mmajeczkaa 19.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Dzięki Aguś Właśnie przy tym 8funkcyjnym się zatrzymałam i zastanawiałam,bo jednak dużo z nich ma tylko 6 funkcji;) Zawsze to dobrze wybrać model,który ktoś już ma i przetestował Hmmm...pozostało znaleźć zmywarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Mugatka mi sie poprostu wydaje ze to specyficzne mufinki są i dlatego nie chciały wyskakiwac;-( no spróbuje do innych przepisów;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aga serio posmarowac trzeba??? nie wiedziałam.. Ania, do tych z Lidla była dołączona książeczka i podali w niej, że przed pierwszym użyciem posmarować tłuszczem jednorazowo. psosin ja mam silikonowe z IKEA TAKIE i muffinki z nich wychodzą bez żadnego problemu. Polecam Moja róża z Lidla tez wyszła bez problemu, ale pierwszy raz posmarowałam. Dzięki Aguś Właśnie przy tym 8funkcyjnym się zatrzymałam i zastanawiałam,bo jednak dużo z nich ma tylko 6 funkcji;) Zawsze to dobrze wybrać model,który ktoś już ma i przetestował Hmmm...pozostało znaleźć zmywarkę... Nie ma sprawy Maju, powiedz ja się na coś zdecydujesz:) My zmywarkę mamy też Smega- tak wyszło, że oprócz okapu kupiliśmy cały komplet (rabaciki, rabaciki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 choroba no to przy drugim posmaruje;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 choroba no to przy drugim posmaruje;-)) Koniecznie:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.02.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie ma sprawy Maju, powiedz ja się na coś zdecydujesz:) My zmywarkę mamy też Smega- tak wyszło, że oprócz okapu kupiliśmy cały komplet (rabaciki, rabaciki) Powiem powiem:wiggle: Na pewno musi być grafitowy z mosiężnymi wykończeniami bo z tymi złotymi mi się nie widzi;) Pamiętałam,że masz zmywarkę Smega,dlatego właśnie pytałam czy jesteś zadowolona:) Patrzyłam też na płyty gazowe...ładne mają no i pewnie solidne;) No cóż...zobaczymy co kupimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Maju sprzęty działają bez zarzutu, gazowe też maja fajne- widziałam kiedyś. Jak będziesz zmawiała piekarnik, to koniecznie określ pod jaką zabudowę będzie- czy w słupku czy pod pytą właśnie, bo mają inne wymiary. Słupkowy jest niestety najmniejszy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No właśnie będzie pod płytą ,niestety...chciałam w słupku,ale no...nie było za bardzo jak tego zrobić...tzn. w sumie było,ale wtedy nie mogłabym wstawić dużego stołu...a na tym mi jednak bardziej zależało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Pewnie, stół ważniejszy:yes: Zaraz będą foty tych nieszczęsnych listew na zaczepy:) Edytowane 19 Lutego 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kobitki obiecałam foty moich listew przypodłogowych. Foty są głównie przy tapecie, bo od jasnej, gładkiej ściany za bardzo odbija się flesz i nic nie widać. Szpar nie ma nigdzie, żadnego kleju ani akrylu:) http://images47.fotosik.pl/1379/4d43e5d14acb521cm.jpg http://images38.fotosik.pl/1369/b770036753f6f146m.jpg http://images45.fotosik.pl/1380/cd147efb52b2ab83m.jpg http://images50.fotosik.pl/1388/132d7c52077d9fe9m.jpg A klips od wewnątrz listwy wygląda tak http://images38.fotosik.pl/1369/348aa9cf89d3397cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No faktycznie - najmniejszej szparki:oA jak wygląda łączenie listew bez akrylu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aga a mogłabyś napisać dokładnie co to za listwy:) Pięknie wyglądają...no i do "moich" paneli też by bardzo pasowały:lol2: Nie lubię listew na klej,nigdy takich nie kupuję nie rozumiem dlaczego miałyby być szpary w tych montowanych na klips??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No faktycznie - najmniejszej szparki:o A jak wygląda łączenie listew bez akrylu??? Madzia, jeżeli są dobrze docięte, to wszystko trzyma klips i nic nie widać. Jeżeli jednak powstanie jakaś widoczna szparka na łączeniu, to trzeba potraktować ją taką miazgę do drewna w kolorze listwy:) Akryl spowoduje brak szybkiego demontażu w razie potrzeby. Aga a mogłabyś napisać dokładnie co to za listwy:) Pięknie wyglądają...no i do "moich" paneli też by bardzo pasowały:lol2: Maju te listwy są również Balterio w tym samym kolorze co panele. Jeżeli szukasz takich na zaczepy, to ma podobne np. Barlinek, ale już drewniane. Maju czasami listwy trzeba łączyć, bo mają tylko 240 cm długości, a wymiary pomieszczeń są zwykle wieksze i tu mogą być mikro-szparki. http://drewniana-podloga.istore.pl/pl/listwy-przypodlogowe-barlinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pędzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-245353.gif Pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-570276.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.02.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Maju czasami listwy trzeba łączyć, bo mają tylko 240 cm długości, a wymiary pomieszczeń są zwykle wieksze i tu mogą być mikro-szparki. Aga ja nie o tym:no: Ja się dziwię dlaczego między listwą a ścianą mają być szpary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aga ja nie o tym:no: Ja się dziwię dlaczego między listwą a ścianą mają być szpary;) Po samym położeniu szpar być nie powinno, ale jak klej zaczyna ciągnąć i ściana pracuje to się zrobią. Sama to przeżywałam kiedyś A mocowane na klipsy to bajka i żadnych problemów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.02.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A mocowane na klipsy to bajka i żadnych problemów:wiggle: No właśnie mam takie samo zdanie:yes: A chodziło mi o to,że dziewczyny się dziwią,że w tych montowanych na klips nie ma szpar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.02.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No dobra idę już...bo już chyba sama nie za bardzo rozumiem co piszę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.02.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ale tu smakowicie u Ciebie ostatnio. Najpierw szarlotka, teraz ciasto marchewkowe. Na temat tego drugiego słyszałam już kiedyś bardzo dużo dobrego, ale zawsze jakoś miałam opory żeby spróbować. Może teraz w końcu się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts