Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga gratuluję nagrody publiczności:)

krzesła, stoły to Ty wyszukujesz bajeczne, ach i och:rolleyes: czekam na finał, a narzuta nadal sie szyje?

Dzięki słonko :hug:Narzuta się szyje, ma być w tym tygodniu:p

Aga mi ten pierwszy komplecik bardzo się podoba! Pasowałby do Waszych wnętrz :rolleyes: :) Tylko właśnie ciekawe jak to z cenami :o

Tak właśnie pysiaczku, ten pierwszy mi wpadł w oko.:rolleyes: Dzisiaj wysłałam do wyceny i zobaczymy- już się boję:sick:

Jeżeli chodzi o oświetlenie to polecam sklep ECRYSTAL w którym sama dobrałam sobie oświetenie. Miła obsługa... i do tego można wynegocjowac bardzo odbrą cenę.

Zamieściałabym zdjęcie ale nie umiem:(

dopiero sie zarejestrowałam na tym portalu.

Klaudio_s proszę Cie o usunięcie posta natychmiast lub zgłaszam do Administratora.

Joliska HELP

Czesc :)

Podoba mi sie pierwszy komplet :) i te brazowe krzesla (zdjecie nr 7) oraz te cale pikowane :)

Agus a jakie kolorki zamawiasz krzesel?

Hej Kasiu, właśnie ten pierwszy komplet wchodzi w gre:wiggle: 7 tez jest niezła, choć już bardziej stylizowana. Te pikowane bardzo mi leżą, ale luby nie chce słyszeć o całych pikowanych:P uparł się i już:mad:

W sprawie kolorków, to właśnie się waham- tzn kolor drewna to chyba brąz, a tapicerkę chciałabym zbliżoną do sof ( a może nawet taką samą?) Nie chcę wprowadzać nowego koloru i struktury:no:

Ale beznadziejna reklama :wtf::sick: dwa posty i dziwnym trafem tylko i wylacznie o tym sklepie....

Zgadzam się:mad::spam::mad:

Jakie te tapicerowane mają ładne! :) Szczególnie te na 2 pierwszych zdjęciach (choć może niekoniecznie w turkusie). ;)

Też mi się podobają Drop:wiggle:

Podobne ma firma Meblonowak, ale wiem, ze ceny tam są kosmiczne:sick:

http://www.meblonowak.com.pl/strona_produktu-asortyment-10-outlet_by_meblonowak-600.html

http://www.meblonowak.com.pl/images/meble/full_1099_azmn.JPG

Agus kolor sof masz sliczny wiec krzesla w tym kolorze beda super :) trzymam kciuki zeby wycena byla do przyjecia :hug:

Te tapicerowane maja rewelacyjny ksztalt :wiggle:

Dzięki Kasiu :hug:Jak nie te to będzie trzeba szukać innych:rolleyes:

Kasiu, a kiedy będzie Twoja galeryjka?:popcorn::popcorn:

Dzięki Kasiu :hug:Jak nie te to będzie trzeba szukać innych:rolleyes:

Kasiu, a kiedy będzie Twoja galeryjka?:popcorn::popcorn:

Moja... ciezko powiedziec.... narazie to nie podjelismy dalej decyzji co robic...

Mamy dzialke w Pl ale ostatnio myslimy zeby ja sprzedac i cos kupic tutaj... czekamy na fajna oferte i moze wtedy bedzie nam latwiej podjac decyzje...

Napewno jak bede miala swoj domek to zaloze galerie :)

Moja... ciezko powiedziec.... narazie to nie podjelismy dalej decyzji co robic...

Mamy dzialke w Pl ale ostatnio myslimy zeby ja sprzedac i cos kupic tutaj... czekamy na fajna oferte i moze wtedy bedzie nam latwiej podjac decyzje...

Napewno jak bede miala swoj domek to zaloze galerie :)

Będę czekała Kasiu:popcorn: Może zostaniecie jednak w kraju?:rolleyes::rolleyes:

PIĘKNE SĄ...i ceny też :sick:

Te pierwsze też bardzo mi się podobają .

Czyli wszystkie mamy podobny gust:wiggle: Ceny powalają- chyba muszę zagrać w totka:p

Ja tylko nieśmiało dodam, że mam z meblonowak.pl salon i przedpokój i to są najładniejsze meble w moim domu. Jakość pierwszorzędna.

Witaj Natalio, dzięki za opinię:D

Wierzę, że mebelki są super wykonane, bo na takie wyglądają:yes: Uwielbiam takie rzeczy i już Ci zazdroszczę, że je masz:p

Pierwszy komplecik do mnie jak najbardziej przemawia:Daga ,zapraszam do siebie i razem skoczymy do Swarzędza

Dzięki Beatko:hug: ale luby już zapowiedział, że nigdzie się nie wybiera:no::mad::mad: To ok. 400km...

Z drugiej strony nawet jak wycena będzie ok, to boję się zamawiać na odległość:( Szkoda, że ta firma i Ty jesteście tak daleko...:cry:

Edytowane przez agawi74

agawi, doczytałam, że masz balterio :wiggle: Właśnie się bardzo poważnie nad nimi zastanawiam. Jakie masz w nich najdłuższe dechy ?

I ogomna prośba o pokazanie większej użytkowanej powierzchni, bo te w prospektach to wiadomo...Widziałam także w realu, ale to taka mała powierzchnia. Jesteś z nich zadowolona ?