karolek59 25.01.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nie będę oryginalna. Jest ślicznie. :rolleyes:stworzyłaś prawdziwą sypialnie glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Trzymam za słowo i czekam ...podjem sobie faworków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nie będę oryginalna. Jest ślicznie. :rolleyes:stworzyłaś prawdziwą sypialnie glamour A strumień pochwał wciąż płynie:wiggle: Dzięki karolku Trzymam za słowo i czekam ...podjem sobie faworków Daj trochę tych faworków łakomczuchu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A strumień pochwał wciąż płynie:wiggle: Aga daj nam jeszcze parę fotek w świetle dziennym z ujęciem łóżka i zasłon razem - to będziemy miały kolejna porcję zdjęć do zachwycania się :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 26.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 agawi74 piękną masz sypialnie, a w łóżko to aż położyć się chce. Mam pytanie o tapętę czy ona jest w kolorze filetu lub brudnego różu i co to za tepaeta? Jest śliczna. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Agawi pozwól, że odpiszę za Ciebie Madzi Tapeta to Rasch Soft Velvet 706772 - jest w odcieniach szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 26.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Agawi pozwól, że odpiszę za Ciebie Madzi Tapeta to Rasch Soft Velvet 706772 - jest w odcieniach szarości A dziekuję pysiaczku Tapeta super bardzo mi sie podoba. Zaczynam powolutku urządzać swoją sypialnie i chbya barzo by mi taka odpowiadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.01.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) http://www.passionanddesign.pl/krzesla,45.htmlAga nie wyrabiam na zakrętach u Ciebie ostatnio ale znalazłam fajne stoły i krzesła ceny nie za bardzo ale może coś podpatrzysz;) Edytowane 26 Stycznia 2012 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.01.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Sypialnia super! I szafeczki nocne już nawet wiem skąd mogę sobie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aga daj nam jeszcze parę fotek w świetle dziennym z ujęciem łóżka i zasłon razem - to będziemy miały kolejna porcję zdjęć do zachwycania się :popcorn: Admete dam, dam, ale tak jak mówiłam w weekend, bo będzie światło dzienne. W tygodniu nie mam nie nie szans:no: A dziekuję pysiaczku Tapeta super bardzo mi się podoba. Zaczynam powolutku urządzać swoją sypialnie i chbya barzo by mi taka odpowiadała. Madziu, tak jak napisała pysiaczek, tapeta jest ciemno szara, ale ma też elementy ciemnego fioletu;) Jeżeli jsteś na nią zdecydowana, to się śpiesz bo nie ma już jej na stronie producenta, może jeszcze gdzieś ją dorwiesz:yes: Agawi pozwól, że odpiszę za Ciebie Madzi Tapeta to Rasch Soft Velvet 706772 - jest w odcieniach szarości Dzięki pysiaczku http://www.passionanddesign.pl/krzesla,45.html Aga nie wyrabiam na zakrętach u Ciebie ostatnio ale znalazłam fajne stoły i krzesła ceny nie za bardzo ale może coś podpatrzysz;) Anetko dziekuję bardzo za stronkę- rzeczywiście bardzo fajne mebelki, tylko ceny już nie teges:sick: Skąd oni je biorą? Sypialnia super! I szafeczki nocne już nawet wiem skąd mogę sobie sprawić Dzięki dardurko :hug:Czyli szafeczki planujesz takie same? Muszę wpaść do Ciebie i zobaczyć jak idą postępy:popcorn: Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!!!! Aniu, przeca mówiłam, że w weekend w świetle dziennym:p:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A do weekendu coraz bliżej Aga ja w weekend najeżdżam Twoje miasto celem zakupów (no i odwiedzenia rodzinki oczywiście też ) http://i2.pinger.pl/pgr177/60fb89740005204a4be47a9e/weekend_52.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Bardzo ładna sypialnia Ci wyszła, bardzo.A Jafra ma salon we Wrocławiu i to są meble z najwyższej półki i niestety bardzo drogie. Nie mogę wprost uwierzyć, że mają fotele po 500 zł.Skąd masz te srebrne szafki nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A do weekendu coraz bliżej Aga ja w weekend najeżdżam Twoje miasto celem zakupów (no i odwiedzenia rodzinki oczywiście też ) http://i2.pinger.pl/pgr177/60fb89740005204a4be47a9e/weekend_52.gif Hej pysiaczku, dzięki za weekendowe życzonka:hug: Co Ty mówisz, będziesz w Wawie? Ale fajnie:wiggle: Szkoda, że nie powiedziałaś wcześniej, to może byśmy się jakoś spotkały... My w sobotę mamy urodzinki, a w niedzielę, to pewnie nikt nie będzie się nadawał do jazdy samochodem:lol2: Kochana życzę Ci również wspaniałego weekendu, miłego spotkania z rodzinką i udanych zakupów (ciekawe na co polujesz? )http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/shopping/smileys-shopping-358280.gif Bardzo ładna sypialnia Ci wyszła, bardzo. A Jafra ma salon we Wrocławiu i to są meble z najwyższej półki i niestety bardzo drogie. Nie mogę wprost uwierzyć, że mają fotele po 500 zł. Skąd masz te srebrne szafki nocne? Witaj Natalio bardzo Ci dziękuję za pochwały sypialni:rolleyes: tym bardziej się cieszę, bo zdjęcia niestety są kiepskie i nie oddają jej uroku:no: W sprawie mebli Jafra, to forumowa koleżanka Beauty widziała je na własne oczy i te wstawione zdjęcia krzesła są w cenie 500 zł. Ja wysłałam do nich zapytanie o wycenę i czekam;) Szafki nocne kupowałam w Planeta Design. Mamy dokładnie te http://www.planetadesign.pl/?377,shining-komoda-235 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Aga u nas taki weekendowy wypad do Wawy jest zawsze napięty, bo mamy sporo punktów na liście do odhaczenia Na pewno jakaś dobra restauracja z rodzinką (może polecisz coś, żebyśmy to my mogli ich zaskoczyć? ). Na pewno BlueCity, bo tam mam wrażenie najmniej ludzi jak na CH, no i TkMaxx jest , a na przeciwko Decathlon - tam też mamy biznes związany z wyjazdem w góry No i bardzo chciałabym Ikeę zaliczyć. Raczej Targówek (wiem, że i tam jest Decathlon, więc któryś na pewno odwiedzimy ). No i myśleliśmy o jakimś teatrze ale chyba jednak nie damy rady. Za to jak będzie ładnie to na pewno jakiś spacer po Łazienkach chociażby (bo będziemy mieszkać jakieś 200m od nich). A i marzy mi się jeszcze outlet w Ursusie lub Piasecznie A co z tego wyjdzie? Zdam relację po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Tak myślałam, że grafik macie napięty:lol2: Ubierzcie się ciepło, bo dzisiaj po południu było -8C:jawdrop: Pysiaczku masz rację w BlueCity jest znacznie mniejszy ruch:yes: A swoją drogą to nieźle obcykana jesteś w tych nazwach:lol2: Ja w Szczecinie to chodziłabym jak we mgle:rolleyes: Łazienki zimą zobacz koniecznie- piękne są A jakie jedzonko byś chciała? Ma być jakaś specjalna kuchnia? W centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja tylko chciałam powiedzieć że jest to jedna z piękniejszych sypialni glamour jakie widziałam:jawdrop: Przemyślana, świetnie zaaranżowana, ma-rze-nie!!! Czekam na fotki za dnia:rolleyes:, mam nadzieję że zębów nie stracę Poważnie Aguś mistrzostwo! chciałoby się patrzeć i patrzeć...a najlepiej tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja tylko chciałam powiedzieć że jest to jedna z piękniejszych sypialni glamour jakie widziałam:jawdrop: Przemyślana, świetnie zaaranżowana, ma-rze-nie!!! Czekam na fotki za dnia:rolleyes:, mam nadzieję że zębów nie stracę Poważnie Aguś mistrzostwo! chciałoby się patrzeć i patrzeć...a najlepiej tam być. Marjelko bardzo, bardzo Ci dziękujęhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Lejesz miód na moje uszyhttp://emoty.blox.pl/resource/cii.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cii.gif Kochana zapraszam do obejrzenia jak kiedyś będziesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jeszcze odnośnie "ludwików" i stołu do nich: http://st.houzz.com/simages/123919_0_8-9452-contemporary-dining-room.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jeszcze odnośnie "ludwików" i stołu do nich: Dziękuję Amtluś Właśnie podoba mi się taki stół do tych ludwiczków:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts