Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna ta nasza Anetko, coooo?:D:yes::D

Fajna to mało powiedziane :yes::lol2: superast ;)

Właśnie przyszłam do domku :D zrobiłam sobie mały fitness przed domkiem ;) śniegu co nie miara :lol2: i nadal padaaaaaaaa, sypieeeeee....

P.S

Gratulacje wygranej...książki to najfajniejsze nagrody, prezenty,upominki, podarki itd :yes:

Dla Was wszystkich do wyboru, częstujcie się:lol2:

http://www.debian.type.pl/images/drinks.jpg

Ja w ogóle nie będę wybierać ,lecę po kolei:lol2:taka okazja? jeszcze raz gratuluję nagrody!!!

Jeżeli ten stół Ci odpowiada ,to zamów na razie stół ..ustawisz stół i pomyślisz wtedy o krzesłach...

zabieram różowy z parasolką :lol2: na pewno jest malinowy :p

Krzesła drogie a Ty pewnie więcej niż 6 potrzebujesz. Może warto jechać do tej Mławy, może na miejscu coś wpadnie w oko a jak nie to chociaż stół będzie :)

Dobry wybór Two:lol2: Co do krzeseł jakbyś zgadła min 8 szt:sick:

Agus jeszcze raz gratuluje :hug:

Ja sie czestuje tym ostatnim drinkiem z truskawka :wiggle: :)

Dzięki Kasiu :hug:truskawki są the best:lol2:

Ja zgarniam mohito - przedostatnie w drugim rzędzie :D

Aguś jeszcze raz gratki :) Fajna nagroda :yes:

Dzięki pysiaczku:hug: Ja mohito tez nie pogardzę:no::D

Fajna to mało powiedziane :yes::lol2: superast ;)

Właśnie przyszłam do domku :D zrobiłam sobie mały fitness przed domkiem ;) śniegu co nie miara :lol2: i nadal padaaaaaaaa, sypieeeeee....

P.S

Gratulacje wygranej...książki to najfajniejsze nagrody, prezenty,upominki, podarki itd :yes:

Dzięki Andżeliko:hug:Też lubię książki:D A tobie gratuluję fitnessu:lol2: a śniegu zazdroszczę:p u nas nie ma wcale:mad::mad:

Witaj Agawi,

Wszystko u Ciebie jest piekne. Najbardziej zakochalam sie w kanapach i drzwiach, no i oczywiscie ogrod....

Witam serdecznie adordecor:welcome: Dziękuję bardzo za tyle miłych słów- jak Ty się dokopałaś do zdjęć ogrodu?:confused:

Zapraszam wpadaj kiedy tylko masz ochotę:D

Ja w ogóle nie będę wybierać ,lecę po kolei:lol2:taka okazja? jeszcze raz gratuluję nagrody!!!

Jeżeli ten stół Ci odpowiada ,to zamów na razie stół ..ustawisz stół i pomyślisz wtedy o krzesłach...

Dzięki Beatko :hug: Częstuj się po kolei o ile coś jeszcze zostało:lol2: Jutro jedziemy na meblowe zwiady- może coś nam wpadnie w oko, ale wątpię. Póki co cały czas kupujemy poza wawą:lol2:

Juszczkówka jak mozesz u nas ani widu sniegu.... buuuu

Aga gratulejszyn!;-)

Dzięki psosin:hug: i żółwik bo u nas też zero śniegu:(

Nie będą :D , brak odpowiedniego materiału ostudził moje plany . Cholerka w domu okazało się ,że zakupiłam jakiś zielonkawy a nie brązowawy :o

Tak, tak już doczytałam u Ciebie:D tzn przykro mi, może przyda Ci się na coś innego:yes: A na poduchy jeszcze kupisz...

aguś .próbuję to wszystko ze sobą połączyć.:yes:zaraz idę spać ...strasznie mnie dzisiaj głowa boli od samego rana ...chyba przez tę pogodę .U nas zaczyna sypać śnieg...

Głowa pewnie od wiatru... u nas wieje jak diabli:sick: nie znoszę wiatru. U nas jeszcze nie pada, ale to pewnie kwestia kilku godzin. Zasypie nas i nigdzie nie pojedziemy:mad: Drogowcy jak zwykle zaśpią:lol2:

Mam nadzieję Beatko, ze coś fajnego upolujesz:wiggle: