agawi74 10.01.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny kochane z Was Wariatki:rotfl: No ja tylko zrobię tak:jawdrop::jawdrop: , wyszło cudnie i nie dziwię się ,że chcesz tak samo na dole . Zamurowało mnie , teraz zamiast skupić się na prowadzeniu samochodu będę o nich mysleć i kombinować jak coś takiego u siebie przemycić . Kurcze po co tu zaglądałam??? Kubełko dzięęęki:hug:Twoje też są cudne i co ważne bardzo pasują do Waszych wnętrz:wiggle: Agawi zasłony fantastyczne, no przepiękne , pasują idealnie - naprawdę mnie zatkało z wrażenia Admete Ciebie jest trudno zamurować więc tym bardziej mi miło:hug: Piękne zasłony!!! Dzięki moniu Łał, cudo, warto było czekać w każdym szczególe Ale fajnie Aga zasłony są piękne! Super się układają dzięki tym przeszyciom I pięknie się prezentują z tymi chwostami Na podłodze leży ich tak w sam raz Do salonu jak najbardziej też pasowałyby w takim stylu Dziękuję pysiaczku To moje pierwsze takie zaslony, więc nie wiem czy nie za mało umarszczone, czy nie za wąskie itp.ale nie chcieliśmy zaslaniać za bardzo okna. Chwosty są ładne, ale sznur mógłby być troszkę dłuższy:rolleyes: Aga cudne zasłony:o Dzięki Aneciu agawi, EFEKT ZACHWYCAJĄCY :D:D Ślicznie się układają i o ile mój monitor nie kłamie, to kolor dobrany idealnie. Teraz tylko poproszę o instruktaż, jak sprzątacie podłogi przy takiej długości zasłonek czy firanek ? Firanki nie gniota się przy podnoszeniu (raczej) a co z takimi właśnie materiałami ? Czy można je swobodnie np. położyć na krzesłobez efektów ubocznych ? Amtla, Ty mnie nie stresuj ze sprzątaniem:sick: Zasłony można po prostu podnieść- materiał nie jest bardzo gniecący:no: Aaa i bardzo dziękuję Doczekałam się Aga zasłony są ŚLICZNE ! Pięknie się układają, kolor cudny...czułam, że tak będzie :yes: Już sam materiał jak pokazywałaś wyglądał fajnie...ale dopiero teraz widać jego piękno... Doczekałyśmy się wspólnie Leia Dzięki aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rany boskie, jakie te zasłony są pięęęęęęęęknę!!!!!!!!!!!!!!! Eleganckie, wytworne, cudowny kolor - wspaniale się układają i wyglądają oszałamiająco!!!!!!!!!! Sharlot Ty jesteś super znawczynią więc bardzo się cieszę, że tak piszesz Wow... zachwycające ,eleganckie a przy tym proste - ale wyrafinowanie proste;) Efekt - możesz być z siebie dumna - masz rewelacyjny gust i smykałkę Dzięki mme tyle miłych słów... Zasłony godne tylu pochwał . Bardzo pobobają mi się te przeszycia czyli zmarszczki i przepiękny hak ( nie wiem jak się to fachowo nazywa )...piękny ci on....Całość cudna.... Wczoraj rozmawiałam z panią do sofy i powiedziała do 6 tygodni będzie sofa czyli tak pod koniec lutego .... Andżeliko Te zmarszczki:lol2: to taśma kielichowa;) a hak, to chyba rozeta do chwostów (sama nie wiem jak to nazwać) Super, że udało Ci się załatwić te sofki w 6 tyg:wiggle: Już czekam:popcorn: Aga wcale mnie nie zaskoczyłaś. Byłam pewna że będą piękniste te Twoje zasłony i cała reszta również, bardzo przytulnie się w tej Twojej sypialni robi a narzutka kiedy sie uszyje? Anbamko, dzięki :hug:Masz racje, zrobiło się dużo przytulniej:wiggle: Narzuta będzie za kilka dni:rolleyes: aga wpadłam na krótko ,bo...księdza wypatruję...;)strzał w dziesiątkę z tymi zasłonami ,materiał piękny ,układają sie rewelacyjnie... narzuta to już będzie wisienką na torcie w tej Twojej pięknej sypialni.Gratuluję Beatko bardzo się cieszę, że Ci się spodobały:wiggle: Dzięki :hug:Twoje salonowe też są cudniaste:rolleyes: Miłego kolędowania:rolleyes: Łoooho jakie zasłony, fajny mają kolorek i marszczenie na górze ładne . Dzięki yokasiu Ocuciłam się jako tako:rotfl: i piszę dalej: kolor zasłon jest fenomenalny, subtelny, stonowany, trafiony w 10-tkę! Chwosty i gałki bajeczne....... Upięcie, jak pisze Yokasia, ekstra. To kiedy będzie narzuta? Nie miała czasem przyjść z zasłonami???? Aniu, Ty jesteś niesamowita :lol2: Jeszcze raz buziak:hug: Narzuta miała przyjść z zasłonami, więc nadal bym czekała na nie. Pani była tak miła, że zasłony wysłała same, a z narzutą jest trochę więcej pracy (pikowania) i będzie dosłownie za kilka dni:wiggle: Zasłony P-I-Ę-K-N-E !!! Idealnie się układają (szczególnie na podłodze) - wydają się takie... lekkie. Obłędne! Dzięki Drop:hug:Dobrze, że jest wrażenie lekkości, bo w rzeczywistości są dość ciężkie w dotyku;) Taki materiał, ale 100 razy wolę ciężkie niż lekkie wstążkowate:rolleyes: Idę poczytać co u Was bo dzisiaj w ogóle nie miałam czasu:mad: Edytowane 10 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Fotka kominka dla Madzi Zet Jakieś starawe zdjęcia znalazłam na szybko;) http://img809.imageshack.us/img809/7426/05082010002.th.jpg http://img502.imageshack.us/img502/4678/05082010001.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.01.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Fotka kominka dla Madzi Zet Jakieś starawe zdjęcia znalazłam na szybko;) http://img809.imageshack.us/img809/7426/05082010002.th.jpg http://img502.imageshack.us/img502/4678/05082010001.th.jpg Kochana, no ty wiesz, że ja go autentycznie nigdy wcześniej nie widziałam:o To piaskowiec? Naprawdę? Wyglada niesamowicie:o Jest ciemniejszy od tych które znam i ma rysunek jak jakieś bardzo wyszukane, egzotyczne drewno a nie kamień Super:) Edytowane 10 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 10.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 a ja dopiero dzisiaj zaglądnęłam a tu takie cudo w oknie, zasłonki pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 i znowu pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak tu nudno że ide sobie popłakać w kąciku nad moimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 10.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Super się zasłony prezentują! Elegancko i z klasą ps. Acha, fotel boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Agawi piękny kamień na kominku - faktycznie wygląda jak drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Wszyscy wzdychają, ja akurat głównie podglądacz jestem, ale dziś sobie też wzdechnę ........hehe a co Agawi no pięknie to Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Agus dobrze ze wczoraj nie doczekalam zdjec zaslon (maz juz mnie meczyl o film ) bo padlam z wrazenia tak mi sie podobaja i nie moglabym z mezem ogladac Zaslony miodziooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kochana, no ty wiesz, że ja go autentycznie nigdy wcześniej nie widziałam:o To piaskowiec? Naprawdę? Wyglada niesamowicie:o Jest ciemniejszy od tych które znam i ma rysunek jak jakieś bardzo wyszukane, egzotyczne drewno a nie kamień Super:) Naprawdę nie widziałaś? Tak Madziu- to piaskowiec, tylko nie nasz polski tylko indyjski. Jest o wiele bardziej twardy od naszego, dość kruchego. Nazwa pochodzi właśnie od tych słojów widocznych na nim- Wooden Fajnie, że Ci się podoba:wiggle: a ja dopiero dzisiaj zaglądnęłam a tu takie cudo w oknie, zasłonki pięknie wyglądają Dzięki mróweczko:hug:Jesteś znawczynią, więc cieszę się podwójnie:D i znowu pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak tu nudno że ide sobie popłakać w kąciku nad moimi Zuza dzięki:hug:, nie płacz tylko odbierz wreszcie te swoje nowe:mad: Chętnie popatrzę Super się zasłony prezentują! Elegancko i z klasą ps. Acha, fotel boski! Dzięki Kasiu:hug:Za zasłonki i fotel:wiggle: Agawi piękny kamień na kominku - faktycznie wygląda jak drewno Dzięki Admete Pierwotnie mieliśmy robić portal drewniany, ale kilka osób mi odradzało i stanęło na kamieniu ze słojami:D Wszyscy wzdychają, ja akurat głównie podglądacz jestem, ale dziś sobie też wzdechnę ........hehe a co Agawi no pięknie to Ci wyszło Mugatko miło, że podgadasz, ale skrobnij coś czasami:rolleyes: Zapraszam i dziękuję Agus dobrze ze wczoraj nie doczekalam zdjec zaslon (maz juz mnie meczyl o film ) bo padlam z wrazenia tak mi sie podobaja i nie moglabym z mezem ogladac Zaslony miodziooooo!!! Kasieńko, sorki za wczoraj, ale ten cholerny image nie chciał ściągać fot:mad: przynajmniej film obejrzałaś Dzięęęęki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ale Agawi, wiesz, niczym mnie nie zaskoczyłaś w kwestii zasłon. Myślałam, że może kolor nie będzie pasował, albo chwosty zdążyły się postrzępić, albo że za bardzo matowe, czy błyszczące, może ciut za krótkie, albo że się rozwalą po pierwszym praniu. A tu eleganckie jak wszystko inne w Twojej sypialni i całym domu. Nuuuuda Pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Tolu ale się uśmiałam:rotfl: Masz ogromny talent pisarski:wiggle: dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 tiaaa, literaci na taki "talent" pisarski mają jedno określenie "grafomania", i to nie wiem, czy sobie takim określeniem nie schlebiam czekam na zdjęcia narzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 tiaaa, literaci na taki "talent" pisarski mają jedno określenie "grafomania", i to nie wiem, czy sobie takim określeniem nie schlebiam Proszę mi tu głupot nie gadać czekam na zdjęcia narzuty Popcornu?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nawet mój m, który na ,,wszystko" nosem kręci powiedział... piękne te zasłonki... kiedyś podobne mieć będziemy - materiał sobie spisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.01.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Musialam sobie jeszcze raz nacieszyc oczy zaslonami cudenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nawet mój m, który na ,,wszystko" nosem kręci powiedział... piękne te zasłonki... kiedyś podobne mieć będziemy - materiał sobie spisałam Podziękuj m- fajnie, że Wam się podobają. Ja też myślałam, że kiedyś, a tu jak zleciało i są Gosiek, za jakiś czas materiału może już nie być, ale sprawdzaj;) Musialam sobie jeszcze raz nacieszyc oczy zaslonami cudenka kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 W oczekiwaniu na narzutę zapodam temat, który spędza mi sen z powiek:P otóż usilnie szukamy stołu i krzeseł do jadalni- już docelowych, pięknych i w cenie nie zwalającej z nóg. Zaraz pokażę Wam co wstępnie znalazłam, ale albo są za drogie, albo nie ten model, kolor, itp:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.01.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ja jestem, ale zaraz wybywam, ale wieczorem zajrzę co tam wynalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ja jestem, ale zaraz wybywam, ale wieczorem zajrzę co tam wynalazłaś Fajnie pysiaczku W sumie to nic konkretnego, ale może coś doradzicie lub polecicie?:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts