Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ale fajnie ... mam nadzieję ,że jak dojada to je od razu pokażesz?ciekawa jestem bardzo tej narzuty...pewnie też będę musiała szyć ,bo ciężko coż fajnego znaleźć w rozmiarze pasującym do mojego wielkiego łoża

Pokażę, pokażę:yes: Nareszcie http://www.matrax.net/forum/images/keny/jupi.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/jupi.gif Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała wymieniać, jak zuza tfu tfu http://www.matrax.net/forum/images/smilies/ermm.gif

Co do rozmiaru to właśnie nie mogłam nigdzie znaleźć tak wielkiej, także pozostanie Ci też szycie...:wiggle:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

EEEE tam ,na pewno będzie super!!materiał już przecież widziałam ...idealnie pasuje.A tę narzutę jaką wybrałaś ?..mnie podobają się takie pikowania ,ale na zasadzie "szczypnięcia" materiału...gdzieś widziałam taką narzutę

Mam nadzieje, że będzie ok:rolleyes: Narzuta jest pikowana tylko bokami, środek gładki:) Szczypnięcia... wiem o czym mówisz, tylko nie każdy materiał się do tego nadaje... Widziałam taką w BRW

http://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1015995

http://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1015993

I jeszcze tzw. gofrowana tu

http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/narzuta-na-lozko-gofrowana-jednolita-z-bawelnianego-woalu-/50079-61-1000000007.html

jupiyaaa :wave:

o zdjęciach nie trzeba wspominać?;)

No pewnie, że nie:P;):)

aguś ,jak zwykle jesteś niezawodna!!!!!o takie mi chodziło...zresztą ta gofrowana też jest niczego sobie..Aby siegała podłogi ,to to ta moja tez będzie miała jakieś kolosalne rozmiary .Jeszcze dokładnie nie mierzyłam ale na pewno coś 290/250

To fajnie, że o takie:wiggle: W tej firmie, gdzie jest gofrowana, była też cudna szczypana (wstawiałam kiedyś fotkę) ale się sprzedała:bash: Ja trochę stchórzyłam, przed zakupem w ciemno. Może to źle bo ładne są, choś te z BRW za małe;)

oooo bedzie narzuta:wiggle::wiggle::wiggle:

moja choinka była ścięta przez męża , z naszego ogrodu - nie spadła jej jeszcze ani jedna igła ale my mamy stojak, do którego wlewamy wodę - powiem Wam, że jestem w szoku ile taka choinka potrafi tej wody wypić w ciągu doby:oja pomalu się przymierzam do pochowania ozdób ale lenia mam...;)

oooo bedzie narzuta:wiggle::wiggle::wiggle:

moja choinka była ścięta przez męża , z naszego ogrodu - nie spadła jej jeszcze ani jedna igła ale my mamy stojak, do którego wlewamy wodę - powiem Wam, że jestem w szoku ile taka choinka potrafi tej wody wypić w ciągu doby:oja pomalu się przymierzam do pochowania ozdób ale lenia mam...;)

Ano będą wreszcie fanty do sypialni Anetko:wiggle:Wasza choinka ciągnie tą wodę jak nasza:lol2: Codziennie butla:o

a nie szkoda było Wam ścinać z ogródka?:rolleyes:

agawi mam pytanko techniczne - wkleiłaś linki do emotionek u Karolka - co trzeba dokładnie skopiować żeby działały - bo próbowałam i nie działają :cry: (u Magdy chyba kiedyś był poruszony temat ale się nie dokopię)

musisz wkleić między a

Admete, wiesz co ja mam tak genialny laptop i programy, że je po prostu kopiuję, u mnie to działała:wiggle:Rzeczywiście u Magdy była o tym dyskusja- spróbuj tak jak mówi Gosiek i popytaj jeszcze dziewczyn, które wklejają w bardziej skomplikowany sposób niż ja:rolleyes:

A moja choinka w doniczce a się sypie buuuu :( Pewnie ta doniczka to i tak pic na wodę i korzenie ma równo ociosane :rolleyes:

Niestety pewnie tak było z tymi korzeniami pysiaczku:( Też kiedyś kupowaliśmy w doniczkach i próbowałam wsadzać ją do ogródka i guzik- zawsze usychała. Najlepiej jest kupić taką choinkę w doniczce już we wrześniu i trzymać na balkonie.:wiggle:

Przyłączam się do czekających na zasłony :wiggle:

Razem raźniej:D:hug:

No nasza miała iść do teścia na działkę a teraz to obawiam się, że po zdjęciu bombek zostanie z niej suchy badyl :D

:rotfl:Eee może nie będzie tak źle:no: zawsze możecie spróbować wsadzić i dużo podlewać. Jeżeli to świerki, to może sie uda;)

Może dziś przyjdą te zasłony co :D :hug:

Może, może:rolleyes::rolleyes:

u nas tak samo z choinkami, te z doniczek mają obciete korzenie i tylko wsadzone sa do ziemi. Ja juz chciałam kupowac u ogrodnika bo moze tam nie sa oszukane..

Oni wycinaja te choinki chyba w pazdzierniku, a poza tym w domu ciepło.. Ja swojej nie dotykam bo sie posypie hehhe jak dotrwa to w sobote rozbieram i chyba pochowam juz swieteczne dekoracje bo mi wiosny trzeba...

u nas tak samo z choinkami, te z doniczek mają obciete korzenie i tylko wsadzone sa do ziemi. Ja juz chciałam kupowac u ogrodnika bo moze tam nie sa oszukane..

Oni wycinaja te choinki chyba w pazdzierniku, a poza tym w domu ciepło.. Ja swojej nie dotykam bo sie posypie hehhe jak dotrwa to w sobote rozbieram i chyba pochowam juz swieteczne dekoracje bo mi wiosny trzeba...

Oj tak wiosny:rolleyes::rolleyes: Psosin, rzeczywiście facet w centrum ogrodniczym powiedział mi, ze te świąteczne choinki są cięte na święta i wcale w donicach nie rosną. Zalecał kupić taką ogrodową, która jest dostępna w centrach przez cały rok. Potem będzie jak zalazł do ogródka:wiggle: