Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ja stół i krzesła do jadalni kupię pewnie używane, choć to jeszcze odległe zakupy, za to już zbieram na sofy takie jak ma Agawi :) Tylko ja chyba w szarości pójdę albo szary-beż ;)

Ale fajnie dardurko:wiggle: Będziemy miały takie same sofki:wiggle: Szary z tego materiału był bardzo ciemny, a beże brzydkie, bo rude. Wybraliśmy kolor truflowy:rolleyes:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ja w sprawie krzeseł z Radomska.

Moja koleżanka zamawiała tam krzesła na sale weselną. Jak wiadomo są mocno eksploatowane. Widziałam je i siedziałam na nich 2 lata od zakupu i nadal są w stanie idealnym a siedziało na nich wiele d....ek. :lol2:Więc myśle że warto .Ja za jakiś czas wybiorę sie do 'Radomska w celu obejrzenia na zywo.Więc zdam Wam relację

Może materiał można samemu dokupić? Ja bym wolała szary-średni ;)

A krzesła, są bez pikowań, ale o dziwo droższe :(

Jeszcze takie cudaczki znalazłam:

Dardurko, nie wiem gdzie chcesz zamawiać te chestery. W niektórych firmach istnieje możliwość zrobienia tapicerki z własnego materiału, a w niektórych nie:(

Fajny ten uszak:wiggle:

Widziałam je i siedziałam na nich 2 lata od zakupu i nadal są w stanie idealnym a siedziało na nich wiele d....ek. :lol2:

:rotfl::rotfl:Masz rację karolku- muszą być mocne:lol2:

Ja za jakiś czas wybiorę sie do 'Radomska w celu obejrzenia na zywo.Więc zdam Wam relację

Kochana, byłoby super jak zdasz relację:hug: A może i jakieś fotki zrobisz?:rolleyes: My się tam na pewno nie wybierzemy, bo to dość daleko:( Próbki koloru drewna jedynie mogę zamówić. A kiedy tam jedziesz?:popcorn:

Ja mam całkiem nie daleko więc nie jest to jakiś wielki problem :no: W tym tygodniu odpada bo mi się roczek synka szykuje. aAe po imprezce będę już miała więcej luzu to postaram się tam podjechać. , pPoczaję i porobię foteczki. Postaram się to załatwić w ciągu najbliższych 2 tygodniach. Poki co moge podesłać zdjęcia tych krzeseł z sali weselnej.

Ja mam całkiem nie daleko więc nie jest to jakiś wielki problem :no: W tym tygodniu odpada bo mi się roczek synka szykuje. aAe po imprezce będę już miała więcej luzu to postaram się tam podjechać. , pPoczaję i porobię foteczki. Postaram się to załatwić w ciągu najbliższych 2 tygodniach. Poki co moge podesłać zdjęcia tych krzeseł z sali weselnej.

Ooo to wszystkiego najlepszego dla synusiahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-758847.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-241941.gif

Karolku poproszę o fotki z wyjazdu- szczególnie ludwiczków i może próbek drewna:hug: Te weselne możesz pokazać:lol:

Hej Teresko:hug:Miło Cie widzieć:wiggle:Kochana współczuję przeglądania całego wątku i podziwiam:lol2: Dzięki za gratulacje:) Ciekawa jestem jakie są te Twoje krzesła i komoda?:wiggle:A kiedy będzie Twoja galeria?:p pozdrawiam

Agus ja dopiero na etapie fundamentow jestem, na wiosne ruszymy ze scianami. Przymierzam sie do zalozenia dziennika budowy, moze juz niedlugo:p

aparat mi sie rozladowal, ladowarka nie wiem gdzie jest:mad: wiec komody nie pokaze, a moje krzesla(fotele) wygladaja jak te

http://www.kopalniamarzen.pl/produkt/sofa_i_2_fotele_styl_rokoko_orzech_pol_xx_w.php

tylko moje na oparciu maja postacie, kwiaty dookola, a w srodku pani i pan tanecznym krokiem gdzies sobie ida :D

Agus ja dopiero na etapie fundamentow jestem, na wiosne ruszymy ze scianami. Przymierzam sie do zalozenia dziennika budowy, moze juz niedlugo:p

aparat mi sie rozladowal, ladowarka nie wiem gdzie jest:mad: wiec komody nie pokaze, a moje krzesla(fotele) wygladaja jak te

http://www.kopalniamarzen.pl/produkt/sofa_i_2_fotele_styl_rokoko_orzech_pol_xx_w.php

tylko moje na oparciu maja postacie, kwiaty dookola, a w srodku pani i pan tanecznym krokiem gdzies sobie ida :D

Teresko, w takim razie najciekawsze dopiero prze Wami:wiggle:Czekam z niecierpliwością na Twój dziennik:popcorn::popcorn:

Krzesełka super- prawdziwe ludwiczki:o:o

W sprawie cytatu, to chyba zjadłaś na końcu :rolleyes:

Aga dopiero teraz nadrobiła Wasze nocne pogaduchy - a temat wielce ciekawy był :popcorn::popcorn::popcorn:

Jak zobaczyłam te nowe krzesełka wklejone przez Ciebie a potem cenę ze sklepu - znowu mi się oczka zaświeciły :rolleyes:

Ta pierwsza strona faktycznie jakaś podejrzana - ale tu http://www.siemionmeble.pl/ jest już adres wiec może są w porządku. Dzwoniłaś może do nich?

Dobrnęłam do końca zaległości. Macie kobitki gadane (pisane).

I jeśli mogę wyrazić swoją opinię, to wszystko co się pojawiło podczas ostatnich 100 stron jest piękne, idealne, wspaniałe z wyjątkiem… (tylko mnie nie zakrzyczcie, bo wiem, że wszystkim się podobały) okrągłych poduszek. Po prostu mi nie leżą, ale na szczęście to nie mnie się mają podobać :oops:

Za to zasłony… aż poszłam obejrzeć swoje, czy by ich aby nie wymienić na nowe hi, hi, hi… Na szczęście brak funduszy oszczędzi mi rewolucji w domu. A podejrzewam, że Twoje zasłony w naturze wyglądają jeszcze piękniej :rolleyes: