ane3ka1 07.01.2012 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Wpadłam złożyć życzenia, a teraz witam się oficjalnie. Pierniczkowe foremki mamy te same Ale ja tak pięknych nie tworzę! Edytowane 7 Stycznia 2012 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 bardzo ładne te błękitne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 no to ja już byłam modna w grudniu 2011 - mam dokładnie taki kolorek na ścianie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 no może nie ten sam, ale bardzo podobny:yes: na obiciu foteli (tych już kupionych) i krzeseł w jadalni... i w pokoju gościnnym w połączeniu z bielą i beżem... Hmm będzie bosko:rolleyes: Wpadłam złożyć życzenia, a teraz witam się oficjalnie. Pierniczkowe foremki mamy te same Ale ja tak pięknych nie tworzę! Aneczko witam i serdecznie dziękuję za życzenia:hug::hug:Tobie również wszystkiego najlepszego i dużo pociechy z synusia:) Szkoda, że zamknęłaś wątek, bo już bym Cię molestowała o fotkę Twoich pierniczków, bo na pewno były piękne:yes::wiggle:ale co się odwlecze... bardzo ładne te błękitne wnętrza Prawda moniu? Też mi sie podoba- może gościnny taki zrobię w dodatkach:popcorn: no to ja już byłam modna w grudniu 2011 - mam dokładnie taki kolorek na ścianie:rotfl: Widzisz mrówko- i to się nazywa być na czasie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Nasza choinka nadal stoi i na dodatek wcale się nie sypie w tym roku:no: stoi w stojaku z wodą, pije jej 1l dziennie:jawdrop: i nadal pachnie:wiggle:A dzisiaj w ogrodzie zauważyłam- o zgrozo- że zaczynają rosnąć tulipany, żonkile i inne cebulowe:bash: Zimo wróć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.01.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) A moja stoi i się nie sypie choć już by mogła , czas na nową po 12 latach:rotfl: . Kochana czekam na zasłony , już mi się kończy Edytowane 8 Stycznia 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 no to ja już byłam modna w grudniu 2011 - mam dokładnie taki kolorek na ścianie:rotfl: taaa, pewnie już były jakieś przecieki z Benjamina, który kolor będzie królował oszustko ty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.01.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 taaa, pewnie już były jakieś przecieki z Benjamina, który kolor będzie królował oszustko ty:rotfl: a właśnie, nie Benjamin a Para:lol2: Ten kolorek to mi się zawsze kojarzył ze starymi drewnianymi chałupkami malowanymi w podobne niebieskawe odcienie. Nawet bym powiedziała, że to nie hamerykańska a ukraińska moda na ten kolor:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.01.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 U nas choinka też nadal stoi i będzie stała do póki nie zacznie gubić igieł tempie przesyłu światła ( teraz spadają w bardzo małych ilościach co mnie dziwi bardzo ). Za to śnieg pada jak oszalały i może napada tyle, że jutro do pracy nie dojadę ( marzenia )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A moja stoi i się nie sypie choć już by mogła , czas na nową po 12 latach:rotfl: . :rotfl: Kochana czekam na zasłony , już mi się kończy Dorobię http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3tsqBuQP3_Qc4Hu4Z2EuvuztrwB_zMzyPiXvd2MbzyvF191Kr taaa, pewnie już były jakieś przecieki z Benjamina, który kolor będzie królował oszustko ty:rotfl: Właśnie, właśnie:D a właśnie, nie Benjamin a Para:lol2: Ten kolorek to mi się zawsze kojarzył ze starymi drewnianymi chałupkami malowanymi w podobne niebieskawe odcienie. Nawet bym powiedziała, że to nie hamerykańska a ukraińska moda na ten kolor:rotfl: Ukraińska, czy nie ważne, ze ładna:D:lol2: U nas choinka też nadal stoi i będzie stała do póki nie zacznie gubić igieł tempie przesyłu światła ( teraz spadają w bardzo małych ilościach co mnie dziwi bardzo ). Za to śnieg pada jak oszalały i może napada tyle, że jutro do pracy nie dojadę ( marzenia )..... Jakieś świeżo cięte te choinki są w tym roku:o:o Andżeliko u nas leje- zamienisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hej!aguś ,nasza choinka też jest jakaś bardzo trwała ... w ogóle igły nie opadają ...myślę ,że jeszcze przyda się trochę świątecznego nastroju w tym naszym szarym życiu,niech jeszcze postoi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.01.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Moja musi jeszcze postać do soboty, bo wtedy mamy kolędę. A co dalej - igły pokażą... A my bardzo lubimy taki świąteczny, choinkowy nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.01.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja też lubię świąteczny nastrój , ale chyba w następną sobotę rozbiorę , może wiosna przyjdzie szybciej i chyba mój benjamin pragnie wrócic na swoje miejsce , już prawie nie ma liści:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.01.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A moja choinka stoi jakby wczoraj była ubrana...nic się nie sypie:) Jutro mam kolędę, więc może pozwolę jej jeszcze postać do przyszłej niedzieli i....rozbieram:) Pewnie będzie mi szkoda, bo fajny nastrój z nią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.01.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) A ja już wczoraj swoją rozebrałam, bo mnie megawqur... brał na te igły:mad: Jeszcze chwila i miałabym poszycie leśne w domu:rolleyes: Nie wiem, w październiku ją wycinali, czy co? Edytowane 8 Stycznia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 08.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A ja swoja pozegnalam w swieto trzech kroli (mimo ze sie w ogole nie sypała) zamknelam tym samym sezon zimowy wplacajac zaliczke na rodzinne wakacje i przegladajac oferte mebli ogrodowych. dzieki temu odgonilam zimowa depresje....byleby do LATA dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hej!aguś ,nasza choinka też jest jakaś bardzo trwała ... w ogóle igły nie opadają ...myślę ,że jeszcze przyda się trochę świątecznego nastroju w tym naszym szarym życiu,niech jeszcze postoi:D Hej Beatko- to tak jak nasza:wiggle: Masz rację, niech postoi i cieszy, zresztą ksiądz ma być dopiero 21 stycznia:lol: Moja musi jeszcze postać do soboty, bo wtedy mamy kolędę. A co dalej - igły pokażą... A my bardzo lubimy taki świąteczny, choinkowy nastrój Ja tez lubię Amtlo, poodbnie ja Ty:wiggle: Choinkę ubraliśmy dopiero w Wigilię, wiec w sumie długo nie stoi... Ja też lubię świąteczny nastrój , ale chyba w następną sobotę rozbiorę , może wiosna przyjdzie szybciej i chyba mój benjamin pragnie wrócic na swoje miejsce , już prawie nie ma liści:jawdrop: Biedny benjamin:( Kubełko u nas wiosna już przyszła, bo na drzewach są pączki, a w ogrodzie kiełkują tulipany... aż strach pomyśleć co będzie jak przyjdzie mróz:P A moja choinka stoi jakby wczoraj była ubrana...nic się nie sypie:) Jutro mam kolędę, więc może pozwolę jej jeszcze postać do przyszłej niedzieli i....rozbieram:) Pewnie będzie mi szkoda, bo fajny nastrój z nią.... To tak jak u nas Beatko nic się nie sypie:o Możesz ją trzymać do 3 lutego:rolleyes: A ja już wczoraj swoją rozebrałam, bo mnie megawqur... brał na te igły:mad: Jeszcze chwila i miałabym poszycie leśne w domu Nie wiem, w październiku ją wycinali, czy co? :rotfl: Rozumiem Cię maduś, bo mieliśmy tak w zeszłym roku... A u Was to wyjątkowo wcześnie mieliście te świąteczne dekoracje z wiadomych względów, więc jesteś usprawiedliwiona:) A ja swoja pozegnalam w swieto trzech kroli (mimo ze sie w ogole nie sypała) zamknelam tym samym sezon zimowy wplacajac zaliczke na rodzinne wakacje i przegladajac oferte mebli ogrodowych. dzieki temu odgonilam zimowa depresje....byleby do LATA dziewczynki:) Brawo Kacha Masz rację byle do lata:) A gdzie jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Fajnie masz z tą kolędą...u mnie ksiądz ma być we wtorek ,nie powiem ,żeby to była niestresująca wizyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Fajnie masz z tą kolędą...u mnie ksiądz ma być we wtorek ,nie powiem ,żeby to była niestresująca wizyta... No właśnie... ja to bym chciała mieć to już z głowy:rolleyes: Także Ty masz fajnie Beatko:) Wiadomość z ostatniej chwili- zasłony do mnie jadą- mają być jutro lub pojutrze. Narzuta do końca tygodnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wiadomość z ostatniej chwili- zasłony do mnie jadą- mają być jutro lub pojutrze. Narzuta do końca tygodnia:wiggle: Ale fajnie ... mam nadzieję ,że jak dojada to je od razu pokażesz?ciekawa jestem bardzo tej narzuty...pewnie też będę musiała szyć ,bo ciężko coż fajnego znaleźć w rozmiarze pasującym do mojego wielkiego łoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts