Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Dziewczyny kochane z Was Wariatki:rotfl::rotfl:

No ja tylko zrobię tak:jawdrop::jawdrop::jawdrop: , wyszło cudnie i nie dziwię się ,że chcesz tak samo na dole . Zamurowało mnie ;) , teraz zamiast skupić się na prowadzeniu samochodu będę o nich mysleć i kombinować jak coś takiego u siebie przemycić :) . Kurcze po co tu zaglądałam???

Kubełko dzięęęki:hug:Twoje też są cudne i co ważne bardzo pasują do Waszych wnętrz:wiggle:

Agawi zasłony fantastyczne, no przepiękne , pasują idealnie :yes: - naprawdę mnie zatkało z wrażenia ;)

Admete Ciebie jest trudno zamurować;) więc tym bardziej mi miło:hug:

Piękne zasłony!!!

Dzięki moniu :D

Łał, cudo, warto było czekać :yes: w każdym szczególe

Ale fajnie :wiggle::hug:

Aga zasłony są piękne! Super się układają dzięki tym przeszyciom :yes: I pięknie się prezentują z tymi chwostami :)

Na podłodze leży ich tak w sam raz :D

Do salonu jak najbardziej też pasowałyby w takim stylu :yes:

Dziękuję pysiaczku:hug: To moje pierwsze takie zaslony, więc nie wiem czy nie za mało umarszczone, czy nie za wąskie itp.ale nie chcieliśmy zaslaniać za bardzo okna. Chwosty są ładne, ale sznur mógłby być troszkę dłuższy:rolleyes:

Aga cudne zasłony:o

Dzięki Aneciu :hug:

agawi,

EFEKT ZACHWYCAJĄCY :D:D:D

Ślicznie się układają i o ile mój monitor nie kłamie, to kolor dobrany idealnie.

Teraz tylko poproszę o instruktaż, jak sprzątacie podłogi przy takiej długości zasłonek czy firanek ? Firanki nie gniota się przy podnoszeniu (raczej) a co z takimi właśnie materiałami ? Czy można je swobodnie np. położyć na krzesłobez efektów ubocznych ?

Amtla, Ty mnie nie stresuj ze sprzątaniem:sick: Zasłony można po prostu podnieść- materiał nie jest bardzo gniecący:no:

Aaa i bardzo dziękuję :hug:

Doczekałam się :wave:

Aga zasłony są ŚLICZNE ! Pięknie się układają, kolor cudny...czułam, że tak będzie :yes::yes::yes:

Już sam materiał jak pokazywałaś wyglądał fajnie...ale dopiero teraz widać jego piękno...

Doczekałyśmy się wspólnie Leia:wiggle: Dzięki :hug:

aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rany boskie, jakie te zasłony są pięęęęęęęęknę!!!!!!!!!!!!!!!

Eleganckie, wytworne, cudowny kolor - wspaniale się układają i wyglądają oszałamiająco!!!!!!!!!!

Sharlot Ty jesteś super znawczynią więc bardzo się cieszę, że tak piszesz :hug:

Wow... zachwycające ,eleganckie a przy tym proste - ale wyrafinowanie proste;)

Efekt - możesz być z siebie dumna - masz rewelacyjny gust i smykałkę:)

Dzięki mme:hug: tyle miłych słów...:oops:

Zasłony godne tylu pochwał :yes:. Bardzo pobobają mi się te przeszycia czyli zmarszczki i przepiękny hak ( nie wiem jak się to fachowo nazywa :oops: )...piękny ci on....Całość cudna....

Wczoraj rozmawiałam z panią do sofy i powiedziała do 6 tygodni będzie sofa czyli tak pod koniec lutego :wiggle:....

Andżeliko :hug: Te zmarszczki:lol2: to taśma kielichowa;) a hak, to chyba rozeta do chwostów (sama nie wiem jak to nazwać:rolleyes:) Super, że udało Ci się załatwić te sofki w 6 tyg:wiggle: Już czekam:popcorn:

Aga wcale mnie nie zaskoczyłaś. Byłam pewna że będą piękniste te Twoje zasłony i cała reszta również, bardzo przytulnie się w tej Twojej sypialni robi a narzutka kiedy sie uszyje?

Anbamko, dzięki :hug:Masz racje, zrobiło się dużo przytulniej:wiggle: Narzuta będzie za kilka dni:rolleyes:

aga wpadłam na krótko ,bo...księdza wypatruję...;)strzał w dziesiątkę z tymi zasłonami ,materiał piękny ,układają sie rewelacyjnie... narzuta to już będzie wisienką na torcie w tej Twojej pięknej sypialni.Gratuluję:yes:

Beatko bardzo się cieszę, że Ci się spodobały:wiggle: Dzięki :hug:Twoje salonowe też są cudniaste:rolleyes: Miłego kolędowania:rolleyes:

Łoooho jakie zasłony, fajny mają kolorek i marszczenie na górze ładne :yes:.

Dzięki yokasiu:hug:

Ocuciłam się jako tako:rotfl: i piszę dalej:

kolor zasłon jest fenomenalny, subtelny, stonowany, trafiony w 10-tkę! Chwosty i gałki bajeczne.......

Upięcie, jak pisze Yokasia, ekstra.

To kiedy będzie narzuta? Nie miała czasem przyjść z zasłonami????

Aniu, Ty jesteś niesamowita :lol2::lol2: Jeszcze raz buziak:hug: Narzuta miała przyjść z zasłonami, więc nadal bym czekała na nie. Pani była tak miła, że zasłony wysłała same, a z narzutą jest trochę więcej pracy (pikowania) i będzie dosłownie za kilka dni:wiggle:

Zasłony P-I-Ę-K-N-E !!! Idealnie się układają (szczególnie na podłodze) - wydają się takie... lekkie. Obłędne!

Dzięki Drop:hug:Dobrze, że jest wrażenie lekkości, bo w rzeczywistości są dość ciężkie w dotyku;) Taki materiał, ale 100 razy wolę ciężkie niż lekkie wstążkowate:rolleyes:

Idę poczytać co u Was bo dzisiaj w ogóle nie miałam czasu:mad:

Edytowane przez agawi74

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fotka kominka dla Madzi Zet:lol2:

Jakieś starawe zdjęcia znalazłam na szybko;)

http://img809.imageshack.us/img809/7426/05082010002.th.jpg http://img502.imageshack.us/img502/4678/05082010001.th.jpg

Kochana, no ty wiesz, że ja go autentycznie nigdy wcześniej nie widziałam:o

To piaskowiec? Naprawdę? Wyglada niesamowicie:o Jest ciemniejszy od tych które znam i ma rysunek jak jakieś bardzo wyszukane, egzotyczne drewno a nie kamień;) Super:)

Edytowane przez MagdaZZZ

Kochana, no ty wiesz, że ja go autentycznie nigdy wcześniej nie widziałam:o

To piaskowiec? Naprawdę? Wyglada niesamowicie:o Jest ciemniejszy od tych które znam i ma rysunek jak jakieś bardzo wyszukane, egzotyczne drewno a nie kamień;) Super:)

Naprawdę nie widziałaś?:o Tak Madziu- to piaskowiec, tylko nie nasz polski tylko indyjski. Jest o wiele bardziej twardy od naszego, dość kruchego. Nazwa pochodzi właśnie od tych słojów widocznych na nim- Wooden

Fajnie, że Ci się podoba:wiggle:

a ja dopiero dzisiaj zaglądnęłam a tu takie cudo w oknie, zasłonki pięknie wyglądają :yes:

Dzięki mróweczko:hug:Jesteś znawczynią, więc cieszę się podwójnie:D

i znowu pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak tu nudno że ide sobie ;)

popłakać w kąciku nad moimi :(

Zuza dzięki:hug:, nie płacz tylko odbierz wreszcie te swoje nowe:mad: Chętnie popatrzę:popcorn:

Super się zasłony prezentują! Elegancko i z klasą ;)

ps. Acha, fotel boski! :)

Dzięki Kasiu:hug:Za zasłonki i fotel:wiggle:

Agawi piękny kamień na kominku - faktycznie wygląda jak drewno :o

Dzięki Admete:D Pierwotnie mieliśmy robić portal drewniany, ale kilka osób mi odradzało i stanęło na kamieniu ze słojami:D

Wszyscy wzdychają, ja akurat głównie podglądacz jestem, ale dziś sobie też wzdechnę ........hehe a co :)

Agawi no pięknie to Ci wyszło :)

Mugatko miło, że podgadasz, ale skrobnij coś czasami:rolleyes: Zapraszam i dziękuję:D

Agus dobrze ze wczoraj nie doczekalam zdjec zaslon (maz juz mnie meczyl o film :mad:) bo padlam z wrazenia tak mi sie podobaja i nie moglabym z mezem ogladac :lol2:

Zaslony miodziooooo!!! :jawdrop:

Kasieńko, sorki za wczoraj, ale ten cholerny image nie chciał ściągać fot:mad: przynajmniej film obejrzałaś:lol2:

Dzięęęęki:hug:

ale Agawi, wiesz,

niczym mnie nie zaskoczyłaś w kwestii zasłon.

Myślałam, że może kolor nie będzie pasował, albo chwosty zdążyły się postrzępić,

albo że za bardzo matowe, czy błyszczące,

może ciut za krótkie, albo że się rozwalą po pierwszym praniu.

A tu eleganckie jak wszystko inne w Twojej sypialni i całym domu.

Nuuuuda ;)

Pięknie :) :)

tiaaa, literaci na taki "talent" pisarski mają jedno określenie "grafomania",

i to nie wiem, czy sobie takim określeniem nie schlebiam :confused:

czekam na zdjęcia narzuty :)

Nawet mój m, który na ,,wszystko" nosem kręci powiedział... piękne te zasłonki... kiedyś podobne mieć będziemy - materiał sobie spisałam ;)

Podziękuj m- fajnie, że Wam się podobają.:wiggle: Ja też myślałam, że kiedyś, a tu jak zleciało i są:rolleyes:

Gosiek, za jakiś czas materiału może już nie być, ale sprawdzaj;)

Musialam sobie jeszcze raz nacieszyc oczy zaslonami :wiggle: cudenka :)

:lol2: kochana:hug::hug:

W oczekiwaniu na narzutę zapodam temat, który spędza mi sen z powiek:P otóż usilnie szukamy stołu i krzeseł do jadalni- już docelowych, pięknych i w cenie nie zwalającej z nóg. Zaraz pokażę Wam co wstępnie znalazłam, ale albo są za drogie, albo nie ten model, kolor, itp:sick: