agawi74 12.01.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Aga podpytaj tego sprzedawcę czy może Ci wysłać fotki jakichś zrealizowanych już stołów Pysiaczku coś tam jest na jego stronie, ale jak się zdecydujemy to do niego pojedziemy- mieszka w Mławie ok, 120 km od Wawy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny muszę Wam o czymś napisać, a raczej o kimś. Otóż nasza cudowna i wspaniała forumowa koleżanka Anetka S. wysłała mi zupełnie niespodziewane cudny prezencik na Świętahttp://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif dwa piękne serduszka, które zaraz zobaczycie :yes:oraz piękną kartkę z życzeniami:D Przez opieszałość poczty polskiej przesyłka wysłana 22.12 dotarła dopiero dziś (!):mad: ale ważne, że dotarła. ANETKO, jesteś wspaniałą osóbką, a serduszko masz jeszcze większe niż te, które mi przysłałaś:hug: Zresztą zobaczcie same jakie cudne:o http://img51.imageshack.us/img51/8936/dsc02849id.jpg Edytowane 12 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Piekne sa te pierwsze, drugie i ostatnie krzesla zapisze je sobie do inspiracji na przyszlosc Serduszka sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Piekne sa te pierwsze, drugie i ostatnie krzesla zapisze je sobie do inspiracji na przyszlosc Serduszka sliczne Zapisałam Kasiu, zapisałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.01.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Agawi Ty chyba dziś wygrywasz konkurs na Werandzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja tez Fajnie:lol2: Agawi Ty chyba dziś wygrywasz konkurs na Werandzie ? Taaaak?:o Idę zobaczyć mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 13.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Aga gratuluję wygranej w konkursie, przewaga nad resztą taka,że fiu,fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ale trafiłam!! czyli szykuje się wieczorem nie lada Impreza .aguś gratuluję!! i bardzo się cieszę ,należała Ci się ta nagroda!a krzesła baaaardzp podobają mi się tehttp://www.decolor.pl/images/stories/produkty/full/krzeslo-nina.jpgsą eleganckie , do Twojego salonu pasują , a przede wszystkim wyglądają na wygodne.Wybierasz się do tego stolarza do Mławy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Oho to dziś pijemy Aga? Śliczne serduszka od Anetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.01.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja też gratuluję wygranej A serduszka od Anetki słodziutkie nasze kartki świąteczne też dotarły dopiero po sylwestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.01.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Agus gratulacje Kochana ktora nagrade dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Chyba narobiłam troszkę zamieszania byłam pewna że skoro agawi ma najwięcej punktów to wygrywa nagrodę główną, ale widzę teraz że to jest nagroda internautów. Gratuluję i przepraszam Agawi za mój rozpęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Aga serduszka śliczne . Nawet powiem więcej p i ę k n e ( też mam takie i też od naszej kochanej Anetki S.) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dziewczynki pozwólcie, że podziękuję Wam zbiorowo anbama, Beauty, pysiaczek, Two, Kasia, mugatka, Juszczakówka:hug: To dzięki Wam uzbierałam tyyyleeee:o:o głosików. Tak jak napisała mugatka, ja wygram wśród internautów, a nagrody przyznawało jury. Także moja nagroda to książka "Dom kalifa. Rok w Casablance" autorstwa Tahir Shah . Bardzo się cieszę Dla Was wszystkich do wyboru, częstujcie się http://www.debian.type.pl/images/drinks.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a krzesła baaaardzp podobają mi się te http://www.decolor.pl/images/stories/produkty/full/krzeslo-nina.jpg są eleganckie , do Twojego salonu pasują , a przede wszystkim wyglądają na wygodne. Wybierasz się do tego stolarza do Mławy ? Beatko, to krzesło kosztuje 1350 zł, więc nie sądzę , ze je kupimy:( Zresztą luby uparł się i nie chce samych tapicerowanych, a ja nie do końca te ludwiki.... Sama już nie wiem:sick: Myślałam, że złożymy zamówienie u tego stolarza od Ciebie, ale on ludwików nie robi, a inne krzesła nie do końca nam u nas pasują może się wybierzemy do tej Mławy, ale krzeseł to ja tam nie znajdę tylko stół. No i jak zgrać komplet? Chyba narobiłam troszkę zamieszania byłam pewna że skoro agawi ma najwięcej punktów to wygrywa nagrodę główną, ale widzę teraz że to jest nagroda internautów. Gratuluję i przepraszam Agawi za mój rozpęd Mugatko nic nie szkodzi, ja wiedziałam bo w konkursach Werandy często tak jest:yes: Aga serduszka śliczne . Nawet powiem więcej p i ę k n e ( też mam takie i też od naszej kochanej Anetki S.) :hug: Fajna ta nasza Anetko, coooo?:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gratuluję wygranej - to ja chociaż wirtualnie się napiję http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gratuluję wygranej - to ja chociaż wirtualnie się napiję http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Dzięki admete:hug:Częstuj się do woli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.01.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 zabieram różowy z parasolką na pewno jest malinowy Krzesła drogie a Ty pewnie więcej niż 6 potrzebujesz. Może warto jechać do tej Mławy, może na miejscu coś wpadnie w oko a jak nie to chociaż stół będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Agus jeszcze raz gratuluje Ja sie czestuje tym ostatnim drinkiem z truskawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts