Amtla 13.02.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Oj tak, cena pokaże nam kierunek:lol2: Amtla, a Ty miałaś być na nartach? I jestem...na nartach z internetem:lol2: Bez FM życ nie mogę Edytowane 13 Lutego 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 no widzicie jaka ja ogarnięta jestem w tym temacie ja nie mam dozownika, ten pomysł czeka na lepsze czasy w nowym domu a teraz kuchnie "dekoruje" oryginalna butla. Aga kredensy bardzo ładne, aż ciężko wybrać ale w czarnym kolorze jaki by nie był byłby cudowny Two Ty to niezła jesteś z tym dozownikiem:rotfl:Ja właśnie chcę zrobić, bo zlew ma aż dwa dodatkowe otwory, które można wyciąć pod tego typu gadżety. Wcześniej nie zdążyliśmy tego zrobić, ale zrobię teraz:yes: Czarny kredensik tez piekny-przyznają W ogóle to uważam, ze ciemne meble wyglądają o niebo szlachetniej i eleganciej od jasnych:lol2: Mi się najbardziej podoba ten ostatni pobielany i przecierany kredens Choć pewnie do Ciebie Aga to faktycznie coś w brązie byłoby najlepsze Korników też się boję, dlatego nie zdecydowałam się na zakup jakiegoś odnowionego starocia (chodzi o komodę) bo bałam się, że jak ktoś to będzie odnawiać na sprzedaż to może tak dokładnie jednak nie oczyścić mebelka. Jak będziemy robić sami kredens to jak będą ślady po kornikach to na pewno dobrze o nie zadbamy ;)A konik śliczny Pysiaczku, nie wiem czy mój będzie lepszy w brązie- zobaczymy. Nie będę na siłę dobierała odcienia do stołu i krzeseł. Może będzie coś zupełnie niezwiązanego? Z kornikami to masz rację. Mogłam mieć piękna 100-letnią szafę , ale właśnie ze względu na korniki, które wcześniej miała bałam się ja wziąć do domu:sick: A mnie sie ten najlepiej podoba A to mój faworyt, taki chce sobie zrobic na zamowienie [img]http://img138.imageshack.us/img138/2135/witrynaalmidecor.jpg By miranda27 at 2012-02-13[/img] Alu, piękny ten Twój kredens:eek: Masz już kogoś, kto Ci go zrobi? Tamten, który Ci się podobał był z Pottery Barn. Ja u siebie widzę podobny, ale chcę dolną część mieć zasłoniętą drewnem:yes: I jestem...na nartach z internetem:lol2: Bez FM życ nie mogę Osz Ty:D:lol2: No to pięknie:p Baw się dobrze i uważaj na nogi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Aguś mi podobają się też niektóre kredensy/witryny z tej firmy na którą ostatnio dawałam Ci namiary;)Może tam coś dla siebie znajdziesz...ceny chyba mają dużo przyjemniejsze niż Fabryka wnętrz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To czarne z kółkiem śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Aguś mi podobają się też niektóre kredensy/witryny z tej firmy na którą ostatnio dawałam Ci namiary;) Może tam coś dla siebie znajdziesz...ceny chyba mają dużo przyjemniejsze niż Fabryka wnętrz;) Tak Maju, pamiętam:D Na razie robię rozeznanie i szukam inspiracji w sieci. Jak pewnie zauważyłaś, u mnie wszystko musi nabrać urzędowej mocy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 To czarne z kółkiem śliczne Nooo fajne to kółko jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Oryginalne fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Tak Maju, pamiętam:D Na razie robię rozeznanie i szukam inspiracji w sieci. Jak pewnie zauważyłaś, u mnie wszystko musi nabrać urzędowej mocy:lol2: Oj skąd ja to znam??? Ile ja już rozglądam się za jakąś fajną witrynką...i w sumie nadal nie wiem co bym chciała:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Oj skąd ja to znam??? Ile ja już rozglądam się za jakąś fajną witrynką...i w sumie nadal nie wiem co bym chciała:confused: No właśnie- ja tam miałam z tymi krzesłami i stołem- szukania kilka m-cy:mad: Dlaczego u nas tak trudno znależć coś fajnego? A jeśli już, to cena kosmiczna:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dlaczego u nas tak trudno znależć coś fajnego? A jeśli już, to cena kosmiczna:bash: No trudno,trudno:( Są piękne rzeczy,owszem,tylko mają taką zaporową cenę,że oczy mi z orbit wypadają jak na nią patrzę Ostatnio stwierdziłam,że dużo prościej by było coś wybrać,gdyby był mniejszy wybór:yes: Człowiek się naogląda tych mebli ileś tam,a później medytuje: Ta,nie nie ta,e chyba ta byłaby lepsza,a może jednak nie...i tak w koło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ostatnio stwierdziłam,że dużo prościej by było coś wybrać,gdyby był mniejszy wybór:yes: No nieee, ja jednak wolę większy:rotfl: Człowiek się naogląda tych mebli ileś tam,a później medytuje: Ta,nie nie ta,e chyba ta byłaby lepsza,a może jednak nie...i tak w koło:D Tak to jest z wykończeniówką Maju Można zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Eee mówię Ci Aga gdybyś miała 10 do wyboru,to byś szybciej tego wyboru dokonała:lol2: A może masz rację i tylko tak mi się wydaje,że byłoby łatwiej...sama już nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Eee mówię Ci Aga gdybyś miała 10 do wyboru,to byś szybciej tego wyboru dokonała:lol2: Nie znasz mnie jeszcze Majeczko:rotfl:U mnie mniej nie znaczy szybciej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Nie znasz mnie jeszcze Majeczko:rotfl:U mnie mniej nie znaczy szybciej:lol2: :rotfl: No to w sumie całkiem tak jak u mnie :rotfl: To żeśmy się zgrały:lol2: Dopiero jak przeczytałam to co napisałaś to stwierdziłam,że faktycznie przy każdej ilości byłoby to samo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ale foremki fajne. A właśnie, w krakowskim tikeju foremek też było całe mnóstwo, ale takich metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 :rotfl: No to w sumie całkiem tak jak u mnie :rotfl: To żeśmy się zgrały:lol2: Dopiero jak przeczytałam to co napisałaś to stwierdziłam,że faktycznie przy każdej ilości byłoby to samo:lol2: Żółwik Majuhttp://freeemoticonsandsmileys.com/animated%20emoticons/Cartoon%20Animated%20Emoticons/ninja%20turtle.gif Ale foremki fajne. A właśnie, w krakowskim tikeju foremek też było całe mnóstwo, ale takich metalowych. Metalowe tez fajne są Te kupiłam ze względu na silikon- to moje pierwsze, bo jakoś wcześniej nie miałam przekonania :no:Zobaczymy, czy nie pożałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Mykam spać http://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/th_0girl157.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Mykam spać http://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/th_0girl157.gif Paaaaa do jutra http://forum.barcis.pl/images/smilies/zlezkawoku.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-403156.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2012 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dzień dobry Kochane!!!! Dziewczyny zakochałam się w tym czarnym regaliku z kółkiem (na początku śmiałam się z tych kółek - że pasują mi do okien - a teraz chcę takie w salonie http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87/091.gif. Aguś przekleję je sobie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hello z rana... tzn dla mnie z rana Widzą że czarny kredensik z kółkiem oczarował nie tylko mnie Ja ma ciągoty do czarnych mebli i mnie też wydają się jakieś bardziej eleganckie no ale niestety utrzymanie ich w czystości nie odpuścisz wycierania kurzu bo zaraz widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts