pysiaczek 13.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja zgarniam mohito - przedostatnie w drugim rzędzie Aguś jeszcze raz gratki Fajna nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Fajna ta nasza Anetko, coooo?:yes: Fajna to mało powiedziane superast Właśnie przyszłam do domku zrobiłam sobie mały fitness przed domkiem śniegu co nie miara i nadal padaaaaaaaa, sypieeeeee.... P.S Gratulacje wygranej...książki to najfajniejsze nagrody, prezenty,upominki, podarki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Gratulacje wygranej...książki to najfajniejsze nagrody, prezenty,upominki, podarki itd Zgadzam sie w 100% czytanie ksiazek to moj nalog jedyny i na szczescie nie szkodliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 13.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witaj Agawi, Wszystko u Ciebie jest piekne. Najbardziej zakochalam sie w kanapach i drzwiach, no i oczywiscie ogrod.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dla Was wszystkich do wyboru, częstujcie się http://www.debian.type.pl/images/drinks.jpg Ja w ogóle nie będę wybierać ,lecę po kolei:lol2:taka okazja? jeszcze raz gratuluję nagrody!!! Jeżeli ten stół Ci odpowiada ,to zamów na razie stół ..ustawisz stół i pomyślisz wtedy o krzesłach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Kochana Gratulejszyn Dzisiaj napiję się wirtualnie ale jutro zaszaleję w realu i na pewno będę o tobie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Juszczkówka jak mozesz u nas ani widu sniegu.... buuuu Aga gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Aga cieszę się razem z Tobą z wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 zabieram różowy z parasolką na pewno jest malinowy Krzesła drogie a Ty pewnie więcej niż 6 potrzebujesz. Może warto jechać do tej Mławy, może na miejscu coś wpadnie w oko a jak nie to chociaż stół będzie Dobry wybór Two Co do krzeseł jakbyś zgadła min 8 szt:sick: Agus jeszcze raz gratuluje Ja sie czestuje tym ostatnim drinkiem z truskawka Dzięki Kasiu :hug:truskawki są the best:lol2: Ja zgarniam mohito - przedostatnie w drugim rzędzie Aguś jeszcze raz gratki Fajna nagroda Dzięki pysiaczku:hug: Ja mohito tez nie pogardzę Fajna to mało powiedziane superast Właśnie przyszłam do domku zrobiłam sobie mały fitness przed domkiem śniegu co nie miara i nadal padaaaaaaaa, sypieeeeee.... P.S Gratulacje wygranej...książki to najfajniejsze nagrody, prezenty,upominki, podarki itd Dzięki Andżeliko:hug:Też lubię książki:D A tobie gratuluję fitnessu:lol2: a śniegu zazdroszczę u nas nie ma wcale:mad: Witaj Agawi, Wszystko u Ciebie jest piekne. Najbardziej zakochalam sie w kanapach i drzwiach, no i oczywiscie ogrod.... Witam serdecznie adordecor Dziękuję bardzo za tyle miłych słów- jak Ty się dokopałaś do zdjęć ogrodu? Zapraszam wpadaj kiedy tylko masz ochotę Ja w ogóle nie będę wybierać ,lecę po kolei:lol2:taka okazja? jeszcze raz gratuluję nagrody!!! Jeżeli ten stół Ci odpowiada ,to zamów na razie stół ..ustawisz stół i pomyślisz wtedy o krzesłach... Dzięki Beatko Częstuj się po kolei o ile coś jeszcze zostało:lol2: Jutro jedziemy na meblowe zwiady- może coś nam wpadnie w oko, ale wątpię. Póki co cały czas kupujemy poza wawą Juszczkówka jak mozesz u nas ani widu sniegu.... buuuu Aga gratulejszyn! Dzięki psosin i żółwik bo u nas też zero śniegu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Aga cieszę się razem z Tobą z wygranej Dzięki kubełko Co tam u Ciebie słychać? Będą jutro poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Nie będą , brak odpowiedniego materiału ostudził moje plany . Cholerka w domu okazało się ,że zakupiłam jakiś zielonkawy a nie brązowawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja jutro też wyruszam...mam zamiar wstać o ósmej,ale coś cienko to widzę... Dziewczyny kopsnijecie się do mojego dziennika .Mam znowu zagwozdkę lampową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Nie będą , brak odpowiedniego materiału ostudził moje plany . Cholerka w domu okazało się ,że zakupiłam jakiś zielonkawy a nie brązowawy Tak, tak już doczytałam u Ciebie:D tzn przykro mi, może przyda Ci się na coś innego:yes: A na poduchy jeszcze kupisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja jutro też wyruszam...mam zamiar wstać o ósmej,ale coś cienko to widzę... Ale na zakupy, czy do synka? Beatko jak o 8 to zmykaj już do łóżeczka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 aguś .próbuję to wszystko ze sobą połączyć.:yes:zaraz idę spać ...strasznie mnie dzisiaj głowa boli od samego rana ...chyba przez tę pogodę .U nas zaczyna sypać śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 aguś .próbuję to wszystko ze sobą połączyć.:yes:zaraz idę spać ...strasznie mnie dzisiaj głowa boli od samego rana ...chyba przez tę pogodę .U nas zaczyna sypać śnieg... Głowa pewnie od wiatru... u nas wieje jak diabli:sick: nie znoszę wiatru. U nas jeszcze nie pada, ale to pewnie kwestia kilku godzin. Zasypie nas i nigdzie nie pojedziemy:mad: Drogowcy jak zwykle zaśpią Mam nadzieję Beatko, ze coś fajnego upolujesz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Chce się rozejrzeć za sofami....no i kupie sobie wazon....upatrzyłam go sobie w ubiegłym tygodniu i przez tydzień uskładałam kaskę.. Widziałaś tę lampę u mnie w dzienniku? i co? Powiedz mi co o tym sadzisz i idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Niezły wazon, jak cały tydzień na niego składałaś:rotfl: Ciekawe jakie sofki wypatrzysz... Pędzę do dziennika:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzięki Ci:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzięki Ci:hug: Cała przyjemność po mojej stronie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts