Juszczakówka 24.01.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To pozostało nam cierrrpliwie czekać ( jak mogli hmmmmm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mnie już nic nie zdziwi:(mam nadzieję,że szybko łańcuch skrócą i będziesz się mogła żyrandolem cieszyć.A my poczekamy cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To pozostało nam cierrrpliwie czekać ( jak mogli hmmmmm ) Nooo, czekamy A jak tam po weekendzie? Nas znowu zasypało! Widziałam już wcześniej rosnące powoli krokusiki, ale chyba przedwcześnie się cieszyłam. To dopiero styczeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mnie już nic nie zdziwi:(mam nadzieję,że szybko łańcuch skrócą i będziesz się mogła żyrandolem cieszyć.A my poczekamy cierpliwie Mnie już chyba też! Dokładne wymiary były podanie i co? Za co ci ludzie biorą pensję? Muszę się uzbroić w cierpliwość- to uszlachetnia i kształtuje charakter:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Do mnie dotarł dzisiaj telewizor.I co?muszę powiedzieć ,że pomimo tego ,że jest sprawny ,to nie umiałam się już nim cieszyć.Okazało się ,że sprzęt do kuchni przywozili mi ci sami panowie ,i nie omieszkali się zapytać ,czy wszystko jest sprawne.Bałam się odpowiedzieć ,że na razie tak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To ja się pocieszę za Ciebie... http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Beauty- nie martw się na zapas- mamy przecież na wszystko 24-miesięczną gwarancją, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No właśnie ja tak właściwie się nie martwię ,tylko te awarie jakoś tak mnie bardzo lubią.Ja ich nawet nie chcę:Dwiesz niy gwarancja jest ,ale z tym telewizorem to mieliśmy jazdy...na poczatku chcieli nam go naprawiać...otarło sie o rzecznika praw konsumenta..Nie wiem o co w tym wszystkim chodziło ,ale bronili się rękami i nogami przed wymianą.Zrozumiałam ,że cały problem tkwił w tym ,że kupowaliśmy przez internet ,a odbieraliśmy ze klepu.Niby szyld sklepu ten sam ,a ponoć jakby dwie różne firmy...Ale udalo sie i teraz mamy ekran jak w kinie...a odbiór bajkowy ,dzieciaki już sobie Avatara obejrzały..W sumie to chyba one maja największą radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nas też czasami te awarie lubią, ale nie dajemy się i już! Najważniejsze, że problem TV już się rozwiązał- też bym chętnie w takim kinowym odbiorze sobie coś pooglądała... A co do tej wymiany- też mi się wydawało, że firmy mają mają obowiązek wymieniać na nowy produkt, ale moi rodzice przekonali się na własnej skórze w zeszłym roku, że tak nie jest. Zamówili stół do jadalni i 10 krzeseł z firmy Vinotti. Przyszło to wszystko w zeszłym roku na dzień przed Wigilią- było strasznie zamieszanie i dokładnie nie sprawdzili każdego krzesła. Okazało się, że jedno miało wgniecenie i zadrapanie. Zażądali wymiany na nowy, a oni, że nie ma mowy- będą naprawiać. Mama pyta- co naprawiać, jak krzesło takie przyszło. Napisała oficjalne pismo do siedziby firmy z awanturką, że nie mają żadnej kontroli jakości wysyłanych produktów (a firma z tego słynie) no i łaskawie po miesiącu wymienili na nowe. Ale co się naszarpaliśmy to nasze. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No właśnie ,u nas było podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam... My też mielismy problem z.......drewianymi oknami znanej firmy Urzędowski, okna się powyginały w " banan" cały rok z nimi walczyliśmy to był koszmar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.01.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ale wymienili ci te okna czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Moi znajomi tez zamówili u Urzędowskiego i niektóre się powypaczały ,domknąć ich można,ozdoby na ramach poodchodziły i do niektórych okien przy montażu zapomnieli o śrubach.Podczas mycia jedno wypadło.Skopciła się ta firma strasznie,a ceny wywindowali niemożebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dziewczyny kopsnijcie się do mojego dziennika i zobaczcie żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Polecialam rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 wymieniali KILKA razy !!!! teraz są ok .... lecę do żyrandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2011 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Z lekkim opóźnieniem i ja lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Wczoraj przyszły zamówione gadżety- brak tylko ziół.... http://img253.imageshack.us/img253/4554/dsc02216f.jpg Edytowane 26 Stycznia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ładna ta osłonka jeszcze: bazylia, mięta, oregano i mamy full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dzięki:D- tylko te zioła teraz jakieś takie liche są... poczekam do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts