agawi74 21.02.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pięęękne fotki. Pepitkę kocham niezmiennie od zawsze, rozważam nawet pepitkową tapetę na jednej ze ścian. Boję się tylko, że wzór jest zbyt drobny i z daleka efekt będzie żaden. Drop, masz rację, że na tapecie wzór musi być większy, bo inaczej wyjdzie ciemna plama:sick: Ale taka tapeta to świetny pomysł A ja bym sobie pepitkowy żakiet fundnęła:rolleyes: :rotfl: pomył rewelacyjny Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.02.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Aga ja kopiuję sam obrazek. Tylko jakoś wcześniej nigdy nie chciały się kopiować a od wczoraj http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif a ja nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 HEJ AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 a ja nie mogę No właśnie nie wiem dlaczego Aga...:bash: HEJ AGA Cześć Maju, co tak późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Cześć Maju, co tak późno? Nie krzycz Aga ja dopiero co do domu wpadłam...i oczywiście co pierwsze zrobiłam???...weszłam zobaczyć co u Was słychać...więc proszę mi już tu nie krzyczeć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nie krzycz Aga ja dopiero co do domu wpadłam...i oczywiście co pierwsze zrobiłam???...weszłam zobaczyć co u Was słychać...więc proszę mi już tu nie krzyczeć :P No dobrze, już dobrze:hug:http://forum.barcis.pl/images/smilies/cacy.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/cacy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Aga a TY o tej porze na forum,myślałam,że już Cię nie będzie;) Ty już w domku czy jeszcze w pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja jestem rożnie Maju- teraz w domku, ale się zaraz odmeldowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja też się odmeldowuję,weszłam tylko na chwilkę,zajrzę wieczorkiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.02.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dzięki Leia Tak, mamy panele, w większości domu-na dole w gabinecie i salonie, reszta to kamień, a na górze oprócz łazienki i pralni też panel. Tak naprawdę najlepszy na podłogówkę jest kamień, bo najlepiej przewodzi ciepło, ale nie chciałam go w salonie, stąd wybór paneli:) Aguś rozumiem, że podłogówkę macie w całym domu...tak ????? Czy dodatkowo ( nie wliczam łazieniek) macie grzejniki ??? A jak te panele, które masz sprawują się na podłogówce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.02.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No tak - jak ja jestem, to Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Aguś rozumiem, że podłogówkę macie w całym domu...tak ????? Czy dodatkowo ( nie wliczam łazieniek) macie grzejniki ??? A jak te panele, które masz sprawują się na podłogówce ??? Tak Leia, podłogówkę mamy w całym domu. grzejników nie ma nigdzie oprócz łazienek, gdzie są dodatkiem do podłogówki i pełnią rolę suszarek:) Panele Balterio są bez najmniejszego zarzutu- mamy przynajmniej kilka lat spokoju- nie rysują się, śladów nie ma w przeciwieństwie do olejowanego i lakierowanego drewna:sick: No tak - jak ja jestem, to Ciebie nie ma Jestem, jestem Amtluś- już wróciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja też się odmeldowuję,weszłam tylko na chwilkę,zajrzę wieczorkiem:wiggle: Już jest wieczorek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Już jest wieczorek:rolleyes: Ha Ha i już jestem:wiggle: Wyczułam szóstym zmysłem,że dzisiaj spotkanie klubu wcześniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jestem, jestem Amtluś- już wróciłaś? Wróciłam już i nawet zdążyłam się pochwalić z jakiej "góry" zjeżdżałam. Niestety sterownik ekranu odmawia mi dzisiaj posłuszeństwa i mocno się boję o żywot mojego sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No ja do klubu nie wstępuje tylko mówię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ha Ha i już jestem:wiggle: Wyczułam szóstym zmysłem,że dzisiaj spotkanie klubu wcześniej:lol2: Dobrze wyczułaś Maju:rotfl: Wróciłam już i nawet zdążyłam się pochwalić z jakiej "góry" zjeżdżałam. Niestety sterownik ekranu odmawia mi dzisiaj posłuszeństwa i mocno się boję o żywot mojego sprzętu... Są foty u Ciebie ? Oj, z tymi sprzętami tak to już jest- może mu się polepszy:lol2: No ja do klubu nie wstępuje tylko mówię dobranoc Tak szybciutko? Szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No nie Aga musiałam przyjść i wykopać Twój wątek ze strony 2:eek: Do czego to doszło...o tej godzinie Klub nocnych marków powinien prężnie działać...a tu u Pani Prezes taka cisza http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A bo siedzę w necie i też nie bardzo jest o czym pisać.... Dziewczyny chyba poszły spać... Dobrze, ze chociaż Ty jesteś Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No jestem jestem:wiggle: Chociaż po dzisiejszym dniu to mi się nawet gadać nie chce...taki był WKURZAJĄCY że hej:bash: Dobrze,że to już nowy dzień się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts