobie ,że robię to super ... w życiu zawodową krawcową nie zostanę.

Bo wiesz nie mam w sumie co pisać u siebie , a przecież nie będę truć o swoich problemach ... chociaż wiem ,że na Was mogę liczyć co nie?

Ja szyję sama takie rzecz , ale to wiesz . Nauczył mnie ojciec , stwierdził kiedyś ,że nie będzie mi szyć firanek i tak jakoś wyszło , że musiałam się z nią oswoić.

Ale nie myśl sobie ,że robię to super ... w życiu zawodową krawcową nie zostanę.

Kubełko oczywiście, że możesz na nas liczyć:hug::hug:Będzie lepiej zobaczysz:D

Wiem, wiem, że sama szyjesz i podziwiam, bo u mnie to... wiadomo o co chodzi. Ledwo guzik:lol2: Krawcową może i nie zostaniesz, ale takie umiejętności krawieckie bardzo się przydają:)

Agawi, ależ mam zaległości w czytaniu wątku.

Zabieram się za czytanie, z przyjemnością, jak zawsze :)

Toluś, dziękuję i zapraszam, chociaż u mnie nuudyyy:rolleyes: Mam nadzieję, że Ty czujesz się juz lepiej:wiggle:

agawi - fajny ten rozbielony błękit w nowych tryndach :)

Ja właśnie w tych kolorach chciałabym wiosenne dodatki wtym roku, ale na rynku posucha...

Pozdrawiam !

Arco, taki błękit jest zawsze modny i sprawdza się we wnętrzach:) Może do wiosny jeszcze coś znajdziesz- jestem tego pewna:yes: a potem zrobisz te swoje cudne fotki:rolleyes::rolleyes:

Aga piękny pastelowy błękit .... byle do wiosny ( chociaż dzisiaj pogoda iście z krainy królowej śniegów ... jest wietrznie i śnieżnie ). Jednym słowem pięknie...

Andżeliko witam witam :) Zazdroszczę zimowej aury, bo u nas... pada już któryś dzień z kolei:mad: W zeszłym roku o tej porze to już ręce bolały od odśnieżania, a w tym to nawet nie wiem gdzie jest nasza łopata;)

O boze ile ja mam zaleglosci, na poczatek ide zaglosowac i jeszcze wyraze swoj zachwyt kolorem lekko blekitnym...wyglada naprawde ciekawie

Kacha no Ty to jesteś u mnie na czarnej liście:mad::spam::mad:Wreszcie zawitałaś w moje skromne progi:hug:

Dzięki za głosik:D

I ja oddałam swój głos !;)

Kasiu dziękuję:hug:

Wpadłam na chwilkę, bo jestem w amoku lukrowania pierniczków. Oto co wyszło:)

http://img829.imageshack.us/img829/7106/dsc02802i.jpg

Chyba jeszcze nie miałam okazji, więc wpadam się przywitać i przyłączyć do podglądających. :)

Pierniczki cudne, naprawdę! Ja w tym roku też poczyniłam (pierwsze zresztą) piernikowe wypieki, ale do Twoich im daleko. ;)

Obym zdążyła się wprowadzić w tym 2012:rotfl:

:rotfl::rotfl: Spoko Madziu, ten błękit jest ponadczasowy:wiggle: Dokładnie taki sam planujesz?

Chyba jeszcze nie miałam okazji, więc wpadam się przywitać i przyłączyć do podglądających. :)

Pierniczki cudne, naprawdę! Ja w tym roku też poczyniłam (pierwsze zresztą) piernikowe wypieki, ale do Twoich im daleko. ;)

Witam, witam Drop_Inn:welcome:i zapraszam:)Dzięki za pochwałę pierniczków, widzę, ze stały się już słynne na całe forum:lol2:

Na pewno przesadzasz i Twoje były równie ładne:rolleyes: