aneta s 08.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no to czekamy na meble...u mnie jest 150 strona ale ja mam inne ustawienia czyli co jest już ta 300? możemy otwierać szampana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To ja już siadam i czekam...wieczór coraz bliżej...może na jakieś jedzonko się od Juszczakówki załapię,bo ten popcorn to też już mi trochę bokiem wychodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aga :wiggle::wiggle: super wiadomość dnia Krzesła piękne, a te z łokietnikami cudnej urody i jak już wcześniej pisałam super pomysł z tym materiałem Bardzo mnie teraz nurtuje stół Waszego projektu Dzięki Andżeliko Kochana, bo stół jest w miarę prosty, nogi już znacie, a blat ma jeszcze takie freziki. Głównie chodziło tutaj o konstrukcję, bo po rozłożeniu nie chciałam dodatkowych nóg w środku:no: a stół ma mieć aż 320cm, więc trzeba było troszkę pokombinować ze stelażem:) No to teraz ja rozsiadam się u Ciebie i czekam... może coś innego ugotuję bo na ten popcorn patrzeć nie mogę Francuski piesek, popcorn jej nie smakujehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif:D:hug: A gotuj sobie co chcesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no to czekamy na meble...u mnie jest 150 strona ale ja mam inne ustawienia czyli co jest już ta 300? możemy otwierać szampana? Anetko u mnie dalej jest jeszcze 299 strona wiec musimy poczekac na imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Na imprezkę? To my chętnie, super stół i krzesła wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Sliczne beda krzesla i stol powiedz mi kochana jak sie czysci ten haiti? Pewnie jeszcze nie czyscilas ale moze czytalas o czyszczeniu tego pluszu Kasiu dzięki:D Ten plusz można normalnie prać, tak zapewniała mnie pani przy wyborze materiału na sofy. Fakt, jeszcze nie prałam, ale mam nadzieję, że będzie ok:) To ja już siadam i czekam...wieczór coraz bliżej...może na jakieś jedzonko się od Juszczakówki załapię,bo ten popcorn to też już mi trochę bokiem wychodzi:) Ja Wam zaserwuję jakieś jedzonko do tej popijawy Majeczko no to czekamy na meble...u mnie jest 150 strona ale ja mam inne ustawienia czyli co jest już ta 300? możemy otwierać szampana? OO jesteś Anetko:hug:Mam nadzieję, ze już jesteście zdrowi? Kochana 150 czy 300-nieważne, ważne, ze Wy jesteście:hug: Na szampana jest zawsze dobra pora:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.02.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no to trzeba stukać w klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Anetko u mnie dalej jest jeszcze 299 strona wiec musimy poczekac na imprezke Kasiu w takim tempie, to chyba do wieczora nie wytrzymamy:lol2: Na imprezkę? To my chętnie, super stół i krzesła wybrałaś Dzięki Alu:D zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.02.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aguś dzięki Kochana:hug:, my już zdrowi, ja z dziecmi już od kilku dni wychodzimy na zewnątrz:wiggle: a maż ma zakaz do soboty bo miał paskudne zapalenie płuc:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Z szampanami szybko lecęhttp://img201.imageshack.us/img201/6499/szampanm.jpg' alt='szampanm.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Pewnie sie nie zalapie na wieczorna imprezke ale odbije sobie jutro Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no to trzeba stukać w klawiaturę :rotfl: Aguś dzięki Kochana:hug:, my już zdrowi, ja z dziecmi już od kilku dni wychodzimy na zewnątrz:wiggle: a maż ma zakaz do soboty bo miał paskudne zapalenie płuc:bash: Ojej, zapalenie płuc??:jawdrop:Biedulek, mam nadzieję, że już wszystko dobrze:wiggle: Całe szczęście, że chociaż dzieciątka wyzdrowiały, ta zima to jednak okropna rzecz:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Bylam pierwsza na 300 stronie Gratulacje Agus Anetko duzo zdrowka Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Z szampanami szybko lecę Zdażyłas w samą porę:rotfl: Pewnie sie nie zalapie na wieczorna imprezke ale odbije sobie jutro Dziekuje za odpowiedz Kasiu, chyba jednak się załapałaś, impreza się już zaczyna, 300 stronka jest:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No to pijemy http://www.emoty-gg.eu/mini/728.gif 300 JUŻ JEST:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Szybko pije jedna lampke szmpana i uciekam maz za chwilke wraca z pracy Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Już czuję się opita , a tu jeszcze trzeba z pracy do domu dojechać buuuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kochane dla Was wszystkich w z podziękowaniami, że jesteście:hug::hug: http://images.dexknows.com/cms/Glasses-of-Champagne-with-Strawberries460x300.jpg http://www.great-birthday-party-ideas.com/image-files/party-food.jpg http://www.freefoto.com/images/09/05/09_05_21---Cream-Cake-Selection_web.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no to na zdrowie :wave: ja co prawda nadal nie moge napojów wyskokowych ale wznoszę toast mineralną z cytryną Anetko duzo zdrowka Wam zycze Kasiu dziękuję :rotfl: Ojej, zapalenie płuc??:jawdrop:Biedulek, mam nadzieję, że już wszystko dobrze:wiggle: Całe szczęście, że chociaż dzieciątka wyzdrowiały, ta zima to jednak okropna rzecz:sick: na szczęście chyba jestesmy na prostej...:)byle do wiosny:D:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To ja kieliszek szampana biorę i te bezę z truskawką i toast wznoszę ! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts