Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczor :)

Jeden dzien mnie nie bylo (walentynki swietowalam i musialam "oblac" moj prezent co by sie nie rozpadl :)) a nadrabiania mam tyle ze hej... :)

Ale juz jestem na bierzaco :)

U mnie co prawda jeszcze nie ma 24 :) ale paczki mam juz 2 na sumieniu :oops: a wszystko przez meza :mad: ktory jutro chce sobie wziasc paczki do pracy i robilam je dzisiaj wieczorem... wyszlo 30 szt, a teraz zostalo mi 3 szt :bash: a mialy byc na jutro :bash: maz do pracy bierze 15 szt :bash: ja zjadlam 2 szt, Mieszko 4 szt, a reszte maz :)

Moral z tego taki ze jutro bede robila drugi raz :bash:

Ja uciekam spac i zycze milej nocki :hug:

wyszlo 30 szt, a teraz zostalo mi 3 szt :bash: a mialy byc na jutro :bash: maz do pracy bierze 15 szt :bash: ja zjadlam 2 szt, Mieszko 4 szt, a reszte maz :)

Moral z tego taki ze jutro bede robila drugi raz :bash:

Hej Kasiu:hug: No to ładny łakomczuch z Twojego męża:lol2: Jedyny plus z tego jest taki, ze jutro jak zrobisz nowe, to będą świeższe:D Trzymam kciuki za smaczny wypiek i buziaki:hug:

Odpoczywam od gości ( taka chwila tylko dla mnie ;) ). Pączkiem chętnie się poczęstuję :)

Aaaa to odpoczywaj sobie kochana:wiggle:i delektuj się pączkami:lol2:

Nie wiem, który to już z kolei, ale co tam. I ja się na pączka skuszę. ;)

To i ja się na pączka skuszę...no właśnie tylko który to już dzisiaj http://emoty.blox.pl/resource/oups.gif

Smacznego girls:lol2: A wiecie, że ja nie jadłam jeszcze ani jednego?:o:p

Aga a ja jeszcze mam pytanko do Ciebie:yes: Czy Ty masz podcięcia wentylacyjne w drzwiach wew.???

Tak Maju, we wszystkich drzwiach- to konieczność dla prawidłowej wentylacji pomieszczeń:yes:

I ja się poczęstuję:yes: właśnie M mi podrzucił bo też do tej pory jeszcze nie jadłam. Zjadłam 2 sztuki przecież trzecia u Ciebie to jeszcze nie koniec świata co nie:yes:?

Jedz, jedz Anetko dzisiaj wolno:lol2: