Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem szczerze,,,złe nie są ,ale tamte mi się bardziej podobają ...bo są bardziej proste.Może jakbym nie widziała poprzednich ,to tymi byłabym zachwycona.Ale pomogłam ,nie ma co:D

No to mi pomogłaś:lol2::lol2:

Mnie tamte tez bardziej leżą- chcę w miarę proste:rolleyes: No jeszcze poszukam, powęszę, może coś wyszperam:stirthepot: Jak nie to będę musiała pokochać te z Radomska...:D

Agawi, tutaj jest dużo pięknych krzeseł.

Dzięki Gabi:hug: Lecę pooglądać:wiggle:

Nie wiem ,czy ją w ogóle dobudzę ...ale ona tak kibicuje Radwańskiej ,że muszę próbować do skutku ,bo mi się jutro oberwie..Dziecko nastawiło mi dwa budziki na wypadek jakbym zasnęła..

:rotfl::rotfl:

A to spryciula:lol2: Nie ma obawy nie zaśniesz- forum najlepsze na bezsenność...

Zapomniałam Wam napisać... W aktualnym miesięczniku "Budujemy Dom" jest artykuł, który współtworzył mój mąż:rolleyes: Zdjęcia też są z naszej budowy. Artykuł i foty dotyczą wentylacji mechanicznej- może komuś się przyda... A w przedostatnim Muratorze, również był artykuł lubego o pompach ciepła- polecam dla zainteresowanych;)

http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view/id,14374/Itemid,42/

To ja jeszcze wrócę do tematu krzeseł:)

Aga a może spróbuj zadzwonić do Radomska i spytać czy nie było by możliwości zrobić prostych przednich nóg w tym ostatnim krześle które pokazałaś:???:

Meble z Radomska(czy okolic)to meble robione z dziada pradziada i jakość ich jest naprawdę dobra:yes:

Dziewczyny, jeśli chodzi o krzesła to mogę się podjąć sprowadzenia takich (Beatko szukałam tamtych co wtedy, ale może teraz przestali je ogłaszać :/ ) Może jeszcze się pojawią, a teraz znalazłam takie:

http://img266.imageshack.us/img266/8264/krzeson.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/1430/krzeso2.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/8264/krzeson.th.jpg

http://img853.imageshack.us/img853/7797/krzesa3.th.jpg

W różnych kolorach i wzorach, nowe, cena od 600-700zł (w zal. od kursu euro i dodatkowego wykończenia). Gdyby było więcej chętnych to mogę się podjąć zakupu. Sama chcę tylko jedno, do łazienki... :rolleyes: Są też z podłokietnikami.

Edytowane przez dardurdka

A tu znów jak widzę odbywały sie nocne Polaków rozmowy :D

Przegięli z tymi cenami w Swarzędzu :o

Ciekawe jak to jest z tymi meblami z Radomska? Chyba warto się nimi zainteresować - Aga w końcu nic nie tracisz pytając ich o to i owo :)

Gratulaje dla męża :yes:

To jutro będzie kapa? :wiggle:

To ja jeszcze wrócę do tematu krzeseł:)

Aga a może spróbuj zadzwonić do Radomska i spytać czy nie było by możliwości zrobić prostych przednich nóg w tym ostatnim krześle które pokazałaś:???:

Meble z Radomska(czy okolic)to meble robione z dziada pradziada i jakość ich jest naprawdę dobra:yes:

Majeczko, już do nich dzwoniłam jakiś czas temu, stąd znam cenę;) Zapytam o ten nogi jeszcze, czy sa możliwe podmiany:rolleyes:

Dziewczyny, jeśli chodzi o krzesła to mogę się podjąć sprowadzenia takich (Beatko szukałam tamtych co wtedy, ale może teraz przestali je ogłaszać :/ ) Może jeszcze się pojawią, a teraz znalazłam takie:

W różnych kolorach i wzorach, nowe, cena od 600-700zł (w zal. od kursu euro i dodatkowego wykończenia). Gdyby było więcej chętnych to mogę się podjąć zakupu. Sama chcę tylko jedno, do łazienki... :rolleyes: Są też z podłokietnikami.

Dardurko, dzięki za odzew:hug:Krzesełka są śliczne, ale dla mnie do jadalni za bogate- muszą być takie jak na wstawionych fotkach na poprzedniej stronce:wiggle:Ale może któraś z forumek reflektuje?:D

Fiu ,fiu ,gratuluję medialnego Męża!!muszę chyba zadać kilka pytań odnośnie pompy....

Dzięki Beatko, na serio jak masz jakieś pytania to nie krępuj się- jak będzie wiedział to na pewno pomoże:yes::D

Krzeseł cała masa i każde piękne. Dobrze, że ja jeszcze nie muszę wybierać bo ciężko tu podjąć decyzję.

Hej Dorotko:D Wreszcie wylazłaś z norki:lol2: Kochana, lepiej zapisuj te wszystkie namiary, bo sama zobaczysz jak to zleci i też będziesz szukać:p

A tu znów jak widzę odbywały sie nocne Polaków rozmowy :D

Przegięli z tymi cenami w Swarzędzu :o

Ciekawe jak to jest z tymi meblami z Radomska? Chyba warto się nimi zainteresować - Aga w końcu nic nie tracisz pytając ich o to i owo :)

Gratulaje dla męża :yes:To jutro będzie kapa? :wiggle:

Ano nocne pysiaczku:lol2: Swarzędz jest cenowo bleee:sick: Radomsko zgłębię:yes: Mąż dziekuję:lol2: Co na kapy to powinna być jutro:wiggle::wiggle: