agawi74 09.01.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kochana - ten materiał jest boski:o Pięknie się ukłąda... normalnie cud miód i orzeszki:lol: Dzięki Madziu Naprawdę Ci się podoba?:wiggle: luby tylko narzeka, że za dużo leżą na podłodze:P i że będzie deptał:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dziękuję ci bardzo:hug: A co do żyrandola to bez dwóch zdań ten twój jest idealny do twojej sypialni. Nie ma za co:D Fajnie, że mój też Ci się podoba:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 o jacie:o Aga cudownie, z resztą wiedziałam że tak będzie, znasz się na rzeczy, perfekcjonistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 o jacie:o Aga cudownie, z resztą wiedziałam że tak będzie, znasz się na rzeczy, perfekcjonistka Nie no, słoneczko, tyle miłych słów na raz:hug: przesadzasz, ale to strasznie miłe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.01.2012 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No ja tylko zrobię tak:jawdrop::jawdrop: , wyszło cudnie i nie dziwię się ,że chcesz tak samo na dole . Zamurowało mnie , teraz zamiast skupić się na prowadzeniu samochodu będę o nich mysleć i kombinować jak coś takiego u siebie przemycić . Kurcze po co tu zaglądałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2012 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Agawi zasłony fantastyczne, no przepiękne , pasują idealnie - naprawdę mnie zatkało z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Piękne zasłony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Łał, cudo, warto było czekać w każdym szczególe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.01.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aga zasłony są piękne! Super się układają dzięki tym przeszyciom I pięknie się prezentują z tymi chwostami Na podłodze leży ich tak w sam raz Do salonu jak najbardziej też pasowałyby w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aga cudne zasłony:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) agawi, EFEKT ZACHWYCAJĄCY :D:D Ślicznie się układają i o ile mój monitor nie kłamie, to kolor dobrany idealnie. Teraz tylko poproszę o instruktaż, jak sprzątacie podłogi przy takiej długości zasłonek czy firanek ? Firanki nie gniota się przy podnoszeniu (raczej) a co z takimi właśnie materiałami ? Czy można je swobodnie np. położyć na krzesłobez efektów ubocznych ? Edytowane 10 Stycznia 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 10.01.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Doczekałam się Aga zasłony są ŚLICZNE ! Pięknie się układają, kolor cudny...czułam, że tak będzie :yes: Już sam materiał jak pokazywałaś wyglądał fajnie...ale dopiero teraz widać jego piękno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rany boskie, jakie te zasłony są pięęęęęęęęknę!!!!!!!!!!!!!!! Eleganckie, wytworne, cudowny kolor - wspaniale się układają i wyglądają oszałamiająco!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 10.01.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Wow... zachwycające ,eleganckie a przy tym proste - ale wyrafinowanie proste;) Efekt - możesz być z siebie dumna - masz rewelacyjny gust i smykałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.01.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Zasłony godne tylu pochwał . Bardzo pobobają mi się te przeszycia czyli zmarszczki i przepiękny hak ( nie wiem jak się to fachowo nazywa )...piękny ci on....Całość cudna.... Wczoraj rozmawiałam z panią do sofy i powiedziała do 6 tygodni będzie sofa czyli tak pod koniec lutego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aga wcale mnie nie zaskoczyłaś. Byłam pewna że będą piękniste te Twoje zasłony i cała reszta również, bardzo przytulnie się w tej Twojej sypialni robi a narzutka kiedy sie uszyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 aga wpadłam na krótko ,bo...księdza wypatruję...;)strzał w dziesiątkę z tymi zasłonami ,materiał piękny ,układają sie rewelacyjnie... narzuta to już będzie wisienką na torcie w tej Twojej pięknej sypialni.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Łoooho jakie zasłony, fajny mają kolorek i marszczenie na górze ładne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ocuciłam się jako tako:rotfl: i piszę dalej:kolor zasłon jest fenomenalny, subtelny, stonowany, trafiony w 10-tkę! Chwosty i gałki bajeczne.......Upięcie, jak pisze Yokasia, ekstra. To kiedy będzie narzuta? Nie miała czasem przyjść z zasłonami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Zasłony P-I-Ę-K-N-E !!! Idealnie się układają (szczególnie na podłodze) - wydają się takie... lekkie. Obłędne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts