agawi74 24.01.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja stół i krzesła do jadalni kupię pewnie używane, choć to jeszcze odległe zakupy, za to już zbieram na sofy takie jak ma Agawi Tylko ja chyba w szarości pójdę albo szary-beż Ale fajnie dardurko Będziemy miały takie same sofki:wiggle: Szary z tego materiału był bardzo ciemny, a beże brzydkie, bo rude. Wybraliśmy kolor truflowy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Może materiał można samemu dokupić? Ja bym wolała szary-średni A krzesła, są bez pikowań, ale o dziwo droższe Jeszcze takie cudaczki znalazłam: http://img638.imageshack.us/img638/880/krzesox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dziewczyny ja w sprawie krzeseł z Radomska. Moja koleżanka zamawiała tam krzesła na sale weselną. Jak wiadomo są mocno eksploatowane. Widziałam je i siedziałam na nich 2 lata od zakupu i nadal są w stanie idealnym a siedziało na nich wiele d....ek. :lol2:Więc myśle że warto .Ja za jakiś czas wybiorę sie do 'Radomska w celu obejrzenia na zywo.Więc zdam Wam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Może materiał można samemu dokupić? Ja bym wolała szary-średni A krzesła, są bez pikowań, ale o dziwo droższe Jeszcze takie cudaczki znalazłam: Dardurko, nie wiem gdzie chcesz zamawiać te chestery. W niektórych firmach istnieje możliwość zrobienia tapicerki z własnego materiału, a w niektórych nie:( Fajny ten uszak:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Widziałam je i siedziałam na nich 2 lata od zakupu i nadal są w stanie idealnym a siedziało na nich wiele d....ek. :rotfl:Masz rację karolku- muszą być mocne:lol2: Ja za jakiś czas wybiorę sie do 'Radomska w celu obejrzenia na zywo.Więc zdam Wam relację Kochana, byłoby super jak zdasz relację A może i jakieś fotki zrobisz? My się tam na pewno nie wybierzemy, bo to dość daleko:( Próbki koloru drewna jedynie mogę zamówić. A kiedy tam jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja mam całkiem nie daleko więc nie jest to jakiś wielki problem W tym tygodniu odpada bo mi się roczek synka szykuje. aAe po imprezce będę już miała więcej luzu to postaram się tam podjechać. , pPoczaję i porobię foteczki. Postaram się to załatwić w ciągu najbliższych 2 tygodniach. Poki co moge podesłać zdjęcia tych krzeseł z sali weselnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja mam całkiem nie daleko więc nie jest to jakiś wielki problem W tym tygodniu odpada bo mi się roczek synka szykuje. aAe po imprezce będę już miała więcej luzu to postaram się tam podjechać. , pPoczaję i porobię foteczki. Postaram się to załatwić w ciągu najbliższych 2 tygodniach. Poki co moge podesłać zdjęcia tych krzeseł z sali weselnej. Ooo to wszystkiego najlepszego dla synusiahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-758847.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-241941.gif Karolku poproszę o fotki z wyjazdu- szczególnie ludwiczków i może próbek drewna:hug: Te weselne możesz pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.01.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wysłałam na priva Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 24.01.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Hej Teresko:hug:Miło Cie widzieć:wiggle:Kochana współczuję przeglądania całego wątku i podziwiam:lol2: Dzięki za gratulacje:) Ciekawa jestem jakie są te Twoje krzesła i komoda?:wiggle:A kiedy będzie Twoja galeria? pozdrawiam Agus ja dopiero na etapie fundamentow jestem, na wiosne ruszymy ze scianami. Przymierzam sie do zalozenia dziennika budowy, moze juz niedlugo:p aparat mi sie rozladowal, ladowarka nie wiem gdzie jest:mad: wiec komody nie pokaze, a moje krzesla(fotele) wygladaja jak te http://www.kopalniamarzen.pl/produkt/sofa_i_2_fotele_styl_rokoko_orzech_pol_xx_w.php tylko moje na oparciu maja postacie, kwiaty dookola, a w srodku pani i pan tanecznym krokiem gdzies sobie ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 24.01.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 cos mi cytat nie wyszedl:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Agus ja dopiero na etapie fundamentow jestem, na wiosne ruszymy ze scianami. Przymierzam sie do zalozenia dziennika budowy, moze juz niedlugo:p aparat mi sie rozladowal, ladowarka nie wiem gdzie jest:mad: wiec komody nie pokaze, a moje krzesla(fotele) wygladaja jak te http://www.kopalniamarzen.pl/produkt/sofa_i_2_fotele_styl_rokoko_orzech_pol_xx_w.php tylko moje na oparciu maja postacie, kwiaty dookola, a w srodku pani i pan tanecznym krokiem gdzies sobie ida Teresko, w takim razie najciekawsze dopiero prze Wami:wiggle:Czekam z niecierpliwością na Twój dziennik:popcorn: Krzesełka super- prawdziwe ludwiczki:o:o W sprawie cytatu, to chyba zjadłaś na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aga to może przejedz się w niedzielę na giełdę do S.....,tam stoją z meblami z Radomska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aga to może przejedz się w niedzielę na giełdę do S.....,tam stoją z meblami z Radomska:) Masz na myśli Słomczyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dokładnie to miałam na myśli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dokładnie to miałam na myśli:D Aaaa:lol2: Dzięki za info majeczko Powiem lubemu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aaaa:lol2: Dzięki za info majeczko Powiem lubemu:wiggle: Nie ma za co:no:Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aga dopiero teraz nadrobiła Wasze nocne pogaduchy - a temat wielce ciekawy był :popcorn: Jak zobaczyłam te nowe krzesełka wklejone przez Ciebie a potem cenę ze sklepu - znowu mi się oczka zaświeciły Ta pierwsza strona faktycznie jakaś podejrzana - ale tu http://www.siemionmeble.pl/ jest już adres wiec może są w porządku. Dzwoniłaś może do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aga mogłabyś mi napisać ile płaciłaś za swoje drzwi wew. i podać namiary na stolarza,który je wykonał Wiem...wiem... pewnie już o tym było,ale sama rozumiesz,przekopać się przez tyle stron:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 24.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dobrnęłam do końca zaległości. Macie kobitki gadane (pisane). I jeśli mogę wyrazić swoją opinię, to wszystko co się pojawiło podczas ostatnich 100 stron jest piękne, idealne, wspaniałe z wyjątkiem… (tylko mnie nie zakrzyczcie, bo wiem, że wszystkim się podobały) okrągłych poduszek. Po prostu mi nie leżą, ale na szczęście to nie mnie się mają podobać Za to zasłony… aż poszłam obejrzeć swoje, czy by ich aby nie wymienić na nowe hi, hi, hi… Na szczęście brak funduszy oszczędzi mi rewolucji w domu. A podejrzewam, że Twoje zasłony w naturze wyglądają jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts