Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nooo agawi ale "po byku" ten stolik :)

Hi, hi no po byku:lol2: ale luby już mi oświadczył, ze jest stanowczo za małyhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif

No nic muszę szukać dalej;)

Stolik super! a narzuta...poczekamy!

Musicie Anetko poczekać- nie macie wyjścia:D:hug:

Świetny stolik. :yes: Bardzo lubię stoliki kawowe o takim kształcie i z półką dolną. :)

Dzięki Drop:D Tez lubię z półką, albo chociaż z szufladami. Chociaż obawiam się, ze na tej półce będzie wieczny bałagan...

Ale i tak stolik jest za mały... Jeśli któraś z Was znajdzie podobny, to proszę o namiary:wiggle:

łowwwwww - teraz to dopiero jestem ciekawa narzuty :popcorn::popcorn::popcorn:

Admete, te pompony są do poduszek:rolleyes:

Piękny stolik :D ... ja chcę już wiosny bo muszę się wziąć za swój prababciowy .

O i widzisz kubełko, przynajmniej masz problem z głowy- po pierwsze nie musisz szukać, a po drugie wydawać kasy.:wiggle:

Taki prababciowy jest najlepszy:cool: A wiosna niedługo :lol2:

Nawet nie wiesz jak mi brakuje takiej dolnej półki w ławie! Przez to wszystko czego nie lubię lezy na górze :sick: ława ma 70x140 i to dla mnie optymalny rozmiar, 80x80 też fajny chociaż mały - taki do niewielkiej 2-osobowej sofki. Generalnie powierzchnia użytkowa ok. 1m2 jst w porządku (my mamy 0,98).

Biedna, na narzutę czeka :hug:

Georgia, agawi,

\

bardzo Wam dziękuję za wymianę opinii na temat rzeczonych paneli. Odzywam się dopiero teraz, ponieważ "wyniosłam" się do SPA i to bez laptopa. Teraz jestem silna jak wół i mogę się zabrać do pracy....

A o te panele rozpytam jeszcze dokładniej :rolleyes:

Dostałam jeszcze pozytywny cynk na temat paneli Berry Floor. Muszę się rozeznać...

:D

Ło jejku!!!

Nie zaglądałam tu kilka (może i kilkanaście) tygodni i zrobiło mi się 100 stron zaległości. Na razie nadrobiłam 50, a kiedy reszta... Od czytania i oglądania lamp, narzut i innych inszości już dostałam oczopląsu. Co jedna, to ładniejsza. Jutro nadrabiam resztę, dzisiaj już nie dam rady :no:

Ale dziewczyny, kiedy wy macie czas tyle pisać na forum :p

Nawet nie wiesz jak mi brakuje takiej dolnej półki w ławie! Przez to wszystko czego nie lubię lezy na górze :sick: ława ma 70x140 i to dla mnie optymalny rozmiar, 80x80 też fajny chociaż mały - taki do niewielkiej 2-osobowej sofki. Generalnie powierzchnia użytkowa ok. 1m2 jst w porządku (my mamy 0,98).

Biedna, na narzutę czeka :hug:

Ooo yokasia do mnie zwitała:wiggle::hug:Oj, to szkoda, że nie zrobiliście tej półki od razu- stolik był na zmówienie tak? Półka na pewno jest praktyczna- tylko boję się, że będzie na niej wieczny bałagan, chociaż na górze pewnie też...:lol2:

80x80 jest stanowczo za mały- będziemy szukać czegoś większego:yes:Wasz też ma fajny wymiar:wiggle:

Czekam, czekam na tą narzutę:mad: ale ile można:mad::confused:

widziałaś ten stół? można zamówić rozmiar i kolor. blat ma fornir dębowy

[ATTACH=CONFIG]96509[/ATTACH]

słonko, chyba tego nie widziałam:no: tylko poodbne. A skąd on, bo ładny :yes::lol: Ma fajne nogi:lol2:

Georgia, agawi,

bardzo Wam dziękuję za wymianę opinii na temat rzeczonych paneli. Odzywam się dopiero teraz, ponieważ "wyniosłam" się do SPA i to bez laptopa. Teraz jestem silna jak wół i mogę się zabrać do pracy....

A o te panele rozpytam jeszcze dokładniej :rolleyes::DDostałam jeszcze pozytywny cynk na temat paneli Berry Floor. Muszę się rozeznać...

Amtlo, nie ma za co:) jutro wstawię Ci obiecane fotki to sobie jeszcze popatrzysz:rolleyes:

Berry Floor nie znam, ale może są ciekawe:D Zazdraszczam SPAhttp://www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/water/hot-tub.gif

Aga, jaki masz zlewozmywak?

Moniu, mam granitowy firmy Plados, seria Harmony LV 1,5 Motyl

http://image.ceneo.pl/data/products/263331/i-plados-harmony-lv-1-5-motyl.jpg

Edytowane przez agawi74

Ło jejku!!!

Nie zaglądałam tu kilka (może i kilkanaście) tygodni i zrobiło mi się 100 stron zaległości. Na razie nadrobiłam 50, a kiedy reszta... Od czytania i oglądania lamp, narzut i innych inszości już dostałam oczopląsu. Co jedna, to ładniejsza. Jutro nadrabiam resztę, dzisiaj już nie dam rady :no:

Ale dziewczyny, kiedy wy macie czas tyle pisać na forum :p

Hej Nata, fajnie, ze wpadłaś:D Nadrabiania... współczuję:lol2: No trochę naklepałyśmy:oops: Tak jakoś samo się napisało:oops::lol2:

Pozdrawiam

Narzuta może jutro już będzie ...:wiggle:a co do krzeseł ,podjęłaś już decyzję?

Oo hej Beatko:D Narzuta czeka na poduszki, a te na cholerne pompony:mad: Ma być w tym tygodniu- nieodwołalnie, bo inaczej się wścieknę:spam:

W sprawie krzeseł, to luby uparł się na te lekko stylizowane na ludwiki- takie jak z AD

http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/9590029.jpg

Beatko, a Ty co myślisz? Będą pasować, czy szukać dalej? A może masz jakieś swoje typy?

Myślisz, że będą pasować?:lol: to kamień spadł mi z serca, bo ja lekko skołowana jestem:confused:

Widziałam te przeceny z Innych Mebli- ładne te krzesełka, tylko tam jest problem z tapicerką- on proponują tylko taki len- wygląda dość licho...:( a poza tym te przeceny są ekspozycyjne, a z ekspozycji to wiadomo jak to jest

Na razie czekam na tą wycenę ze Swarzędza i jeszcze jedną- zobaczymy. Chciałabym niedługo zamówić:rolleyes::rolleyes: