Amtla 25.01.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale nocna niespodzianka Tego to się nie spodziewałam. Wyszło jak zwykle...czyli SUPER Jestem bardzo ciekawa zdjęcia z widokiem na zasłony i okno. I jeszcze foty w świetle dziennym, bo u mnie - już wiem, kolory przekłamane. Szkoda tylko, że nie jestem zwolenniczką różu (to odnośnie okrągłej poduchy;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale pięknie No naprawdę nie spodziewałam się aż takiego efektu Jest cudnie Liczę na więcej fotek w weekendowym jasnym świetle + zasłony jakoś żeby też się obok znalazły. Wtedy będzie w ogóle czad Aga i jeśli można miałabym taką prośbę jeszcze żebyś zrobiła w świetle dziennym w miarę wiarygodny kolor klosza od tych lampek co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Ten wątek zaiwania jak mały samolocik tylko nocka minęła , a ja już musiałam 3 strony nadrobić .... No dobra Aga nareszcie doczekałyśmy się narzuty tudzież kapy nazewnictwo jak kto woli iiii czapki z głów tak właśnie wyobraziłam sobie całość...Jest pięknie, a te frędzelki- piłeczki na podusi urocze . Całość godna podziwu . Aga to możesz zamknąć już jeden rozdział pt. : " Mam skończoną sypialnię :rolleyes:" P.S Takie lampki nocne chciałabym mieć do salonu ufff cudne.... A teraz się pochwalę już jutro możemy jechać po po po SEKRETARZYK :wiggle: nareszczie się doczekałam...... Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 25.01.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No kochana fiu, fiu pełen szacun wszystko fajnie do siebie pasuje i jescze na dodatek elegancko. Aż strach pomyśleć jak odpicujesz salon z jadalnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.01.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga bardzo Ci dziękuję za informację A narzuta... normalka w Twoim wykonaniu...czyli piękna:) poduszki.....straaaaaaaaaasznie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga wysłałam Ci wiadomość na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 U Ciebie jak zwykle KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Rewelacyjna masz Agus ta sypialnie wszystko jest tak idealnie dopracowane nic bym w niej nie zmienila miodziooooo narzuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 W końcu zobaczyłam legendarną narzutę fajnie wygląda, no dla mnie za bardzo wszystko się świeci i błyszczy :D:D ale kolorystycznie idealnie zgrane (oprócz różowej podusi ) na pewno w dzień wygląda 1000 razy lepiej bo sztuczne światło przy takim materiale robi swoje. Zróób zdjęcia w dzień, cooo? Alez Ty masz wszystko przemyślane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga...narzuta piękna!, podusie cudne!, a lampki najładniejsze!!! Wszystko ze sobą gra!!! Podziwiam cię za konsekwencje i cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 25.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Agawi, ale masz piękne łóżko...wszystko świetnie ze sobą gra... lampki nocne bardzo mi się podobają! Też chciałabym zobaczyć ten zestaw w świetle dziennym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 25.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wspaniała klasyka!!!Witam w tej pięknej galerii.Jestem zauroczona .agawi74 proszę powiedz mi ,w jakim kolorze masz te piękne drzwi i okna .kolory są piękne zgrane .TWÓJ DZIENNIK JEST DLA MNIE INSPIRACJĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga, przepiękny odcień tej "dziwnej, złamanej szarości"- rewelacyjnie pasuje do lamp, komód, i łóżka! Dobrany idealnie!!!!! Poduszki fenomenalne i świetnie pomyślane - takiej "śliskiej" narzuty nie mogłabym mieć u siebie ze względu na dwa drapaki - czytaj: koty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.01.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 łał - jakie wszystko dopracowane, bardzo mi się podoba ta kolorystyka w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 O mamuniu, ile wpisów:lol2: Bardzo dziękuję kochane jesteście:hug: Aga narzuta robi takie wrażenie jak zasłony Łóżko z poduchami i TĄ narzutą WOŁA żeby się na nim położyć Warto było na nią tyle czasu czekać Pomponiki czaderskie -będę je miała w pamięci jak i na mnie przyjdzie czas wybierania takich gadżetów. Nowy link od beauty http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif idę przeglądać............ Dzięki admete- serio bardzo się cieszę, że Wam się podoba:wiggle: Link od Beauty super:rolleyes: tylko nie miałam czasu jeszcze zadzwonić. Woow... tylko tyle Krótko i na temat:lol2: Aguś...narzuta...ŚLICZNA!!!!!!!!!!!!:jawdrop: Czym ona jest obszyta, tzn. jak jest wykończona? A jak fajnie się zgrała z lampkami, abażurami... no SUPER !!!! a ja u wszystkich jestem do tyłu jakieś rozprawy o krzesłach...muszę się cofnąć Leia dziękuję :hug:Obszycie to po prostu nici w tym samym kolorze:yes: pikowania też Nie zaskoczyłaś mnie wcale..hahaha - jak zawsze ,klasa,szyk i elegancja dopracowana w każdym szczególe mme :hug:A Ty ja zawsze jetseś przemiła:hug: potwierdzam!!! Aga od takich osób jak Ty można się tylko uczyć. te krzesła które wyszukujecie z beauty bajka:rolleyes: Słoneczko Ale nocna niespodzianka Tego to się nie spodziewałam. Wyszło jak zwykle...czyli SUPER Jestem bardzo ciekawa zdjęcia z widokiem na zasłony i okno. I jeszcze foty w świetle dziennym, bo u mnie - już wiem, kolory przekłamane. Szkoda tylko, że nie jestem zwolenniczką różu (to odnośnie okrągłej poduchy;)) Amtla :hug:Zrobię coś w weekend, ale boję się,że dzienne światło jest niewystarczające:no: Teraz całe dnie jest szaro i ponuro:sick: Ale pięknie No naprawdę nie spodziewałam się aż takiego efektu Jest cudnie Liczę na więcej fotek w weekendowym jasnym świetle + zasłony jakoś żeby też się obok znalazły. Wtedy będzie w ogóle czad Aga i jeśli można miałabym taką prośbę jeszcze żebyś zrobiła w świetle dziennym w miarę wiarygodny kolor klosza od tych lampek co? Pysiaczku kochana jesteś :hug:Nie ma sprawy w wolnej chwili zrobię Ci kolor w świetle dziennym:wiggle: Ten wątek zaiwania jak mały samolocik tylko nocka minęła , a ja już musiałam 3 strony nadrobić .... No dobra Aga nareszcie doczekałyśmy się narzuty tudzież kapy nazewnictwo jak kto woli iiii czapki z głów tak właśnie wyobraziłam sobie całość...Jest pięknie, a te frędzelki- piłeczki na podusi urocze . Całość godna podziwu . Aga to możesz zamknąć już jeden rozdział pt. : " Mam skończoną sypialnię :rolleyes:" P.S Takie lampki nocne chciałabym mieć do salonu ufff cudne.... A teraz się pochwalę już jutro możemy jechać po po po SEKRETARZYK :wiggle: nareszczie się doczekałam...... Andżeliko nie zaiwania, bez przesady:no: Dziękuję kochana Sypialnia nie jest jeszcze skończona- brakuje komody, toaletki, zdjęć na ścianie:sick: Ale powolutku Jak chcesz namiar na lampki to daj mi znać Kochana teraz to ja czekam na foty sekretarzyka:popcorn: No kochana fiu, fiu pełen szacun wszystko fajnie do siebie pasuje i jescze na dodatek elegancko. Aż strach pomyśleć jak odpicujesz salon z jadalnią Anetko dziękuję Nie wiadomo jak wyjdzie ta jadalnia ?? Aga bardzo Ci dziękuję za informację A narzuta... normalka w Twoim wykonaniu...czyli piękna:) poduszki.....straaaaaaaaaasznie mi się podobają Dzięki Maju i nie ma za co Aga wysłałam Ci wiadomość na priv:) Tak, tak już Ci odpisałam:wiggle: U Ciebie jak zwykle KLASA A mugatka jak zwykle przemiła:D Dzięki Rewelacyjna masz Agus ta sypialnie wszystko jest tak idealnie dopracowane nic bym w niej nie zmienila miodziooooo narzuta Hej Kasiu, bardzo Ci dziękuję :hug:Cieszę się, że Ci się podoba:wiggle: W końcu zobaczyłam legendarną narzutę fajnie wygląda, no dla mnie za bardzo wszystko się świeci i błyszczy :D:D ale kolorystycznie idealnie zgrane (oprócz różowej podusi ) na pewno w dzień wygląda 1000 razy lepiej bo sztuczne światło przy takim materiale robi swoje. Zróób zdjęcia w dzień, cooo? Alez Ty masz wszystko przemyślane . He, he legendarną :lol2: Dzięki yokasiu:hug:różowa podusia ma być frickiem:p:lol2: Kochana właśnie w dzień nic się nie świeci:no: a powinno bo sypialnia jest glamour:yes: Masz rację w świetle dziennym wszystko wygląda inaczej, tylko to światło dzienne jest teraz szare:sick: postaram się coś zrobić Aga...narzuta piękna!, podusie cudne!, a lampki najładniejsze!!! Wszystko ze sobą gra!!! Podziwiam cię za konsekwencje i cierpliwość Agawi, ale masz piękne łóżko...wszystko świetnie ze sobą gra... lampki nocne bardzo mi się podobają! Też chciałabym zobaczyć ten zestaw w świetle dziennym:) Dzięki madileo:hug:Masz rację, ze kolorystyka jest bardzo spójna- kolory są stonowane:wiggle: Wspaniała klasyka!!!Witam w tej pięknej galerii.Jestem zauroczona .agawi74 proszę powiedz mi ,w jakim kolorze masz te piękne drzwi i okna .kolory są piękne zgrane .TWÓJ DZIENNIK JEST DLA MNIE INSPIRACJĄ. Witam Kristel:welcome:BArdzo Ci dziękuję za tyle miłych słów :hug:Okna są w kolorze orzecha, a drzwi zostawały dobrane do okien przez stolarza:yes: Aga, przepiękny odcień tej "dziwnej, złamanej szarości"- rewelacyjnie pasuje do lamp, komód, i łóżka! Dobrany idealnie!!!!! Poduszki fenomenalne i świetnie pomyślane - takiej "śliskiej" narzuty nie mogłabym mieć u siebie ze względu na dwa drapaki - czytaj: koty:lol2: Sharlot dzięki :hug:Pięknie to nazwałaś- złamana szarość. Wiesz, co narzuta nmie jest śliska tak wygląda na zdjęciu, ale w rzeczywistości jest dość matowa. Na koty to chyba nie ma dobrej narzuty, co? łał - jakie wszystko dopracowane, bardzo mi się podoba ta kolorystyka w sypialni Dzięki mróweczko:hug:Lampki mamy poodbne, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kolorystycznie naprawdę strzał w 10. i nawet szafeczki mi nie przeszkadzają przy pustym łóżku było inaczej, teraz dopełniają. Różowy freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kolorystycznie naprawdę strzał w 10. i nawet szafeczki mi nie przeszkadzają przy pustym łóżku było inaczej, teraz dopełniają. Różowy freak To fajnie:wiggle: Muszę jeszcze chyba dokupić rożnych poduch, bo łóżko jest tak wielkie, ze wszystko na nim ginie... Generalnie z tą sypialnią to trochę zaszalałam, bo przecież mnie znacie, że wolę klasykę i bezpieczniejsze rozwiązania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Trochę zaszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.01.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jest uroczo , pięknie i , ja dodałabym poduch może jasnych? Ale wiesz ja ostatnio zaszalałam z poduchami więc na mnie bierz poprawkę . Aaaa i tych pomponów zazdraszczami ... pięknie wyszło , wszystko ze sobą współgra . A możesz zrobić zdjęcie by złapać zasłony , łóżko drzwi do garderoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Trochę zaszalałaś Odrobinkę Jest uroczo , pięknie i , ja dodałabym poduch może jasnych? Ale wiesz ja ostatnio zaszalałam z poduchami więc na mnie bierz poprawkę . Aaaa i tych pomponów zazdraszczami ... pięknie wyszło , wszystko ze sobą współgra . A możesz zrobić zdjęcie by złapać zasłony , łóżko drzwi do garderoby ? Dzięki kubełko:hug:Kubełko nic prostszego kup pompony i szyj:lol2: Zrobię fotki i postaram się większość objąć, żebyście mogły zobaczyć i narzutę i zasłonki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts