Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale rano udało mi się wreszcie z małym na spacer wózeczkiem wyjść - po 3 tygodniach siedzenia w domu :jawdrop: przez te mrozy.

Jedna strata tylko - telefon wpadł mi do kałuży i już nie hula :lol2: - ale i tak do wymiany był............

Fajnie że tak w pracy możecie troszke poklikać

Oj, szkoda telefoniku, ale jak i tak był do wymiany to błotna kąpiel tylko nieco przyśpieszyła cały proces wymiany, nie?:lol2:

Fajnie, że już sobie spacerujecie Aga, ma być coraz cieplej więc będzie mnóstwo okazji:wiggle:

A klikanie zawsze jest fajne:)

Ja poproszę ten stołeczek z przedostatniego zdjęcia,podoba mi się;)

A bardzo proszę, jest Twój Maju;)

Aga świetne te mebelki :jawdrop::jawdrop:

Prawda? mnie też zachwyciły, ale warunek jest taki, że cała reszta musi być już spokojna;)

Aga, Twoje listwy sa piękne...idealne...bardzo mi się podobają :yes:

Masz panele ??? Na pdłogówce ??? Czy w całym domu macie podłogówkę ???

Nam przy pompie doradzono położyć ją w całym domu... i tak zrobiliśmy :yes:

Dzięki Leia:) Tak, mamy panele, w większości domu-na dole w gabinecie i salonie, reszta to kamień, a na górze oprócz łazienki i pralni też panel. Tak naprawdę najlepszy na podłogówkę jest kamień, bo najlepiej przewodzi ciepło, ale nie chciałam go w salonie, stąd wybór paneli:)

a ja nie lubię tego wzoru :no:

i nigdy nie pałałam miłością do pepitki :no:

i tak już chyba zostanie :yes:

Hmm, każdy ma jakiś swój ulubiony wzór i dobrze, ze wybór jest duży:rolleyes:

Aga listwy super, rzeczywiscie leza jak ulał...a jak wysokie są bo im wyzsze tym gorzej...nie sadze zeby u nas obyło sie bez wypelnienia szpar akrylem. My mamy listwy 20 cm, poza tym mega krzywe sciany (dom kupiony od dewelopera - wiec nikomu tam nie zalezalo zeby wszedzie byla stolnica)

Kacha, listwy mają ok. 10cm. Serio Wasze mają 20 cm?:jawdrop: Myślę, że najważniejsza rzecz to proste ściany, bo w przeciwnym wypadku szpary gwarantowane:bash:

A ja w kwestii pogodowej:):) u nas po śniegu ani śladu...tylko błoto:(

U nas jeszcze jest, ale coraz mniej bo pada deszcz i wszystko rozpuszcza;) I dobrze, wiosna coraz bliżej:rolleyes:

Mi te mebelki w pepitkę nawet sie podobają, ale chyba nie do mojego domu, a u nas śnieg dzisiaj z dachu spadał tonami a wokól chlapa :(

Alu, tak jak już powiedziałyśmy pepitka jest fajna, ale nie każdemu się podoba- haj ze wszystkim;)

chlape jakoś musimy przetrwać- mam nadzieję, że to już ostatnie podrygi:)

Się melduję wreszcie:) Będę nadrabiać oczywiście, boście tu naklikały jak zwykle:rolleyes:

Aguś,

świetne te pepitki:o

Hej Maduś, jesteś nareszcie:hug:Trochę naklikałyśmy, ale nic ważnego- na pewno nadrobisz:)

Lubię pepitkę :D nawet mam szaliczek w pepitkę :rolleyes: :) ponadczasowy wzór :yes:. Meble w pepitkę ciekawe, szczególnie podobają mi się na 1 i 2 fotce. W połączeniu z bielą i beżem mniaaam.

Ooo i fajnie-pepitkowe części garderoby są super:wiggle: Wyobrażasz sobie yokasiu np. bieliznę?:lol2:

Melduję posłusznie,że jestem w całości i wypoczęta na maxa...Jak tam Aguś Twoje zamówienie,bo chyba zaległości nie mam szans ,by nadrobić..l

Hej Beatko, już wróciłaś?:hug:Myślałam, że jeszcze ten tydzień poszalejecie:) Bardzo się cieszę, że wypoczęłaś:) U nas przyszła wiosna, mebelki sie robią, a nasz karolek była tak miła, że pojechała do tej firmy i obfociła wszystkie ludwiczki-dajesz wiarę?:lol2:

jestem ciekawa ,czy ta firma od Twojego chestera ma w swojej ofercie tkaniny z decomy ,czy zamawiałaś ją na własną rękę?

Beatko, ta firma współpracuje z Dekomą, ja nic sama nie zamawiałam:no:

Babka powiedziała mi jeszcze, ze teraz próbuje powoli zamawiać bezpośrednio z Włoch chcąc ominąć prowizję hurtowni:)

Przed wyjazdem skontaktowałam sie z nimi z zapytaniem ,czy nie wykonaliby takiej sofy ,jaka zamieściłam w swoim dzienniku.Odpowiedzieli mi , że n ie ma problemu...a do decomy mam przecieżw bardzo blisko ,to tkaninę wybrałabym sobie tam.Fajnie ,że Twoje zamówienie się już realizuje ,a Karolek tez juz zamówiła?

Jeszcze odpoczywam tym razem w strefie niemieckojęzycznej ,popisze trochę po powrocie bo jakoś nie mogę opanować lapka Zuzi;Wracamy we czwartek...

Aaa to miłego dalszego urlopowania:wiggle:

Bieliznę? Wyobrażam sobie :D. Publicznie może nie wypada pisać ale moja jest podzielona na cielistą/stonowaną i taką no....co to pepitka by do niej pasowała :rotfl:.

Hi, hi wyobrażam sobie:lol2:

Melduję się :wiggle:

O Beatka wróciła

Witamy, witamy:)

Przed wyjazdem skontaktowałam sie z nimi z zapytaniem ,czy nie wykonaliby takiej sofy ,jaka zamieściłam w swoim dzienniku.Odpowiedzieli mi , że n ie ma problemu...a do decomy mam przecieżw bardzo blisko ,to tkaninę wybrałabym sobie tam.Fajnie ,że Twoje zamówienie się już realizuje ,a Karolek tez juz zamówiła?

Beatko to super! oni sa bardzo otwarci, zrobią Ci wszystko co chcesz:wiggle: A do Dekomy możesz się wybrać- na pewno coś wybierzesz:rolleyes: Strasznie Ci zazdroszczę, że masz tam blisko...

Wpadnij do Karolka, bo właśnie wybieramy u niej i dla niej krzesła:lol2: