agawi74 08.01.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale fajnie ... mam nadzieję ,że jak dojada to je od razu pokażesz?ciekawa jestem bardzo tej narzuty...pewnie też będę musiała szyć ,bo ciężko coż fajnego znaleźć w rozmiarze pasującym do mojego wielkiego łoża Pokażę, pokażę Nareszcie http://www.matrax.net/forum/images/keny/jupi.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/jupi.gif Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała wymieniać, jak zuza tfu tfu http://www.matrax.net/forum/images/smilies/ermm.gif Co do rozmiaru to właśnie nie mogłam nigdzie znaleźć tak wielkiej, także pozostanie Ci też szycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 EEEE tam ,na pewno będzie super!!materiał już przecież widziałam ...idealnie pasuje.A tę narzutę jaką wybrałaś ?..mnie podobają się takie pikowania ,ale na zasadzie "szczypnięcia" materiału...gdzieś widziałam taką narzutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jupiyaaa o zdjęciach nie trzeba wspominać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 EEEE tam ,na pewno będzie super!!materiał już przecież widziałam ...idealnie pasuje.A tę narzutę jaką wybrałaś ?..mnie podobają się takie pikowania ,ale na zasadzie "szczypnięcia" materiału...gdzieś widziałam taką narzutę Mam nadzieje, że będzie ok:rolleyes: Narzuta jest pikowana tylko bokami, środek gładki:) Szczypnięcia... wiem o czym mówisz, tylko nie każdy materiał się do tego nadaje... Widziałam taką w BRW http://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1015995 http://sklep-dodatki.brw.com.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1015993 I jeszcze tzw. gofrowana tu http://www.3suisses.pl/pl/shop/produkt/narzuta-na-lozko-gofrowana-jednolita-z-bawelnianego-woalu-/50079-61-1000000007.html jupiyaaa o zdjęciach nie trzeba wspominać? No pewnie, że nie:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 aguś ,jak zwykle jesteś niezawodna!!!!!o takie mi chodziło...zresztą ta gofrowana też jest niczego sobie..Aby siegała podłogi ,to to ta moja tez będzie miała jakieś kolosalne rozmiary .Jeszcze dokładnie nie mierzyłam ale na pewno coś 290/250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 aguś ,jak zwykle jesteś niezawodna!!!!!o takie mi chodziło...zresztą ta gofrowana też jest niczego sobie..Aby siegała podłogi ,to to ta moja tez będzie miała jakieś kolosalne rozmiary .Jeszcze dokładnie nie mierzyłam ale na pewno coś 290/250 To fajnie, że o takie:wiggle: W tej firmie, gdzie jest gofrowana, była też cudna szczypana (wstawiałam kiedyś fotkę) ale się sprzedała:bash: Ja trochę stchórzyłam, przed zakupem w ciemno. Może to źle bo ładne są, choś te z BRW za małe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 oooo bedzie narzuta:wiggle::wiggle: moja choinka była ścięta przez męża , z naszego ogrodu - nie spadła jej jeszcze ani jedna igła ale my mamy stojak, do którego wlewamy wodę - powiem Wam, że jestem w szoku ile taka choinka potrafi tej wody wypić w ciągu doby:oja pomalu się przymierzam do pochowania ozdób ale lenia mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 agawi mam pytanko techniczne - wkleiłaś linki do emotionek u Karolka - co trzeba dokładnie skopiować żeby działały - bo próbowałam i nie działają (u Magdy chyba kiedyś był poruszony temat ale się nie dokopię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 musisz wkleić między a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 oooo bedzie narzuta:wiggle::wiggle: moja choinka była ścięta przez męża , z naszego ogrodu - nie spadła jej jeszcze ani jedna igła ale my mamy stojak, do którego wlewamy wodę - powiem Wam, że jestem w szoku ile taka choinka potrafi tej wody wypić w ciągu doby:oja pomalu się przymierzam do pochowania ozdób ale lenia mam... Ano będą wreszcie fanty do sypialni Anetko:wiggle:Wasza choinka ciągnie tą wodę jak nasza:lol2: Codziennie butla:o a nie szkoda było Wam ścinać z ogródka? agawi mam pytanko techniczne - wkleiłaś linki do emotionek u Karolka - co trzeba dokładnie skopiować żeby działały - bo próbowałam i nie działają (u Magdy chyba kiedyś był poruszony temat ale się nie dokopię) musisz wkleić między a Admete, wiesz co ja mam tak genialny laptop i programy, że je po prostu kopiuję, u mnie to działała:wiggle:Rzeczywiście u Magdy była o tym dyskusja- spróbuj tak jak mówi Gosiek i popytaj jeszcze dziewczyn, które wklejają w bardziej skomplikowany sposób niż ja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.01.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A moja choinka w doniczce a się sypie buuuu Pewnie ta doniczka to i tak pic na wodę i korzenie ma równo ociosane Przyłączam się do czekających na zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A moja choinka w doniczce a się sypie buuuu Pewnie ta doniczka to i tak pic na wodę i korzenie ma równo ociosane Niestety pewnie tak było z tymi korzeniami pysiaczku Też kiedyś kupowaliśmy w doniczkach i próbowałam wsadzać ją do ogródka i guzik- zawsze usychała. Najlepiej jest kupić taką choinkę w doniczce już we wrześniu i trzymać na balkonie. Przyłączam się do czekających na zasłony Razem raźniej:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.01.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No nasza miała iść do teścia na działkę a teraz to obawiam się, że po zdjęciu bombek zostanie z niej suchy badyl Może dziś przyjdą te zasłony co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No nasza miała iść do teścia na działkę a teraz to obawiam się, że po zdjęciu bombek zostanie z niej suchy badyl :rotfl:Eee może nie będzie tak źle:no: zawsze możecie spróbować wsadzić i dużo podlewać. Jeżeli to świerki, to może sie uda;) Może dziś przyjdą te zasłony co Może, może:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.01.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ooo, czekam na fanty tylko duuużo zdjęć, z każdej strony, żebyśmy się mogły dobrze nazachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ooo, czekam na fanty tylko duuużo zdjęć, z każdej strony, żebyśmy się mogły dobrze nazachwycać Łooo matko, to mnie robota czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja oczywiscie tez czekam na fotki zaslon i narzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja oczywiscie tez czekam na fotki zaslon i narzuty Dzięki Kasiu chyba dorobię Wam popcornu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.01.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 u nas tak samo z choinkami, te z doniczek mają obciete korzenie i tylko wsadzone sa do ziemi. Ja juz chciałam kupowac u ogrodnika bo moze tam nie sa oszukane.. Oni wycinaja te choinki chyba w pazdzierniku, a poza tym w domu ciepło.. Ja swojej nie dotykam bo sie posypie hehhe jak dotrwa to w sobote rozbieram i chyba pochowam juz swieteczne dekoracje bo mi wiosny trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 u nas tak samo z choinkami, te z doniczek mają obciete korzenie i tylko wsadzone sa do ziemi. Ja juz chciałam kupowac u ogrodnika bo moze tam nie sa oszukane.. Oni wycinaja te choinki chyba w pazdzierniku, a poza tym w domu ciepło.. Ja swojej nie dotykam bo sie posypie hehhe jak dotrwa to w sobote rozbieram i chyba pochowam juz swieteczne dekoracje bo mi wiosny trzeba... Oj tak wiosny:rolleyes: Psosin, rzeczywiście facet w centrum ogrodniczym powiedział mi, ze te świąteczne choinki są cięte na święta i wcale w donicach nie rosną. Zalecał kupić taką ogrodową, która jest dostępna w centrach przez cały rok. Potem będzie jak zalazł do ogródka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts