mugatka 18.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) I przepis skoro już przetestowane i pycha wyszło Edytowane 18 Lutego 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Oki, jedna fotka dla Was. Sorki za jakość, ale nie miałam czasu na sesyjkę i fota jest komórkowa:rolleyes: Ciasto marchewkowe w całej okazałości:wiggle: http://img4.imageshack.us/img4/7856/20120218113820picsay.jpg Mniam wygląda obłędnie. ale bym zjadła. Kurdę idę sobie zrobić kromkę z nutellą na pocieszenie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 I przepis skoro już przetestowane i pycha wyszło Mniam wygląda obłędnie. ale bym zjadła. Kurdę idę sobie zrobić kromkę z nutellą na pocieszenie:cry: Dzięki dziewczynki:hug:, zaraz dam przepisik, bo na prawdę smakuje wybornie:wiggle: Karolku nutella też pyszka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Hmmm....pysznie wygląda:rolleyes: Czekam Aga na przepisik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ciasto marchewkowe Składniki: 1 szklanka mąki pszennej3/4 szklanki drobnego cukru 1 łyżeczka sody oczyszczonej 1 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżeczki cynamonu 2 łyżeczki mielonego imbiru 1 szklanka oleju 4 całe jajka 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich 2 duże marchewki Utrzeć całe jajka z cukrem na kogel-mogel, powoli dodawać olej, następnie mąkę, proszek, sodę, cynamon i imbir. Na końcu dodać posiekane orzechy i startą na drobnych oczkach marchew. Wymieszać ręcznie i przelać do wysmarowanej tłuszczem blaszki. Piec ok 1 godz w temperaturze 180 stopni. Można udekorować lukrem lub czekoladą. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Hmmm....pysznie wygląda:rolleyes: Czekam Aga na przepisik:) Dzięki Maju Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 O fajnie...prościutki ten przepis...dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 O fajnie...prościutki ten przepis...dzięki:) Prościutki, szybki i smaczny, czyli to co tygryski lubią najbardziej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja jestem antytalent jeśli chodzi o wypieki Ale zapiszę sobie. Może ktoś mi upiecze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Aj tam Karola nie oszukuj,jaki antytalent...Zrób na pewno wyjdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja jestem antytalent jeśli chodzi o wypieki Ale zapiszę sobie. Może ktoś mi upiecze:wiggle: Karolku, nie znam prostszego ciasta, tam nie ma co zepsuć także próbuj samahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cook/smileys-cook-544828.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Karolku, nie znam prostszego ciasta, tam nie ma co zepsuć także próbuj samahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cook/smileys-cook-544828.gif Myślisz???????Wierzysz we mnie? ja raczej nie:no:. ale może się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja też w Ciebie wierzę...zresztą napisałam to już na poprzedniej stronie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ciasto wygląda jak milion dolarów Przepis sobie kopiuję (mogę? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Myślisz???????Wierzysz we mnie? ja raczej nie:no:. ale może się skuszę Wierzę, wierzę Ciasto wygląda jak milion dolarów Przepis sobie kopiuję (mogę? ) Dzięki pysiaczku, oczywiście, ze możesz sobie skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dzięki pysiaczku, oczywiście, ze możesz sobie skopiować Już to zrobiłam nawet Strasznie jestem ciekawa tego smaku Smakuje jak typowe słodkie ciasto czy mocno czuć tą marchewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Już to zrobiłam nawet Strasznie jestem ciekawa tego smaku Smakuje jak typowe słodkie ciasto czy mocno czuć tą marchewkę? Marchewki nie czuć prawcie wcale:o:no: pysiaczku jeżeli lubisz mniej słodkie, to dodaj 1/2 szklanki cukru. W cieście czuć cynamon i imbir najbardziej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Słodkie może być - mąż lubi ulepki Imbiru nie mam i nie wiem czy jutro dostanę w sklepie na osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ulepki :rotfl: Szkoda, bo imbir daje fajny smaczek... Poszukaj u sąsiadów pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Chyba, że może dostanę przyprawę imbir jak nie będzie świeżego No u nas mąż ma ksywkę Ulepek, bo herbatę też zawsze sporo słodzi Jakie plany na jutro oprócz obfotografowania listw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.