Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:yes: no może nie ten sam, ale bardzo podobny:yes: na obiciu foteli (tych już kupionych) i krzeseł w jadalni... i w pokoju gościnnym w połączeniu z bielą i beżem...

Hmm będzie bosko:rolleyes::rolleyes:

Wpadłam złożyć życzenia, a teraz witam się oficjalnie.

Pierniczkowe foremki mamy te same ;) Ale ja tak pięknych nie tworzę!

Aneczko witam i serdecznie dziękuję za życzenia:hug::hug:Tobie również wszystkiego najlepszego i dużo pociechy z synusia:) Szkoda, że zamknęłaś wątek, bo już bym Cię molestowała o fotkę Twoich pierniczków, bo na pewno były piękne:yes::wiggle:ale co się odwlecze...;)

bardzo ładne te błękitne wnętrza

Prawda moniu? Też mi sie podoba- może gościnny taki zrobię w dodatkach:popcorn:

no to ja już byłam modna w grudniu 2011 - mam dokładnie taki kolorek na ścianie:rotfl:

Widzisz mrówko- i to się nazywa być na czasie:lol2::lol2:

Nasza choinka nadal stoi i na dodatek wcale się nie sypie w tym roku:no: stoi w stojaku z wodą, pije jej 1l dziennie:jawdrop: i nadal pachnie:wiggle:A dzisiaj w ogrodzie zauważyłam- o zgrozo- że zaczynają rosnąć tulipany, żonkile i inne cebulowe:bash::bash:

Zimo wróć:mad:

taaa, pewnie już były jakieś przecieki z Benjamina, który kolor będzie królował:lol2: oszustko ty:rotfl:

a właśnie, nie Benjamin a Para:lol2: Ten kolorek to mi się zawsze kojarzył ze starymi drewnianymi chałupkami malowanymi w podobne niebieskawe odcienie. Nawet bym powiedziała, że to nie hamerykańska a ukraińska moda na ten kolor:rotfl:

A moja stoi i się nie sypie ;) choć już by mogła , czas na nową po 12 latach:rotfl::rotfl: .

:rotfl::rotfl:

Kochana czekam na zasłony , już mi się kończy :popcorn:

Dorobię:lol2: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3tsqBuQP3_Qc4Hu4Z2EuvuztrwB_zMzyPiXvd2MbzyvF191Kr

taaa, pewnie już były jakieś przecieki z Benjamina, który kolor będzie królował:lol2: oszustko ty:rotfl:

Właśnie, właśnie:D

a właśnie, nie Benjamin a Para:lol2: Ten kolorek to mi się zawsze kojarzył ze starymi drewnianymi chałupkami malowanymi w podobne niebieskawe odcienie. Nawet bym powiedziała, że to nie hamerykańska a ukraińska moda na ten kolor:rotfl:

Ukraińska, czy nie ważne, ze ładna:D:lol2:

U nas choinka też nadal stoi i będzie stała do póki nie zacznie gubić igieł tempie przesyłu światła :lol2: ( teraz spadają w bardzo małych ilościach co mnie dziwi bardzo ;) ). Za to śnieg pada jak oszalały :yes: i może napada tyle, że jutro do pracy nie dojadę ( marzenia ;)).....

Jakieś świeżo cięte te choinki są w tym roku:o:o Andżeliko u nas leje- zamienisz się?:bash:

A moja choinka stoi jakby wczoraj była ubrana...nic się nie sypie:) Jutro mam kolędę, więc może pozwolę jej jeszcze postać do przyszłej niedzieli i....rozbieram:)

Pewnie będzie mi szkoda, bo fajny nastrój z nią....:)

Hej!aguś ,nasza choinka też jest jakaś bardzo trwała ... w ogóle igły nie opadają ...myślę ,że jeszcze przyda się trochę świątecznego nastroju w tym naszym szarym życiu,niech jeszcze postoi:D

Hej Beatko- to tak jak nasza:wiggle: Masz rację, niech postoi i cieszy, zresztą ksiądz ma być dopiero 21 stycznia:lol:

Moja musi jeszcze postać do soboty, bo wtedy mamy kolędę. A co dalej - igły pokażą...;)

A my bardzo lubimy taki świąteczny, choinkowy nastrój :)

Ja tez lubię Amtlo, poodbnie ja Ty:wiggle: Choinkę ubraliśmy dopiero w Wigilię, wiec w sumie długo nie stoi...

Ja też lubię świąteczny nastrój , ale chyba w następną sobotę rozbiorę , może wiosna przyjdzie szybciej i chyba mój benjamin pragnie wrócic na swoje miejsce , już prawie nie ma liści:jawdrop:

Biedny benjamin:( Kubełko u nas wiosna już przyszła, bo na drzewach są pączki, a w ogrodzie kiełkują tulipany...:bash: aż strach pomyśleć co będzie jak przyjdzie mróz:P

A moja choinka stoi jakby wczoraj była ubrana...nic się nie sypie:) Jutro mam kolędę, więc może pozwolę jej jeszcze postać do przyszłej niedzieli i....rozbieram:)

Pewnie będzie mi szkoda, bo fajny nastrój z nią....:)

To tak jak u nas Beatko:) nic się nie sypie:o Możesz ją trzymać do 3 lutego:rolleyes:

A ja już wczoraj swoją rozebrałam, bo mnie megawqur... brał na te igły:mad: Jeszcze chwila i miałabym poszycie leśne w domu:rolleyes: Nie wiem, w październiku ją wycinali, czy co?:mad:

:rotfl::rotfl: Rozumiem Cię maduś, bo mieliśmy tak w zeszłym roku...

A u Was to wyjątkowo wcześnie mieliście te świąteczne dekoracje z wiadomych względów, więc jesteś usprawiedliwiona:)

A ja swoja pozegnalam w swieto trzech kroli (mimo ze sie w ogole nie sypała) zamknelam tym samym sezon zimowy wplacajac zaliczke na rodzinne wakacje i przegladajac oferte mebli ogrodowych.:) dzieki temu odgonilam zimowa depresje....byleby do LATA dziewczynki:)

Brawo Kacha:lol2: Masz rację byle do lata:) A gdzie jedziecie?:rolleyes::popcorn:

Fajnie masz z tą kolędą...u mnie ksiądz ma być we wtorek ,nie powiem ,żeby to była niestresująca wizyta...;)

No właśnie... ja to bym chciała mieć to już z głowy:rolleyes: Także Ty masz fajnie Beatko:)

Wiadomość z ostatniej chwili- zasłony do mnie jadą- mają być jutro lub pojutrze. Narzuta do końca tygodnia:wiggle::wiggle:

Wiadomość z ostatniej chwili- zasłony do mnie jadą- mają być jutro lub pojutrze. Narzuta do końca tygodnia:wiggle::wiggle:

Ale fajnie ... mam nadzieję ,że jak dojada to je od razu pokażesz?ciekawa jestem bardzo tej narzuty...pewnie też będę musiała szyć ,bo ciężko coż fajnego znaleźć w rozmiarze pasującym do mojego wielkiego łoża