Drop_Inn 17.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jakie te tapicerowane mają ładne! Szczególnie te na 2 pierwszych zdjęciach (choć może niekoniecznie w turkusie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Aga gratuluję nagrody publiczności:) krzesła, stoły to Ty wyszukujesz bajeczne, ach i och:rolleyes: czekam na finał, a narzuta nadal sie szyje? Dzięki słonko :hug:Narzuta się szyje, ma być w tym tygodniu:p Aga mi ten pierwszy komplecik bardzo się podoba! Pasowałby do Waszych wnętrz Tylko właśnie ciekawe jak to z cenami Tak właśnie pysiaczku, ten pierwszy mi wpadł w oko. Dzisiaj wysłałam do wyceny i zobaczymy- już się boję Jeżeli chodzi o oświetlenie to polecam sklep ECRYSTAL w którym sama dobrałam sobie oświetenie. Miła obsługa... i do tego można wynegocjowac bardzo odbrą cenę. Zamieściałabym zdjęcie ale nie umiem:( dopiero sie zarejestrowałam na tym portalu. Klaudio_s proszę Cie o usunięcie posta natychmiast lub zgłaszam do Administratora. Joliska HELP Czesc Podoba mi sie pierwszy komplet i te brazowe krzesla (zdjecie nr 7) oraz te cale pikowane Agus a jakie kolorki zamawiasz krzesel? Hej Kasiu, właśnie ten pierwszy komplet wchodzi w gre:wiggle: 7 tez jest niezła, choć już bardziej stylizowana. Te pikowane bardzo mi leżą, ale luby nie chce słyszeć o całych pikowanych:P uparł się i już W sprawie kolorków, to właśnie się waham- tzn kolor drewna to chyba brąz, a tapicerkę chciałabym zbliżoną do sof ( a może nawet taką samą?) Nie chcę wprowadzać nowego koloru i struktury:no: Ale beznadziejna reklama dwa posty i dziwnym trafem tylko i wylacznie o tym sklepie.... Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jakie te tapicerowane mają ładne! Szczególnie te na 2 pierwszych zdjęciach (choć może niekoniecznie w turkusie). Też mi się podobają Drop Podobne ma firma Meblonowak, ale wiem, ze ceny tam są kosmiczne:sick: http://www.meblonowak.com.pl/strona_produktu-asortyment-10-outlet_by_meblonowak-600.html http://www.meblonowak.com.pl/images/meble/full_1099_azmn.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Agus kolor sof masz sliczny wiec krzesla w tym kolorze beda super trzymam kciuki zeby wycena byla do przyjecia Te tapicerowane maja rewelacyjny ksztalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Agus kolor sof masz sliczny wiec krzesla w tym kolorze beda super trzymam kciuki zeby wycena byla do przyjecia Te tapicerowane maja rewelacyjny ksztalt Dzięki Kasiu :hug:Jak nie te to będzie trzeba szukać innych:rolleyes: Kasiu, a kiedy będzie Twoja galeryjka?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dziewczyny to krzesło w outlecie kosztuje 1280zł ! :sick: Ekspozycyjne trochę mniej 846zł http://www.meblonowak.com.pl/szukaj.html?fraza=capri&onButtonClick= http://www.meblonowak.com.pl/images/meble/full_1275_azmn.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki Kasiu :hug:Jak nie te to będzie trzeba szukać innych:rolleyes: Kasiu, a kiedy będzie Twoja galeryjka?:popcorn: Moja... ciezko powiedziec.... narazie to nie podjelismy dalej decyzji co robic... Mamy dzialke w Pl ale ostatnio myslimy zeby ja sprzedac i cos kupic tutaj... czekamy na fajna oferte i moze wtedy bedzie nam latwiej podjac decyzje... Napewno jak bede miala swoj domek to zaloze galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 PIĘKNE SĄ...i ceny też Te pierwsze też bardzo mi się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Moja... ciezko powiedziec.... narazie to nie podjelismy dalej decyzji co robic... Mamy dzialke w Pl ale ostatnio myslimy zeby ja sprzedac i cos kupic tutaj... czekamy na fajna oferte i moze wtedy bedzie nam latwiej podjac decyzje... Napewno jak bede miala swoj domek to zaloze galerie Będę czekała Kasiu Może zostaniecie jednak w kraju?:rolleyes: PIĘKNE SĄ...i ceny też Te pierwsze też bardzo mi się podobają . Czyli wszystkie mamy podobny gust:wiggle: Ceny powalają- chyba muszę zagrać w totka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja tylko nieśmiało dodam, że mam z meblonowak.pl salon i przedpokój i to są najładniejsze meble w moim domu. Jakość pierwszorzędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja tylko nieśmiało dodam, że mam z meblonowak.pl salon i przedpokój i to są najładniejsze meble w moim domu. Jakość pierwszorzędna. Witaj Natalio, dzięki za opinię Wierzę, że mebelki są super wykonane, bo na takie wyglądają Uwielbiam takie rzeczy i już Ci zazdroszczę, że je masz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pierwszy komplecik do mnie jak najbardziej przemawia:Daga ,zapraszam do siebie i razem skoczymy do Swarzędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Pierwszy komplecik do mnie jak najbardziej przemawia:Daga ,zapraszam do siebie i razem skoczymy do Swarzędza Dzięki Beatko ale luby już zapowiedział, że nigdzie się nie wybiera:no::mad: To ok. 400km... Z drugiej strony nawet jak wycena będzie ok, to boję się zamawiać na odległość Szkoda, że ta firma i Ty jesteście tak daleko... Edytowane 17 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki Beatko ale luby już zapowiedział, że nigdzie się nie wybiera:no::mad: To ok. 400km... ... Jakie 400 , ???tylko 300 i jeszcze ja jestem po drodze ,jak będzie mocno zmęczony ,to możecie się u mnie przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Beatko z Wawy do Swarzędza jest ponad 400 km- chyba, że jest jakaś krótsza trasa...Kochana dziękuję za zaproszenie:hug: może kiedyś skorzystamy:lol: Na razie poczekajmy na wycenę, pewnie zwali z nóg:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) No co Ty,specjalnie sprawdzałam http://dojazd.org/ dokładnie jest 308...może dasz się jednak namówić . Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2012 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No co Ty,specjalnie sprawdzałam http://dojazd.org/ dokładnie jest 308...może dasz się jednak namówić . Popatrz, a mi pokazało 436 km:jawdrop: Beatko, porozmawiam z lubym, jeżeli cena stołu i krzeseł będzie znośna to może przyjedziemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.01.2012 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 agawi piękne stoły maja na tej stronce aż boję się cen .............póki co poczekam na moją wycenę od stolarza - chyba tylko na zamówienie dostanę taki stół w miarę rozsądnej cenie. Tym samym czekam na Twoją wycenę - a nuż nie będzie tak strasznie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 agawi, doczytałam, że masz balterio Właśnie się bardzo poważnie nad nimi zastanawiam. Jakie masz w nich najdłuższe dechy ? I ogomna prośba o pokazanie większej użytkowanej powierzchni, bo te w prospektach to wiadomo...Widziałam także w realu, ale to taka mała powierzchnia. Jesteś z nich zadowolona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Będę czekała Kasiu Może zostaniecie jednak w kraju?:rolleyes: Agus na dzien dzisiejszy wieksze szanse sa na to ze zostaniemy w Irlandii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts