mmajeczkaa 20.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja poproszę ten stołeczek z przedostatniego zdjęcia,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.02.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Aga świetne te mebelki :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Aga, Twoje listwy sa piękne...idealne...bardzo mi się podobają Masz panele ??? Na pdłogówce ??? Czy w całym domu macie podłogówkę ??? Nam przy pompie doradzono położyć ją w całym domu... i tak zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 a ja nie lubię tego wzoru i nigdy nie pałałam miłością do pepitki i tak już chyba zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Aga listwy super, rzeczywiscie leza jak ulał...a jak wysokie są bo im wyzsze tym gorzej...nie sadze zeby u nas obyło sie bez wypelnienia szpar akrylem. My mamy listwy 20 cm, poza tym mega krzywe sciany (dom kupiony od dewelopera - wiec nikomu tam nie zalezalo zeby wszedzie byla stolnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.02.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A ja w kwestii pogodowej:) u nas po śniegu ani śladu...tylko błoto:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Mi te mebelki w pepitkę nawet sie podobają, ale chyba nie do mojego domu, a u nas śnieg dzisiaj z dachu spadał tonami a wokól chlapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Się melduję wreszcie:) Będę nadrabiać oczywiście, boście tu naklikały jak zwykle:rolleyes:Aguś,świetne te pepitki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Lubię pepitkę nawet mam szaliczek w pepitkę ponadczasowy wzór . Meble w pepitkę ciekawe, szczególnie podobają mi się na 1 i 2 fotce. W połączeniu z bielą i beżem mniaaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Melduję posłusznie,że jestem w całości i wypoczęta na maxa...Jak tam Aguś Twoje zamówienie,bo chyba zaległości nie mam szans ,by nadrobić..l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 jestem ciekawa ,czy ta firma od Twojego chestera ma w swojej ofercie tkaniny z decomy ,czy zamawiałaś ją na własną rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ale rano udało mi się wreszcie z małym na spacer wózeczkiem wyjść - po 3 tygodniach siedzenia w domu przez te mrozy. Jedna strata tylko - telefon wpadł mi do kałuży i już nie hula - ale i tak do wymiany był............ Fajnie że tak w pracy możecie troszke poklikać Oj, szkoda telefoniku, ale jak i tak był do wymiany to błotna kąpiel tylko nieco przyśpieszyła cały proces wymiany, nie? Fajnie, że już sobie spacerujecie Aga, ma być coraz cieplej więc będzie mnóstwo okazji:wiggle: A klikanie zawsze jest fajne:) Ja poproszę ten stołeczek z przedostatniego zdjęcia,podoba mi się A bardzo proszę, jest Twój Maju Aga świetne te mebelki :jawdrop: Prawda? mnie też zachwyciły, ale warunek jest taki, że cała reszta musi być już spokojna;) Aga, Twoje listwy sa piękne...idealne...bardzo mi się podobają Masz panele ??? Na pdłogówce ??? Czy w całym domu macie podłogówkę ??? Nam przy pompie doradzono położyć ją w całym domu... i tak zrobiliśmy Dzięki Leia Tak, mamy panele, w większości domu-na dole w gabinecie i salonie, reszta to kamień, a na górze oprócz łazienki i pralni też panel. Tak naprawdę najlepszy na podłogówkę jest kamień, bo najlepiej przewodzi ciepło, ale nie chciałam go w salonie, stąd wybór paneli:) a ja nie lubię tego wzoru i nigdy nie pałałam miłością do pepitki i tak już chyba zostanie Hmm, każdy ma jakiś swój ulubiony wzór i dobrze, ze wybór jest duży:rolleyes: Aga listwy super, rzeczywiscie leza jak ulał...a jak wysokie są bo im wyzsze tym gorzej...nie sadze zeby u nas obyło sie bez wypelnienia szpar akrylem. My mamy listwy 20 cm, poza tym mega krzywe sciany (dom kupiony od dewelopera - wiec nikomu tam nie zalezalo zeby wszedzie byla stolnica) Kacha, listwy mają ok. 10cm. Serio Wasze mają 20 cm? Myślę, że najważniejsza rzecz to proste ściany, bo w przeciwnym wypadku szpary gwarantowane:bash: A ja w kwestii pogodowej:) u nas po śniegu ani śladu...tylko błoto:( U nas jeszcze jest, ale coraz mniej bo pada deszcz i wszystko rozpuszcza;) I dobrze, wiosna coraz bliżej:rolleyes: Mi te mebelki w pepitkę nawet sie podobają, ale chyba nie do mojego domu, a u nas śnieg dzisiaj z dachu spadał tonami a wokól chlapa Alu, tak jak już powiedziałyśmy pepitka jest fajna, ale nie każdemu się podoba- haj ze wszystkim;) chlape jakoś musimy przetrwać- mam nadzieję, że to już ostatnie podrygi:) Się melduję wreszcie:) Będę nadrabiać oczywiście, boście tu naklikały jak zwykle:rolleyes: Aguś, świetne te pepitki:o Hej Maduś, jesteś nareszcie:hug:Trochę naklikałyśmy, ale nic ważnego- na pewno nadrobisz:) Lubię pepitkę nawet mam szaliczek w pepitkę ponadczasowy wzór . Meble w pepitkę ciekawe, szczególnie podobają mi się na 1 i 2 fotce. W połączeniu z bielą i beżem mniaaam. Ooo i fajnie-pepitkowe części garderoby są super:wiggle: Wyobrażasz sobie yokasiu np. bieliznę? Melduję posłusznie,że jestem w całości i wypoczęta na maxa...Jak tam Aguś Twoje zamówienie,bo chyba zaległości nie mam szans ,by nadrobić..l Hej Beatko, już wróciłaś?:hug:Myślałam, że jeszcze ten tydzień poszalejecie:) Bardzo się cieszę, że wypoczęłaś U nas przyszła wiosna, mebelki sie robią, a nasz karolek była tak miła, że pojechała do tej firmy i obfociła wszystkie ludwiczki-dajesz wiarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 jestem ciekawa ,czy ta firma od Twojego chestera ma w swojej ofercie tkaniny z decomy ,czy zamawiałaś ją na własną rękę? Beatko, ta firma współpracuje z Dekomą, ja nic sama nie zamawiałam:no: Babka powiedziała mi jeszcze, ze teraz próbuje powoli zamawiać bezpośrednio z Włoch chcąc ominąć prowizję hurtowni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jeszcze odpoczywam tym razem w strefie niemieckojęzycznej ,popisze trochę po powrocie bo jakoś nie mogę opanować lapka Zuzi;Wracamy we czwartek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Bieliznę? Wyobrażam sobie . Publicznie może nie wypada pisać ale moja jest podzielona na cielistą/stonowaną i taką no....co to pepitka by do niej pasowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Melduję się O Beatka wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Przed wyjazdem skontaktowałam sie z nimi z zapytaniem ,czy nie wykonaliby takiej sofy ,jaka zamieściłam w swoim dzienniku.Odpowiedzieli mi , że n ie ma problemu...a do decomy mam przecieżw bardzo blisko ,to tkaninę wybrałabym sobie tam.Fajnie ,że Twoje zamówienie się już realizuje ,a Karolek tez juz zamówiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A bardzo proszę, jest Twój Maju A dziękuję Przydałby mi się taki stołeczek do wiatrołapu;) Jestem,jestem...a Two dalej nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 karolku kochana nie nadążam z pisaniem ,nie opanowałam lapka ,nie umiem pisać bez myszy.Nie mogłam się jednak opanować ,by nie wejść na forum i nie zobaczyć co u Was słychać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jeszcze odpoczywam tym razem w strefie niemieckojęzycznej ,popisze trochę po powrocie bo jakoś nie mogę opanować lapka Zuzi;Wracamy we czwartek... Aaa to miłego dalszego urlopowania:wiggle: Bieliznę? Wyobrażam sobie . Publicznie może nie wypada pisać ale moja jest podzielona na cielistą/stonowaną i taką no....co to pepitka by do niej pasowała . Hi, hi wyobrażam sobie:lol2: Melduję się O Beatka wróciła Witamy, witamy:) Przed wyjazdem skontaktowałam sie z nimi z zapytaniem ,czy nie wykonaliby takiej sofy ,jaka zamieściłam w swoim dzienniku.Odpowiedzieli mi , że n ie ma problemu...a do decomy mam przecieżw bardzo blisko ,to tkaninę wybrałabym sobie tam.Fajnie ,że Twoje zamówienie się już realizuje ,a Karolek tez juz zamówiła? Beatko to super! oni sa bardzo otwarci, zrobią Ci wszystko co chcesz:wiggle: A do Dekomy możesz się wybrać- na pewno coś wybierzesz:rolleyes: Strasznie Ci zazdroszczę, że masz tam blisko... Wpadnij do Karolka, bo właśnie wybieramy u niej i dla niej krzesła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts