MagdaZZZ 07.02.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 aga - szykuj szampana:wiggle: - jutro czuję świętujemy 3 stówki:wave: Pierwsze mandarynkowe zdjęcie nie jest złe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Majeczko kochana, pewnie dawaj:hug: Prześlij mi na priv, co? Ok...pędzę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 :jawdrop:Aga twój ogród wiosną to raj na ziemi:o I wy taki sami wszystkim od początku się zajęliście? U mnie dopiero zaczynam ten temat. Dzięki Marjelko Ano sami robiliśmy, nawet automatyczne podlewanie luby robił sam:wiggle: Takie było nasz postanowienie, że chociaż to spróbujemy sami... Przy budowie i wykończeniówce się nie napracowaliśmy:no: Fajna zabawa prze Wami:) aga - szykuj szampana:wiggle: - jutro czuję świętujemy 3 stówki:wave: Oo, nawet nie zauważyłam, że się zbliżam do 3-setki:rotfl: Dzisiaj Madziu, chyba jeszcze nie, ale szampana idę zamrozić Ok...pędzę pisać Dzięki Maju, zaraz pędzę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziewczyny, wiadomość dnia- złożyliśmy zamówienie na stół i krzesła do jadalni:wiggle: Miałam już dość szukania i... męska decyzja podjęta. Teraz tylko 4-5 tyg czekania i..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 :wave: Ale super wiadomosc Agus na jakie sie zdecydowalas krzesla i jaki stol? Juz sie nie moge doczekac zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.02.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no i proszę gratuluje Napisz jaką wersję wybraliście. Zdobione krzesła i szczuplejsze nogi czy te drugie grubsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.02.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Agus pochwal się jaki model wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Agus stol bedzie robiony na zamowienie z nogami co ostatnio pokazywalas? 300 stron to bez problemu teraz bedzie po TAKIEJ wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To super http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif !!! No to czekamy z niecierpliwością!!! Będziecie zadowoleni...na pewno :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aga, to gratulację z niecierpliwością czekam na zdjęcia:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziewczynki dziękuję za zainteresowanie:hug: Kochane, stół z tymi nogami ten, który pokazywałam ostatnio a krzesła 8 szt-6 normalnych i 2 z podłokietnikami. Kolor drewna to orzech, a tapicerka identyczna jak na sofach. Nogi krzeseł są tez toczone, ale sporo szczuplejsze niż nogi stołu;) http://www.krzesla-elja.pl/photo/product_big/b/e/2/1_be2efd681e81.jpg http://www.krzesla-elja.pl/photo/product_big/7/6/6/1_76644c85aaa0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.02.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Piękne ja też takie chcę A materiał dajesz swój ? napisz mi jeszcze cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Piękne ja też takie chcę A materiał dajesz swój ? napisz mi jeszcze cenę Ja u Ciebie, Ty u mnie:lol2: Karolku, dzięki:D Cenę podałam Ci u Ciebie;) Z materiałem jest tak, że nie ma go w podstawowej ofercie firmy, ale oni współpracują z hurtownią Dekoma i poprosiłam o ten plusz właśnie:rolleyes: Za pewną dopłatą zrobią w tym co chcemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 300 stron to bez problemu teraz bedzie po TAKIEJ wiadomosci Oj...też coś tak czuje:yes: Aga Ty szybko mroz tego szampana :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Oj...też coś tak czuje:yes: Aga Ty szybko mroz tego szampana :lol2: Robi się:lol2: Majeczko, właśnie oglądam tą stronkę od Ciebie:popcorn:Fajna:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Oj fajna...fajna...lubię ich mebelki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.02.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No to żeby do tej 300 dobić pochwalę zacny wybór Będzie pięknie szykuje się na wieczorną imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.02.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aga :wiggle::wiggle: super wiadomość dnia Krzesła piękne, a te z łokietnikami cudnej urody i jak już wcześniej pisałam super pomysł z tym materiałem Bardzo mnie teraz nurtuje stół Waszego projektu No to teraz ja rozsiadam się u Ciebie i czekam... może coś innego ugotuję bo na ten popcorn patrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No to żeby do tej 300 dobić pochwalę zacny wybór Będzie pięknie szykuje się na wieczorną imprezkę :rotfl: To co się będzie działo, jak te meble przyjdą?http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/woot.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/upload1/woot.gif Na imprezkę wieczorną zapraszam!http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/pub.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Sliczne beda krzesla i stol powiedz mi kochana jak sie czysci ten haiti? Pewnie jeszcze nie czyscilas ale moze czytalas o czyszczeniu tego pluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts