Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jadalnie urocze, ostatnio bardzo podobają mi się okrągłe stoły.

Z dodatkiem stylowych krzeseł to już poezja.

Najbardziej podobają mi się: trzecia, szósta i trzecia od końca.

Co je wyróżnia od innych?

wielkie okna z widokiem na ogród...oczywiście, oczywiście ;)

Aguś, nie mam przepisu ale na Sylwestra moja siostra zrobiła dwie keksówki pysznego marchewkowego :o. Jeśli Ci wyjdzie coś dobrego, koniecznie podziel się przepisem bo doprosić się czegoś od siostry to :mad: :).

Dzięki Aniu za dobre chęci:hug: W sumie większość przepisów, które znalazłam w sieci jest podobna:yes: Tylko ja planuję bez tzw frostingu, czyli tej białej polewy z serka, śmietanki i pudru. Za dużo kalorii:yes: Jak zrobię i wyjdzie, to dam Wam przepisik, a jakże:D

Jadalnie urocze, ostatnio bardzo podobają mi się okrągłe stoły.

Z dodatkiem stylowych krzeseł to już poezja.

Najbardziej podobają mi się: trzecia, szósta i trzecia od końca.

Co je wyróżnia od innych?

wielkie okna z widokiem na ogród...oczywiście, oczywiście ;)

Ja też lubię Tolu okrągłe-owalne stoły, tylko taki miałam przez kilka lat i dlatego teraz zmieniamy na prostokątny:D Aż wróciłam się zobaczyć, które Ci przypadły do gustu te jadalnie- w sumie wybrałaś spokojne beże z bielą i odrobiną turkusu:yes: czyli to, co tygryski lubią najbardziej:lol2: Ogrody piękne som:cool:

Gdzie te pączki, gdzie te pączki :lol:

No jak to gdzie? O tej porze pysiaczku to już dawno zjedzone:lol2: Zapraszam za rok, a w weekend na marchewkowe ciacho:D

jestem

Odhaczona:lol2: A reszta?:mad:

A my co - ciche dni mamy?:lol2:

:rotfl::rotfl: No coś ty Madzia, why? byłam dzisiaj u Ciebie kilka razy, tylko chyba nic nie napisałam:oops: Pędzę:D

Przyszłam tylko huga sprzedać:hug:

I powiedzieć, ze marchewkowe kiedyś robiłam namiętnie (uwielbiam:rolleyes:), a teraz nawet przepisu nie pamietam:oops: Dlatego poczekam na Twój sprawdzony;)

:hug:Dziękuję za huga:hug:Szkoda, że nie pamiętasz przepisu, na pewno było picha:(

Edytowane przez agawi74

:rotfl::rotfl: No coś ty Madzia, why? byłam dzisiaj u Ciebie kilka razy, tylko chyba nic nie napisałam:oops: Pędzę:D

No ja u Ciebie też ze 2 byłam i też nic nie napisałam.... dlatego tak mi sie to z cichymi dniami skojarzyło:rotfl:

Przyszłam to naprawic, bo wiem, ze jak niedopowiedzenia się nawarstwią... :rotfl:

:hug:Dziękuję za huga:hug:Szkoda, że nie pamiętasz przepisu, na pewno było picha:(

Tego ciasta nie robiłam chybaani razu odkąd mieszkam w wawie:o W ogóle mało piekę tu, bo nie mam zjadaczy - mój M totalnie nieciastowy:(

A było naprawdę picha:yes: