admete 05.02.2012 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Jak chcesz, to mogę Ci podać wszystkie, które znam:wiggle: no jacha:yes: - uwielbiam emotki - przez forum łapię się że mówiąc coś do kogoś wstawiłabym emotkę między słowa a to moja ulubiona http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Pozdrawiam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 U nas śniegu niet,za to mróz niesamowity trzyma i odpuścić nie chce ...chciałabym ,aby było już cieplej ,bo na ferie się wybieramy, a na stoku wytrzymać w takiej temperaturze ciężko;)najwyżej z baru nie będę wychodzić aguś ,jak tam decyzja w sprawie stołu podjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Napisał agawi74 Kochana niedługo założę fotograficzną galerię, to będzie Ci latwiej coś zobaczyćobiecanki, obiecanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.02.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Agawi, żeby z tą oddzielną galerią nie było tak jak u mnie. Już kilka lat się przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 05.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 :welcome:Witam Agawi choc ujawniam się teraz to podczytuję Twój wątek od dawna Masz piękny dom, najbardziej podobaja mi się schody są piękne i o takich też marzę lecz w moim projekcie nie udało mi sie takich uzyskać (po zmianach) Mam pytanie dot.salonu czy uważasz że Wasz salon ma dostateczna szerokość? (w projekcie 4,2m).Pytam ponieważ ja zmienilam swoj projekt tak iż kosztem salonu (z 6m szer na 4,30) mam schody prawie takie jakie chciałam - ale salon mniejszy. Motam się z tym tematem od miesiąca bo nie wiem czy dobrze robię zmniejszając salon może powinnam zostawić schody tak jak w oryginale tj. w klatce szerokiej na 2m...... sorki za ten słowotok ale bardzo mnie to męczy, może ty mnie nakierujesz. Mąż naciska abym podjęła decyzję a ja nadal nie wiem..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Hmmm...to może ja coś podpowiem:) Mam salon szerokości 4,70 i i wcale nie uważam,że jest wąsko...z drugiej strony gdyby było szerzej...no czemu nie:D Ja nie zmniejszałabym salonu kosztem klatki schodowej...na szerokości 2m też można zrobić piękne schody(znajomi tak mają) Nie wiem czy pomogłam,czy jeszcze gorzej zagmatwałam...ach te wybory:rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 A może(jeśli Aga pozwoli) wrzuć projekt,może wtedy będzie łatwiej coś podpowiedzieć Idę już sobie...bo zaraz mnie Aga przegoni...za to,że się tak rządzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 no jacha:yes: - uwielbiam emotki - przez forum łapię się że mówiąc coś do kogoś wstawiłabym emotkę między słowa a to moja ulubiona http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Pozdrawiam z rana Twoja ulubiona jest superrr:lol2: Oznacza chytry-sprytny:lol2: Aga, w wolnej chwili wyślę Ci wszystkie moje tajemne adresiki:rolleyes: buziaki:) U nas śniegu niet,za to mróz niesamowity trzyma i odpuścić nie chce ...chciałabym ,aby było już cieplej ,bo na ferie się wybieramy, a na stoku wytrzymać w takiej temperaturze ciężko;)najwyżej z baru nie będę wychodzić aguś ,jak tam decyzja w sprawie stołu podjęta? Beatko, u nas też zimno, ale widzę światełko w tunelu, bo ma być znacznie cieplej w tym tygodniu, a pod koniec lutego nawet +8c:eek: Dopóki jest taka pogoda, to nie chce się wychodzić z domku. Mamy ciepło jak w puchu, winko, kominek:rolleyes: no bosssko:wiggle: A gdzie się wybieracie na te ferie? Kochana w sprawie stołu jeszcze się miotam- jak to ja:lol2: Czekam na próbki drewna z tego Radomska i jeszcze nadal szukam... Mówiąc szczerz chcielibyśmy złożyć już zamówienie, musimy podjąć męską decyzję (to raczej ja) w przeciągu tygodnia:rolleyes: obiecanki, obiecanki Kochana, czekam na jeszcze kilka mebelków i... będzie galeryjka:wiggle: Agawi, żeby z tą oddzielną galerią nie było tak jak u mnie. Już kilka lat się przymierzam Tolu, nie strasz:eek: kilka lat? Dziewczyny chyba nie pozwolą mi tak długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Aguś ,lepiej trochę dłużej poszperać i nie podejmować decyzji zbyt pochopnie ...w końcu ze stołem "żenisz " się na ładnych parę lat...musi sporo imprez przetrzymać Martwiłam sie trochę ,bo dzisiaj moja gwiazda pojechała z grupą do Warszawy na eliminacje do jakiegoś programu o tańcu,ale pisała ,że droga jest dobra. Na ferie ostatecznie jedziemy do Marillewy 1400 .Myślałam ,że wstąpimy do siostry ,ale syn ma jeszcze jeden egzamin w piątek i będziemy musieli bezpośrednio gnać do Włoch....może w drodze powrotnej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 :welcome:Witam Agawi choc ujawniam się teraz to podczytuję Twój wątek od dawna Masz piękny dom, najbardziej podobaja mi się schody są piękne i o takich też marzę lecz w moim projekcie nie udało mi sie takich uzyskać (po zmianach) Mam pytanie dot.salonu czy uważasz że Wasz salon ma dostateczna szerokość? (w projekcie 4,2m).Pytam ponieważ ja zmienilam swoj projekt tak iż kosztem salonu (z 6m szer na 4,30) mam schody prawie takie jakie chciałam - ale salon mniejszy. Motam się z tym tematem od miesiąca bo nie wiem czy dobrze robię zmniejszając salon może powinnam zostawić schody tak jak w oryginale tj. w klatce szerokiej na 2m...... sorki za ten słowotok ale bardzo mnie to męczy, może ty mnie nakierujesz. Mąż naciska abym podjęła decyzję a ja nadal nie wiem..... pozdrawiam Tess- witam serdecznie:bye: i dziękuję i zaparaszam:D Fajnie, ze się ujawniłaś:wiggle:W sprawie Twojego salonu, to majeczka ma rację- może wrzuć jakiś rzut lub wizualkę, to coś poradzimy. Nasze schody są zabiegowe, a u Ciebie wynika z Twojego opisu jest klatka, tak? To trochę utrudnia przebudowę i zabiera sporo miejsca. Nasza szerokość salonu jest ok, dwie sofy stoją na środku i jest luźno. Słuchaj, wszystko zależy od Waszych potrzeb. Ja mam oddzielną sporą jadalnię, a salon jest tylko salonem Nie wiem jak jest u Ciebie? Jaka jest wielkość Twojego salonu? Napisz coś więcej, a na pewno coś wspólnie zaradzimy:yes: Idę już sobie...bo zaraz mnie Aga przegoni...za to,że się tak rządzę Nie przegoni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Aguś ,lepiej trochę dłużej poszperać i nie podejmować decyzji zbyt pochopnie ...w końcu ze stołem "żenisz " się na ładnych parę lat...musi sporo imprez przetrzymać Martwiłam sie trochę ,bo dzisiaj moja gwiazda pojechała z grupą do Warszawy na eliminacje do jakiegoś programu o tańcu,ale pisała ,że droga jest dobra. Na ferie ostatecznie jedziemy do Marillewy 1400 .Myślałam ,że wstąpimy do siostry ,ale syn ma jeszcze jeden egzamin w piątek i będziemy musieli bezpośrednio gnać do Włoch....może w drodze powrotnej ... Nie denerwuj się Beatko, drogi są raczej czarne- dawno nie było żadnych opadów:) Ferii zazdraszczam okrutnie:rolleyes: to się wyszalejecie:wiggle: Siostrę odwiedź w drodze powrotnej- to dobry pomysł W temacie tych jadalnianych mebli to wiem, że to zakup na kilka lat... Te które bierzemy pod uwagę są bardzo porządne z 5 -letnią gwarancją Nie mam siły już szukać dalej, bo albo cena zła, albo model nie taki... Byłam zdecydowana na tego Twojego stolarza, ale nie chciał zrobić nam tych krzeseł Szkoda, bo jak go zachwalałaś, to musi być dobry i bardzo żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Nie denerwuj się Beatko, drogi są raczej czarne- dawno nie było żadnych opadów:) Ferii zazdraszczam okrutnie:rolleyes: to się wyszalejecie:wiggle: Siostrę odwiedź w drodze powrotnej- to dobry pomysł Też się nie mogę już tego wyjazdu doczekać ,,,ostatnio miałam trochę nerwowy okres a i dzieci już nauką są mocno zmęczone ....mam nadzieję ,że odpoczniemy. W temacie tych jadalnianych mebli to wiem, że to zakup na kilka lat... Te które bierzemy pod uwagę są bardzo porządne z 5 -letnią gwarancją Nie mam siły już szukać dalej, bo albo cena zła, albo model nie taki... Byłam zdecydowana na tego Twojego stolarza, ale nie chciał zrobić nam tych krzeseł Szkoda, bo jak go zachwalałaś, to musi być dobry i bardzo żałuję... na pewno wybór będzie dobry,,,ciekawa jestem ,dlacze4go ten mój stolarz nie może wykonać Ci takich krzeseł? mówił mi ,że na podstawie zdjęcie jest w stanie zrealizować każde zamówienie...a ze stołem faktycznie nic się nie dzieje , używamy go codziennie ...nie raz się coś wyleje ,nie ma żadnych plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Też się nie mogę już tego wyjazdu doczekać ,,,ostatnio miałam trochę nerwowy okres a i dzieci już nauką są mocno zmęczone ....mam nadzieję ,że odpoczniemy. Na pewno odpoczniecie i wybawicie się Oby tylko pogoda dopisała:) na pewno wybór będzie dobry,,,ciekawa jestem ,dlaczego ten mój stolarz nie może wykonać Ci takich krzeseł? mówił mi ,że na podstawie zdjęcie jest w stanie zrealizować każde zamówienie...a ze stołem faktycznie nic się nie dzieje , używamy go codziennie ...nie raz się coś wyleje ,nie ma żadnych plam Wiesz co, myślę, że może ma nieodpowiedni park maszynowy? W tamtych trzeba sporo drewna powyginać, a to łatwe nie jest:( Też byłam zła, bo myślałam, że zrobi wszystko:bash: Nogi od stołu planujemy chyba takie jak na focie- przemyślałam nie chcę zbyt masywnie toczonych, bo mogą się znudzić. Boki stołu proste- bez żadnych łowickich wycinanek:lol2: Czyli jak to u nas- klasyka górą http://img827.imageshack.us/img827/1665/stradomskookopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Myślę ,że będzie to bardzo piękny i ponadczasowy stół:yes:chociaz powiem Ci ,że poprzedni model też mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Myślę ,że będzie to bardzo piękny i ponadczasowy stół:yes:chociaz powiem Ci ,że poprzedni model też mi się podobał Dzięki kochana:hug:Ale który Ci się podobał- te masywniejsze nogi? To były tylko inspiracje z tego co pamiętam... Tak pomyśleliśmy, że te te krzesła są wystarczająco ozdobne i stół trzeba wyciszyć. Myślisz, że będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Podobał mi się ten z inspiracji ,którego brałas pierwotnie pod uwagę,,, na tych toczonych masywnych nogach ...Krzesła nie będą przecież aż tak bardzo ozdobne ,,,nogi będą proste ,tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 nogi będą proste ,tak? No właśnie podstawowa wersja tych krzeseł jest taka, ze proste są z tyłu, a przednie są też toczone identycznie jak te od stołu, tylko odpowiednio cieńsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 acha ,bo ja myślałam,ze krzesła będą miały zupełnie proste nogi i pasował mi do nich taki stółhttp://img683.imageshack.us/img683/7019/stalmi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Beatko ten stół stoi w Almi i kosztuje 8 tys (średnia wielkość):rotfl:także pozostanie jednak moją inspiracją. Nasz musi być rozkładany do 3,20, więc nawet nie wyobrażam sobie jego ceny z Almi. Nogi od krzeseł chyba mogę zamienić na proste... muszę się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Oba fajne. Stoły też lubię takie bez wycinanek z prostymi bokami . Nogi podobają mi się i te i te . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts