Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aguś ,.powtórzę się -sypialnia przecudnej urody!!! wszystko jest przemyślane i ze sobą fantastycznie komponuje ...ja bym w ogóle z takiej sypialni nie wychodziła...a co do poduszek ,to zazdroszczę ..u mnie nie przejdą ,nawet nie wiem ,czy narzuta w moim przypadku ,to nie będzie zbędny wydatek... za bardzo leniwi jesteśmy do takich dekoracji...:Da skosy ?? też mnie wkurzają ...tak jak Ci już pisałam -następny dom będzie bez skosów:D

aga,czy się orientujesz jakie ceny mają w tej firmie oświetleniowej ,którą mi podałaś?

Edytowane przez Beauty

Niedosyt bo na tak wielkim pięknym łóżku widziałabym ich jeszcze więcej, tam przy zagłówku... tylko musiałabyś wieczorami wojnę poduszkową odbywać by się ich pozbyć :lol2:

Aaa o to Ci chodziło Gosiu:lol2: Może pomyślę jeszcze o jakiś 2 szt:rolleyes: Więcej luby nie zniesie;)

agawibardzo elegancką masz sypialnię wręcz luksusową ;)

namówiłaś mnie na pompe ciepła - zdecydowaliśmy się, tak jak na podłogówkę w całym domu, ale jak zwykle mam pytanie ;) zauważyłam w Twojej sypialni taki mały "próg" czy był on zamierzony i tam jest wyżej podłogówka? czy po prostu tak wyszło ze względu na wysokość okien balkonowych? bo u mnie chyba kilka cm za wysoko sa okna tarasowe i nie wiem czy mają obniżać czy potem jakoś z takim progiem kombinować i tam dać wyżej podłogówkę? poradź coś proszę:)

Hej Wandeczko, bardzo Ci dziękuję:D Dawno Cię nie było, a tu takie nowiny:eek: Cieszę się, że macie pompę i podłogówkę:wiggle: Będzie Pani zadowolona:) Kochana co do tego progu, to nie było go w projekcie i wyniknął on z powodu różnicy poziomów podłogi i balkonu. Balkon przerabialiśmy i dlatego tak wyszło. Podłogówki pod progiem i tak nie ma, bo w takich miejscach się nie kładzie;) W Waszym przypadku, to okien już nie zmieniajcie, zróbcie próg, podłogówki pod progiem nie róbcie. W miejscach, gdzie wysokość wylewki jest wyższa nie daje się już ogrzewania, bo nie spełni ono swojej funkcji:no:

Sypialnia PRZEŚLICZNA :)

Dzięki Dorotko:hug:

Wczoraj leciałam, leciałam, mietłe złamałam, i nie do leciałam, ale już jestem;)

Jest bajeczna:o, w sztucznym i dziennym świetle jest na równi piękna!

Martusia dla Ciebie nowa mietła http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif:lol2: Dzięki słonko:hug: z Twoich ust do dla mnie balsam na duszę:wiggle:

:hug::hug:Agawi ,

też sie cieszę, że wróciłam :) jeszzce muszę troche poczekać, bo termin mam na koniec marca , ale zawsze to juz bliżej niż dalej jak to mój małż mówi :)

twoja sypialnia Agawi powala na kolana ...Boska jest !!!

Dagunia, jeszcze raz dziękuję:hug:Kochana, w takim razie trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, a nie zapomninj poinstruować męża, jak zrobić wpis na forum i nas odpowiednio poinformować o wszystkim jak będziesz w szpitalu:rolleyes:

aguś ,.powtórzę się -sypialnia przecudnej urody!!! wszystko jest przemyślane i ze sobą fantastycznie komponuje ...ja bym w ogóle z takiej sypialni nie wychodziła...a co do poduszek ,to zazdroszczę ..u mnie nie przejdą ,nawet nie wiem ,czy narzuta w moim przypadku ,to nie będzie zbędny wydatek... za bardzo leniwi jesteśmy do takich dekoracji...:Da skosy ?? też mnie wkurzają ...tak jak Ci już pisałam -następny dom będzie bez skosów:D

aga,czy się orientujesz jakie ceny mają w tej firmie oświetleniowej ,którą mi podałaś?

Beatko dziękuję:hug:Cieszę się, że chociaż mam ją z grubsza z głowy:wiggle:Kochana narzuta Ci się przyda, kup taką gotową w Home&You są cudne, tylko dla nas były za małe:mad: Na Wasze wymiarowe łóżko na pewno będą pasować:)

Ja w sumie skosy lubię, a takie domy bez skosów trochę wysokie są...;) W sprawie oświetlenia, to kiedyś wyceniałam tam flamanda i było dość drogo, bo sprowadzali je z Włoch. Oni są też producentem i rodzima produkcja jest sporo tańsza:rolleyes:

Aguś, sypialnia wygląda tak: :jawdrop: duuużo lepiej niż na tych poprzednich zdjęciach, weź je usuń bo w ogóle nie oddały uroku sypialni! Jest w niej przytulnie i tak elegancko :D.

Dzięki yokasiu:hug:Dobra, usunę stare, nocne foty. W ogóle to zamierzam-zgodnie z obietnicą- zrobić galerię, więc muszę się postarać o dobre zdjęcia:wiggle:Cieszę się, że Ci się poodba:rolleyes::D

agawi,

te zdjęcia w pełni mnie satysfakcjonują:):):)

Teraz widać jak piękna jest Twoja sypialnia...i do tego jeszcze wielkości pozazdrościć...:p;) :wave:

Amtla, dziękuję:D:D Wielkości nie ma co zazdrościć, jak widzisz skosy też są, a to zawsze troszkę pomniejsza pomieszczenie:)

Aga mam pytanko? Hmm...może trochę głupie...dobrze się śpi w pomieszczeniu w którym jest podłogówka??? Pytam,bo sama cały czas zastanawiam się co zrobić:confused: :popcorn:

Majeczko, dlaczego głupie?:eek: Śpi się bardzo dobrze i jeżeli nie masz przeciwwskazań lekarskich to podłogówka wskazana jak najbardziej:) Temperatura podłogi ma zaledwie 18-21C w przeciwieństwie do grzejników mających 70C:eek: Powietrze nie jest takie suche:) O oszczędnościach wynikających z podłogówki już nie wspomnę;)

Dziękuję Kochana:hug: Wiesz tak się miotam: grzejnik:confused: podłogówka:confused: człowiek głupi się robi i sam już nie wie co wybrać...Ale jak mówisz,że OK to pewnie skończy się na podłogówce:wiggle:

Nie ma za co :)

Ja szczerze polecam podłogówkę:wiggle: a jakie źródło ogrzewania będziecie mieć Majeczko?

Sypialnia PRZE PIĘ KNA!!

FANTASTYCZNIE :rolleyes:

Dziękuję dziewczynki:hug:

Aga, ja wpiszę się dopiero teraz,

bo w swej próżności nie chcę się załapać do podziękowań zbiorowych, o! ;)

Sypialnia jak w paryskim Hiltonie, gratuluję :)

Jakbym do Ciebie przyjechała w odwiedziny, to w środku nocy

gotowam przydreptać do Twego łóżka pod pretekstem że burza, błyska i ogólnie to się boję spać w gościnnym ;)

Uprzedzam, jakby co ;)

Pięknie :)

Aga, ja wpiszę się dopiero teraz,

bo w swej próżności nie chcę się załapać do podziękowań zbiorowych, o! ;)

:rotfl::rotfl:

Tolu dziękuję:hug: wpadaj, kiedy chcesz i tak Ci łóżko odstąpię, bo gościnny jeszcze nie skończony:lol2::D

Wróciłaś już z wojaży? I jak wrażenia?:lol:

wrażenia, hm...no było dużo śniegu, mało słońca,

do Italii o rzut kamieniem, więc tęskniłam okrutnie.

Krajobrazy nie przeczę, bajkowe,

ale ja i tak wolę letnie wakacje, zdecydowanie.

Leżaczek, bikini i drink z parasolką :)

Dagunia, jeszcze raz dziękuję:hug:Kochana, w takim razie trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, a nie zapomninj poinstruować męża, jak zrobić wpis na forum i nas odpowiednio poinformować o wszystkim jak będziesz w szpitalu:rolleyes:

D

hmm nie pomyślałam o tym , ale specjalnie dla Ciebie przeszkole męza ! Obiecuję :)