Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Dzień Dobry Dziewczynki :D

Ja najlepiej lubię meble w każdym kolorze brązu(no właśnie,dla mnie są one po prostu eleganckie) ...chociaż czarnym kolorem (takim delikatnym jakby przecieranym) też nie pogardzę(no właśnie tylko ten kurz:mad:)

Edytowane przez mmajeczkaa

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

śliczne kredensiki:wiggle:

A Ty szukasz Aguś jakiegoś do siebie? Z tego co pamiętam, to podobała Ci się moja Selva:) A wiesz, że jest opcja, że będę musiała ją sprzedać:( Wój mojego męża, który ma na mazurach cały dom w pięknych antykach urządzony zaproponował nam że teraz po śmierci ciotki chce się wszystkiego pozbyć, i żebyśmy pojechali i wybrali co chcemy... a z tego co pamiętamy tam był taaaki kredens:rolleyes: może być, że Selva z nim przegra;) A wtedy daj znać, czy byłabyś chętna:)

Aguś pewnie, że nie chodziło mi o dobieranie odcienia brązu do stołu i krzeseł :no: Po prostu wydało mi się, że taki lekko w stylu shabby kredens niekoniecznie będzie do Ciebie pasować, ale z drugiej strony mogę się mylić i może to być świetny akcent w jadalni :yes:

Pozdrawiam walentynkowo :D

Dzień dobry Kochane!!!!

Dziewczyny zakochałam się w tym czarnym regaliku z kółkiem (na początku śmiałam się z tych kółek - że pasują mi do okien - a teraz chcę takie w salonie http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87/091.gif.

Aguś przekleję je sobie do mnie :yes:

Aguś, a przeklejaj sobie ile tylko wlezie:lol2: Kółka fajne som:D

Hello z rana... tzn dla mnie z rana :lol:

Widzą że czarny kredensik z kółkiem oczarował nie tylko mnie :) Ja ma ciągoty do czarnych mebli i mnie też wydają się jakieś bardziej eleganckie no ale niestety utrzymanie ich w czystości :sick: nie odpuścisz wycierania kurzu bo zaraz widać.

Hello z południa:lol2: Ja czarne lubię, ale u nas w tym wystroju pasują ciemne brązy. Musiała bym zbudować jeszcze jeden dom:D

Dzień Dobry Dziewczynki :D

Ja najlepiej lubię meble w każdym kolorze brązu(no właśnie,dla mnie są one po prostu eleganckie) ...chociaż czarnym kolorem (takim delikatnym jakby przecieranym) też nie pogardzę(no właśnie tylko ten kurz:mad:)

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hearts/smileys-hearts-269726.gif

Dziewczynki mamy Walentynki :D

Hej Maju walentynkowo:D My to kochamy te brąziki, coooo?:lol2:

Co do silikonowych foremek na muffinki ja mam Ikeowskie, i są SUPER ! :)

Dzięki mugatko za info. Musze je jakoś wypróbować:yes:

śliczne kredensiki:wiggle:

A Ty szukasz Aguś jakiegoś do siebie? Z tego co pamiętam, to podobała Ci się moja Selva:) A wiesz, że jest opcja, że będę musiała ją sprzedać:( Wój mojego męża, który ma na mazurach cały dom w pięknych antykach urządzony zaproponował nam że teraz po śmierci ciotki chce się wszystkiego pozbyć, i żebyśmy pojechali i wybrali co chcemy... a z tego co pamiętamy tam był taaaki kredens:rolleyes: może być, że Selva z nim przegra;) A wtedy daj znać, czy byłabyś chętna:)

Madziu Twoja Selva jest bosskkaaa, tylko chyba będzie ciut za mała dla nas...:( Już byłam u Ciebie i prosiłam Cię o podanie wymiarów i ceny na priv no i fotki, bo szczegółów nie pamiętam...:no: Zazdroszczę Ci okrutnie tego wujka... na pewno ma tam skarby:yes:

idę do Ciebie i ciągle coś

foremki extra do Twoich firmowych muffinek jak znalazł

a tę róże mam nadzieję że wypróbujesz, może dzisiaj?

a kredensiki- mucha nie siada,

1 i 2 jak dla mnie, może jeszcze coś wynajdziesz:D

Dzięki słoneczko:DKochana, dzisiaj nie zdążę, ale spróbuje niedługo coś w nich upiec:yes: Kredensik nadal poszukiwany:p

Aguś pewnie, że nie chodziło mi o dobieranie odcienia brązu do stołu i krzeseł :no: Po prostu wydało mi się, że taki lekko w stylu shabby kredens niekoniecznie będzie do Ciebie pasować, ale z drugiej strony mogę się mylić i może to być świetny akcent w jadalni :yes:

Pozdrawiam walentynkowo :D

Pysiaczku, masz rację shabby odpada jak i vintage, ale sama nie wiem co bym jeszcze chciała. Coś bardziej klasycznego w formie, tylko kolor jakiś ciekawy:D

Edytowane przez agawi74

Dziękuję z przyjemnością się poczęstuję:yes:

Buziaczka WALENTYNKOWEGO ZOSTAWIAM http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-765811.gif

Dzięki Maju, wzajemniehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-492838.gif

:rotfl::rotfl: Tą samą emotkę miałam wstawić dla Ciebie:rotfl::rotfl:

Telepatia czy co???

:yes::D:lol2:

To ja ze swoimi Aga Walentynkowymi ciasteczkami przychodzę

<a href=http://img51.imageshack.us/img51/1214/walentciastecz.jpg' alt='walentciastecz.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Dzięki Alu:D

Kurcze jakie ladne i mało dietetyczne te ciasteczka :).

Drżę w obawia czy uda mi się jeszcze wyhaczyć formy na muffiny z Lidla :(

Mało dietetyczne są na pewno:rotfl:

yokasia, ja będę w Lidlu pewnie w piątek, to mogę zobaczyć:yes: Ale jak masz okazję to zajrzyj jak najszybciej, bo chyba od czwartku zmienia się towar:(