Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapowiada się całkiem, całkiem interesująco :yes:.... ( tyko te małe foty z fotosika :mad: nie da się ich jakoś powiększyć ;) ).... I NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA KAWUSIĘ WYPIĆ :lol2:

Andżeliko, kliknij na nie, to Ci się powiększą. To z fotosika jak widzisz, bo image mnie wkurzył:mad: Mieliśmy stolik kawowy, ale był za mały- ten ma 120x80cm:D

Jestem jestem codziennie tylko jakoś mało aktywna ;)

Nieładnie :mad:

Ciekawy stoliczek kawowy, tylko nie za bardzo widże kolor, czy to jest jakies drewno bielone, czy to tylko mi sie tak wydaje? :)

Alu, kolor jest dziwny do opisania, drewno to dąb, taki beżowy- lekko wybielany, ale nie biały. Na tych fragmentach jest dość rzeczywisty:yes:

O raju, jaki dostojny!

I zaskakujący bo spodziewałam się czegoś ciemnego :D a ten fajnie rozjaśnia. Będzie stał równo względem sof czy bliżej którejś ? Ale fajnie :wiggle:.

Dzięki Aniu:D Ale dostojny?:lol2: Czemu? Mnie się taki nie wydaje:no:

No tak- jest jaśniejszy, bo podłoga w salonie ciemna, więc ciemny odpadał:yes: Dostępne są tego stolika 3 kolory, bielony, brąz i właśnie nasz beż, choć poodbno beżu już nie będą robili. Ten bielony w oryginale wygląda tak

http://innemeble.pl/data/2af6995f.jpg_natural-_13_.jpg

Ogólnie stolik jest super, bo duży, ma szufladki i super półkę na moje branżowe magazyny:cool::wiggle:Na razie stoi jak na zdjęciu- jest wygodnie z obu sof, ale możemy postawić sofy na przeciwko siebie, a stolik pomiędzy nimi i też wygląda to fajnie:cool:

Aga obejrzałam w powiększeniu, jest super ten kolor super rozjasnia, i te szufladki, moje marzenie, ja bym wolała proste nózki, ale do Ciebie do Twoich kanap świetnie pasuje :)

To fajnie, dzięki Alu:D Powiem tak, nie zależało mi na takich nogach, tylko na półce i szufladkach właśnie a inne modele były uboższe. Te nóżki w realu są subtelnie i nie rzucają się w oczy:)