Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Pięęękne fotki. :D Pepitkę kocham niezmiennie od zawsze, rozważam nawet pepitkową tapetę na jednej ze ścian.

Boję się tylko, że wzór jest zbyt drobny i z daleka efekt będzie żaden.

Drop, masz rację, że na tapecie wzór musi być większy, bo inaczej wyjdzie ciemna plama:sick:

Ale taka tapeta to świetny pomysł:wiggle::lol:

A ja bym sobie pepitkowy żakiet fundnęła:rolleyes::lol:

:rotfl::rotfl:

pomył rewelacyjny Martuś:)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie krzycz Aga ja dopiero co do domu wpadłam...i oczywiście co pierwsze zrobiłam???...weszłam zobaczyć co u Was słychać...więc proszę mi już tu nie krzyczeć :p:P

No dobrze, już dobrze:hug:http://forum.barcis.pl/images/smilies/cacy.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/cacy.gif

Dzięki Leia:) Tak, mamy panele, w większości domu-na dole w gabinecie i salonie, reszta to kamień, a na górze oprócz łazienki i pralni też panel. Tak naprawdę najlepszy na podłogówkę jest kamień, bo najlepiej przewodzi ciepło, ale nie chciałam go w salonie, stąd wybór paneli:)

Aguś rozumiem, że podłogówkę macie w całym domu...tak ????? Czy dodatkowo ( nie wliczam łazieniek) macie grzejniki ???

A jak te panele, które masz sprawują się na podłogówce ???

Aguś rozumiem, że podłogówkę macie w całym domu...tak ????? Czy dodatkowo ( nie wliczam łazieniek) macie grzejniki ???

A jak te panele, które masz sprawują się na podłogówce ???

Tak Leia, podłogówkę mamy w całym domu. grzejników nie ma nigdzie oprócz łazienek, gdzie są dodatkiem do podłogówki i pełnią rolę suszarek:) Panele Balterio są bez najmniejszego zarzutu- mamy przynajmniej kilka lat spokoju- nie rysują się, śladów nie ma w przeciwieństwie do olejowanego i lakierowanego drewna:sick:

No tak - jak ja jestem, to Ciebie nie ma ;)

Jestem, jestem Amtluś- już wróciłaś?:)

Ha Ha i już jestem:wiggle:

Wyczułam szóstym zmysłem,że dzisiaj spotkanie klubu wcześniej:lol2:

Dobrze wyczułaś Maju:rotfl::rotfl:

Wróciłam już i nawet zdążyłam się pochwalić z jakiej "góry" zjeżdżałam.

Niestety sterownik ekranu odmawia mi dzisiaj posłuszeństwa i mocno się boję o żywot mojego sprzętu...

Są foty u Ciebie ?:rolleyes: Oj, z tymi sprzętami tak to już jest- może mu się polepszy:lol2:

No ja do klubu nie wstępuje tylko mówię dobranoc :)

Tak szybciutko? Szkoda:(:bye: