Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

agawi piękne stoły maja na tej stronce aż boję się cen ;).............póki co poczekam na moją wycenę od stolarza - chyba tylko na zamówienie dostanę taki stół w miarę rozsądnej cenie.

Tym samym czekam na Twoją wycenę - a nuż nie będzie tak strasznie ??? :hug:

Ja też się boję tych cen admete;) Ale stół muszę mieć porządny i piękny i basta!:D

Dzięki kochana za wiarę:hug: Chyba rzeczywiście u stolarza wyjdzie najtaniej, bo nie ma tu prowizji dla sklep itp.;)

agawi, doczytałam, że masz balterio :wiggle: Właśnie się bardzo poważnie nad nimi zastanawiam. Jakie masz w nich najdłuższe dechy ?

I ogomna prośba o pokazanie większej użytkowanej powierzchni, bo te w prospektach to wiadomo...Widziałam także w realu, ale to taka mała powierzchnia. Jesteś z nich zadowolona ?

Amtluś, wiele razy już się wypowiadałam na temat tych paneli, także powtórzę- jesteśmy bardzo z nich zadowoleni. Do złudzenia przypominają drewno, są dużo twardsze od niego i te dechy z v-fuga wyglądają pięknie. Zresztą jak widziałaś, to wiesz:wiggle:Dla porównania miałam parkiet dębowy w starym mieszkaniu i było w nim mnóstwo dziur i wgnieceń po rożnych imprezach, a w Balterio zero:o My mamy serię Sculpture, Dąb Prestiż, o wymiarach 9 mm | 1261 x 189 mm |

Gorzej będzie z fotką dużej powierzchni, bo stoją graty i w świetle sztucznym to nic nie zobaczysz. Mam jedną fotkę z etapu ich układania, ale jest komórkowa, także sorki za jakość.

[/url]http://img819.imageshack.us/img819/2627/20100524185306.th.jpg

Szkoda...:(:(

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Storczy pięknej urody :)

W tym tygodniu ma być sekretarzyk :), zobaczymy jak przyjdzie i czy wogóle przyjdzie ( 2 dni do piątku jeszcze zastały jakby na to nie patrzeć ;) ).

Storczyk dziękuje:D

Coo? Sekretarzyk?? już się nie mogę doczekać:lol2: Masz rację jak w tym tygodniu, to tylko 2 dni zostały... co mi przypomina, że moja narzuta też miała być w tym tygodniu...:mad: Zaraz tam zadzwonię...

Edytowane przez agawi74

I co Aga będzie? :D

Storczyk cudny - mój też w końcu zakwitł jakiś czas temu i do dziś obsypany jest kwiatami - taki ładny to nie był nawet jak go kupowałam :D

Andżeliko nie mogę się doczekać sekretarzyka :lol2: Czy będzie też biały? :D

Nie wiem pysiaczku co będzie, bo szefowej nie ma:mad: Muszę czekać;)

W storczykach fajne jest to, że bardzo długo mają kwiaty:wiggle: Ja uwielbiam storczyki, nawet do ślubu miałam bukiet właśnie z nich:D

pysiaczku, nie mogę znależć w swojej galerii tego zdjęcia od zuzy- tzn ten post znalazłam, ale zdjęcie zniknęło:o:o

Cuda jakieś:p

Aga piszesz słowami mojego męża o drewnie, ale nie chciałam go nigdy słuchać. skoro TY mówisz że panel lepszy, to może rzeczywiście trzeba się nad tym poważnie zastanowić. wiem, że dzieci potrafią zniszczyć podłogę choćby fotelem przy biurku

narzutę pewnie za trudną im wymyśliłaś:)

storczyk cudnej urody,

moje też tak w grudniu zaczęły intensywnie wypuszczać nowe pąki

Edytowane przez słońce 2

agawi,

dziękuję ślicznie za te wiadomości panelowe. Dzisiaj jeszcze w sklepie polecono mi panele z firmy Witex oraz Berry Floor. Wszystkie podobne, wszystkie ładne...

Jeszcze mam chwilę czasu, ale warto by już się zdecydować. Jak ja lubię takie decyzje :confused:

A nawet osłonki do storczyków mamy identyczne :p Moje storczyki kwitną na okrągło...tfu, tfu przez lewe ramię ;)

Aga piszesz słowami mojego męża o drewnie, ale nie chciałam go nigdy słuchać. skoro TY mówisz że panel lepszy, to może rzeczywiście trzeba się nad tym poważnie zastanowić. wiem, że dzieci potrafią zniszczyć podłogę choćby fotelem przy biurku

narzutę pewnie za trudną im wymyśliłaś:)

storczyk cudnej urody,

moje też tak w grudniu zaczęły intensywnie wypuszczać nowe pąki

Słonko- u nas panele wymogło ogrzewanie podłogowe. Jeżeli drewno, to tylko grube dechy drewniane, a takich nie mogliśmy. panele spisują się zaskakująco dobrze, myślałam, ze będzie gorzej. Fakt, że przez ostatnie lata rynek bardzo się zmienił i na pewno nie należy kupować tych najtańszych. Nasze panele kosztowały ok. 125 zł/m2 i są w cenie np. deski barlineckiej. z tego co widzę te panele wytrzymają długie lata:wiggle: Dzięki za storczyk:lol: Narzuta jest prosta, ma trochę pikowań i to wydłuża jej szycie. A na dodatek, czekamy na szare pompony do poduszek, których nigdzie nie było:sick:

Aga były jakieś problemy z muratorem kiedyś, więc widocznie coś tam się zgubiło. Nie przejmuj się już jakoś damy radę i bez zdjęcia :)

Niefajnie z tą szefową od kapy :p

Pysiaczku, to dobrze, że dacie radę:yes: bo się martwiłam... Na tamtej fotce była zasłonka, a nie firanka, więc niewiele było widać. W necie można znaleźć sporo podobnych;)

agawi,

dziękuję ślicznie za te wiadomości panelowe. Dzisiaj jeszcze w sklepie polecono mi panele z firmy Witex oraz Berry Floor. Wszystkie podobne, wszystkie ładne...

Jeszcze mam chwilę czasu, ale warto by już się zdecydować. Jak ja lubię takie decyzje :confused:

A nawet osłonki do storczyków mamy identyczne :p Moje storczyki kwitną na okrągło...tfu, tfu przez lewe ramię ;)

Amtlo, nie ma za co:D Panelową decyzję musisz podjąć sama, ale osobiście uważam, że im droższe tym lepsze.;)

Te osłonki rzeczywiście są dość popularne - moja mama je kupowała. Storczyki dobrze rosną w tych przeźroczystych doniczkach, ale od czasu do czasu trzeba je czyścić na dole, bo zielenieją:rolleyes:

agawi ciekawa jestem tej wyceny stołu

rozejrzyj się jeszcze w Dobrodzieniu

storczyk piękny widać że masz rękę do kwiatów. Lubisz kwiaty doniczkowe?

Karolku o co chodzi z tym Dobrodzieniem? To firma?

Jak się stół wyceni to Wam powiem;)

Dzięki za storczyk:D wiesz z lubię kwiaty, ale bez przesadnej ilości. Przy podłogówce, nie wszystkie stojące na podłodze dobrze rosną, a parapetów mam mało, bo prawie wszystkie okna są do podłogi...:lol2:

Hej Aga właśnie piję drugą kawkę i mam chwilkę na FM . Jakieś pół godzinki mam dopóki dzieci nie wstaną ... tzn one same nie wstaną muszę im pomóc . I tak sobie myślę ,że za dużo nie sypiasz , bo kładąc się o. 2 albo później a wstając ... tak jak pisałaś to jakieś sześć godzinek wychodzi :jawdrop: to coś jak u mnie .

To ja tak przy tej kawce poczekam dalej na narzutę:p . Swoją drogą to jesteś cierpliwa i podziwiam Cię za to , ja dawno bym posłała gromy :rolleyes: