Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z miłości do "ludwików" :lol2:

Dzięki Amtla, bardzo ładne wnętrze, tylko te ludwiczki ciut za ozdobne som:rolleyes:

Jadalnie cudne WSZYSTKIE, ale mi naj,najbardziej podobają się lampy, świeczniki ;)

Fakt, dodatki na fotach piękne są Andżeliko:wiggle: kiedy u mnie tak będzie?:confused:

Aga Twoje?

Nie, słońce- ja jestem z lata:lol2::D

Aga mam nadzieję, że pamiętasz o obfoceniu za dnia sypialenki co?:popcorn:

bo my pamiętamy ;) i już czekamy :popcorn:

Aga inspiracje cudne ale tu chyba dzisiaj fotki sypialni miały być? ;

Dziewczynki kochane, a zrobiłam zrobiłam foty:p chociaż nie jestem do końca zadowolona, bo świeciło dzisiaj straszne słońce i pod światło to wiadomo jakie zdjęcia wychodzą:sick:Zaraz coś wrzucę;)

Aga a dzwoniłaś jeszcze raz do tego "mojego" faceta? Bo mój stół powiedział że zrobi postarzany/poprzecierany tak jak jest na tym zdjęciu. Oczywiście poproszę na początek jakąś małą próbkę - żebym później nie była nie mile zaskoczona - ale jestem dobrej myśli. Powiedział że nie ma problemu zeby stół tak wyglądał :yes:. Chociaż trochę się wczoraj na niego zeźliłam bo dzwoniłam rano gdzie te wizualki moje są :mad: - to się jakąś pilna robota wykręcał - i powiedział że ma usiąść do tego w niedzielę. Ale rozmawialismy wcześniej że nam sie tak nie śpieszy więc...........

Kurcze może ja domówię ten Twój stół do mojej kuchni i zrobi Ci Twój wymarzony? :rotfl: plus krzesła oczywiście :p

Buziaki :)

Aguś, nie dzwoniłam:no: Luby dzwonił i się zniechęcił, jak mu ta babka odburknęła, że nie robią wcale:eek: Może ja zadzwonię lub wyślę maila raz jeszcze;) Mam nadzieje, że w weekednd zrobi Ci te Twoje wizualki:popcorn::wiggle:Ten Twój kolorek jest cudny, ale nie myślałam, że to jest postarzany/przecierany:eek: Wygląda na taki piękny orzech-kasztan w pół macie;)

Dobry pomysł z Tym domówieniem do Twojego:D Może rabat będzie większy:lol2::lol2:

O sobie,oczywiście,że o sobie:D ale czytając to mam wrażenie,że napisałaś o mnie:lol2::lol2:

Czyli żółwik majeczko:lol2:

mało, maaaaałoooo:roll:

za mało zdjęć narzutyhttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif musiałam się mocno nagłowić i naprzyglądać z lupąw ręku, zeby się zorientować, że4 pikowania tylko na boku, a nie na całości... więcej szczegółów poproszę;)

Ale już powiem, że jest ach-i-och:rolleyes: