Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Aga piękny masz ogród :jawdrop: - trawniczek pod linijkę :lol:

Ale nie gadaj zimowa porą też prezentuje się rewelacyjnie - fajne takie porównanie pogodowe :)

Aż się człowiek rozmarzył przy -20 stopniach na dworze.

Kochana widzę że Ty zamykasz forum a ja otwieram :rotfl:

Moje dziecię bez litości wstało i działa od 3 :bash:

Buziaki

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agus wiem ze nie cieszy Cie mroz i snieg ale moj Mieszko jak zobaczyl Twoje zdjecia malo nie padl z radosci i krzyczal ze On tez chce snieg :wiggle: a tutaj jest dzisiaj blisko 0 ale sniegu w tym roku zero :(

Ogrod masz sliczny :) ale w sumie co mozna sie bylo spodziwac jak caly domek masz rewelacyjny :) :) :)

Milego dnia :)

Aga piękny masz ogród :jawdrop: - trawniczek pod linijkę :lol:

Ale nie gadaj zimowa porą też prezentuje się rewelacyjnie - fajne takie porównanie pogodowe :)

Aż się człowiek rozmarzył przy -20 stopniach na dworze.

Kochana widzę że Ty zamykasz forum a ja otwieram :rotfl:

Moje dziecię bez litości wstało i działa od 3 :bash:Buziaki

Dzięki Aguś:hug: Ten ogród był zakładany w zeszłym roku- pierwszy sezon, więc roślinki na razie małe... mam nadzieje, ze w tym roku troszkę urosną:wiggle:Trawniczek nie jest duży i w dodatku to konik lubego, więc sama rozumiesz...:lol2:

Kochana ja nie zawsze zamykam forum, ale Ty z pewnością bidulko je zawsze otwierasz:lol2:Mam nadzieję, że jeszcze troszkę i mały da Ci pospać:rolleyes:

o rany admete WSPÓŁCZUJE !

Ja mam córę 1,5 roczku i śpi do 10 :) co prawda kładę ją późno około 23:00 ale ranki mam na luzie :)

o i to jest dobry patent:wiggle:

Agawi ogród piekny!!! nawet zimą bo macie snieg! a u nas było -20st i zero sniegu, snieg jednak ociepla troche roslinki.....

Dzięki psosinku:D Naprawdę u Was nie ma śniegu:eek::eek: roślinki co wrażliwsze okryłam na zimę, ale i tak się martwię... szczególnie o hortensje:confused:

Ogród piękny:) I jaki soczysty:)

Dzięki mme:hug:

Aga,

uwielbiam Twoje sypialniane kolory - komplement: paryski Hilton jest jak najbardziej na miejscu!!!!!!!!!

Pięknie, stylowo, ogromnie elegancko!

Aniu, Ty to umiesz człowiekowi poprawić humor i ubrać w słowa:hug::hug:

Aga o sypialni wszystko już zostalo napisane zresztą Ty wiesz ;) czasem się cofnę do niej żeby powzdychać.

A ogród... jak te letnie zdjęcia zobaczyłam to nawet trochę cieplej mi się zrobiło. Aby do wiosny ......:)

Dzięki Anetko:hug:Marzę, żeby było ciut cieplej:rolleyes::rolleyes: Nienawidzę zimna:P

Agus wiem ze nie cieszy Cie mroz i snieg ale moj Mieszko jak zobaczyl Twoje zdjecia malo nie padl z radosci i krzyczal ze On tez chce snieg :wiggle: a tutaj jest dzisiaj blisko 0 ale sniegu w tym roku zero :(

Ogrod masz sliczny :) ale w sumie co mozna sie bylo spodziwac jak caly domek masz rewelacyjny :) :) :)

Milego dnia :)

Kasiu kochana dziękuję:hug:Ucałuj Mieszka od ciotkihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-444440.gifBiedne dziecko, śniegu nie widziało...;) Może przyjedziecie w przyszłym roku do Pl?:rolleyes: Póki co, to nie radzę, bo zimno jak diabli:sick: Buziaki:)

A u nas śniegu nie ma:wiggle: ale zimno jak jasna h.....,rano było - 23:o

To mamy podobną temperaturę majeczko:eek: Tylko śniegu więcej;)

Aga Twoja sypialnia poprostu wyszła bajecznie! Kurcze nic nowego w tej sprawie nie napiszę bo Dziewczyny juz wszystko napisały....

Anetko bardzo Ci dziękuję:hug::hug:

A ja z innej beczki....kurcze jak mi się podoba ten ŚMIETNIK :lol2::lol2: ( kubeł na śmieci mam taki sam i chyba cała Polska ma takie śmietniki ;) ).....:lol2::D

Kochana, ja Ci chyba sprezentuję ten śmietnik:rotfl:

Ogród naprawdę robi wrażenie! :) Eh, kiedy ja w końcu będę mogła posadzić coś u siebie... ;)

Mam nadzieję, że borówkowe pąki nie dadzą się zimie.

Dzięki Drop:hug:Posadzisz, posadzisz zobaczysz jak szybko:wiggle:

Aga co to za śnieg na Twoich zdjęciach ogrodu :o To chyba nie są zdjęcia z wczoraj co? :no:

Pysiaczku, zdjęcia były robione w weekend, a co??? Śnieg jak leżał tak leży, może na Marszałkowskiej go nie uwidzisz, bo posypuja, ale u nas wokół białoooo:eek:

Aga u nas strasza ze dzisiaj bedzie padac;-)

Ooo, to fajnie Chciałaś śnieg, prawda? :wiggle:

Ten ogród był zakładany w zeszłym roku- pierwszy sezon, więc roślinki na razie małe... mam nadzieje, ze w tym roku troszkę urosną:wiggle:

Aga nie widać że to ogród świeżynka :jawdrop: -- wygląda jak kilkuletni - tym bardziej mnie podziw bierze i zazdraszczam , oczywiście pozytywnie, bo ja będę miała w tym roku 3tyś m2 gliny :lol2:

Edit i mówię już dobranoc - bo dla mnie dzień już się kończy - idę lulu :) do jutra :hug:

Agus buziaka dla Mieszka od cioci dalam :hug: narazie Mieszko jest bardzo "calusny" wiec korzystam z kazdej okazji :wiggle: pozniej sie to skonczy :rolleyes:

Dzisiaj to w ogole ma calusny dzien bo Mama po wywiadowce w nagrode mu dala milion buziakow :rolleyes: ale stwierdzil madrala ze powoli musimy konczyc z calusami przy kolegach bo On juz ma 5 lat :o a w sobote jak byly Jego urodziny dalam mu buziaka jak byl Jego kolega :o

Mam nadzieje ze w tym roku Boze Narodzenie spedzimy w Polsce :)