admete 02.02.2012 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga piękny masz ogród - trawniczek pod linijkę Ale nie gadaj zimowa porą też prezentuje się rewelacyjnie - fajne takie porównanie pogodowe Aż się człowiek rozmarzył przy -20 stopniach na dworze. Kochana widzę że Ty zamykasz forum a ja otwieram Moje dziecię bez litości wstało i działa od 3 Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 o rany admete WSPÓŁCZUJE ! Ja mam córę 1,5 roczku i śpi do 10 co prawda kładę ją późno około 23:00 ale ranki mam na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 moj prawie 6 latek jak ma mozliwosc (np tak jak dzisiaj bo jest chory) to tez pociagnie do 10 a nawet dłuzej..... gorzej wieczorem bo o 22 ciezko...;-( Agawi ogród piekny!!! nawet zimą bo macie snieg! a u nas było -20st i zero sniegu, snieg jednak ociepla troche roslinki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 02.02.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ogród piękny:) I jaki soczysty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.02.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga,uwielbiam Twoje sypialniane kolory - komplement: paryski Hilton jest jak najbardziej na miejscu!!!!!!!!!Pięknie, stylowo, ogromnie elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga o sypialni wszystko już zostalo napisane zresztą Ty wiesz czasem się cofnę do niej żeby powzdychać. A ogród... jak te letnie zdjęcia zobaczyłam to nawet trochę cieplej mi się zrobiło. Aby do wiosny ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.02.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Oj Aga to możesz jeszcze długo czekać I ja też czekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 02.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Agus wiem ze nie cieszy Cie mroz i snieg ale moj Mieszko jak zobaczyl Twoje zdjecia malo nie padl z radosci i krzyczal ze On tez chce snieg a tutaj jest dzisiaj blisko 0 ale sniegu w tym roku zero Ogrod masz sliczny ale w sumie co mozna sie bylo spodziwac jak caly domek masz rewelacyjny :) Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A u nas śniegu nie ma:wiggle: ale zimno jak jasna h.....,rano było - 23:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga Twoja sypialnia poprostu wyszła bajecznie! Kurcze nic nowego w tej sprawie nie napiszę bo Dziewczyny juz wszystko napisały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A ja z innej beczki....kurcze jak mi się podoba ten ŚMIETNIK :lol2: ( kubeł na śmieci mam taki sam i chyba cała Polska ma takie śmietniki )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ogród naprawdę robi wrażenie! Eh, kiedy ja w końcu będę mogła posadzić coś u siebie... Mam nadzieję, że borówkowe pąki nie dadzą się zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga piękny masz ogród - trawniczek pod linijkę Ale nie gadaj zimowa porą też prezentuje się rewelacyjnie - fajne takie porównanie pogodowe Aż się człowiek rozmarzył przy -20 stopniach na dworze. Kochana widzę że Ty zamykasz forum a ja otwieram Moje dziecię bez litości wstało i działa od 3 :bash:Buziaki Dzięki Aguś Ten ogród był zakładany w zeszłym roku- pierwszy sezon, więc roślinki na razie małe... mam nadzieje, ze w tym roku troszkę urosną:wiggle:Trawniczek nie jest duży i w dodatku to konik lubego, więc sama rozumiesz... Kochana ja nie zawsze zamykam forum, ale Ty z pewnością bidulko je zawsze otwierasz:lol2:Mam nadzieję, że jeszcze troszkę i mały da Ci pospać o rany admete WSPÓŁCZUJE ! Ja mam córę 1,5 roczku i śpi do 10 co prawda kładę ją późno około 23:00 ale ranki mam na luzie o i to jest dobry patent:wiggle: Agawi ogród piekny!!! nawet zimą bo macie snieg! a u nas było -20st i zero sniegu, snieg jednak ociepla troche roslinki..... Dzięki psosinku Naprawdę u Was nie ma śniegu:eek: roślinki co wrażliwsze okryłam na zimę, ale i tak się martwię... szczególnie o hortensje:confused: Ogród piękny:) I jaki soczysty:) Dzięki mme Aga, uwielbiam Twoje sypialniane kolory - komplement: paryski Hilton jest jak najbardziej na miejscu!!!!!!!!! Pięknie, stylowo, ogromnie elegancko! Aniu, Ty to umiesz człowiekowi poprawić humor i ubrać w słowa:hug: Aga o sypialni wszystko już zostalo napisane zresztą Ty wiesz czasem się cofnę do niej żeby powzdychać. A ogród... jak te letnie zdjęcia zobaczyłam to nawet trochę cieplej mi się zrobiło. Aby do wiosny ...... Dzięki Anetko:hug:Marzę, żeby było ciut cieplej:rolleyes: Nienawidzę zimna:P Agus wiem ze nie cieszy Cie mroz i snieg ale moj Mieszko jak zobaczyl Twoje zdjecia malo nie padl z radosci i krzyczal ze On tez chce snieg a tutaj jest dzisiaj blisko 0 ale sniegu w tym roku zero Ogrod masz sliczny ale w sumie co mozna sie bylo spodziwac jak caly domek masz rewelacyjny :) Milego dnia Kasiu kochana dziękuję:hug:Ucałuj Mieszka od ciotkihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-444440.gifBiedne dziecko, śniegu nie widziało... Może przyjedziecie w przyszłym roku do Pl? Póki co, to nie radzę, bo zimno jak diabli:sick: Buziaki:) A u nas śniegu nie ma:wiggle: ale zimno jak jasna h.....,rano było - 23:o To mamy podobną temperaturę majeczko Tylko śniegu więcej;) Aga Twoja sypialnia poprostu wyszła bajecznie! Kurcze nic nowego w tej sprawie nie napiszę bo Dziewczyny juz wszystko napisały.... Anetko bardzo Ci dziękuję:hug: A ja z innej beczki....kurcze jak mi się podoba ten ŚMIETNIK :lol2: ( kubeł na śmieci mam taki sam i chyba cała Polska ma takie śmietniki )..... Kochana, ja Ci chyba sprezentuję ten śmietnik:rotfl: Ogród naprawdę robi wrażenie! Eh, kiedy ja w końcu będę mogła posadzić coś u siebie... Mam nadzieję, że borówkowe pąki nie dadzą się zimie. Dzięki Drop:hug:Posadzisz, posadzisz zobaczysz jak szybko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.02.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga co to za śnieg na Twoich zdjęciach ogrodu To chyba nie są zdjęcia z wczoraj co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga u nas strasza ze dzisiaj bedzie padac;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aga co to za śnieg na Twoich zdjęciach ogrodu To chyba nie są zdjęcia z wczoraj co? Pysiaczku, zdjęcia były robione w weekend, a co??? Śnieg jak leżał tak leży, może na Marszałkowskiej go nie uwidzisz, bo posypuja, ale u nas wokół białoooo:eek: Aga u nas strasza ze dzisiaj bedzie padac;-) Ooo, to fajnie Chciałaś śnieg, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.02.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 NO NO moja droga jaka posesja odpicowana że ho ho . Trawniczek przygotowany do gry w golfa :wiggle:Kwiatuszki cudniaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 AGA przyszłam popatrzeć na Twój piękny ogród,na tą soczyście zieloną trawkę...jak miło pooglądać takie zdjęcia kiedy za oknem -23:oWiosno gdzie jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ten ogród był zakładany w zeszłym roku- pierwszy sezon, więc roślinki na razie małe... mam nadzieje, ze w tym roku troszkę urosną Aga nie widać że to ogród świeżynka -- wygląda jak kilkuletni - tym bardziej mnie podziw bierze i zazdraszczam , oczywiście pozytywnie, bo ja będę miała w tym roku 3tyś m2 gliny Edit i mówię już dobranoc - bo dla mnie dzień już się kończy - idę lulu do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 02.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Agus buziaka dla Mieszka od cioci dalam narazie Mieszko jest bardzo "calusny" wiec korzystam z kazdej okazji pozniej sie to skonczy Dzisiaj to w ogole ma calusny dzien bo Mama po wywiadowce w nagrode mu dala milion buziakow ale stwierdzil madrala ze powoli musimy konczyc z calusami przy kolegach bo On juz ma 5 lat a w sobote jak byly Jego urodziny dalam mu buziaka jak byl Jego kolega Mam nadzieje ze w tym roku Boze Narodzenie spedzimy w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts