mugatka 23.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Też chcę galerię ! a Twoje kanapy booooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Fakt kanapy masz boskie a fotki piekarnika dla mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Agus kiedy wreszcie bede mogla Ci sie pochwalic, ze przeczytalam wszystko:confused: :cry::cry: tyle czasu mi zajmuje przegladanie i czytanie tych wszystkich dziennikow i galerii, ze to chyba moj pierwszy post od miesiaca u Ciebie od jakies czasu lece od tylu i w sumie dobrze wyszlo, bo na glosowanie sie zalapalam w ostatniej chwili:wiggle: gratuluje wygranej:wave: krzesla pikne! ja sobie wczoraj tez zaszalalam i kupilam 2 krzesla i mala komode:wiggle: pozdrawiam cieplutko:) Hej Teresko:hug:Miło Cie widzieć:wiggle:Kochana współczuję przeglądania całego wątku i podziwiam:lol2: Dzięki za gratulacje:) Ciekawa jestem jakie są te Twoje krzesła i komoda?:wiggle:A kiedy będzie Twoja galeria? pozdrawiam Aga ja proszę o osobną galerię Twoich wnętrz!!! Proszę nam tutaj publicznie obiecać, że wkrótce powstanie!!! :hug:noż kurna za Chiny Ludowe nie jestem w Twoim przepastnym watku Twojego domku poogladać. :P:P:mad::mad: Aga Ty może poinformuj Panią od narzuty, że pół FM na nią czeka :popcorn:więc niech nie przegina tylko szybciutko wysyła:lol2: Anetko przepraszam, że nie ma jeszcze galerii:hug:obiecuję, że będzie. Wcześniej nie robiłam, bo i nie było czego fotografować Nadal mebli jest mało, ale pomyślę nad tą galeryjką- specjalnie dla Was:wiggle: Narzuta ma być jutro wysłana, także pół forum się doczeka:lol2: popieram Anetke, przydalaby sie osobna galeria:p :p Agusia, wielkie, wielkie dzięki za fotki - podłoga prezentuje się SUPER :wiggle: A czy mogłabyś mi jeszcze napisać, jakiej wielkości jest ten fragment podłogi w panelach w salonie. Tak +/-. Czy to jest więcej niż 25 m kwadratowych czy mniej ? Amtuś, nie ma za co:wiggle: Fajnie, że Ci się podoba:) Ten fragment podłogi może mieć coś koło25 m2- cały salon ma 30m2 I jeszcze raz na kanapki popatrzyłam...PIKNIE prosze Pani Dzięki Piękna ta fotka salonu Dzięki pysiaczku O raju mi też się nadrabiania nazbierało, wszystko przez te deficyty netu Ale dobrze, że jeszcze narzuty nie było jest szansa, że nie przegapię Kanapki na fotce wyglądają naprawdę fajnie i szkoda że stolik za mały bo by do nich pasował. Chociaż ja też uważam, że najlepsze są z szufladkami bo bałaganu nie widać I przyłączam się do postulatu Anetki o założenie osobnej galerii. Jak chciałam Twoje sypialniane lampki znaleźć to mi pół dnia zeszło Fajnie, że wpadłaś Two:wiggle:Stoliczka tez mi szkoda jak diabli, ale cóż szukam dalej. Też bym chciała z szufladami najbardziej, ale taki to mogę sobie chyba jedynie narysować Narzuty nie przegapisz, na pewno:no: Nad galeryjką pomyślę Też chcę galerię ! a Twoje kanapy booooskie Dzięki mugatko:hug:Ooo następna postuluje za galerią- co ja się z Wami mam:p Fakt kanapy masz boskie a fotki piekarnika dla mnie:lol2: Dzięki mrówko Faktycznie- fotki dla Ciebie:wiggle: chociaż były na pierwszej stronie, ale słabej jakości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 aga,zobacz na allegro za jaką cenę można kupić moc ludwiczków:lol2: a Ty chcesz dać tyle za jedno krzesło? http://allegro.pl/piekne-krzesla-ludwiczki-6-szt-i2073737434.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 aga,zobacz na allegro za jaką cenę można kupić moc ludwiczków:lol2: a Ty chcesz dać tyle za jedno krzesło? http://allegro.pl/piekne-krzesla-ludwiczki-6-szt-i2073737434.html Beatko, weź ty mnie nie denerwuj :lol2: Faktycznie taniocha:o:o Patrzyłam na Allegro, ale większość jest zbyt ozdobnych. Poza tym w tych starych boję się zawsze korników oraz, że stelaż zaraz siądzie... te Twoje faktycznie ładne som Aaa i dostałam dzisiaj wycenę z tego Swarzędza- stół 7 tys, krzesła po 1250 :o:o czyli warszawskie ceny- niech spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Najbardziej podoba mi się prosta forma tych ludwiczków, takich jak tu http://www.m-wloskie.pl/_var/gfx/9e02015c2974e9a63e282faba7dbb71c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Beatko, weź ty mnie nie denerwuj :lol2: Faktycznie taniocha:o:o Patrzyłam na Allegro, ale większość jest zbyt ozdobnych. Wiem ,wiem...tak tylko pozwoliłam sobie na mały żarcik:lol2: Aaa i dostałam dzisiaj wycenę z tego Swarzędza- stół 7 tys, krzesła po 1250 :o:o czyli warszawskie ceny- niech spadają No faktycznie ...niech spadają .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Najbardziej podoba mi się prosta forma tych ludwiczków, takich jak tu http://www.m-wloskie.pl/_var/gfx/9e02015c2974e9a63e282faba7dbb71c.jpg Tak ,te są lux!!!!!! a te w jakim sklepie wynalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Tak ,te są lux!!!!!! a te w jakim sklepie wynalazłaś? A w takim http://www.m-wloskie.pl/SENSO_1007-139.html ale firma wydaje się podejrzana, na stronie podany tylko nr tel, obawiam się, ze zdjęcia są z włoskich katalogów i robią je na wzór...Cena jak na włoskie też dość niska:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rzeczywiście ,cena jest bardzo atrakcyjna ,ale o firmie niewiele wiadomo ...trochę strach zamawiać.chociaż krzesła sa piękne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Rzeczywiście ,cena jest bardzo atrakcyjna ,ale o firmie niewiele wiadomo ...trochę strach zamawiać.chociaż krzesła sa piękne.... No właśnie strach... Innej podobnej firmy nie znalazłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To w końcu przyjdzie Ci pewnie kupić w AD,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 23.01.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Agawi a może takie? http://www.fameg.pl/upload/foto/man304.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Gdzieś czytałam ,ze jakość tych z Radomska też jest b,dobra i pewnie nie szaleją tak cenowo...sprawdzałaś je ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 23.01.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja niestety ich nie znam ...natrafiłam na nie przypadkiem.Piękne są, ale jak z jakością to nie wiem. Może chociaż cena przemawia na ich korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To w końcu przyjdzie Ci pewnie kupić w AD,,, :no: luby mnie zbije- nie dam 1250 za 1 krzesło:o:o Agawi a może takie? http://www.fameg.pl/upload/foto/man304.jpg Dzięki mme- znam tą firmę- to odnoga Radomska. Ten model też już omawiałyśmy z dziewczynami kilka stronek temu. Ładny on, ale z tyłu wygląda fatalnie... Gdzieś czytałam ,ze jakość tych z Radomska też jest b,dobra i pewnie nie szaleją tak cenowo...sprawdzałaś je ? Tak, masz rację- to bardzo porządna firma i bierzemy ją pod uwagę. Wyposażają mnóstwo hoteli i restauracji w tym p. Gessler. Ceny też mają dobre- tylko problem polega na tym, że nie robią tak prostych jak te włoskie. Ich najprostszy ludwik wygląda tak- wiadomo, ze tapicerka byłaby inna i kolor, ale sama nie wiem... http://img855.imageshack.us/img855/8181/krzesoludwikradomsko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wyglądają podobnie jak te z Innych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.01.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Też chcę galerię ! a Twoje kanapy booooskie to zakładaj:lol2: my czekamy:lol: A w takim http://www.m-wloskie.pl/SENSO_1007-139.html ale firma wydaje się podejrzana, na stronie podany tylko nr tel, obawiam się, ze zdjęcia są z włoskich katalogów i robią je na wzór...Cena jak na włoskie też dość niska:( no nieeeee... znajduje piękne krzesła w przyzwoitej cenie i marudzi:lol2: że za tanie:rotfl: Dziewucho - dzwoń, dowiaduj się, skąd, jak, gdzie i kiedy? o dodatkowe zdjęcia proś, o wzornik tkanin... no nie wygłupiaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wyglądają podobnie jak te z Innych mebli No trochę tak- tamte dodatkowo mają jeszcze ozdoby nad nogami i 4 nogi są toczone... Pewnie na tych stanie, jak nie znajdę nic innego. Z tapicerką, którą chcemy cena w Radomsku to ok. 700 zł więc ok. Myślisz Beatko, że mogą być? A i dzwoniłam dzisiaj do Innych Mebli w sprawie kupna tych krzeseł bez ich tapicerki- babka powiedziała, że raczej nie można- teraz jest wyprzedaż ekspozycyjna i trzeba kupić całość. Powiedziała, że jeszcze się dowie i jutro da mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 to zakładaj:lol2: my czekamy:lol: :yes: no nieeeee... znajduje piękne krzesła w przyzwoitej cenie i marudzi:lol2: że za tanie:rotfl: Dziewucho - dzwoń, dowiaduj się, skąd, jak, gdzie i kiedy? o dodatkowe zdjęcia proś, o wzornik tkanin... no nie wygłupiaj się Madzia zadzwonię, ale wiesz jak to jest-oni pewnie chcą zaliczkę dlatego trochę się boję... To taka firma no-name:lol2: I jeszcze pozostaje kwestia stołu- te na stronie są takie bleee:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts