dagunia 29.01.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Agawi twoja sypiialnia jest CUDOWNA !!!!! WOW Jestem pod wrażeniem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Piękna, wypracowana w szczegółach sypialnia, tylko się tam kochać, bo nastrój do tego wspaniały:wiggle: Gratulacje dla Gospodyni, uwielbiam takie lampy super poduszeczka z guziczkiem i ten fioletowy fotel, wszystko razem współgra rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dawaj te zbliżenia:lol2: daj człowiekowi coś z życia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Oj Aga ja już nie mam słów jakimi można określić Twoją sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Aga teraz mam zaspokojony głód fotek sypialni . Ujęcia całości czyli lampy, drzwi i łoża rewelacyjne. Piękną macie sypialenkę, jak dojdzie jeszcze komoda i toaletka to będzie taka przysłowiowa kropka nad "i" !!!!!!! Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Pięknie wyszło wszystko razem... tylko mam niedosyt poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.01.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 wow 30m sypialni, to ja będę miała tyle jak doliczę gabinet i łazienkę masz gdzie poszaleć Sypialnia piękna i kolorki naprawdę cudnie grają a te Twoje lampki uwielbiam, co je zobaczę to mnie kuszą chociaż ja potrzebuje z czarnym abażurkiem Podeślesz namiar co to za lampka może mają coś w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Pięknie i światło jak dla mnie było super, widać prawdziwe kolorki i narzuta już tak nie błyszczy jak na pierwszych fotach:) Metraż sypialni powala Zdolna bestia z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.01.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dziś znalazłam dla ciebie krzesła ( zobacz w skrzynce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No cóż....wszystko już zostało powiedziane!!! Tylko dołożę swoje....CUDNIE:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.01.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Pieknie Agus! i tak przestronnie;-) ja tez mam wielką sypialnie ale Twoja wieksza!!) a co jest na skos od tego skosu? czyli w czesci której nie pokazujesz? a gdzie trzymasz posciel? bo nie mow mi ze masz ja tak idealnie połozoną na łózku pod narzutą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 29.01.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Agawi, sliczna sypialnia, bardzo ladna tapeta, prosze o namiar na poduszeczki podluzne te z babelkami.Drazni mnie tylko troszke ulozenie lozka przy tym dziwnym skosie, ale domyslam sie ze pewnie nie dało sie łózka postawic gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Agawi ELEGANCJA - FRANCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wiedzialam kiedy wpasc w odwiedziny do Ciebie, Agus Cieszylam oczy piekna sypialnia wieczorowa pora, a teraz jeszcze w dzien REWELACJA!!!! Ostatnio mam mniej czasu na FM (praca, imprezki, a w przyszlym tygodniu dodatkowo wywiadowka) i dla siebie nie mam prawie nic czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 :jawdrop: nic więcej nie napiszę , wszyscy mnie wyprzedzili ... cudnie :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) CUD MIÓD I ORZESZKIhttp://klub.chip.pl/gekon/emots_m/oczko15.gifhttp://klub.chip.pl/gekon/emots_m/oczko14.gif co w sprawie stołu i krzeseł uradziliście? http://www.retro-modern.pl/ znasz może bo blisko W-wy Edytowane 29 Stycznia 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2012 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Kochane kobitki! Nie spodziewałam się ponownie tylu pochwał Jesteście cudowne, to strasznie miłe- dziękuję :hug:Pozwólcie, ze pościskam Was zbiorowo admete, dagunia, emiranda, Madzia, majeczka, Andżelika, Gosiek, Two, mugatka, Natalia, Beatka, psosin, kacha, lasche, Kasia, kubełka i słoneczkohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-241718.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2012 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) A teraz jeszcze odpowiedzi na Wasze pytanka:wiggle: Agawi twoja sypiialnia jest CUDOWNA !!!!! WOW Jestem pod wrażeniem ! Dagunia, jesteś wreszcie:hug:Mam nadzieje, że u Was wszystko w porządku? kiedy dzidzia będzie na świecie? Pędzę zaraz do Ciebie... dawaj te zbliżenia:lol2: daj człowiekowi coś z życia :rotfl: Dam, dam jak zrobię nowe:) Pięknie wyszło wszystko razem... tylko mam niedosyt poduszek Jak to niedosyt? te Twoje lampki uwielbiam, co je zobaczę to mnie kuszą chociaż ja potrzebuje z czarnym abażurkiem Podeślesz namiar co to za lampka może mają coś w czerni Two, zaraz wysyłam, ale były tylko w tym kolorze. mam też inne namiary na tego typu lampki, zaraz poszukam:) Dziś znalazłam dla ciebie krzesła ( zobacz w skrzynce) Natalio bardzo Ci dziękuję. Kiedyś byłam chyba na ich stronie, przyjrzę się raz jeszcze;) a co jest na skos od tego skosu? czyli w czesci której nie pokazujesz? a gdzie trzymasz posciel? bo nie mow mi ze masz ja tak idealnie połozoną na łózku pod narzutą?? Psosinku, po drugiej stronie sypialni jest symetryczny skos, kiedyś były fotki- mogę zrobić nowe:lol: Aaa pościel leżała w garderobie;) prosze o namiar na poduszeczki podluzne te z babelkami.Drazni mnie tylko troszke ulozenie lozka przy tym dziwnym skosie, ale domyslam sie ze pewnie nie dało sie łózka postawic gdzieś indziej Kacha, poduszeczki z pomponami szyła pani razem z narzutą i zasłonami- to ten sam materiał z Eurofiran. Pokaż jakiejkolwiek krawcowej i uszyje Ci takie same:wiggle: kochana, jak się domyślasz, to jedyne miejsce dla łóżka w sypialni. Masz rację -też jestem zła, że są tam takie skosy, ale już taki urok sypialni na poddaszu;) co w sprawie stołu i krzeseł uradziliście? http://www.retro-modern.pl/ znasz może bo blisko W-wy Słoneczko, jeszcze nic nie zdecydowaliśmy, czekam na jedną wycenę Bardzo Ci dziękuję za bardzo fajny namiar :hug:byłam na ich stronie kilka dni temu, ale tak jakoś luksusowo tam było, że nie wysłałam zapytania... Zrobię to jutro:D Edytowane 30 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.01.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Niedosyt bo na tak wielkim pięknym łóżku widziałabym ich jeszcze więcej, tam przy zagłówku... tylko musiałabyś wieczorami wojnę poduszkową odbywać by się ich pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 30.01.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 agawibardzo elegancką masz sypialnię wręcz luksusową namówiłaś mnie na pompe ciepła - zdecydowaliśmy się, tak jak na podłogówkę w całym domu, ale jak zwykle mam pytanie zauważyłam w Twojej sypialni taki mały "próg" czy był on zamierzony i tam jest wyżej podłogówka? czy po prostu tak wyszło ze względu na wysokość okien balkonowych? bo u mnie chyba kilka cm za wysoko sa okna tarasowe i nie wiem czy mają obniżać czy potem jakoś z takim progiem kombinować i tam dać wyżej podłogówkę? poradź coś proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts