Beauty 23.01.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Powiem szczerze,,,złe nie są ,ale tamte mi się bardziej podobają ...bo są bardziej proste.Może jakbym nie widziała poprzednich ,to tymi byłabym zachwycona.Ale pomogłam ,nie ma co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Powiem szczerze,,,złe nie są ,ale tamte mi się bardziej podobają ...bo są bardziej proste.Może jakbym nie widziała poprzednich ,to tymi byłabym zachwycona.Ale pomogłam ,nie ma co:D No to mi pomogłaś:lol2: Mnie tamte tez bardziej leżą- chcę w miarę proste:rolleyes: No jeszcze poszukam, powęszę, może coś wyszperam:stirthepot: Jak nie to będę musiała pokochać te z Radomska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wierzę w Ciebie...:wiggle:na pewno znajdziesz takie ,że nam gały na wierzch wyjdą...czego Ci zresztą życzę Nie wiem ,czy położyć się spać ,czy nie ...muszę obudzić Zu na mecz Radwańskiej o 2.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dzięki Beatko za wiarę:hug:Obawiam się jednak, ze nie tym razem:no: Sporo już szukałam i albo nie ma albo drożyzna... Mówisz o 2:20?? To może się zdrzemnij chwilkę Swoją drogą jak Zu pójdzie jutro do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 24.01.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Agawi, tutaj jest dużo pięknych krzeseł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Nie wiem ,czy ją w ogóle dobudzę ...ale ona tak kibicuje Radwańskiej ,że muszę próbować do skutku ,bo mi się jutro oberwie..Dziecko nastawiło mi dwa budziki na wypadek jakbym zasnęła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Agawi, tutaj jest dużo pięknych krzeseł. Dzięki Gabi Lecę pooglądać Nie wiem ,czy ją w ogóle dobudzę ...ale ona tak kibicuje Radwańskiej ,że muszę próbować do skutku ,bo mi się jutro oberwie..Dziecko nastawiło mi dwa budziki na wypadek jakbym zasnęła.. :rotfl: A to spryciula:lol2: Nie ma obawy nie zaśniesz- forum najlepsze na bezsenność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Też sobie pooglądałam ,"na szybko" .Faktycznie ładne Tylko ciekawe jakie są ceny...Gabi wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ładne, tylko rzeczywiście ciekawe są ceny. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz- to kolejna firma, która zamieszcza te same zdjęcia krzeseł, stołów. Czyli nie są ich:no: To znowu włoski katalog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 No to miłego oglądania ...idę teraz przed telewizornię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 24.01.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mam tylko fotel i kosztował coś ok. 1500 zł. Sądzę, że krzesła powinny być zdecydowanie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 No to miłego oglądania ...idę teraz przed telewizornię Wzajemnie, PAAAA:bye: Mam tylko fotel i kosztował coś ok. 1500 zł. Sądzę, że krzesła powinny być zdecydowanie tańsze. Dowiem się jutro:rolleyes: Jeszcze raz dzięki za namiar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 01:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Zapomniałam Wam napisać... W aktualnym miesięczniku "Budujemy Dom" jest artykuł, który współtworzył mój mąż Zdjęcia też są z naszej budowy. Artykuł i foty dotyczą wentylacji mechanicznej- może komuś się przyda... A w przedostatnim Muratorze, również był artykuł lubego o pompach ciepła- polecam dla zainteresowanych;) http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view/id,14374/Itemid,42/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 To ja jeszcze wrócę do tematu krzeseł Aga a może spróbuj zadzwonić do Radomska i spytać czy nie było by możliwości zrobić prostych przednich nóg w tym ostatnim krześle które pokazałaś Meble z Radomska(czy okolic)to meble robione z dziada pradziada i jakość ich jest naprawdę dobra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny, jeśli chodzi o krzesła to mogę się podjąć sprowadzenia takich (Beatko szukałam tamtych co wtedy, ale może teraz przestali je ogłaszać :/ ) Może jeszcze się pojawią, a teraz znalazłam takie: http://img266.imageshack.us/img266/8264/krzeson.jpg http://img192.imageshack.us/img192/1430/krzeso2.jpg http://img266.imageshack.us/img266/8264/krzeson.th.jpg http://img853.imageshack.us/img853/7797/krzesa3.th.jpg W różnych kolorach i wzorach, nowe, cena od 600-700zł (w zal. od kursu euro i dodatkowego wykończenia). Gdyby było więcej chętnych to mogę się podjąć zakupu. Sama chcę tylko jedno, do łazienki... Są też z podłokietnikami. Edytowane 24 Stycznia 2012 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Fiu ,fiu ,gratuluję medialnego Męża!!muszę chyba zadać kilka pytań odnośnie pompy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 24.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Krzeseł cała masa i każde piękne. Dobrze, że ja jeszcze nie muszę wybierać bo ciężko tu podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 A tu znów jak widzę odbywały sie nocne Polaków rozmowy Przegięli z tymi cenami w Swarzędzu Ciekawe jak to jest z tymi meblami z Radomska? Chyba warto się nimi zainteresować - Aga w końcu nic nie tracisz pytając ich o to i owo Gratulaje dla męża To jutro będzie kapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja stół i krzesła do jadalni kupię pewnie używane, choć to jeszcze odległe zakupy, za to już zbieram na sofy takie jak ma Agawi Tylko ja chyba w szarości pójdę albo szary-beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 To ja jeszcze wrócę do tematu krzeseł Aga a może spróbuj zadzwonić do Radomska i spytać czy nie było by możliwości zrobić prostych przednich nóg w tym ostatnim krześle które pokazałaś Meble z Radomska(czy okolic)to meble robione z dziada pradziada i jakość ich jest naprawdę dobra:yes: Majeczko, już do nich dzwoniłam jakiś czas temu, stąd znam cenę Zapytam o ten nogi jeszcze, czy sa możliwe podmiany:rolleyes: Dziewczyny, jeśli chodzi o krzesła to mogę się podjąć sprowadzenia takich (Beatko szukałam tamtych co wtedy, ale może teraz przestali je ogłaszać :/ ) Może jeszcze się pojawią, a teraz znalazłam takie: W różnych kolorach i wzorach, nowe, cena od 600-700zł (w zal. od kursu euro i dodatkowego wykończenia). Gdyby było więcej chętnych to mogę się podjąć zakupu. Sama chcę tylko jedno, do łazienki... Są też z podłokietnikami. Dardurko, dzięki za odzew:hug:Krzesełka są śliczne, ale dla mnie do jadalni za bogate- muszą być takie jak na wstawionych fotkach na poprzedniej stronce:wiggle:Ale może któraś z forumek reflektuje? Fiu ,fiu ,gratuluję medialnego Męża!!muszę chyba zadać kilka pytań odnośnie pompy.... Dzięki Beatko, na serio jak masz jakieś pytania to nie krępuj się- jak będzie wiedział to na pewno pomoże:yes: Krzeseł cała masa i każde piękne. Dobrze, że ja jeszcze nie muszę wybierać bo ciężko tu podjąć decyzję. Hej Dorotko:D Wreszcie wylazłaś z norki:lol2: Kochana, lepiej zapisuj te wszystkie namiary, bo sama zobaczysz jak to zleci i też będziesz szukać A tu znów jak widzę odbywały sie nocne Polaków rozmowy Przegięli z tymi cenami w Swarzędzu Ciekawe jak to jest z tymi meblami z Radomska? Chyba warto się nimi zainteresować - Aga w końcu nic nie tracisz pytając ich o to i owo Gratulaje dla męża :yes:To jutro będzie kapa? Ano nocne pysiaczku Swarzędz jest cenowo bleee:sick: Radomsko zgłębię Mąż dziekuję Co na kapy to powinna być jutro:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts