Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ale nocna niespodzianka :lol2:

Tego to się nie spodziewałam. Wyszło jak zwykle...czyli SUPER :wiggle:

Jestem bardzo ciekawa zdjęcia z widokiem na zasłony i okno. I jeszcze foty w świetle dziennym, bo u mnie - już wiem, kolory przekłamane.

Szkoda tylko, że nie jestem zwolenniczką różu (to odnośnie okrągłej poduchy;))

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale pięknie :o No naprawdę nie spodziewałam się aż takiego efektu :yes: Jest cudnie :) Liczę na więcej fotek w weekendowym jasnym świetle + zasłony jakoś żeby też się obok znalazły. Wtedy będzie w ogóle czad :cool:

Aga i jeśli można miałabym taką prośbę jeszcze żebyś zrobiła w świetle dziennym w miarę wiarygodny kolor klosza od tych lampek co? :oops:

Ten wątek zaiwania jak mały samolocik :lol2: tylko nocka minęła , a ja już musiałam 3 strony nadrobić :lol2:.... No dobra Aga ;) nareszcie doczekałyśmy się narzuty tudzież kapy nazewnictwo jak kto woli ;) iiii czapki z głów ;) tak właśnie wyobraziłam sobie całość...Jest pięknie, a te frędzelki- piłeczki na podusi urocze :p. Całość godna podziwu :D. Aga to możesz zamknąć już jeden rozdział pt. : " Mam skończoną sypialnię :rolleyes:"

P.S

Takie lampki nocne chciałabym mieć do salonu :confused: ufff cudne....

A teraz się pochwalę już jutro możemy jechać po po po SEKRETARZYK :wiggle::wiggle::wiggle: nareszczie się doczekałam......

Edytowane przez Juszczakówka

W końcu zobaczyłam legendarną narzutę :rotfl: fajnie wygląda, no dla mnie za bardzo wszystko się świeci i błyszczy :D:D:D ale kolorystycznie idealnie zgrane (oprócz różowej podusi :rotfl:) na pewno w dzień wygląda 1000 razy lepiej bo sztuczne światło przy takim materiale robi swoje. Zróób zdjęcia w dzień, cooo?

Alez Ty masz wszystko przemyślane :rolleyes:.

Aga,

przepiękny odcień tej "dziwnej, złamanej szarości"- rewelacyjnie pasuje do lamp, komód, i łóżka! Dobrany idealnie!!!!!:o

Poduszki fenomenalne i świetnie pomyślane - takiej "śliskiej" narzuty nie mogłabym mieć u siebie ze względu na dwa drapaki - czytaj: koty:lol2:

O mamuniu, ile wpisów:lol2: Bardzo dziękuję kochane jesteście:hug::hug:

Aga narzuta robi takie wrażenie jak zasłony :jawdrop:

Łóżko z poduchami i TĄ narzutą WOŁA żeby się na nim położyć :lol2:

Warto było na nią tyle czasu czekać :yes:

Pomponiki czaderskie :lol: -będę je miała w pamięci :yes: jak i na mnie przyjdzie czas wybierania takich gadżetów.

Nowy link od beauty http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif idę przeglądać............

Dzięki admete:hug:- serio bardzo się cieszę, że Wam się podoba:wiggle: Link od Beauty super:rolleyes: tylko nie miałam czasu jeszcze zadzwonić.:mad:

Woow... tylko tyle :)

Krótko i na temat:lol2::hug:

Aguś...narzuta...ŚLICZNA!!!!!!!!!!!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Czym ona jest obszyta, tzn. jak jest wykończona?

A jak fajnie się zgrała z lampkami, abażurami... no SUPER !!!!

a ja u wszystkich jestem do tyłu :( jakieś rozprawy o krzesłach...muszę się cofnąć ;)

Leia dziękuję :hug:Obszycie to po prostu nici w tym samym kolorze:yes: pikowania też;)

Nie zaskoczyłaś mnie wcale..hahaha - jak zawsze ,klasa,szyk i elegancja dopracowana w każdym szczególe :)

mme :hug:A Ty ja zawsze jetseś przemiła:hug:

potwierdzam!!!

Aga od takich osób jak Ty można się tylko uczyć.

te krzesła które wyszukujecie z beauty bajka:rolleyes::rolleyes:

Słoneczko:hug:

Ale nocna niespodzianka :lol2:

Tego to się nie spodziewałam. Wyszło jak zwykle...czyli SUPER :wiggle:

Jestem bardzo ciekawa zdjęcia z widokiem na zasłony i okno. I jeszcze foty w świetle dziennym, bo u mnie - już wiem, kolory przekłamane.

Szkoda tylko, że nie jestem zwolenniczką różu (to odnośnie okrągłej poduchy;))

Amtla :hug:Zrobię coś w weekend, ale boję się,że dzienne światło jest niewystarczające:no: Teraz całe dnie jest szaro i ponuro:sick:

Ale pięknie :o No naprawdę nie spodziewałam się aż takiego efektu :yes: Jest cudnie :) Liczę na więcej fotek w weekendowym jasnym świetle + zasłony jakoś żeby też się obok znalazły. Wtedy będzie w ogóle czad :cool:

Aga i jeśli można miałabym taką prośbę jeszcze żebyś zrobiła w świetle dziennym w miarę wiarygodny kolor klosza od tych lampek co? :oops:

Pysiaczku kochana jesteś :hug:Nie ma sprawy w wolnej chwili zrobię Ci kolor w świetle dziennym:wiggle:

Ten wątek zaiwania jak mały samolocik :lol2: tylko nocka minęła , a ja już musiałam 3 strony nadrobić :lol2:.... No dobra Aga ;) nareszcie doczekałyśmy się narzuty tudzież kapy nazewnictwo jak kto woli ;) iiii czapki z głów ;) tak właśnie wyobraziłam sobie całość...Jest pięknie, a te frędzelki- piłeczki na podusi urocze :p. Całość godna podziwu :D. Aga to możesz zamknąć już jeden rozdział pt. : " Mam skończoną sypialnię :rolleyes:"

P.S

Takie lampki nocne chciałabym mieć do salonu :confused: ufff cudne....

A teraz się pochwalę już jutro możemy jechać po po po SEKRETARZYK :wiggle::wiggle::wiggle: nareszczie się doczekałam......

Andżeliko nie zaiwania, bez przesady:no: Dziękuję kochana :hug: Sypialnia nie jest jeszcze skończona- brakuje komody, toaletki, zdjęć na ścianie:sick: Ale powolutku :rolleyes: Jak chcesz namiar na lampki to daj mi znać:p

Kochana teraz to ja czekam na foty sekretarzyka:popcorn:

No kochana fiu, fiu pełen szacun wszystko fajnie do siebie pasuje i jescze na dodatek elegancko. Aż strach pomyśleć jak odpicujesz salon z jadalnią ;)

Anetko dziękuję :hug: Nie wiadomo jak wyjdzie ta jadalnia ??

Aga bardzo Ci dziękuję za informację:hug:

A narzuta... normalka w Twoim wykonaniu...czyli piękna:) poduszki.....straaaaaaaaaasznie mi się podobają:jawdrop:

Dzięki Maju i nie ma za co :hug:

Aga wysłałam Ci wiadomość na priv:)

Tak, tak już Ci odpisałam:wiggle:

U Ciebie jak zwykle KLASA :)

A mugatka jak zwykle przemiła:D Dzięki :hug:

Rewelacyjna masz Agus ta sypialnie :jawdrop: wszystko jest tak idealnie dopracowane :jawdrop: nic bym w niej nie zmienila :rotfl: miodziooooo narzuta :jawdrop:

Hej Kasiu, bardzo Ci dziękuję :hug:Cieszę się, że Ci się podoba:wiggle:

W końcu zobaczyłam legendarną narzutę :rotfl: fajnie wygląda, no dla mnie za bardzo wszystko się świeci i błyszczy :D:D:D ale kolorystycznie idealnie zgrane (oprócz różowej podusi :rotfl:) na pewno w dzień wygląda 1000 razy lepiej bo sztuczne światło przy takim materiale robi swoje. Zróób zdjęcia w dzień, cooo?

Alez Ty masz wszystko przemyślane :rolleyes:.

He, he legendarną :lol2::lol2: Dzięki yokasiu:hug:różowa podusia ma być frickiem:p:lol2: Kochana właśnie w dzień nic się nie świeci:no: a powinno bo sypialnia jest glamour:yes::D Masz rację w świetle dziennym wszystko wygląda inaczej, tylko to światło dzienne jest teraz szare:sick: postaram się coś zrobić:rolleyes:

Aga...narzuta piękna!, podusie cudne!, a lampki najładniejsze!!!:) Wszystko ze sobą gra!!!

Podziwiam cię za konsekwencje i cierpliwość:)

Agawi, ale masz piękne łóżko...wszystko świetnie ze sobą gra... lampki nocne bardzo mi się podobają!

Też chciałabym zobaczyć ten zestaw w świetle dziennym:)

Dzięki madileo:hug:Masz rację, ze kolorystyka jest bardzo spójna- kolory są stonowane:wiggle:

Wspaniała klasyka!!!Witam w tej pięknej galerii.Jestem zauroczona .agawi74 proszę powiedz mi ,w jakim kolorze masz te piękne drzwi i okna .kolory są piękne zgrane .TWÓJ DZIENNIK JEST DLA MNIE INSPIRACJĄ.

Witam Kristel:welcome:BArdzo Ci dziękuję za tyle miłych słów :hug:Okna są w kolorze orzecha, a drzwi zostawały dobrane do okien przez stolarza:yes::D

Aga,

przepiękny odcień tej "dziwnej, złamanej szarości"- rewelacyjnie pasuje do lamp, komód, i łóżka! Dobrany idealnie!!!!!:o

Poduszki fenomenalne i świetnie pomyślane - takiej "śliskiej" narzuty nie mogłabym mieć u siebie ze względu na dwa drapaki - czytaj: koty:lol2:

Sharlot dzięki :hug:Pięknie to nazwałaś- złamana szarość. Wiesz, co narzuta nmie jest śliska :no: tak wygląda na zdjęciu, ale w rzeczywistości jest dość matowa. Na koty to chyba nie ma dobrej narzuty, co?:D

łał - jakie wszystko dopracowane, bardzo mi się podoba ta kolorystyka w sypialni :)

Dzięki mróweczko:hug:Lampki mamy poodbne, co?:lol2:

Kolorystycznie naprawdę strzał w 10. i nawet szafeczki mi nie przeszkadzają :no: przy pustym łóżku było inaczej, teraz dopełniają. Różowy freak :wiggle:

To fajnie:wiggle: Muszę jeszcze chyba dokupić rożnych poduch, bo łóżko jest tak wielkie, ze wszystko na nim ginie...:rolleyes:

Generalnie z tą sypialnią to trochę zaszalałam, bo przecież mnie znacie, że wolę klasykę i bezpieczniejsze rozwiązania:lol2:

Jest uroczo , pięknie i :jawdrop: , ja dodałabym poduch może jasnych? Ale wiesz ja ostatnio zaszalałam z poduchami więc na mnie bierz poprawkę . Aaaa i tych pomponów zazdraszczami ... pięknie wyszło , wszystko ze sobą współgra . A możesz zrobić zdjęcie by złapać zasłony , łóżko drzwi do garderoby ?

Trochę zaszalałaś :lol2:

Odrobinkę:rotfl:

Jest uroczo , pięknie i :jawdrop: , ja dodałabym poduch może jasnych? Ale wiesz ja ostatnio zaszalałam z poduchami więc na mnie bierz poprawkę . Aaaa i tych pomponów zazdraszczami ... pięknie wyszło , wszystko ze sobą współgra . A możesz zrobić zdjęcie by złapać zasłony , łóżko drzwi do garderoby ?

Dzięki kubełko:hug:Kubełko nic prostszego kup pompony i szyj:lol2:

Zrobię fotki i postaram się większość objąć, żebyście mogły zobaczyć i narzutę i zasłonki:rolleyes: